Eniten myydyt VPN-reitittimet ja VPN-palvelut

Mitkä ovat parhaat VPN-reitittimet siellä? VPN: n asentaminen PC: lle, Mac-, Android- tai iOS-laitteelle on tärkeä tapa turvata Internet-liikenne, mukaan lukien kaikki online-toiminnot. Kaikkia muita laitteita, jotka yhdistät WiFi-verkkoosi kotona, ei kuitenkaan suojata. Tämän korjaamiseksi ja Internet-yhteyteen kytkettyjen laitteiden suojaamiseksi verkkoon mahdollisesti kohdistuvilta vaaroilta on parasta asentaa VPN reitittimellesi. Mitkä ovat myydyimmät VPN-reitittimet, joihin voit kääntyä? Katso alla oleva luettelo parhaista VPN-reitittimistä saadaksesi selville.


Parhaat VPN-reitittimet ja VPN-palvelut

Eniten myydyt VPN-reitittimet ja VPN-palvelut

Mikä on reititin?

Reititin on pohjimmiltaan laite, joka jakaa Internet-yhteyden, jota Internet-palveluntarjoajasi tarjoaa sinulle kaikille kotisi laitteille. Voit joko yhdistää tietokoneesi reitittimeen Ethernet-kaapelilla (langallinen yhteys), tai voit yhdistää reitittimeen langattoman yhteyden (langaton yhteys) avulla.

Onko VPN-reititin sen arvoinen?

Vastaus online-turvallisuuteen liittyviin huolenaiheisiisi on Virtual Private Network (VPN). Tämä on verkkopalvelu, joka käyttää ohjelmistoa Internet-yhteytesi suojaamiseen ja verkon salaamiseen. Kaikkien tulisi mieluiten käyttää VPN-yhteyttä, kun se on yhteydessä Internetiin. Riippumatta siitä kuinka turvallisena kuvittelet verkon olevan, et voi koskaan olla varma kuinka tai milloin hyökkääjät löytävät tavan tunkeutua langattomaan verkkoosi.

Eikä vain se. VPN-reitittimen avulla voit ohittaa alueelliset rajoitukset, joita asetetaan verkkosivustojen suoratoistoon ympäri maailmaa. Voit estää kanavien, kuten American Netflix, Hulu, HBO GO, Sky tai BBC iPlayer, käytön PS4: llä, Xboxilla, Apple TV: llä, Rokulla, Chromecastilla tai muulla laitteella, joka ei tue natiivisti VPN: tä. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on käyttää VPN-reititintä ja kytke nämä laitteet siihen.

Pohjimmiltaan VPN-reitittimellä on seuraavat edut.

 • Sen avulla voit piilottaa IP-osoitteesi selatessasi Internetiä. Tämä tarkoittaa, että voit ladata tiedostoja nimettömästi, suoratoistaa elokuvia tai käydä verkkosivustoilla.
 • Kaikki Internet-liikenne salataan turvallisesti. Ei enää salakuuntelua Internet-palveluntarjoajalta, valtion virastoilta tai hakkereilta.
 • VPN: n avulla voit ohittaa maantieteelliset rajoitukset ja käyttää sivustoja ja sovelluksia, joita normaalisti ei olisi saatavilla alueellasi.
 • Jos asut Yhdysvalloissa tai Kanadassa, VPN antaa sinun ohittaa MLB: lle, NHL: lle, NFL: lle, NBA: lle ja jopa MLS: lle asetetut sähkökatkot..

Parhaat VPN-palvelut reitittimille

Siellä on kirjaimellisesti satoja erilaisia ​​VPN-palveluita. Pelkästään tämä tekee oikean VPN-palveluntarjoajan valitsemisesta vaikean tehtävän. Olemme tarkistaneet paljon VPN-palveluita ajan myötä, ja jotkut niistä toimivat yksinkertaisesti reitittimissä paremmin kuin toiset. Tässä ovat parhaat reitittimiin asennettavat VPN-palvelut vuodesta 2017.

Mikä on VPN-reititin?

Laitetta, joka on määritetty muodostamaan yhteys VPN-palveluun, kutsutaan VPN-reitittimeksi. Nykyään useimmissa reitittimissä on laitteeseen sisäänrakennettu VPN-asiakasohjelma, joka voidaan yleensä määrittää reitittimen järjestelmänvalvojasivun kautta. Joidenkin reitittimien VPN on esiasennettu, kun taas toisten reitittimien on asennettava VPN manuaalisesti niihin. Kummassakin tapauksessa sinun on ensin kirjauduttava VPN-palveluntarjoajan kanssa. Muutoin et voi luoda VPN-yhteyttä reitittimellesi. BulletVPN ja ExpressVPN ovat molemmat hyviä esimerkkejä VPN-palveluista, joita voit käyttää reitittimessäsi.

Tutustu tähän hyödylliseen oppaan, jos haluat asentaa VPN: n reitittimellesi.

Mitkä ovat VPN-reitittimen edut??

