Πώς να εγκαταστήσετε το Kodi 19 Matrix στο Amazon Fire Stick

Έξω με το παλιό, με το νέο, Προγραμματιστές XBMC κυκλοφόρησαν επιτέλους τη νεότερη έκδοση του Kodi. Όπως ίσως γνωρίζετε, η έκδοση δεν θα είναι σταθερή έως ότου ολοκληρωθούν οι δοκιμές. Ωστόσο, όλοι λατρεύουμε τις ενημερώσεις και λαμβάνουμε Κωδ. 19 πάνω στο ___ σου FireStick δεν είναι τόσο απλό, που μας φέρνει σε αυτόν τον οδηγό. Σήμερα, θα σας δείξουμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Kodi 19 Matrix και το πώς να το κατεβάσετε στο Amazon Fire Stick.


Πώς να εγκαταστήσετε το Kodi Matrix στο Fire Stick

Εγκατάσταση του Kodi Matrix στο Amazon Fire Stick

Το Kodi v19 (Codename: Matrix) κυκλοφόρησε πριν από μερικούς μήνες με πολλά νέα χαρακτηριστικά για να επωφεληθούν. Στον επίσημο ιστότοπό τους, θα βρείτε συνδέσμους λήψης για Windows, Mac, Android, Linux και Raspberry Pi.

Ωστόσο, η λήψη της εφαρμογής του Fire Stick χρειάζεται κάποιες τεχνικές γνώσεις, τις οποίες έχουμε ήδη εδώ τοVPN.guru. Μείνετε μαζί μας και μάθετε πώς να κάνετε λήψη Κωδ. 19: Matrix στο Amazon FireStick παρακάτω:

Η μέθοδος Εξερεύνησης αρχείων ES

Δεν θα βρείτε την εφαρμογή Kodi στο Amazon Store, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια λύση για να λάβετε την εφαρμογή. Η πρώτη μέθοδος είναι Εξερεύνηση αρχείων ES, που μπορεί εγκατάσταση, διαγραφή και διαχείριση των εφαρμογών σας και πολλά άλλα στη συσκευή σας. Να τι πρέπει να κάνετε:

 1. Ξεκινήστε το δικό σας Συσκευή Fire Stick.
 2. Ανοίξτε τη γραμμή αναζήτησης και αναζητήστε Εξερεύνηση αρχείων ES, ακολουθούμενο από την επιλογή της ίδιας της εφαρμογής.Λήψη της Εξερεύνησης αρχείων ES
 3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Παίρνω.Αποκτήστε την Εξερεύνηση αρχείων ES
 4. Όταν ολοκληρωθεί η λήψη, εκτελέστε την εφαρμογή ES File Explorer.
 5. Κάντε κλικ στο Download Manager.Διαχείριση αρχείων ES Explorer Explorer
 6. Μετά από αυτό, πατήστε το “+ Νέο σημάδι” στο κάτω μέρος της οθόνης.Προσθήκη νέου ES File Explorer
 7. Θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο. Εισαγάγετε τον ακόλουθο σύνδεσμο: http://bit.ly/3ceob8n.Λήψη Kodi Matrix ES
 8. Κτύπημα Κατεβάστε τώρα και περιμένετε να ολοκληρωθεί η διαδικασία.
 9. Ξεκινήστε και απολαύστε Κωδ. 19 στο FireStick.Kodi Matrix στο Fire Stick

Τώρα έχετε το Kodi 19 στο Fire Stick σας. Περιηγηθείτε σε μια μεγάλη ποικιλία πρόσθετων και υπηρεσιών ροής όλα σε ένα μέρος.

Μέθοδος λήψης

Υπάρχει ένας διαφορετικός τρόπος για να λάβετε την εφαρμογή Kodi στο FireStick σας, και αυτό με την εγκατάσταση του Εφαρμογή λήψης. Το λογισμικό έχει περισσότερα από 5 εκατομμύρια χρήστες καθώς τους επιτρέπει να κατεβάζουν εύκολα αρχεία από το Διαδίκτυο στη συσκευή τους.

