Τα καλύτερα πρόσθετα για το Kodi 18 Leia

Ποια είναι τα τα καλύτερα πρόσθετα για το Kodi 18 Leia? Kodi 17.6 Το Krypton είναι η τελευταία έκδοση της φάσης Krypton. Επομένως, είναι ασφαλές να πούμε ότι είναι επικείμενη η επίσημη κυκλοφορία του Kodi 18 Leia. Η τελευταία έκδοση του Kodi θα φέρει μερικά ενδιαφέροντα νέα χαρακτηριστικά στο τραπέζι. Το παιχνίδι είναι ένα από αυτά. Έχοντας όλα αυτά υπόψη, ρίχνουμε μια ματιά στις κορυφαίες προσθήκες Kodi 18 Leia που μπορείτε να εγκαταστήσετε στο δικό σας Amazon FireStick, Xbox One, Raspberry Pi, Android TV Box, PC και Mac.


Τα καλύτερα πρόσθετα για το Kodi 18 Leia

Τα καλύτερα πρόσθετα για το Kodi 18 Leia

Τα καλύτερα πρόσθετα για το Kodi 18 Leia

Όσον αφορά το Kodi, είναι πάντα καλύτερο να εγκαταστήσετε μόνο πρόσθετα που μπορούν να βρεθούν στο επίσημο αποθετήριο πρόσθετων Kodi. Αυτά τα πρόσθετα είναι κυρίως ασφαλή καθώς και νόμιμα στη χρήση. Εδώ είναι τα αγαπημένα μας κορυφαία πρόσθετα Kodi 18 Leia.

1. USTV Τώρα

Το USTVNow είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσθετα του Kodi και για έναν καλό λόγο επίσης. Βασικά είναι ένα δωρεάν πρόσθετο που επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν δημοφιλή αμερικανικά κανάλια όπως CBS, ABC και CWTV δωρεάν ζωντανά στο διαδίκτυο. Εάν είστε χρήστης του Kodi, το USTVNow είναι απαραίτητο. Μπορείτε να το εγκαταστήσετε ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό.

2. iPlayer WWW

Το iPlayer WWW είναι το νούμερο δύο στη λίστα με τα καλύτερα πρόσθετα για το Kodi 18 Leia. Αυτό το πρόσθετο επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν τόσο ζωντανό όσο και κατ ‘απαίτηση περιεχόμενο από το BBC. Μπορείτε να μεταδώσετε δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές, όπως το Match of The Day, το Top Gear, το Eastenders και το Peaky Blinders. Όσο βρίσκεστε στο Ηνωμένο Βασίλειο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης του πρόσθετου iPlayer WWW στο Kodi 18, ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις οδηγίες.

3. Πρόσθετο Youtube

Είναι ασφαλές να πούμε ότι η Amazon και η Google δεν βλέπουν επί του παρόντος μάτι. Η διένεξη είχε ως αποτέλεσμα την κατάργηση της εφαρμογής Youtube από το κατάστημα Amazon. Αυτό άφησε τους χρήστες του FireStick σε δίλημμα. Χάρη στο πρόσθετο Youtube Kodi μπορείτε ακόμα να έχετε εύκολη πρόσβαση σε όλα τα αγαπημένα σας κανάλια και βίντεο στο Youtube σε οποιαδήποτε συσκευή έχετε εγκαταστήσει το Kodi. Αυτό περιλαμβάνει το Amazon Fire TV και το FireStick.

4. Κροτίδα

Το Crackler είναι ένα δωρεάν και νόμιμο πρόσθετο Kodi που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθήσετε μια ποικιλία ταινιών και τηλεοπτικών σειρών. Μπορείτε είτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο Crackle είτε να εγκαταστήσετε την επίσημη προσθήκη Crackler Kodi στον υπολογιστή, Mac, Android, FireStick ή Raspberry Pi. Η βιβλιοθήκη ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών στις οποίες έχετε πρόσβαση εξαρτάται από την περιοχή σας. Επομένως, συνιστάται η χρήση VPN.

5. Πλέξ

Δεν είναι πλέον Plex εναντίον Kodi, αλλά Plex ΚΑΙ Κόδι. Το επίσημο πρόσθετο Plex είναι τώρα διαθέσιμο δωρεάν στο Kodi. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να συνδυάσετε τις δύο καλύτερες θύρες πολυμέσων στον κόσμο. Οι θαυμαστές και των δύο πλατφορμών αναρωτήθηκαν επίσης πώς θα συνεργαστούν οι Kodi και Plex. Ο Plex πρόσθεσε επιτέλους ένα επίσημο πρόσθετο στο Kodi το οποίο μπορείτε να βρείτε στο επίσημο αποθετήριο πρόσθετων Kodi.

