Hola VPN Review – miksi sinun pitäisi välttää sitä

Riippumatta siitä, mihin tietoturvasivustoon, VPN-tarkistussivustoon ja yhteisöpohjaiseen turvallisuusfoorumiin kävimme, mitään positiivista ei tullut aikaan Hola VPN etsitään. Tarjoaa sekä ilmaisia ​​että premium-palveluita, Holalla on nyt enemmän kuin 200 miljoonaa käyttäjää yli 190 maata ympäri maailmaa. Mutta ovatko he tietoisia VPN: n tehottomuus? Vastaus on ei. Siksi otimme itsellemme tarkistuksen jokaisesta Hola VPN: n ominaisuudesta. Tässä on mitä meillä on.


Hola VPN-arvostelu

Hola VPN Review – sisältöindeksi

Pikatilastot

Rahat takaisin takuu31 päivää
Sallitut samanaikaiset yhteydetkolme / ilmainen, kymmenen / palkkio
Tuetut suoratoistopalvelutNetflix, BBC iPlayer, Hulu, Amazon Prime ja muut.
Ei lokikirjakäytäntöäKerää tietoja
salausEi salausta, vertaisverkon välityspalvelun tunnelointi
protokollatEi protokollia.
LisäominaisuudetUnblocker
AsiakaspalveluSähköpostituki
Palvelimen sijainnitEi palvelimia
Tuetut laitteet & verkkolaajennuksetWindows, Linux, Mac, iOS, macOS, Reitittimet Chrome, Firefox
VPN: n lainkäyttövaltaIsrael
Ilmainen kokeilu3 päivän ilmainen kokeilu matkapuhelimen käyttäjille

Hyvät ja huonot puolet

Tätä kohtaa tuskin tarvitaan Hola VPN on enemmän haittoja kuin voimme laskea. Sillä on kuitenkin pari Plussat mainitsemisen arvoinen, mutta älä tee tilaamisen arvoista. Tässä on mitä meillä on:

Plussat:

 • Freemium-palvelu.
 • Erittäin hyvät nopeusasteet.
 • Poista suurten suoratoistokanavien lukitus.
 • Tukee suurta osaa alustoista.
 • Mainosten estäjä.

Haittoja:

 • Kerää käyttäjätietoja.
 • Ei käytä salausta (ei VPN)
 • IP-vuodot rekisteröitiin.
 • Se ei tue torrentia.
 • Käyttäjät saavat käyttää toistensa yhteyttä ja IP-osoitetta.
 • Asiantuntijat eivät suosittele.
 • Kallis palkkiojärjestelmä.
 • Erittäin huono tukijärjestelmä.
 • Myy käyttäjän kaistanleveyttä.

Sovellukset ja laajennukset

Hola VPN: llä oli omistettu sovelluksia Android ja iOS ja tukee selaimen laajennuksia Linux, Mac ja Windows.

Meidän piti nähdä, mitä palveluntarjoajalla on tarjota asiakkaiden ja heidän suhteensa helppokäyttöisyys. Sovellukset eivät olleet niin huonoja. Itse asiassa meillä ei ollut vaikeaa selata niitä, koska tekemistä ei ole paljon.

Yhdistäminen Yhdysvallat kesti vain sekuntia. Emme odottaneet mitään muuta kuin Hola VPN ei salannut tietojamme, se vain antoi meille jonkun IP-osoitteen.

Android -sovelluksen avulla käyttäjät voivat valita tietyn sovelluksen, jonka he haluavat poistaa tai estää ohittaa alueelliset rajoitukset päällä.

Esimerkiksi, kun käynnistimme sovelluksen, meillä oli kaikki sovellukset päänäytössä, mukaan lukien Netflix, Hulu, Amazon Prime ja BBC Player niiden maiden lippujen kanssa. Tässä on kuvia yhteysprosessistamme:

Hola Android 2


Kuten yllä näimme, valitsimme Dinsey+ prosessin loppuun saattamiseksi. Hola VPN valitsi heti Yhdysvallat ja käynnisti sovelluksen, kun se muodosti yhteyden.

Jälleen kerran, sovellus ei ole huono, mutta ei niin suuri. Se on yksinkertainen ja helppo käyttää, mutta siitä puuttuu ominaisuuksia, jotka tekevät VPN: stä, hyvin, VPN: n.

