Το TVAddons επιστρέφει στο Διαδίκτυο – Fusion Returns

Μεγάλα νέα έχουν εμφανιστεί τις τελευταίες δύο μέρες. Το TVAddons επανήλθε στο διαδίκτυο. Το πιο διάσημο αποθετήριο τρίτων μερών του Kodi επέστρεψε σε έναν νέο τομέα. Αφού τερματίστηκε μυστηριωδώς το TVAddons πριν από αρκετές εβδομάδες, είναι πλέον online ξανά αν και βρίσκεται σε νέο τομέα. Αντί του TVAddons.ag, ο κάτοχος του ιστότοπου χρησιμοποιεί τώρα το TVAddons.co. Φαίνεται ότι αρκετές καναδικές εταιρείες κάνουν μήνυση στο TVAddons για την εικαζόμενη παράνομη διανομή πρόσθετων λογισμικού Kodi. Περισσότερα σχετικά με αυτό το θέμα παρακάτω.


Το TVAddons είναι Back - Fusion Returns

Το TVAddons είναι Back – Fusion Returns

Το TVAddons είναι πίσω

Το TVAddons βγήκε εκτός σύνδεσης τον Ιούνιο. Κανείς δεν ήξερε πραγματικά τον πραγματικό λόγο πίσω από την ξαφνική εξαφάνιση, αλλά υπήρχαν πολλές εικασίες ότι μια αμερικανική αγωγή ήταν ο κύριος παράγοντας πίσω από το κλείσιμο. Τώρα, σχεδόν δύο μήνες αργότερα, η αλήθεια αποκαλύπτεται τελικά. Σύμφωνα με το TorrentFreak, το κλείσιμο του TVAddons δεν είχε καμία σχέση με την αμερικανική δράση και τα πάντα με μια ξεχωριστή αγωγή που κατατέθηκε στον Καναδά. Συνολικά 18 σημαντικά πρόσθετα αναφέρονται λεπτομερώς στην καταγγελία, συμπεριλαμβανομένης της 1Channel, Exodus, Phoenix, Stream All The Source, SportsDevil, cCloudTV και Alluc, για να αναφέρουμε μερικά. Οι καναδικές εταιρείες πίσω από τη νέα αγωγή είναι οι Bell Canada, Bell ExpressVu, Bell Media, Videotron, Groupe TVA, Rogers Communications και Rogers Media.

Τώρα τι?

Ο Adam Lackman, ο ιδιοκτήτης του TVAddons, δήλωσε στο TorrentFreak ότι δεν έχει άλλη επιλογή από το να πολεμήσει τις εταιρείες τηλεπικοινωνιών, διότι δεν το κάνει αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια από προεπιλογή. Με την ελπίδα να λάβει οικονομική υποστήριξη, ξεκίνησε μια εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων καθώς και μια νέα έκδοση του ιστότοπου που μπορείτε να επισκεφτείτε στο TVAddons.co.

Τι σημαίνει αυτό για χρήστες Kodi που χρησιμοποιούν το Fusion?

Η νομική καταγγελία ισχυρίζεται ότι «Περίπου 40 εκατομμύρια μοναδικοί χρήστες που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν ενεργά πρόσθετα που διοργανώνονται από το TVAddons κάθε μήνα, και περίπου 900.000 καναδικά νοικοκυριά χρησιμοποιούν πρόσθετα παραβίασης για πρόσβαση σε τηλεοπτικό περιεχόμενο. Ο αριθμός των χρηστών των παραβιάσεων πρόσθετων που φιλοξενούνται TVAddons αυξάνεται συνεχώς. “

Ο ακριβής τρόπος με τον οποίο οι καναδικές εταιρείες βρήκαν αυτούς τους αριθμούς δεν είναι πραγματικά γνωστός. Ωστόσο, μπορούμε να υποθέσουμε με ασφάλεια ότι αυτοί και άλλοι παρακολουθούν συνεχώς χρήστες Kodi που χρησιμοποιούν ανεπίσημα πρόσθετα για να παρακολουθήσουν ταινίες, πειρατικές εκπομπές και ζωντανές ροές στις συσκευές FireStick, PC, Mac και Android..

Η καναδική αγωγή ισχυρίζεται επίσης ότι το TVAddons κοινοποίησε τηλεοπτικές εκπομπές που προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα, συμπεριλαμβανομένων Game of Thrones, Prison Break, The Big Bang Theory, America’s Got Talent, Συνεχίζοντας με τους Kardashians και πολλά άλλα στο κοινό κατά παράβαση πνευματικών δικαιωμάτων.

Πώς να παραμείνετε στην ασφαλή πλευρά κατά τη χρήση πρόσθετων τρίτων?