Αυτό είναι πολύ σημαντικό αν προσπαθείτε να φορτώσετε τις εφαρμογές στη συσκευή Fire Stick, ειδικά όταν πρόκειται για αρχεία APK. Με αυτά τα λόγια, έτσι μπορείτε χρησιμοποιήστε το Downloader για να αποκτήσετε το Kodi 19 στο Fire TV.

 1. Πρώτα, ξεκινήστε το δικό σας Amazon Fire Stick.
 2. Προχωρήστε στο Ρυθμίσεις πάνελ και από My Fire TV, επιλέξτε Επιλογές προγραμματιστή.FireStick-DeveloperOptions-1
 3. Επιλέξτε «Να επιτρέπονται εφαρμογές από άγνωστες πηγές.FireStick-Άγνωστο-Πηγές-1
 4. Κάντε κλικ στο Ανάβω.Ανάβω
 5. Τώρα, ανοίξτε τη γραμμή αναζήτησης και πληκτρολογήστε Πρόγραμμα λήψης.Πληκτρολογήστε Λήψη
 6. Στην επόμενη σελίδα, επιλέξτε το Εφαρμογή λήψης.Λήψη προγράμματος λήψης
 7. Στη συνέχεια, πατήστε Κατεβάστε.Λήψη Λήψης
 8. Μετά τη λήψη της εφαρμογής, εκτελέστε την κάνοντας κλικ στο Άνοιγμα κουμπιού.Ανοίξτε το πρόγραμμα λήψης
 9. Τη στιγμή που θα ενεργοποιήσετε την εφαρμογή, θα σας ζητήσει άδεια για πρόσβαση στα αρχεία σας. Επίτρεψέ το.Η εφαρμογή λήψης επιτρέπει την πρόσβαση
 10. Εισαγάγετε τον ακόλουθο σύνδεσμο στην ενότητα URL: http://bit.ly/3ceob8n.Σύνδεσμος λήψης στο Fire Stick
 11. Αφού συνεχίσετε Πηγαίνω, περιμένετε να ολοκληρωθεί η διαδικασία λήψης και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή στη συσκευή.Εγκατάσταση του Kodi στο FireStick
 12. Μόλις ολοκληρωθεί, η εφαρμογή Kodi θα εκτόξευση μόνο του.Kodi Matrix στο Fire Stick
 13. Τώρα έχετε Kodi 19: Matrix στο Amazon Fire Stick.Κυκλοφόρησε το Kodi 19

Για κάποιο λόγο, η έκδοση στο Fire Stick δεν εμφανίζει το όνομα κωδικού του Kodi 19, αλλά σύμφωνα με τις δοκιμές που πραγματοποιήσαμε, είναι πλήρως λειτουργική.

Τι νέα?

Ο Kodi βασίστηκε Python 2, που είναι σχεδόν εντελώς νεκρό τώρα. Από τώρα, το Kodi 19 “Matrix” χρησιμοποιεί το Python 3 διερμηνέας για να τρέξει όλα Πρόσθετα με βάση το Python, η οποία είναι μια πλήρης αναβάθμιση στις προηγούμενες εκδόσεις του λογισμικού.

Με άλλα λόγια, αυτό έρχεται ως όφελος για όλους τους χρήστες του Kodi, είτε πρόκειται για πρόσθετους προγραμματιστές είτε για τους καταναλωτές. Γιατί; Λοιπόν, οι προγραμματιστές πρόσθετων Kodi μπορούν πλέον να δοκιμάσουν τη δουλειά τους χρησιμοποιώντας τις πιο πρόσφατες εκδόσεις Kodi και οι χρήστες μπορούν να το κάνουν εγκατάσταση και λειτουργία τους.

Σύμφωνα με τους επίσημη ιστοσελίδα, η έκδοση Matrix του Kodi βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη. Θα δείτε κάποια προβλήματα κατά τη χρήση του, ειδικά με τον υπολογιστή-πελάτη των Windows.