Selaimen laajennus

Mac-laitteellasi latasimme Chromen laajennus nähdäksesi kuinka helppoa on sitä käyttää. Käynnistäessään sen, laajennus esitteli luettelon verkkosivustoista, jotka voimme poistaa eston maassamme.

Mikä oli todella kiehtovaa, on se, että joka kerta kun kävimme verkkosivustolla, painettiin laajennusta, hola havaitsi sen ja kysyi meiltä, ​​haluammeko poistaa sen eston.


Se on melko suoraviivaista, siinä ei ole mitään liian suurta. Jos kyse ei ole Plus-palvelusta, laajennuksessa todetaan, että jos käyttäjät haluavat piilottaa IP-osoitteensa, heidän on päivitettävä.

Sovellusten ja laajennuksen käyttämisessä ei ollut ongelmia. Mutta palvelua käyttäessään Hola ilmoitti meille, että se tulee kerätä lokit ja henkilötiedot, mitä me aina suosittelemme.

App Store -arvostelut

Arvioimme VPN-palveluntarjoajia asiantuntemuksemme, tietomme ja tietysti kokemuksemme palveluntarjoajasta perusteella.

Käyttäjäkokemus on erittäin tärkeä arvioitaessa, mitä VPN tarjoaa, mikä vie meidät App Stores -palveluntarjoajan luokitukseen.

Meidän piti nähdä mitä 180 miljoonaa piti sanoa Hola VPN: n palveluista. Ensin tarkistimme iOS-kauppa.

Mukaan Apple Store, palveluntarjoajan asiakkaalla on 3,5 / 5 luokitus perustuu 1.1K arvosteluihin.Hola iOS -luokitus

Luokitus merkitsee sitä keskimääräiseksi ja meidän piti nähdä miksi. Olemme törmänneet tähän kommenttiin:

”Asensin tämän ohjelman, jotta pääsin sähköpostitililleni toisesta maasta. Se oli helppo asentaa ja toimi moitteettomasti minulle. ”

Sieltä löytyi enemmän, mutta silti käyttäjät keskittyivät vain sen vapauttamiskykyihin. Syy, että sen luottoluokitukset eivät ole niin hyviä, on se, että se ei tarjoa suojausta, jonka VPN: n pitäisi olla.

Android Store osoitti enemmän suosiota asiakkaalle, koska sillä on 4.5 / 5 luokitus, mikä on melko hyvä, kun otetaan huomioon, että miljoona käyttäjää on tarkistanut sen.Android Hola

Android-asiakkaalla on enemmän kuin 50 miljoonaa latausta, mutta voimme olettaa, että nämä käyttäjät kaikki haluavat ohittaa maantieteelliset rajoitukset. Puhumattakaan, hyötyä ilmaisesta palvelusta.

Lopuksi puhumme aiheesta Chrome Store. Laajennus, jossa on 5/5 luokitus ei todellakaan ole kaipaaminen. Tietosi keräävä laajennus ei kuitenkaan saisi olla niin hyvin vastaanotettu. Chrome Store -luokitus

No, laajennuksen ladanneiden käyttäjien mukaan se on enemmän kuin hyvin vastaanotettu kuin enemmän 7 miljoonaa ihmistä ovat asentaneet laajennuksen Chrome-selaimeen.

Trustpilot

Trustpilot on yksi luotettavimmista lähteistä, joihin menemme, kun haluamme tarkistaa tietyn tuotteen. Sillä on rehellisimmät arvostelut verkossa.

Jotkut VPN: t yrittivät nostaa luokitustaan ​​lisäämällä vääriä arvosteluja verkkosivustolle. Trustpilot kuitenkin kiinni heidät käsillään evästepurkkiin, ja sen sijaan heidät erotettiin.

Jos verkkosivusto, kuten Trustpilot, rankaisee VPN: ää, voit olla varma, että heidän maineensa on pilattu. Maineesta ilmeisesti Hola VPN on erittäin suosittu.

