Halvin VPN vuonna 2020 paljastui!

Vaikka on mahdotonta tehdä ostoksia häiritsemättä pankkitasapainoa, verkkoturvallisuus / yksityisyys on näiden kalliiden tapahtumien arvoinen. Tämä ei tarkoita, että aion antaa teille kaikille markkinoiden kalliit VPN: t. En tekisi sitä sinulle. Olet täällä säästääksesi rahaa samalla kun suojaat yksityisyyttämme ja turvallisuuttamme. Sain sinut. Olet yllättynyt, kuinka halvat jotkut VPN: t tarjoamiinsa palveluihin verrattuna. Katsotaanpa halvempaa VPN-palvelua, johon voit kirjautua, saadaksesi ylimääräisen tietosuoja- ja suojakerroksen verkkoa selatessasi..


Halvin VPN vuonna 2017 Review

Halvin VPN vuonna 2020 Review

Halvin VPN vuonna 2020

Ennen yksityiskohtiin tutustumista minun on mainittava, että useimmissa tapauksissa kalliimmat VPN-palveluntarjoajat ovat yksinkertaisesti parempia. Saat pääsyn parempiin VPN-palvelimiin, luotettavampiin VPN-sovelluksiin ja parempaan asiakastukeen. Periaatteessa kyseessä on “saat mitä maksat”. Niille, jotka etsivät halvempia vaihtoehtoja, siellä on kuitenkin paljon. Katso halvimmat VPN-palvelut alla olevasta taulukosta.

RankProviderLink

2

3

3

Mikä on VPN?

Tulit tänne etsimään “Halvin VPN vuodelle 2020”, Tämä tarkoittaa, että sinulla on jo käsitys VPN-toiminnosta. Vaikka et olisi, me aio kertoa sinulle kaikesta siitä. Päivitä muisti tai anna meidän esitellä sinulle VPN, virtuaalinen yksityinen verkko.

 • Tämä VPN-työkalu on täydellinen suojaa online-yksityisyyttäsi.
 • VPN luo tämän salatun yksityinen digitaalinen tunneli. Kun olet muodostanut yhteyden VPN-palvelimiin, koko liikenne kulkee tunnelin läpi. Tämän yhteyden ansiosta kukaan, edes Internet-palveluntarjoajasi, ei voi käyttää tietojasi tai seurata online-toimintaa.
 • Jos haluat kiertää geo-lohkoja, VPN on tehokas ja turvallinen tapa saavuttaa tämä.
 • Päästä pääsy maantieteellisesti estettyihin suoratoistokanaviin, kuten  Hulu, HBO GO, Netflix, Amazon Prime, Showtime, CW-TV, Sky Go, BeIN Sports, nyt TV, muiden joukossa.
 • Hanki erilainen IP-osoitteet kaikkialta maailmasta kaikkien rajoitettujen kanavien estämiseksi.
 • VPN on hyödyllinen myös kokeneille amerikkalaisille sähkökatkosrajoitukset päällä NFL GamePass, MLB.tv, NBA League Pass, NHL.tv ja MLS. 
 • VPN: t auttavat sinua ohittaa sähkökatkot jotta voit katsella suosikkiurheilulajejasi live-tilassa verkossa.
 • Lataa torrent-tiedostoja ilman seurantaa suojatulla VPN-yhteydellä.

4 syytä Kaikkien tulisi käyttää VPN: tä

Jokaisella verkkokäyttäjällä tulisi olla VPN. Jos et vielä ole, tässä on ExpressVPN-tilaus linkki. Ei vakuuttunut? Lue alla miksi tarvitset sellaista.

Ohita sensuuri verkossa

Verkossa on rajoituksia ja sensuureja melkein missä tahansa. Jos ei tekijänoikeussyistä, he ovat siellä estä sopimaton materiaali. Joidenkin maiden sensuuri on kuitenkin korkeampi kuin muiden, kuten Kiinan, Saudi-Arabian ja Intian. Tilaamalla VPN-palvelimen pääset käyttää ilmaista ja rajoittamatonta Internetiä missä ikinä oletkin.