Άλλα πρόσθετα Kodi για το Kodi 18 Leia

 • Λειτουργία τώρα
 • Vimeo
 • Dailymotion
 • Θέατρο
 • SnagFilms
 • SoundCloud
 • HGTV
 • Βέβο
 • Κουτί Zattoo
 • NBC Sports
 • Fox Sports Go
 • ESPN
 • PopcornFlix
 • Crunchyroll

Καλύτερο VPN για το Kodi 18 Leia

Τα περισσότερα πρόσθετα του Kodi 18 λειτουργούν μόνο σε συγκεκριμένες περιοχές όπως ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδάς, Αυστραλία και Γερμανία. Για να παρακάμψετε αυτούς τους τοπικούς περιορισμούς και να παρακολουθήσετε ζωντανό και κατ ‘απαίτηση περιεχόμενο σε οποιοδήποτε πρόσθετο Kodi που θέλετε οπουδήποτε θέλετε, πρέπει να πλαστογραφήσετε την τοποθεσία σας στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας VPN. Παρακάτω είναι μερικά από τα οφέλη που απολαμβάνετε όταν χρησιμοποιείτε το VPN με το Kodi 18 Leia.

 • Κατάργηση αποκλεισμού Geo-περιορισμένων πρόσθετων Kodi: Υπάρχουν πολλά πρόσθετα Kodi, όπως το USTVNow, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο σε συγκεκριμένες περιοχές. Με το VPN μπορείτε να παρακάμψετε τους τοπικούς περιορισμούς.
 • Παράκαμψη ISP Throttling: Έχετε παρατηρήσει ποτέ ότι η ταχύτητα του Διαδικτύου σας είναι αξιοπρεπής εάν περιηγείστε σε ιστότοπους, αλλά ξαφνικά μειώνεται όταν παρακολουθείτε βίντεο στο διαδίκτυο; Εάν συμβαίνει αυτό, ο πάροχος υπηρεσιών Internet σας πιθανότατα επιταχύνει την ταχύτητά σας στο Διαδίκτυο. Η χρήση του VPN σας επιτρέπει ουσιαστικά να το αποφύγετε.
 • Απόλυτο απόρρητο: Προσθέστε ένα επιπλέον επίπεδο απορρήτου και ασφάλειας σε όλες τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες.
 • Εφαρμογές VPN: Δεν χρειάζεται να είστε τεχνικός για να ρυθμίσετε μια σύνδεση VPN χάρη στις φιλικές προς το χρήστη εφαρμογές VPN σε υπολογιστές, Mac, Android, iOS και FireStick.

Από προσωπική εμπειρία, ExpressVPN είναι η καλύτερη υπηρεσία VPN που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με το Kodi 18 Leia. Έχουν βελτιστοποιήσει τις εφαρμογές VPN για να λειτουργούν καλύτερα με τα πρόσθετα Kodi και έχουν πολιτική χωρίς καταγραφές. Δείτε την αναθεωρημένη λίστα των καλύτερων VPN Kodi το 2018 παρακάτω.

Πώς να εγκαταστήσετε τα καλύτερα πρόσθετα για το Kodi 18 Leia

Για να ρυθμίσετε οποιοδήποτε πρόσθετο από την παραπάνω λίστα, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αποκτήσετε πρόσβαση στο επίσημο αποθετήριο πρόσθετων Kodi. Δείτε πώς μπορείτε να εγκαταστήσετε το πρόσθετο USTVNow Kodi για παράδειγμα.

 1. Εκκινήστε την εφαρμογή Kodi 18 Leia.
 2. Προχωρήστε στο Addons.
 3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο εγκατάστασης του πρόσθετου πακέτου στην επάνω αριστερή γωνία.
 4. Τώρα επιλέξτε “Εγκατάσταση από αποθετήριο”.
 5. Στη συνέχεια, επιλέξτε το αποθετήριο πρόσθετων Kodi -> Πρόσθετα βίντεο.
 6. Κάντε κλικ στο USTVNow -> Εγκαθιστώ.
 7. Περιμένετε για την ειδοποίηση “Ενεργοποιημένο Addon”.
 8. Επιστρέψτε στην αρχική οθόνη του Kodi και κάντε κλικ στο Addons -> Πρόσθετα βίντεο.
 9. Επιλέξτε USTVNow.

Τα καλύτερα πρόσθετα για το Kodi 18 Leia – Wrap Up

Τι πιστεύετε λοιπόν για τη λίστα των κορυφαίων πρόσθετων Kodi 18 Leia; Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά ακόμα; Υπάρχει μια προσθήκη που πιστεύετε ότι πρέπει να περιλαμβάνεται και στη λίστα; Μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας, αφήνοντας ένα σχόλιο παρακάτω.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map