VPN-markkinat ovat räjähtäneet, ja sadat eri palvelut tarjoavat erilaisia ​​ominaisuuksia. Koska käytettävissä on niin monia vaihtoehtoja, tulee vaikeaksi ja hämmentäväksi tietää, mikä on parhaiten tarpeitasi. Tämä on päinvastainen tilanne Amerikan terveydenhuoltoalalla, jonka on tuhonnut ACA-laki, joka heikensi valintaa, ja siksi hinnat ovat niin korkeat, mutta palataan takaisin raiteilleen.

VPN-reitittimellä on useita etuja. Jotkut näistä ovat:

 • Jokainen reitittimeen kytketty laite on suojattu VPN-palvelulla. Tämä tarkoittaa, että voit kytkeä useamman kuin yhden laitteen reitittimeen, jotta ne kaikki suojataan VPN: llä.
 • Jos omistat laitteita, kuten älytelevisioita ja pelikonsolia, kuten PlayStation, voit suojata niitä myös VPN: llä reitittimen kautta. Koska nämä vempaimet eivät voi käyttää VPN: ää yksinään, reititin on tässä suhteessa erittäin hyödyllinen.
 • Reititin poistaa tarpeen kytkeä VPN-palvelu päälle tai pois päältä joka kerta, kun käytät Internetiä. Koska reititin on määritetty VPN: ään, olet aina suojattu, kun muodostat yhteyden reitittimen kautta. Tämä on reitittimen aikaa säästävä ominaisuus.

Useille reitittimille on yksi pieni haittapuoli, ja se on niiden hidas nopeus salaamalla ja salaamalla tietoja VPN-palvelun kautta. Tästä syystä korkealaatuinen reititin on valittava parhaan nopeuden saavuttamiseksi riippumatta siitä, kuinka raskas data on.

Mitkä ovat parhaat VPN-reitittimet?

Vaikka et käytä säännöllisesti avointa WiFi-yhteyttä, VPN on elintärkeä työkalu pysyäksesi turvallisena verkossa. Kun tekniikka kehittyy ja hakkerit tulevat älykkäämmiksi, VPN on pakollinen työkalu turvallisille yhteyksille.

Tässä on viisi myydyintä VPN-reititintä jokaiseen tarpeeseen:

ExpressVPN-reititin

Tämä on käsin pudonnut markkinoiden nykyään tukevin VPN-reititin. 1,8 GHz: n kaksoisydinprosessorilla, 512 Mt RAM-muistilla ja 256 Mt: n Flashilla tämä on paras monipuolinen reititin VPN-tarpeisiisi. OpenWRT-firmware helpottaa reitittimen asettamista. ExpressVPN tarjoaa ominaisuuksia, kuten jaetun tunneloinnin, DNS-suojauksen ja sisäänrakennetun palomuurin.

Linksys WRT1900ACS DD-WRT

Tässä avoimen lähdekoodin valmiissa reitittimessä on 1,6 GHz: n kaksoisydin ARM-prosessori, joten se on nopea ja tehokas. Voit salamata sen mukautetulla DD-WRT-laitteella, joka on suunniteltu hyödyntämään suurimpaa osaa sen ominaisuuksista, tai voit saada yhden esivalotetun version. Joka tapauksessa Linksys-reititin on älykäs ja tehokas ja palvelee kaikkia VPN-tarpeitasi.

Asus RT-AC56U DD-WRT

Jos etsit budjettireititintä, sinun tulee valita Asus RT-AC56U DD-WRT. Se on kohtuuhintainen, mutta pakkaa riittävästi suorituskykyä palvellaksesi kaikkia VPN-tarpeitasi hidastamatta. Tässä joustavassa ja toiminnallisessa reitittimessä on 800 MHz: n ARM-prosessori, 256 Mt RAM-muistia ja 128 Mt: n Flash.

NETGEAR Nighthawk R7000 Sabai-käyttöjärjestelmä

Sabai OS: n avoimen lähdekoodin ohjelmistolla Netgear Nighthawk ei välttämättä vastaa edellä mainittuja reitittimiä, mutta pystyy silti riittävän käsittelemään VPN-yhteyksiäsi helposti. Sen mukana tulee 1 GHz: n kaksoisydinprosessori, 256 Mt RAM-muistia, 128 Mt Flash ja 3 ulkoista antennia. Sabai tarjoaa myös erinomaista asiakastukea.

PandaPow WiFi

Kätevä matkareititin, PandaPow WiFi on yksi pienimmistä, edullisista VPN-laatikoista, joita on viime aikoina tullut saataville. Tämä reititin kykenee jakautumaan taskuun, jakaa tunneloinnin, IPV4- ja WebRTC-suojauksen ja on riittävän vahva pienille tehtäville, kuten sähköpostin lähettämiselle ja Netflixin katselulle. Sen mukana toimitetaan 400 MHz: n suoritin, 64 Mt RAM-muistia, ja sen siirtonopeus on 150 Mbit / s.

Parhaat VPN-reitittimet – Wrap Up

VPN-reititin pitää sinut turvassa verkossa ja antaa sinun kytkeä siihen useita laitteita, mukaan lukien ne, jotka itse käyttävät VPN-ohjelmistoja. Joten kertaluonteinen sijoitus reitittimeen tarkoittaa, että kaikki laitteesi voivat hyötyä siitä. Tämä on yksi monista pahasta syystä VPN-reitittimen kotiin tuomiseen tänään.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map