Ultimate Online Privacy

Jos et tiennyt, et ole yksin Internetin kautta. Google, Facebook ja hallitus ovat jokaisen liikkeesi mukana. Internet-palveluntarjoajasi tietysti myös seuraa kaikkia yksityiskohtia. Se tietää, mitä laitetta käytät, vierailemasi verkkosivustot ja lataamasi tiedostot. Nyt, jos käytät VPN: tä, sinäkin lopeta seuranta ja Pidä kaikki uteliaat silmät poissa verkkotoiminnoistasi.

Geo-sijaintisi huijaaminen

Jotkut matkustavat tai asuvat ulkomailla, tietyn sisällön käyttö voi olla jonkin verran vaikeaa. He saavat vain geovirheen yrittäessään käyttää ulkomaisia ​​palveluita. VPN-verkot ovat täydellisiä työkaluja, jotka auttavat heitä pääsemään näihin palveluihin huijaamalla heidän sijaintiaan ja myöntämällä heille uusi IP-osoite. Yhdistäminen VPN-verkkoon mahdollistaisi Poista materiaalin esto sitä ei ole saatavana missä olet.

Pääset turvallisesti julkisiin WiFi-yhteyspisteisiin

Julkisen ilmaisen Wi-Fi: n käyttö ravintoloissa, kouluissa, lentokentillä, kirjastoissa tai kahviloissa voi olla vaarallista. En tiedä, että nämä yhteydet ovat alttiina ja alttiita haitallisille hyökkäyksille. Tietosi ovat vaarassa tässä yhteydessä, mukaan lukien pankkitilisi, salasanat, sähköpostit ja sosiaalisten verkkosivustojen tilit. Itse asiassa he voivat varastaa. Siksi sinun on varmistettava, että olet aina yhteydessä VPN-palvelimeen. Pohjimmiltaan tämä auttaa keep verkkorikolliset ja hakkerit pois sinusta. 

Halvin VPN vuodelle 2020 – perusteellinen katsaus

Yksityinen Internet-yhteys VPN

Kun kyse on halvimmista VPN-palveluista, yksityinen Internet-yhteys tai PIA on päällä halvimmat VPN-palvelut. Voit hankkia vuosittaisen tilauksen niinkin alhaisesta kuin 3,33 dollaria kuukaudessa. Se on melkein lyömätön hinta. Tilaus sisältää pääsy yli 3000 VPN-palvelimeen, joita jaetaan 25 maassa ympäri maailmaa. Saat myös VPN-sovellus Windows PC: lle, Linuxille, Macille, Androidille ja iOS: lle. PIA on jopa ottanut käyttöön Chrome-laajennuksen. Kaiken kaikkiaan, jos etsit halpaa, luotettavaa VPN-verkkoa, suosittelemme tätä.

PIA-ominaisuudet

   • Ei lokipolitiikkaa
   • SOCKS5-välityspalvelin mukana
   • OpenVPN-, PPTP- ja IPSEC / L2TP-VPN-tunnelit
   • 7 päivän rahat takaisin -takuu

BulletVPN

Äskettäin perustetuna VPN: nä BulletVPN tekee melko vaikuttavaa työtä. Vaikka niiden VPN-verkkoa ei ole tarjolla yhtä laajassa kuin PIA: ssa, VPN-asiakkaat kaikilla alustoilla, mukaan lukien Windows, Mac, PC ja Android, ovat erittäin käyttäjäystävällinen. Lisää siihen, että he tarjoavat 30 päivän palautuskäytäntö. Tämä tarkoittaa, että voit kokeilla heidän palveluaan koko kuukauden riskittömästi. Kun testimme heidän amerikkalaisia ​​VPN-palvelimia, saimme pääsyn myös halutulle Netflix USA: lle. Kuukausittainen BulletVPN-tilaus yleensä maksaa noin 7,50 dollaria, mutta VPN Gurun lukijoiden yksinoikeudellisen alennuksen ansiosta voit saada 25% alennuksen. Tämä tarkoittaa, että voit ilmoittautua BulletVPN: llä niin vähän kuin 5,60 dollaria kuukaudessa. Käytä vain kuponkikoodia BULLET25OFF kun kirjaudut sisään.