Δείτε τι αναφέρει ο ιστότοπος:

“Υπάρχουν επίσης ζητήματα που χρειάζονται βασικές γνώσεις προγραμματιστών για να επιδιορθωθούν. Από τη μετάβαση στο Python 3 υπάρχουν ορισμένες δυσκολίες σε όλες τις πλατφόρμες των Windows ειδικότερα. Η έκδοση του Kodi για UWP (Xbox) δεν μεταγλωττίζεται καθόλου, και χρειάζεται κάποιος να την πρωτοστατήσει.

Υπάρχουν επίσης προβλήματα με ορισμένες βιβλιοθήκες, π.χ. Pillow, PyCryptodome, cTypes κ.λπ., λείπουν ή δεν είναι συμβατές εκδόσεις, έτσι ώστε αυτά τα πρόσθετα που εξαρτώνται από αυτά δεν εκτελούνται και δεν μπορούν να δοκιμαστούν σε Windows.

Τα πράγματα θα είναι λίγο ακατέργαστα μέχρι να μπορέσουμε να τα διορθώσουμε, οπότε αντέχετε μαζί μας και αν έχετε δεξιότητες και μπορείτε να ανεβείτε και να συνεισφέρετε, κάντε το. “

Παρά τη δήλωση, ορισμένοι από εσάς θα θέλατε να αναλάβετε τον κίνδυνο και να δοκιμάσετε μόνοι τους το λογισμικό, γι ‘αυτό καταλήξαμε καταρχήν σε αυτόν τον οδηγό.

Οι προγραμματιστές του Kodi πρέπει να κάνουν πολλά για να τελειοποιήσουν τη σταθερότητα του λογισμικού, ειδικά από τότε που ο Python 2 τερματίστηκε.

Τα νέα χαρακτηριστικά

Το ερώτημα λοιπόν που όλοι ρωτούν τώρα, τι θα περιμένατε από το νέο και βελτιωμένο λογισμικό Kodi; Θα ρίξουμε λίγο φως στο θέμα. Εδώ είναι τι Kodi 19 Matrix έχει στα καταστήματα για εσάς:

 • Εσωτερική υποστήριξη προγράμματος περιήγησης ιστού
 • Βελτιωμένη υποστήριξη AirPlay
 • Επίσημες ενσωματώσεις με εφαρμογές τρίτων όπως το Netflix, το Amazon Video, το Hulu και άλλα
 • Υποστήριξη Samsung Smart TV
 • Βελτιωμένες δυνατότητες βίντεο 3D
 • Βελτιωμένη ενσωμάτωση έξυπνου σπιτιού

Καλύτερο Kodi 19: Πρόσθετα Matrix:

Οι χρήστες λαμβάνουν το Kodi για τη μεγάλη ποικιλία πρόσθετων, αλλά πρέπει να σημειώσουμε ότι δεν είναι όλα νόμιμα. Θα βρεις παράνομα πρόσθετα που σας επιτρέπουν να έχετε πρόσβαση σε όλες τις τελευταίες ταινίες, εκπομπές, σπορ, μουσική και άλλα δωρεάν.

Ωστόσο, το περιεχόμενο βίντεο για παράνομα πρόσθετα είναι απόξεση και πνευματικά δικαιώματα, το οποίο το καθιστά επικίνδυνο να χρησιμοποιείται καθώς ο πάροχος υπηρεσιών σας μπορεί να παρακολουθεί σε όλες τις δραστηριότητές σας.

Εάν ο ISP αποφασίσει να δώσει τα δεδομένα σας στην κυβέρνηση, αυτό το είδος δραστηριότητας θα σας προκαλούσε προβλήματα. Γι ‘αυτό σας συμβουλεύουμε να χρησιμοποιήσετε επίσημα πρόσθετα Αντίθετα, ακόμα κι αν κάποια από αυτά θα σας κοστίσουν μερικά δολάρια.

