Πώς να εγκαταστήσετε το Kodi σε iPhone ή iPad χωρίς Jailbreak

Το Kodi είναι ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων ανοιχτού κώδικα που δεν μπορείτε να βρείτε εύκολα στο App Store. Αν Το Kodi δεν είναι διαθέσιμο σε εσάς για λήψη, μπορείτε ακόμα εγκαταστήστε το στη συσκευή σας. Ενώ το jailbreaking μπορεί να ήταν η πρώτη σας επιλογή για την επίλυση του προβλήματος μη διαθεσιμότητας του Kodi, άλλοι τρόποι μπορούν να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε το κέντρο πολυμέσων στο iPhone ή το iPad σας.


Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξω πώς ναnstall Kodi στο iPhone ή το iPad χωρίς jailbreaking. Μόλις το καταλάβετε, θα μεταδίδετε περιεχόμενο μέσω Kodi στις συσκευές σας iOS σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Πώς να εγκαταστήσετε το Kodi σε iPhone ή iPad χωρίς Jailbreak

Πώς να εγκαταστήσετε το Kodi σε iPhone ή iPad χωρίς Jailbreak

Χρησιμοποιήστε ένα VPN ανά πάσα στιγμή

Τους τελευταίους μήνες, οι χρήστες του Kodi έλαβαν μεγάλη θερμότητα λήψη παράνομων και πειρατικών ροών μέσω πρόσθετων Kodi τρίτων. Τα troll πνευματικών δικαιωμάτων κατάφεραν να φτάσουν στο κάτω μέρος αυτών των ανήθικων πρακτικών και πολλοί χρήστες έπρεπε να αντιμετωπίσουν κάποιες συνέπειες. Γι ‘αυτό σας συμβουλεύω να απόκρυψη της διεύθυνσης IP σας που αποκαλύπτει ποιοι είστε και από πού συνδέεστε.

Ωστόσο, εάν εσείς μεταμφίεση της διαδικτυακής σας ταυτότητας, θα μπορέσετε να το κάνετε περιήγηση στον ιστό ανώνυμα και κατεβάστε όλα τα πρόσθετα Kodi που θέλετε χωρίς παρακολούθηση. Αυτό που πρέπει να κάνετε για να συμβεί αυτό είναι εγγραφείτε σε μια εφαρμογή VPN και στη συνέχεια συνδεθείτε σε έναν διακομιστή VPN. Μόλις η διεύθυνση IP σας αντικατασταθεί από άλλη, θα επωφεληθείτε από όλα όσα έχει να προσφέρει ένα VPN:

 • Ξεπεράστε τα γεωγραφικά περιορισμένα πρόσθετα Kodi: Πολλά πρόσθετα Kodi δεν λειτουργούν εκτός και αν βρίσκονται στην τοποθεσία όπου είχαν αρχικά σχεδιαστεί. Ωστόσο, με το VPN, μπορείτε να παρακάμψετε αυτούς τους τοπικούς περιορισμούς και να αποκτήσετε πρόσβαση στα πρόσθετα της επιλογής σας.
 • Παράκαμψη ISP Throttling: Ο πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου σταματά να καταστρέφει τη σύνδεσή σας και σας επιτρέπει να κάνετε ροή περιεχομένου στο διαδίκτυο χωρίς καμία προσωρινή αποθήκευση ή καθυστέρηση.
 • Ασφάλεια και απόρρητο: Με τη σύνδεση σε ένα VPN, θα τυλίγατε τα δεδομένα σας με ισχυρά πρωτόκολλα κρυπτογράφησης που τα διατηρούν ασφαλή ανά πάσα στιγμή.
 • Εφαρμογές VPN: Μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε μια σύνδεση VPN με τις φιλικές προς το χρήστη εφαρμογές VPN που διατίθενται σε υπολογιστές, Mac, Android, iOS και FireStick.