BulletVPN-ominaisuudet

   • 30 päivän rahat takaisin takuu
   • Poista amerikkalaisen Netflixin esto
   • Sovellukset iOS-, Mac-, Android- ja Windows-sovelluksille
   • 24/7 tuki

StrongVPN

30 päivän rahat takaisin takuu

Toinen Yhdysvaltain ja Ison-Britannian Netflix-VPN-esto on StrongVPN. Tämän palveluntarjoajan ominaisuudet eivät ole niin monta tai yksinoikeutta kuin useimpien markkinoiden johtavien VPN-verkkojen. Kuitenkin heidän halpa liittymämaksu ja luotettavat palvelut ansaitsevat heille paikan luettelossamme.

Heidän suurin haittansa on 5 päivän rahat takaisin -takuupolitiikka. Viisi päivää ei ole niin paljon kuin 30! Käyttäjät arvostavat ajankohdan käyttämistä päätöksenteossa. Voit silti käyttää näitä viittä päivää testata heidän palveluitaan ja päättää itse, onko StrongVPN vahva. Rekisteröidy vahvalla VPN: llä käyttämällä 5,83 dollarin kuukausitilaus.

VahvatVPN-ominaisuudet

   • halpa ja kohtuullinen hinnoittelu
   • Poista esto ja käytä Yhdysvaltojen ja Ison-Britannian Netflixiä ulkomailla
   • Hanki ilmainen Smart DNS -välityspalvelin.

Unlocator

Unlocator ei ole VPN-palvelu perinteisessä merkityksessä. Ne Älä salaa liikennettä tai piilota todellista IP-osoitettasi, joten et saa ylimääräistä tietosuojatasoa. Sen sijaan Unlocator ohjaa vain tietyt maantieteellisesti rajoitetut URL-osoitteet, jotta pääset geoblokeroituihin sivustoihin, kuten Hulu, HBO GO, Amazon Prime tai ABC Go, mistä päin maailmaa tahansa. Voit jopa käyttää Unlocatoria ohittaaksesi sähkökatkosrajoitukset Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Ilmoittautuminen ilmainen 7 päivän kokeiluversio ei vaadi luottokorttia. Jos päätät tilata Unlocatorin, voit saada rahat takaisin sisällä 14 päivää myös. Unlocator-tilaus vie sinut vain vähän yli 4 dollaria kuukaudessa.

Unlocator-ominaisuudet

   • Yhteensopiva kaikkien suoratoistolaitteiden kanssa.
   • Ei nopeutta pudota.
   • Poista yli 220 kanavan esto ympäri maailmaa.
   • Ilmainen 7 päivän kokeilu.
   • 14 päivän rahat takaisin -takuu

Halvin VPN-palvelu vuonna 2020 – johtopäätös

Riippumatta siitä, minkä VPN-palveluntarjoajan kanssa allekirjoitat, Web-selaaminen VPN-yhteydellä on parempi kuin ilman sitä. Saat pääsyn ilmaiseen rajatonta Internetiin ja suojaan uteliailta silmiltä, ​​kuten Internet-palveluntarjoajaltasi, hakkereilta ja tekijänoikeuspeteiltä.

Jos tiedät muita halpoja VPN-palveluntarjoajia, joiden pitäisi laatia luettelomme, ilmoita siitä meille kommenteissamme.

Aiheeseen liittyvät julkaisut

 • Paras Vodafonen VPN

  Paras Vodafonen VPN

  5 kommenttia | 5. heinäkuuta 2018

 • Paras VPN elokuuhun 2019

  10 parasta VPN-verkkoa, jotka erottuvat elokuussa 2019!

  12 kommenttia | 22. heinäkuuta 2019

 • Paras VPN lataamiseen

  Paras VPN lataamiseen

  Ei kommentteja | 23. marraskuuta 2017

 • Ghanan paras VPN

  Ghanan paras VPN

  Ei kommentteja | 16. elokuuta 2018

Kirjailijasta

Kaarle

Suoratoisto-gadgetit. Kiinnostunut jokaisesta pienestä asiasta on tiedettävä alueellisten rajoitusten ohittamisesta. Innokas uskova oikeuteen suojata yksityisyyttä verkossa. Charles on myös tarkistanut paljon VPN-palveluntarjoajia ja osaa erottaa hyvät omenat pahasta.