Sillä on 4.5 / 5 luokitus perustuu 35 arvioon Trustpilotissa. Arvosteluita ei ole paljon, joihin luottaa, mutta kommenttien mukaan käyttäjät ovat tyytyväisiä. No, jotkut heistä ovat.Luottamuspilotti Hola

Mainitsimme jo Hola VPN: n epäluotettavuuden, ja haluamme huomata, että tästä ei tule myönteistä arviota. Miksi?

Tässä on Trustpilotissa joku, joka yhtyy mielipiteemme:

“Suosittelen, että pysyt poissa tästä. – Hyvin töykeä käyttäytyminen. Tee järjestelmästäsi haavoittuvainen ja avoin kaikenlaisille asioille, joita et todellakaan haluaisi katsoa itseesi. Tunkeilijat hallitsevat tietokoneesi helposti. Varastaa kaistanleveyden. ”

Kaveri tietää mitä hän puhuu, kun Hola VPN tekee kaiken edellä mainitun. Valistamme asiaa enemmän myöhemmin Yksityisyys ja turvallisuus osiot.

Palvelimen jakelu

Ironista kyllä, meidän piti sisällyttää tämä osa huolimatta siitä, että Hola VPN: llä ei ole mitään. Kuten aiemmin totesimme, Hola on itsensä julistama VPN, mikä ei välttämättä tarkoita olevan.

Teknisesti se ei ole, koska se reitittää käyttäjätiedot uudelleen a Vertaisverkko joka koostuu sen ilmaisista käyttäjistä tai tilaajista.

Se ei tarjoa palvelimia, joihin voidaan muodostaa yhteys. Sen sijaan käyttäjä muodostaa yhteyden toisen laitteen kautta eri maassa, se on se.

Koska VPN: llä on enemmän kuin 180 miljoonaa käyttäjää, Voimme olettaa, kuinka monta maata on sisällytetty niiden luetteloon. Tarkemmin sanottuna Holan tilaajat voivat huijata sijaintinsa melkein 190 maata maailman ympäri.

IP-osoitteen vaihtaminen oli Holan kanssa melko vaivaa. Kun käytimme Suojaa-vaihtoehtoa, joka on toinen nimi IP-osoitteen piilottamiseen, Hola pyysi meitä päivittämään premium-tasoon.

Lisäksi, kun olimme yhteydessä joihinkin maihin, meidän IP-osoite pysyi samana – ei muutosta ollenkaan. Onnistuimme kuitenkin vaihtamaan IP-osoitteemme muutaman yrityksen jälkeen.

Hola Plus -versio lupaa yksityisyys ja nimettömyys, mutta sitä ei nähty arvioinnin aikana.

Nopeuden suorituskyky

Palvelusta, joka ei salaa tietojasi ja sitä käytetään yksinomaan rajoitusten ohittamiseen, sen tulisi ylläpitää kohtuullinen yhteysnopeus.Mikä on vertaisverkko

Käytämme teknisesti Holaa kiertääksemme maantieteellisiä rajoituksia ja pääsemme sisältöön ulkomailta, joten suoratoisto on vaihtoehto, joka vaatii nopeat nopeudet.

Menimme eteenpäin ja arvioimme palvelua nähdäksemme, tarjoaako se tarvittavan nopeuden online-sisällön virtaamiseksi koukulla, ja näin meillä on:

 • Ensinnäkin, tämä on internetyhteytemme muodostamatta yhteyttä Hola VPN: ään.Ei Hola-yhteyttä
 • Seuraavaksi yhdistimme Yhdistynyt kuningaskunta. Nopeuksemme todistivat pienen pudonneen, mikä voi tapahtua normaalilla yhteydellämme. 4% pudotus on hyvä merkki nopealle suoritukselle.Yhdistynyt kuningaskunta Hola
 • Viimeinkin yhdistimme Yhdysvallat, ja siellä asiat todella menivät etelään. 60% pudotus internetyhteydessämme näkyi selvästi ja se johtuu todennäköisesti reititysprosessista, koska Yhdysvallat on kaukana määränpäästä sijainnistamme.Yhdysvallat Hola

Yhteenvetona siitä, Hola toimitti erinomaiset nopeudet yleensä ottaen. Teknisesti se ei ole yllätys, kun otetaan huomioon, että se käyttää välityspalvelintunnelia ilman mitään salausta, joka hidastaa sitä.