Με αυτά τα λόγια, έχουμε συγκεντρώσει μερικά πρόσθετα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Kodi 19, ρίξτε μια ματιά:

 • Popcornflix
 • FilmRise
 • SnagFilms
 • Pluto.TV
 • Φωνή εργοστασιακή τηλεόραση
 • Κλασικός κινηματογράφος
 • Dailymotion
 • Κροτάλισμα
 • BBC iPlayer
 • YouTube
 • ITV
 • USTV τώρα
 • Fox Sports
 • NHL.tv
 • Μέσω παιχνιδιού
 • DAZN
 • iTunes Podcasts
 • Ραδιόφωνο CBC
 • Ράι Παίξτε
 • Οικογένεια ABC
 • Τράβηγμα
 • Λειτουργία
 • ZDF
 • Κολυμπήστε για ενήλικες

Λήψη και χρήση των πρόσθετων του Kodi

Το να δηλώνεις τι μπορείς να πάρεις στο Kodi είναι ένα πράγμα και το να τα πάρεις είναι άλλο. Σε αυτό το μέρος, θα σας διδάξουμε πώς να εγκαταστήσετε πρόσθετα Kodi και να τα χειριστείτε οπουδήποτε στον κόσμο.

Θα πάρουμε το ITV ως παράδειγμα. Να τι πρέπει να κάνετε για να εγκαταστήσετε το πρόσθετο ITV Hub στο Kodi:

 1. Εκτόξευση Κωδ. 19.
 2. Επιλέξτε πρόσθετα και κάντε κλικ στο εικονίδιο πακέτου στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης.Πακέτο Kodi
 3. Στη συνέχεια, επιλέξτε “Εγκατάσταση από αποθετήριο.”Εγκατάσταση από το αποθετήριο
 4. Επιλέγω Αποθήκη πρόσθετου Kodi.Αποθήκη πρόσθετου Kodi
 5. Ψάχνω για Πρόσθετα βίντεο και χτυπήστε το.Πρόσθετα βίντεο
 6. Περιηγηθείτε στη λίστα μέχρι να το βρείτε iPlayer WWW, που είναι το πρόσθετο του BBC iPlayer.Πρόσθετο BBC iPlayer
 7. Κάνε κλικ στο Κουμπί εγκατάστασης και περιμένετε να ολοκληρωθεί η διαδικασία.Εγκαταστήστε το BBC iPlayer Kodi
 8. Εκτόξευση BBC iPlayer και απολαύστε κορυφαία τηλεόραση στο Ηνωμένο Βασίλειο χρησιμοποιώντας το πρόσφατα εγκατεστημένο Kodi 19.

Οι γεω-περιορισμοί του Kodi

Ακόμα και κατά τη χρήση της εφαρμογής Kodi, εξακολουθούν να υπόκεινται τα κανάλια που μπορείτε να παρακολουθήσετε γεω-περιορισμοί. Το BBC iPlayer δεν λειτουργεί εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου και η πλατφόρμα μπορεί να προσδιορίσει την τοποθεσία σας εξετάζοντας τη διεύθυνση IP σας.

Χωρίς IP στο Ηνωμένο Βασίλειο, αυτό μήνυμα λάθους θα εμφανιστεί:

“Τα τηλεοπτικά προγράμματα BBC iPlayer είναι διαθέσιμα για αναπαραγωγή μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο.”Σφάλμα BBC iPlayer Kodi

Μπορείτε εύκολα να παρακάμψετε τους τοπικούς περιορισμούς που επιβάλλονται στο BBC iPlayer και οποιοδήποτε άλλο πρόσθετο Kodi εγκαθιστώντας ένα Εικονικό ιδιωτικό δίκτυο στη συσκευή σας.

Με τέτοιο λογισμικό, μπορείτε να πλαστογραφήσετε την τοποθεσία σας στο διαδίκτυο με βάση το διακομιστή στον οποίο συνδέεστε. Ένα VPN θα ανακατευθύνετε τα δεδομένα σας και κρύψε την ταυτότητά σου. Κλείνει τη διεύθυνση IP σας και την αντικαθιστά με μια προσωρινή στη χώρα όπου βρίσκεται ο διακομιστής.

