Mi Box Review – Καλύτερη τηλεόραση Android το 2017;

Η εύρεση ψυχαγωγίας έχει γίνει τόσο περίπλοκη και ευκολότερη για τους περισσότερους ανθρώπους σήμερα. Αν αυτή η δήλωση σάς κάνει να σηκώσετε τα φρύδια, απλώς κοιτάξτε γύρω. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Internet υψηλής ταχύτητας στο σπίτι και στο εξωτερικό και να κάνετε λήψη και ροή περιεχομένου στο περιεχόμενο της καρδιάς σας. Δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο. Seinfeld, House of Cards, The Shield, The Walking Dead, 24 όλη την ημέρα! Ο υπερβολικός αριθμός υπηρεσιών και συσκευών μπορεί να σας αφήσει αμηχανία και να χάσετε την επιλογή σας. Υπάρχουν τόσα πολλά βίντεο και υπηρεσίες ροής ήχου και, στη συνέχεια, υπάρχουν πολλές συσκευές που μπορείτε να αγοράσετε για πρόσβαση σε αυτές! ο Mi κουτί είναι μια από τις νέες συσκευές ροής που συμμετέχουν στο συγκρότημα. Όπως υποδηλώνει το όνομα, η συσκευή προέρχεται από την κινεζική Xiaomi – την ίδια εταιρεία που έχει κάνει μια έκρηξη στη βιομηχανία smartphone με μοντέλα αξίας για τα χρήματα με χαρακτηριστικά τελευταίας τεχνολογίας.


Το Mi Box Android TV αξιολογήθηκε

Το Mi Box Android TV αξιολογήθηκε

Κορυφαίο VPN για Kodi

Τι είναι το Mi Box?

Όταν η αγορά είναι γεμάτη με συσκευές ροής από βαρέων βαρών όπως η Apple, το Amazon και το Roku – τι έχει να προσφέρει το Mi Box; Είναι το κουτί ροής 4K HDR με τη φθηνότερη δυνατή τιμή. Η συσκευή διαθέτει λειτουργικό σύστημα Android TV της Google. Έρχεται επίσης με φωνητική αναζήτηση Google και ενσωματωμένη μετάδοση.

Τι παίρνεις?

Το Xiaomi Miboz τροφοδοτείται από επεξεργαστή ARM Quad-core 2GHz. Ο ενσωματωμένος χώρος αποθήκευσης είναι 8 GB αν και μπορείτε να πατήσετε το κουμπί για περισσότερη αποθήκευση μέσω της θύρας USB. Έχει 2 GB RAM. Υποστηρίζει αναπαραγωγή βίντεο 4K στα 60 FPS. Το ίδιο το Mi Box είναι μια μικρή συσκευή σε σύγκριση με τους αντιπάλους της όπως το Amazon Fire TV, το Roku Ultra και το Apple TV. Είναι μια ματ πλαστική συσκευή και έχετε και ένα καλώδιο HDMI. Παίρνετε επίσης ένα τηλεχειριστήριο και 802.11ac Wi-Fi. Ωστόσο, χάνετε μια ενσωματωμένη θύρα Ethernet.

Πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Mi Box?

Όπως συμβαίνει με οποιοδήποτε κιβώτιο Android TV ή συσκευές συνεχούς ροής, το ποσό και η ευκολία των υπηρεσιών ροής στις οποίες έχετε πρόσβαση εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την τρέχουσα χώρα διαμονής σας. Για παράδειγμα, schannels όπως το American Netflix, το Hulu και το HBO Go είναι διαθέσιμα μόνο εάν ζείτε στις ΗΠΑ.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε VPN για πρόσβαση σε γεωγραφικά αποκλεισμένα κανάλια στο Mi Box και να ανοίξετε μια εντελώς νέα εμπειρία ροής στη διαδικασία.

  • Διαβάστε αυτόν τον οδηγό για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο απόκρυψης της IP σας σε οποιοδήποτε Android TV, συμπεριλαμβανομένου του Mi Box, χρησιμοποιώντας VPN.
  • Εάν θέλετε να ρυθμίσετε το Kodi στο Android TV σας, ακολουθήστε αυτά τα βήματα. Το Kodi, επίσης γνωστό ως XBMC, είναι μια απαραίτητη εφαρμογή για όποιον θέλει να μετατρέψει το Mi Box σε πραγματικό κόμβο πολυμέσων.

Όσον αφορά τα καλύτερα VPN για χρήση με το Mix Box, ακολουθεί η αναθεωρημένη λίστα μας. Διάλεξε.

Λοιπόν, πώς είναι η εμπειρία?