Καλύτερο VPN για την εγκατάσταση του Kodi

Το ExpressVPN είναι μια εξαιρετική επιλογή για πρόσβαση σε γεω-περιορισμένες υπηρεσίες όπως το Kodi add ons. Επίσης, ο πάροχος επιτρέπει torrenting χωρίς περιορισμούς στο εύρος ζώνης ή χρήση δεδομένων. Προσωπικά, το ExpressVPN έχει αποδειχθεί καλύτερη υπηρεσία VPN στην αγορά, ειδικά με την Kodi.

Η εταιρεία οι διακομιστές είναι βελτιστοποιημένοι για να δουλέψετε καλύτερα με τα πρόσθετα Kodi και αυτό δεν είναι κάτι που βρίσκετε σε οποιονδήποτε πάροχο VPN. Ωστόσο, εάν επιμένετε να εξερευνήσετε άλλες επιλογές, μπορείτε να ελέγξετε τη λίστα του τα καλύτερα VPN το 2019 παρακάτω.

Πώς να εγκαταστήσετε το Kodi σε iOS χρησιμοποιώντας το TweakBox

Για να ξεκινήσετε εδώ είναι ένας αβίαστος τρόπος εγκατάσταση του Kodi στις συσκευές σας iOS:

 1. Σε iPhone ή iPad, Επισκεφτείτε τον ιστότοπο του TweekBox.
 2. Πατήστε Εγκατάσταση τώρα.
 3. Στη συνέχεια, θα λάβετε ένα μήνυμα για να επιτρέψετε την πρόσβαση.
 4. Κάντε κλικ στην επιλογή Να επιτρέπεται.
 5. Ίσως χρειαστεί πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασής σας.
 6. Κάντε κλικ στο Εγκατάσταση ξανά.
 7. Μόλις εγκατασταθεί η εφαρμογή, επιλέξτε Τέλος για έξοδο.
 8. Η εφαρμογή TweakBox είναι τώρα στην Αρχική οθόνη.

Τώρα για να εγκαταστήσετε το Kodi, πρέπει να κάνετε τα εξής:

 1. Εκκινήστε την εφαρμογή TweakBox.
 2. Πατήστε Εφαρμογές και επιλέξτε Εφαρμογές Appstore.
 3. Στη γραμμή αναζήτησης, πληκτρολογήστε Kodi.
 4. Επιλέξτε Kodi και πατήστε εγκατάσταση.
 5. Όταν προσπαθείτε να ανοίξετε το Kodi, θα λάβετε μια προειδοποίηση για μη αξιόπιστους προγραμματιστές επιχειρήσεων.
 6. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις και μετά κάντε κλικ στο Γενικά.
 7. Επιλέξτε Προφίλ & Διαχείριση συσκευής.
 8. Επιλέξτε το κείμενο που βρίσκεται κάτω από την εφαρμογή Enterprise.
 9. Κάντε κλικ στο Trust.
 10. Όταν σας ζητηθεί, κάντε κλικ ξανά στην εμπιστοσύνη.
 11. Επιστρέψτε και χρησιμοποιήστε το Kodi ελεύθερα σε iPhone και iPad.

Εγκαταστήστε το Kodi σε iPhone ή iPad χρησιμοποιώντας το Cydia Impactor

Ένας από τους ευκολότερους τρόπους εγκαταστήστε το Kodi στο iPhone ή το iPad σας είναι μέσω του Cydia Impactor, μιας γνωστής εφαρμογής που διατίθεται τόσο για συσκευές Windows όσο και για συσκευές Apple. Αυτή η εφαρμογή επιτρέπει στους κατόχους να κάνουν λήψη και εγκατάσταση εφαρμογών που δεν είναι App Store / που δεν είναι Windows Store. Για να ξεκινήσετε, θα πρέπει Κατεβάστε Κρούστη Cydia  καθώς και το πιο πρόσφατο Αρχείο Kodi.IPA.