Για παράδειγμα, εάν βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο, λαμβάνετε ένα Διεύθυνση IP ΗΒ. Έτσι, θα έχετε πρόσβαση στο BBC iPlayer όπου κι αν βρίσκεστε. Το ίδιο ισχύει για οποιοδήποτε κανάλι με περιορισμούς γεωγραφικού χαρακτήρα υπό την προϋπόθεση ότι συνδέεστε σε διακομιστή στην αντίστοιχη χώρα του.

Καλύτερο VPN για το Kodi

Εάν θέλετε να καταργήσετε τον αποκλεισμό περιεχομένου με γεωγραφικό περιορισμό στο Kodi, πρέπει να εγγραφείτε σε ένα αξιόπιστο VPN. Βλέπετε, υπηρεσίες όπως BBC iPlayer μπορεί επίσης να προσδιορίσει εάν χρησιμοποιείτε VPN ή όχι, κάτι που τους βοηθά να αποκλείσουν την πρόσβασή σας με κάθε τρόπο.

Κατά την αξιολόγηση ενός συγκεκριμένου VPN, χρησιμοποιούμε μια αυστηρή διαδικασία αξιολόγησης για να προσδιορίσουμε την αποτελεσματικότητά του. Μέχρι τώρα, ExpressVPN πήρε την πρώτη θέση στη λίστα των κορυφαίων παρόχων για το Kodi.

Το VPN έχει περισσότερα από 128 τοποθεσίες διακομιστών σε 94 χώρες, καθιστώντας πολύ εύκολο για εσάς να ξεμπλοκάρετε το περιεχόμενο ανεξάρτητα από τη χώρα στην οποία είναι περιορισμένη.

Επιπλέον, το ExpressVPN συμμορφώνεται με ένα αυστηρή πολιτική μη καταγραφής, που σημαίνει ότι δεν αποθηκεύει τα δεδομένα σας και πωλήστε το σε τρίτους ή παραδώστε το στην κυβέρνησή σας.

Με τις προηγμένες δυνατότητες ασφάλειας και απορρήτου, το ExpressVPN υπόσχεται στους πελάτες του πλήρη διαδικτυακή ασφάλεια και ανωνυμία. Επιπλέον, οι συνδρομητές για πρώτη φορά επωφελούνται από τους Πολιτική επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Έτσι, σε περίπτωση που αλλάξετε γνώμη, μπορείτε να ζητήσετε πλήρη επιστροφή χρημάτων εντός 30 ημερών.

Τώρα, αν και το ExpressVPN είναι αυτό που προτείνουμε, υπάρχουν και άλλα κορυφαία VPN Kodi εκεί έξω για να δείτε. Ακολουθεί μια λίστα με μερικά από αυτά.

Πώς να εγκαταστήσετε το Kodi Matrix στο Fire Stick – Διαχωριστικές λέξεις

Το Kodi είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για ροή περιεχομένου. Φροντίζει για όλους τους τύπους ψυχαγωγίας που χρειάζεστε, γεγονός που το καθιστά αγαπημένο των θαυμαστών. Αυτή η δημοτικότητα αναγκάζει τους προγραμματιστές Kodi βελτίωση και βελτίωση του λογισμικού τους που και που.

Το Kodi Matrix είναι πλέον έτοιμο για εγκατάσταση. Ωστόσο, οι χρήστες του Fire Stick χρειάζονται λίγη τεχνική τεχνογνωσία για να ολοκληρώσουν τη διαδικασία. Αυτός ο οδηγός έχει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε Kodi Matrix, τι πρόσθετα μπορούν να εγκατασταθούν και πώς να εγκαταστήστε την ίδια την εφαρμογή στο Fire Stick.

Εάν έχετε περισσότερες ερωτήσεις, παρακαλούμε ρίξτε τις στο ενότητα σχολίων παρακάτω. Θα φροντίσουμε να απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.