Τα καλύτερα πρόσθετα IPTV Kodi – Κορυφαία πρόσθετα IPTV για το Kodi το 2020

Ποια είναι τα καλύτερα πρόσθετα IPTV Kodi το 2020; Το IPTV βασικά είναι η δυνατότητα ροής ζωντανών τηλεοπτικών καναλιών από ΗΠΑ, ΗΒ, Καναδά, Αυστραλία, Γερμανία ή Γαλλία μέσω του Διαδικτύου. Με τη δημοτικότητα του Kodi να αυξάνεται συνεχώς, οι άνθρωποι αναζητούν πρόσθετα βίντεο που θα τους επιτρέψουν να παρακολουθήσουν IPTV στον υπολογιστή τους, σε Mac, Android ή στο FireStick μέσω της εφαρμογής Kodi. Έχοντας αυτό κατά νου, έχουμε δημιουργήσει μια λίστα κορυφαίων δωρεάν πρόσθετων IPTV για το Kodi. Ας ρίξουμε μια ματιά στα καλύτερα πρόσθετα IPTV Kodi από το 2020.


Κορυφαίο VPN για Kodi

Ανάλογα με την περιοχή στην οποία ζείτε, μερικά από τα Πρόσθετα ζωντανής τηλεόρασης Kodi που αναφέρονται παραπάνω μπορεί να είναι geoblocked. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε παρακολουθήστε ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια ΗΠΑ, ΗΒ, Καναδά, Γερμανίας ή Αυστραλίας μέσω του Kodi εξαιτίας περιφερειακοί περιορισμοί. Ευτυχώς, υπάρχει λύση που σας επιτρέπει παράκαμψη γεωγραφικών περιορισμών καθώς προστατεύστε το απόρρητό σας ενώ χρησιμοποιείτε το Kodi.

VPN, ή εικονικό ιδιωτικό δίκτυο, βασικά είναι ένα εργαλείο που σας επιτρέπει απόκρυψη της διεύθυνσης IP σας και κρυπτογράφηση όλη την κυκλοφορία σας στο Διαδίκτυο. Τα μεγαλύτερα οφέλη από τη χρήση VPN είναι τα εξής.

 • Κατάργηση αποκλεισμού Geo-περιορισμένων πρόσθετων Kodi: Υπάρχουν πολλά πρόσθετα Kodi που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο σε συγκεκριμένες περιοχές. Με το VPN μπορείτε να παρακάμψετε τους τοπικούς περιορισμούς.
 • Παράκαμψη ISP Throttling: Έχετε παρατηρήσει ποτέ ότι η ταχύτητα του Διαδικτύου σας είναι αξιοπρεπής εάν περιηγείστε σε ιστότοπους, αλλά ξαφνικά μειώνεται όταν παρακολουθείτε βίντεο στο διαδίκτυο; Εάν συμβαίνει αυτό, ο πάροχος υπηρεσιών Internet σας πιθανότατα επιταχύνει την ταχύτητά σας στο Διαδίκτυο. Η χρήση του VPN σας επιτρέπει ουσιαστικά να το αποφύγετε.
 • Απόλυτο απόρρητο: Προσθέστε ένα επιπλέον επίπεδο απορρήτου και ασφάλειας σε όλες τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες.
 • Εφαρμογές VPN: Δεν χρειάζεται να είστε τεχνικός για να ρυθμίσετε μια σύνδεση VPN χάρη στις φιλικές προς το χρήστη εφαρμογές VPN σε υπολογιστές, Mac, Android, iOS και FireStick.

Από προσωπική εμπειρία, ExpressVPN είναι η καλύτερη υπηρεσία VPN που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με το Kodi. Έχουν βελτιστοποιήσει τις εφαρμογές VPN για να λειτουργούν καλύτερα με τα πρόσθετα Kodi και έχουν πολιτική χωρίς καταγραφές. Δείτε την αναθεωρημένη λίστα με τα καλύτερα VPN Kodi το 2017.

Τα καλύτερα IPTV Kodi Addons το 2020 – Περίληψη

Παρακάτω θα βρείτε μια λίστα με τα κορυφαία 5 πρόσθετα IPTV Kodi για ροή IPTV. Κάθε ένα από αυτά τα πρόσθετα έχει δοκιμαστεί. Μη διστάσετε να προσθέσετε τις δικές σας προτάσεις στο πλαίσιο σχολίων κάτω από αυτό το άρθρο. Τα καλύτερα δωρεάν πρόσθετα IPTV Kodi είναι:

 1. iPlayer WWW
 2. USTV Τώρα
 3. Κουτί Zattoo
 4. Ο Ράι με ζήτηση
 5. Youtube
 6. Πλέξ

iPlayer WWW – Το καλύτερο πρόσθετο IPTV το 2020

Πώς να εγκαταστήσετε το iPlayer WWW στο Kodi 17 Krypton

Πώς να εγκαταστήσετε το iPlayer WWW στο Kodi 17 Krypton

Όσον αφορά τα πρόσθετα IPTV για το Kodi, σίγουρα δεν υπάρχει έλλειψη. Ωστόσο, τα περισσότερα από αυτά τα πρόσθετα σπάνια ανταποκρίνονται στη διαφημιστική εκστρατεία τους. Το iPlayer WWW δεν εμπίπτει σε αυτήν την κατηγορία. Είναι εύκολα ένα από τα καλύτερα πρόσθετα IPTV που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε Amazon FireStick, Android TV Box, PC ή Mac στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 • Διαβάστε περισσότερα: Πώς να εγκαταστήσετε το iPlayer WWW στο Kodi

USTVNow – Το καλύτερο από το μάτσο

Πώς να εγκαταστήσετε το USTVNow Addon στο Kodi 17 Krypton

Πώς να εγκαταστήσετε το USTVNow Addon στο Kodi 17 Krypton

Από Αμερικανούς ομογενείς που ζουν εκτός ΗΠΑ, αυτό είναι το πρόσθετο που χρειάζονται για να παρακολουθήσουν ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια των ΗΠΑ. Λόγω της αξιοπιστίας και της ευχρηστίας του USTVNow, έπρεπε να τοποθετήσουμε πάνω από τα πρόσθετα IPTV Kodi.

 • Διαβάστε περισσότερα: Πώς να USTVNow στο Kodi.

Zattoo Box – Το πιο δημοφιλές

Πώς να εγκαταστήσετε το Zattoo στο Kodi - Παρακολουθήστε δωρεάν ζωντανή τηλεόραση

Πώς να εγκαταστήσετε το Zattoo στο Kodi – Παρακολουθήστε δωρεάν ζωντανή τηλεόραση

Το πρόσθετο Zattoo Box είναι πιθανώς ένα από τα πιο δημοφιλή όταν πρόκειται για IPTV. Ο μόνος λόγος που δεν βρίσκεται στην κορυφή της λίστας μας είναι επειδή τα κανάλια που παίρνετε χρησιμοποιώντας αυτό το επίσημο πρόσθετο βίντεο εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από την περιοχή στην οποία ζείτε αυτήν την περίοδο. Ωστόσο, εάν αναζητάτε ένα αξιόπιστο πρόσθετο IPTV, δεν μπορείτε να πάτε λάθος με το Zatto Box.

 • Διαβάστε περισσότερα: Πώς να εγκαταστήσετε το Zattoo Box στο Kodi.

Rai on Demand – Ένα αξιόπιστο πρόσθετο IPTV

Πώς να εγκαταστήσετε το Rai on Demand στο Kodi 17 Krypton

Πώς να εγκαταστήσετε το Rai on Demand στο Kodi 17 Krypton

Αυτό το συγκεκριμένο πρόσθετο προορίζεται για ιταλικά είδη κοινού. Το Rai TV είναι ένα δημόσιο ιταλικό τηλεοπτικό κανάλι που μεταδίδει τα πάντα από αθλητικά, νέα, ψυχαγωγία και ταινίες. Η προσθήκη Rai on Demand βρίσκεται στο επίσημο αποθετήριο του Kodi.

 • Διαβάστε περισσότερα: Πώς να εγκαταστήσετε το Rai TV στο Kodi.

DR TV Kodi Addon – Καλύτερο για δωρεάν δανική τηλεόραση

Πώς να εγκαταστήσετε DR TV στο Kodi - Παρακολουθήστε Δανική τηλεόραση Δωρεάν Ζωντανά

Πώς να εγκαταστήσετε DR TV στο Kodi – Παρακολουθήστε Δανική τηλεόραση Δωρεάν Ζωντανά

Το DR TV είναι ένα δημόσιο τηλεοπτικό κανάλι της Δανίας. Καλύπτει ειδήσεις, αθλητικά, ντοκιμαντέρ, τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες. Εάν είστε Δανοί πολίτες, το πρόσθετο DR TV Kodi είναι απλώς απαραίτητο.

Διαβάστε περισσότερα: Πώς να εγκαταστήσετε DR TV στο Kodi

Κορυφαία πρόσθετα IPTV για το Kodi το 2020 – The Wrap Up

Λοιπόν, τι πιστεύετε για τη λίστα των «Καλύτερων IPTV Kodi Addons»; Πιστεύετε ότι κάναμε τις σωστές επιλογές; Υπάρχει ένα πρόσθετο που αξίζει επίσης να συμπεριληφθεί στη λίστα; Μοιραστείτε τις σκέψεις σας δημοσιεύοντας ένα σχόλιο παρακάτω. Μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε το VPN για να προστατεύσετε το διαδικτυακό σας απόρρητο.

>