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να χρησιμοποιείτε ένα VPN κάθε φορά που μεταδίδετε περιεχόμενο στο Kodi. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αποκρύψετε την πραγματική σας διεύθυνση IP και να αποτρέψετε την κατασκοπεία των ISP, καθώς και των συρτών πνευματικών δικαιωμάτων. Όλη η κίνηση του Διαδικτύου σας θα κρυπτογραφείται με ασφάλεια μόλις συνδεθείτε σε διακομιστή VPN. Να τι πρέπει να κάνετε.

 1. Προχωρήστε προς ExpressVPN και εγγραφείτε για λογαριασμό VPN.
 2. Λήψη / εγκατάσταση του Λογισμικό VPN στη συσκευή σας Kodi.
 3. Μετά το άνοιγμα της εφαρμογής VPN, σύνδεση σε διακομιστή VPN.
 4. Τέλος, ανοίξτε το Kodi και παρακολουθήστε οποιαδήποτε ταινία, τηλεοπτική εκπομπή ή ζωντανή ροή εντελώς ανώνυμη.

ExpressVPN είναι η καλύτερη υπηρεσία Kodi VPN που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για ροή περιεχομένου από ανεπίσημα πρόσθετα στο Kodi ανώνυμα. Αυτό συμβαίνει κυρίως επειδή οι εφαρμογές VPN τους είναι βελτιστοποιημένες ώστε να λειτουργούν με το Kodi. Θα μπορούσατε, ωστόσο, να εγγραφείτε και με άλλους παρόχους VPN.

Πώς να εγκαταστήσετε το νέο αποθετήριο Fusion

Σε περίπτωση που θέλετε να εγκαταστήσετε το νέο Fusion repo στο Kodi 17.3 Krypton, ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

 • Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε μετά την έναρξη του Kodi Krypton είναι να κάνετε κλικ στο Ρυθμίσεις Εικονίδιο στην επάνω αριστερή γωνία.
 • Τότε, πηγαίνετε στο Ρυθμίσεις συστήματος -> Λειτουργία ειδικών -> Πρόσθετα.
 • Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει ‘Αγνωστες πηγές.’ Διαφορετικά, δεν θα μπορείτε να εγκαταστήσετε πρόσθετα τρίτων.
 • Όταν εμφανιστεί το πλαίσιο προειδοποίησης, κάντε κλικ στο ‘Ναί’.
 • Τώρα επιστρέψτε στην αρχική οθόνη του Kodi και κάντε κλικ στο εικονίδιο “Ρυθμίσεις”.
 • Από εδώ, μεταβείτε στη Διαχείριση αρχείων -> Προσθήκη πηγής.
 • Επιλέξτε Κανένα και μετά εισαγάγετε την ακόλουθη διαδρομή χωρίς τα εισαγωγικά “Http://fusion.tvaddons.co”.
 • Ονομάστε το “Fusion” και κάντε κλικ στο “OK”.
 • Από την αρχική οθόνη του Kodi, επιλέξτε Addons.
 • Κάνε κλικ στο Εικονίδιο προγράμματος εγκατάστασης πακέτου στην επάνω αριστερή γωνία.
 • Επιλέγω «Εγκατάσταση από αρχείο Zip» -> Σύντηξη -> Kodi Repos -> Αγγλικά
 • Επιλέγω repository.xbmchub-x-x-x.zip και εγκαταστήστε το.
 • Περιμένετε έως ότου εμφανιστεί η ειδοποίηση με ενεργοποιημένο το αποθετήριο TVAddons.
 • Τώρα, επιλέξτε Εγκατάσταση από το αποθετήριο.
 • Επιλέγω Αποθετήριο TVAddons.co για να το ανοίξετε.
 • Κάντε κλικ στο Πρόσθετα βίντεο -> USTVNow Plus και πατήστε εγκατάσταση.
 • Περιμένετε μέχρι να δείτε την ειδοποίηση Ενεργοποιημένη με το USTVNow Plus Addon.
 • Τώρα επιστρέψτε στην αρχική οθόνη του Kodi και επιλέξτε την καρτέλα «Πρόσθετα» από την αριστερή στήλη.
 • Όλα τα πρόσθετα βίντεο που εγκαθιστάτε, συμπεριλαμβανομένου του USTVNow Plus, θα εμφανίζονται εδώ.

Το TVAddons είναι πίσω – Τελικές σκέψεις

Σε σύγκριση με χιλιάδες πρόσθετα τρίτων μερών, μόνο λίγα πρόσθετα περιλαμβάνονται στο νέο αποθετήριο TVAddons. Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά ακολουθώντας τον παραπάνω οδηγό εγκατάστασης. Αλλά θυμηθείτε να μην αναλάβετε περιττούς κινδύνους. Πάντα να συνδέεστε σε έναν διακομιστή VPN πριν χρησιμοποιήσετε το Kodi.