Τα κουτιά Kodi είναι παράνομα ή νόμιμα στην Αυστραλία, τον Καναδά, τις ΗΠΑ;

Είναι τα κουτιά Kodi παράνομα ή νόμιμα για χρήση σε Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδάς, Αυστραλία ή ΗΠΑ? Το Kodi XBMC μετατρέπεται γρήγορα σε μία από τις πιο χρησιμοποιημένες εφαρμογές ροής. Αυτό οδηγεί σε σημαντική αύξηση των τηλεοπτικών κουτιών Kodi. Μπορείτε εύκολα να βρείτε αυτές τις συσκευές ροής που βασίζονται σε Android Έμπα ή Αμαζόνα. Έρχονται με Προεγκατεστημένο Kodi, εξοικονομώντας χρόνο, προσπάθεια και ταλαιπωρία από την μη αυτόματη εγκατάσταση του Kodi στο Android TV Box, μαζί με τα αποθετήρια και τα πρόσθετά του. Ωστόσο, είναι αυτά τα κουτιά Kodi ασφαλή στη χρήση? Και πιο σημαντικό, μπορείτε να μπείτε σε νομικό πρόβλημα εάν αγοράσετε ένα κουτί τηλεόρασης Kodi στο διαδίκτυο?


Είναι ασφαλή και νόμιμα τα κιβώτια Android TV;

Τα κουτιά Kodi είναι παράνομα ή νόμιμα?

Είναι ασφαλή στη χρήση κουτιά Kodi?

Η ασφάλεια ενός κουτιού Android TV ασχολείται κυρίως με το εάν έχει αυτή η συσκευή ροής κακόβουλο λογισμικό ή ιοί εγκατεστημένο σε αυτό. Υπήρξαν αρκετές περιπτώσεις όπου τέτοια τηλεοπτικά κιβώτια Kodi είχαν πράγματι μολυνθεί από κακόβουλο λογισμικό. Τέτοια περιστατικά είναι καλά τεκμηριωμένα στον επίσημο ιστότοπο του Kodi. Αν σκοπεύετε να αγοράσετε ένα κουτί Kodi από το Amazon ή το Ebay, φροντίστε να διαβάσετε όλες τις κριτικές πριν κάνετε την αγορά σας. Αυτό σας επιτρέπει να έχετε μια καλύτερη ιδέα σχετικά με το εάν μπορείτε να εμπιστευτείτε τον πωλητή κουτιού Android TV ή όχι.

Σε περίπτωση που έχετε αγοράσει ένα Android TV Box με προεγκατεστημένο το Kodi, βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει την τελευταία ενημέρωση του Kodi 17.3. Οι παλαιότερες εκδόσεις Kodi έχουν σημαντικά ελαττώματα ασφαλείας που έχουν αντιμετωπιστεί στην τελευταία ενημέρωση.

Το γεγονός ότι αυτά τα τηλεοπτικά κιβώτια Kodi βασίζονται σε Android σημαίνει επίσης ότι μπορείτε να εγκαταστήσετε εφαρμογές προστασίας από ιούς σε αυτά. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ρυθμίσει μια εφαρμογή προστασίας από ιούς, όπως το BitDefender, το MalwareBytes ή το Avast στη συσκευή σας ροής Android αμέσως μετά τη σύνδεσή σας στο δίκτυο WiFi. Υπάρχουν ακόμη Πρόσθετα προστασίας από ιούς Kodi αρέσει Ασπίδα ασφαλείας μπορείτε να εγκαταστήσετε μέσω της εφαρμογής XBMC.

Τα κουτιά Kodi είναι νόμιμα για χρήση?

Ενημέρωση 1: Στις 8 Φεβρουαρίου 2017, οι βρετανικές αστυνομικές δυνάμεις συνέλαβαν 5 άτομα που κατηγορούνται για πώληση και διανομή παράνομων αποκωδικοποιητών Kodi στη βορειοδυτική Αγγλία και την Ουαλία.