Στα χαρτιά, το δέλεαρ της ροής 4k HD εντός 69 $ ακούγεται υπέροχο. Όμως, στην πραγματική απόδοση, τα πράγματα δεν είναι τόσο ρόδινα, όπως είναι. Το τηλεχειριστήριο έρχεται με κάποιες ανταλλαγές, για να ξεκινήσετε. Δεν υπάρχουν κουμπιά για επαναφορά, παύση και γρήγορη προώθηση. Δεν υπάρχει ούτε κουμπί συντόμευσης. Ωστόσο, έχετε έναν ελεγκτή έντασης στο τηλεχειριστήριο.

Το Android TV μπορεί να έχει λάβει πολύ καλές κριτικές, αλλά η εμπειρία δεν είναι ακριβώς αυτό που αποκαλείς μυαλό. Παίρνετε πρόσβαση σε υπηρεσίες ροής όπως το PlayStation Vue, το Netflix, το Sling TV, το Hulu και το Crackle. Οι εξαιρέσεις περιλαμβάνουν το NBC και το Amazon Video. Εφόσον το Android TV διαθέτει ενσωματωμένη υποστήριξη Google Cast, μπορείτε να ξεκινήσετε εφαρμογές ροής σε κινητές συσκευές. Ωστόσο, οι προχωρημένοι χρήστες δεν θα πάρουν τίποτα όπως ο εικονικός βοηθός Alexa Fire TV της Amazon ή το ιδιωτικό ακουστικό του Roku.

Το Android TV έχει μερικές λιγότερο χρήσιμες περιοχές. Η γραμμή προτάσεων είναι μια τέτοια περίπτωση. Η εφαρμογή Ζωντανά κανάλια λαμβάνει υποστήριξη από έξι μόνο εφαρμογές ροής. Η φωνητική αναζήτηση είναι ένα χρήσιμο και ισχυρό χαρακτηριστικό, αλλά χρειάζεται μια αναθεώρηση διεπαφής χρήστη. Κρίμα που κανείς δεν αναθεώρησε το Star Wars: The Force Awakens! Αυτή η ταινία ήταν αξιολύπητη!

Τι είναι τόσο ωραίο για το Mi Box?

Η λειτουργία φωνητικής αναζήτησης λειτουργεί καλά και έχετε πρόσβαση σε πολλές δημοφιλείς υπηρεσίες ροής. Η ικανότητα παράπλευρης φόρτωσης οποιασδήποτε εφαρμογής Android είναι επίσης αξιέπαινη. Όταν η Xiaomi κυκλοφορήσει την έκδοση του Android 7.0 για τη συσκευή, οι επιλογές ψυχαγωγίας θα αυξηθούν. Έχει χαμηλότερες τιμές από το Roku Premier και Ultra.

Τα δύο ισχυρά σημεία του Mi Box είναι η φωνητική εντολή και η απομακρυσμένη πλοήγηση και το τελευταίο είναι γρήγορο. Με φωνητικές εντολές, οι χρήστες μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα όπως αναζήτηση στον ιστό, αλλαγή καναλιών, εκκίνηση εφαρμογών, εύρεση συγκεκριμένων ταινιών και ούτω καθεξής. Οι εφαρμογές λειτουργούν καλά και τα παιχνίδια λειτουργούν επίσης ομαλά.

Τι δεν είναι τόσο ωραίο?

Δεν είναι όμως όλα τα πόδια με τριαντάφυλλα. Υπάρχουν μερικά αγκάθια που θα σας τσιμπήσουν τώρα και ξανά! Ωστόσο, πρέπει να είστε οπαδός του οικοσυστήματος Google για να αγοράσετε και να αρέσει η συσκευή, σοβαρά! Η υποστήριξη βίντεο HDR είναι εμφανής, αλλά το διαθέσιμο περιεχόμενο εξακολουθεί να είναι λεπτό. Δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Prime Video του Amazon. Το “Mi Box Recommends” μπορεί επίσης να είναι πόνος. Αυτές οι εφαρμογές μπορούν να καταργηθούν, αλλά η διαδικασία είναι μάλλον ενοχλητική.

Θα αγοράζατε το Mi Box?

Το αν θέλετε να αγοράσετε το Mi Box εξαρτάται από την τεχνογνωσία και τις προτιμήσεις σας. Υπάρχουν και οι δύο λόγοι να τους αρέσει και να το αποφεύγετε. Εάν είστε μεγάλος θαυμαστής των εφαρμογών και του οικοσυστήματος Google, θα σας αρέσει.

Θα σας ελκύσει επίσης εάν θέλετε μια συσκευή ροής HDR 4k με χαμηλό προϋπολογισμό. Οι επιλογές του Roku είναι αρκετά ακριβές και το Apple TV δεν έχει προσθέσει ακόμη υποστήριξη για 4K. Ωστόσο, εάν η υποστήριξη 4K δεν είναι απαραίτητη για εσάς και δεν σας πειράζει να πληρώσετε λίγο περισσότερο για μια πιο καθηλωτική εμπειρία και πιο κομψή διεπαφή, υπάρχουν πολλές καλύτερες επιλογές.