 1. Συνδέστε το iPhone ή το iPad στον υπολογιστή ή το Mac σας. Σε περίπτωση που το iTunes ανοίγει αυτόματα όταν συνδέετε τη συσκευή σας iOS, κλείστε την πριν προχωρήσετε.
 2. Εκκινήστε το Cydia Impactor Στη συνέχεια, μεταφέρετε και αποθέστε το αρχείο Kodi IPA που κατεβάσατε νωρίτερα στην εφαρμογή.
 3. Βεβαιωθείτε ότι είναι επιλεγμένη η συσκευή σας iOS στο αναπτυσσόμενο μενού, στη συνέχεια κάντε κλικ στο Έναρξη.
 4. Η εφαρμογή θα ζητήσει ένα Είσοδος Apple ID. Έχει επαληθευτεί με την Apple και χρησιμοποιείται μόνο για την υπογραφή του αρχείου IPA, αλλά μπορείτε χρησιμοποιήστε ένα εναλλακτικό Apple ID εάν το απόρρητο αποτελεί πρόβλημα.
 5. Μόλις εγκαταστήσετε την εφαρμογή, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικός > Προφίλ & Διαχείριση συσκευής (αυτό μπορεί να διαφέρει ελαφρώς με βάση την έκδοση του iOS σας).
 6. Προσδιορίστε το προφίλ με το συγκεκριμένο Apple ID σας και ανοίξτε το.
 7. Πατήστε το κουμπί εμπιστοσύνης να “εμπιστευτείτε” τη νέα εφαρμογή Kodi στη συσκευή σας Apple.
 8. Εκκινήστε την εφαρμογή και απολαύστε τα πολλά οφέλη που διατίθενται στους χρήστες του Kodi.

Προσπαθήσαμε να κάνουμε τις οδηγίες όσο το δυνατόν πιο απλές. Ωστόσο, σε περίπτωση που η μέθοδος δεν λειτουργεί, διαβάστε για να μάθετε πώς μπορείτε εγκαταστήστε το Kodi στο iPhone ή το iPad σας χρησιμοποιώντας Xcode άλλη συμβατότητα που επιτρέπει την εφαρμογή.

Εγκαταστήστε το Kodi σε iPhone ή iPad χρησιμοποιώντας Xcode

Για να χρησιμοποιήσετε το Xcode, θα χρειαστείτε τρία πράγματα:

 • Το αρχείο deb Kodi: Αποκτήστε το από τον επίσημο ιστότοπο του Kodi.
 • Το iOS App Signer: Συνεχίστε για λήψη του v1.9 και, στη συνέχεια, αποσυμπιέστε το αρχείο.
 • ο Εφαρμογή Xcode 8 από το Mac App Store.

Μόλις έχετε αποθηκεύσει το αρχείο deb στην επιφάνεια εργασίας σας και τα άλλα στο Mac σας, μπορώ να αρχίσω να καθοδηγώ:

 1. Ξεκινήστε από συνδέοντας το iPad / iPhone στο Mac σας. Μόλις τελειώσει, άνοιγμα Xcode.
 2. Επιλέξτε «Δημιουργία νέου έργου Xcode». Βεβαιωθείτε ότι η “Εφαρμογή” επισημαίνεται στα αριστερά επιλέξτε «Εφαρμογή μίας προβολής». Κάντε κλικ στο Επόμενο.
 3. Πήγαινε για να προσδιορίστε την εφαρμογή που θέλετε να δημιουργήσετε. Εισαγάγετε το όνομα προϊόντος ως Kodi και το αναγνωριστικό οργανισμού ως κάτι μοναδικό για εσάς. Αφήστε τα άλλα πεδία ή επιλογές ως έχουν και επιλέξτε να κάνετε την εφαρμογή Καθολική. Κάντε κλικ στο Επόμενο.
 4. Επιλέξτε μια τοποθεσία για το αποθετήριο Git στο επόμενο κουτί. Θα μπορούσες επιλέξτε να το αποθηκεύσετε στην επιφάνεια εργασίας. Κάντε κλικ στο Επόμενο.
 5. Επιλέξτε να αρνηθείτε την πρόσβαση Xcode στις επαφές σας.
 6. Θα εμφανιστεί ένα μήνυμα σφάλματος στη μέση της οθόνης Xcode. Θα πρέπει να αναγράφεται “Δεν βρέθηκαν ταυτότητες προσδιορισμού κωδικών”. Κάντε κλικ στο «Επίλυση προβλήματος» και, στη συνέχεια, Προσθήκη… στο επόμενο πλαίσιο διαλόγου. Πληκτρολογήστε το Apple ID σας και συνδεθείτε.
 7. Επιστροφή στην κύρια οθόνη, θα δείτε ένα μήνυμα με την ένδειξη “Για να διορθώσετε αυτό το ζήτημα, επιλέξτε μια ομάδα ανάπτυξης που θα χρησιμοποιηθεί για παροχή.” Επιλέξτε τη μία Ομάδα Ανάπτυξης αυτό είναι εκεί και ο Xcode θα απασχοληθεί «επιλύοντας τα προβλήματα». Όλα θα πρέπει να είναι εντάξει σε λίγα λεπτά.
 8. Εκκινήστε το App Signer κάνοντας κλικ στο εικονίδιο που αποθηκεύσατε στην επιφάνεια εργασίας σας μετά την αποσυμπίεση της λήψης. Αναζητήστε το αρχείο deb Kodi και πατήστε Άνοιγμα. Το πιστοποιητικό υπογραφής που εμφανίζεται πρέπει να έχει ήδη συμπληρωθεί, αλλά για το προφίλ παροχής, επιλέξτε το επιθυμητό αναγνωριστικό. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη.
 9. Πληκτρολογήστε ένα όνομα αρχείου για το πεδίο Αποθήκευση ως και κάντε κλικ στο Αποθήκευση. Το App Signer θα αποσυσκευάσει τα δεδομένα και θα αποθηκεύσει το αρχείο. Όταν τελειώσει, θα λέει Τέλος.
 10. Επιστρέψτε στο Xcode και επιλέξτε Συσκευές. Επιλέξτε τη συσκευή σας iOS. Μόλις τελειώσει, μετακινηθείτε προς τα κάτω για το μικρό σύμβολο “συν” και κάντε κλικ σε αυτό. Θυμηθείτε, θα το βρείτε στο δεξιό τμήμα του παραθύρου. Εντοπίστε και επιλέξτε το αρχείο ipa Το iOS app Signer δημιουργήθηκε στο βήμα 9 και κάντε κλικ στο Άνοιγμα. Η εφαρμογή Kodi θα εμφανιστεί στην ενότητα Εγκατεστημένες εφαρμογές μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση.
 11. Αποσυνδέστε τη συσκευή σας iOS. Καθώς το κοιτάζετε, θα δείτε το εικονίδιο Kodi και αφού το πατήσετε, ενδέχεται να εμφανιστεί ένα μήνυμα “Αξιόπιστος προγραμματιστής”. Αγνοήστε το πατώντας Άκυρο. Μετά από αυτό, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις>Διαχείριση συσκευής>Εφαρμογή προγραμματιστή και επιλέξτε να εμπιστευτείτε “[όνομα λογαριασμού].” Πατήστε ξανά στο Trust και δεν θα λάβετε ξανά την ειδοποίηση για τον Έμπιστο προγραμματιστή.
 12. Τελείωσες! Επιστρέψτε στην αρχική οθόνη και πατήστε το εικονίδιο για να εκτελέσετε την εφαρμογή.

Εγκαταστήστε το Kodi στο iOS 10 – Τελικές σκέψεις

Εάν ακολουθήσετε αυτές τις οδηγίες, μπορείτε εύκολα να εγκαταστήσετε το Kodi στο iPhone ή το iPad σας και να απολαύσετε την ποικιλία των καναλιών που προσφέρει. Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε τυχόν προβλήματα, αφήστε μου ένα σχόλιο παρακάτω με το ερώτημά σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map