Ενημέρωση 2: Στις 7 Μαρτίου 2017, ο Λόρδος Toby Harris, Πρόεδρος των Εθνικών Προτύπων Συναλλαγών στο Ηνωμένο Βασίλειο, δήλωσε ότι «θα προειδοποιούσε επίσης οποιοδήποτε άτομο ή επιχείρηση που πωλούσε ή χειρισμός μιας τέτοιας συσκευής (Κουτιά Kodi) ότι παραβιάζουν τη νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων. Τα Εθνικά Πρότυπα Συναλλαγών θα συνεχίσουν να προστατεύουν τις νόμιμες επιχειρήσεις και θα επιδιώκουν όσους παραβιάζουν τα πνευματικά δικαιώματα με αυτόν τον τρόπο. “

Ενημέρωση 3: Στις 4 Απριλίου 2017, η Amazon απαγόρευσε επίσημα την πώληση κουτιών Android TV στον ιστότοπό της. Η Amazon απείλησε ακόμη και να αναστείλει τους λογαριασμούς όσων προσπαθούν να πουλήσουν «πλήρως φορτωμένα» Android TV Boxes.

Ενημέρωση 4: Στις 11 Απριλίου 2017, ο Ebay ακολούθησε τα κοστούμια της Amazon και απαγόρευσε την πώληση κιβωτίων Kodi και στον ιστότοπό του.

Ενημέρωση 5: Την Τετάρτη 26 Απριλίου 2017, το ΔΕΚ, γνωστό και ως Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, αποφάσισε ότι «έργο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα που αποκτήθηκε μέσω ροής από ιστότοπο που ανήκει σε τρίτο μέρος που προσφέρει ότι το έργο χωρίς τη συγκατάθεση του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων» δεν επωφελείται από απαλλαγή των νόμων που διέπουν τη διανομή περιεχομένου πνευματικών δικαιωμάτων. Με άλλα λόγια, Η ροή πειρατικού περιεχομένου με παράνομα πρόσθετα είναι πλέον εξίσου παράνομη στην ΕΕ ως λήψη υλικού που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.

Ενημέρωση 6: Την Πέμπτη 25 Μαΐου 2017, το Facebook ενημέρωσε την εμπορική τους πολιτική για να απαγορεύσει την πώληση Android TV Boxes σύμφωνα με το TorrentFreak. “Απαγορεύεται η πώληση των ακόλουθων στο Facebook: Προϊόντα ή αντικείμενα που διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε ψηφιακά μέσα.” η σελίδα διαβάζει.

Αυτή είναι μια γκρίζα περιοχή. Το εάν τα κουτιά Kodi μπορούν να θεωρηθούν παράνομα ή όχι σε μεγάλο βαθμό εξαρτώνται από την τρέχουσα χώρα διαμονής σας. Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδάς, Αυστραλία, Γερμανία, Γαλλία και ΗΠΑ έχουν αυστηρούς νόμους κατά διαδικτυακή πειρατεία. Αυτό που ίσως να μην γνωρίζετε είναι ότι πολλά από τα πρόσθετα Kodi που χρησιμοποιείτε για να παρακολουθείτε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές λαμβάνουν τη ροή βίντεο από ιστότοπους πειρατικών ροών. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η βρετανική αστυνομία συνέλαβε πρόσφατα έναν πωλητή τηλεόρασης Kodi από το Norfolk της Αγγλίας. Ο ISP σας μπορεί να παρακολουθεί εύκολα τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες. Αυτός είναι ο κύριος λόγος που παίρνουν πολλοί ανυποψίαστοι χρήστες Kodi TV box ειδοποιήσεις παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων από τους ISP τους. Για να παραμείνετε στην ασφαλή πλευρά, χρησιμοποιήστε VPN στο κιβώτιο τηλεόρασης Kodi. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε ροή ταινιών, τηλεοπτικών σειρών και ζωντανών τηλεοπτικών καναλιών ανώνυμα.

Τα καλύτερα VPN για χρήση με το Kodi TV Box

Ενώ οι εφαρμογές προστασίας από ιούς διατηρούν τη συσκευή ροής σας ασφαλή από πιθανά κακόβουλα προγράμματα ή ιούς, εξακολουθείτε να εκτίθεστε σε εσάς Ο ISP πιθανώς υποκλοπίζει για αυτό που παρακολουθείτε στο διαδίκτυο. Δεν έχει σημασία αν κάνετε ροή μέσω του Kodi TV box, PC, Fire Stick, Android ή iOS. Η άσχημη αλήθεια είναι ότι ο πάροχος υπηρεσιών Διαδικτύου σας μπορεί να παρακολουθεί όλες τις δραστηριότητές σας στο Διαδίκτυο. Χρησιμοποιώντας VPN είναι ο καλύτερος και πιθανώς ο ευκολότερος τρόπος επιτύχετε ανωνυμία στο διαδίκτυο.

 • Με τη σύνδεση σε έναν διακομιστή VPN, μπορείτε πρακτικά αποτρέψτε τον ISP, τα συρτάρια πνευματικών δικαιωμάτων, ακόμη και τις κυβερνητικές υπηρεσίες από το να σας κατασκοπεύουν.
 • Εφαρμογές VPN είναι συμβατά με PC, Mac, iPhone, iPad, και φυσικά Android. Εάν ο δρομολογητής σας διαθέτει πελάτη VPN, μπορείτε ακόμη και να ρυθμίσετε τη σύνδεσή σας VPN σε αυτό.
 • Μπορείτε επίσης να απόκρυψη της δημόσιας διεύθυνσης IP σας χρησιμοποιώντας VPN. Με αυτόν τον τρόπο, κανείς δεν μπορεί να εντοπίσει τις λήψεις torrent σας πίσω σε εσάς.
 • Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, το VPN σάς δίνει τη δυνατότητα να το κάνετε παράκαμψη περιφερειακών περιορισμών. Μερικά πρόσθετα Kodi και κανάλια ροής είναι γεω-περιορισμένη δηλαδή μπορείτε να τα παρακολουθήσετε μόνο σε συγκεκριμένες περιοχές. Εικονικά ιδιωτικά δίκτυα κατάργηση αποκλεισμού περιεχομένου που έχει αποκλειστεί γεωγραφικά από όλο τον κόσμο.

Όσον αφορά το βest VPN για χρήση σε κουτιά τηλεόρασης Kodi, Σίγουρα θα συνιστούσα τη χρήση ExpressVPN. Δεν διατηρούν αρχεία καταγραφής των δραστηριοτήτων των χρηστών τους στο διαδίκτυο και οι διακομιστές VPN τους λειτουργούν πολύ καλά με το Kodi. Έχω αναφέρει άλλα κορυφαίες υπηρεσίες Kodi VPN παρακάτω.

Μαθαίνω πώς να αποκρύψετε την IP σας σε οποιοδήποτε Android TV Box.

Πώς να εγκαταστήσετε το Kodi 17 Krypton στο FireStick

Το καλύτερο σενάριο που μπορείτε να ακολουθήσετε θα ήταν να αγοράσετε ένα αμετάβλητο Amazon Fire TV Stick και στη συνέχεια να εγκαταστήσετε τον Kodi στο FireStick μόνοι σας, όπως φαίνεται στον παρακάτω οδηγό. Η ίδια διαδικασία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την εγκατάσταση του Kodi σε οποιοδήποτε Android TV Box.

Κορυφαία κουτιά Android Kodi το 2017

 • Amazon Fire TV
 • Nvidia Shield
 • Matricom G-Box Q2
 • ΜΙΝΙΞ,
 • TICTID-M9C
 • Razor Forge TV
 • Google Nexus Player
 • Oobersticks

Διαβάστε την κριτική των κορυφαίων συσκευών ροής Kodi 5.

Είναι ασφαλή και νόμιμα τα κιβώτια Kodi; Η κατώτατη γραμμή

Μην κάνετε κανένα λάθος γι ‘αυτό. Τα δικα σου διαδικτυακό απόρρητο και ασφάλεια δεν είναι κάτι που θέλετε να πάρετε ελαφρά. Χρησιμοποιώντας ένα κατάλληλη εφαρμογή προστασίας από ιούς καθώς και μια υπηρεσία VPN όπως ExpressVPN πάνω στο ___ σου Κουτί τηλεόρασης Kodi μπορεί να συμβάλει σημαντικά στην προστασία σας από πιθανά θέματα ασφάλειας και νομικής φύσης.