Mitä tulee Yhdysvaltojen yhteyteen, olimme erittäin pettyneitä tulosten saamiseen. Jos se olisi VPN-palvelu, ymmärrämme tällaisen pudotuksen. Mutta arvioidessasi miten Hola toimii, siellä on ei tekosyytä hitaille nopeuksille.

Ei ole väliä kuinka kaukana sijainti on mistä olemme, tämän pudotuksen voi aiheuttaa vain salaus, ja Holalta puuttuu siitä.

Toimintojen vapauttaminen

Huolimatta markkinoinnista itse VPN-palveluntarjoajana, joka tarjoaa ilmainen ja premium-suunnitelma, emme silti aio kutsua sitä.

VPN: llä on kuitenkin kyky ohittaa alueelliset rajoitukset ja käyttää sisältöä ympäri maailmaa. Voiko itse julistettu VPN tehdä niin?

Jotkut testit osoittivat potentiaalia, mutta se ei ole millään tavalla VPN: tä. Se ei ole muuten hyvä asia.

Mainitsemme tämän myöhemmin artikkelissa, mutta selitetään tässä vähän. Kun käyttäjät muodostavat yhteyden tiettyyn maahan, he muodostavat yhteyden asukkaan laitteen kautta, hankkia heidän IP-osoitteensa väliaikaisesti.

Näin Hola VPN pystyy ohittamaan alueelliset rajoitukset. Suoritimme heidän palvelut (ilmainen ja premium) parin testin kanssa suuret suoratoistopalvelut maapallon ympäri.

Nämä palvelut ovat vaikea saada kohteliaisuus heidän VPN estää. Kuinka Hola VPN suhtautuu estämään mekanismeja? Otetaan selvää.

Netflix

Aloitamme heistä kaikista suosituimmasta, suoratoimisesta jättiläisestä, Netflixistä. Kanava on saatavana ympäri maailmaa. Se on kuitenkin geosuojaustoimenpiteet tarkoittaa tiettyjen luetteloiden osoittamista tietyille alueille.

Toisin sanoen, jos käyttäjät sijaitsevat Yhdysvallat (Jos sinulla on Yhdysvaltain IP-osoite), heillä on erilaiset nimikkeet kuin niillä, jotka asuvat Yhdistynyt kuningaskunta (Ison-Britannian IP-osoite).

Toistaiseksi suurin kirjasto on Amerikka, ja se on ollut joustajien pääkohde jo jonkin aikaa.

Ensin yritimme ilmaiseksi Yhdysvallat vaihtoehto Hola VPN tarjoaa. Kun napsautimme Netflix-sovellusta, Android-sovelluksen sisällä Yhdysvalloilla oli palkkio allekirjoittaa sen vieressä.

Mutta menimme eteenpäin ja yritimme joka tapauksessa ilmaista. Tulokset olivat odotetusti, ei Yhdysvaltain luetteloa. Itse asiassa emme löytäneet Tähtitaivas (vain Yhdysvaltojen otsikko), aivan aluksi.

Se on mobiiliasiakkaassa. Macilla Netflix-yhteyden käyttö lopetettiin palvelun pääsivulla. Tämän meillä on:

Hola Kirjaudu sisään Netflix

Joten kirjauduimme sisään premium-tilillämme, ja kaikki muuttui. Yhdistimme Yhdysvaltoihin, saimme Yhdysvaltain IP-osoitteen, ja Hola onnistui Poista Yhdysvaltain Netflix-estäminen alueeltamme.

Tässä on kuvakaappaus kokemuksestamme streaming Star-Crossed Yhdysvaltojen ulkopuolella Hola VPN: n avulla:

Hola Netflix on estetty

Teknisesti ottaen käytännössä olemme Yhdysvalloissa jonkun IP-osoitetta. Mutta totta puhuen, Hola VPN on enemmän kuin pystyy poistamaan Yhdysvaltain Netflixin lukituksen, mutta vain jos käyttäjillä on premium-tilaus.

Hulu

Hulu on toinen kärjessä meneillään olevassa suoraa sodassa. Sillä on miljoonia tilaajia Yhdysvallat niin kaukana.

Toisin kuin Netflix, se on kuitenkin saatavana vain Yhdysvalloissa, ei missään muualla. Hulu käyttää myös kovaa VPN-lohkoa käyttäjien pääsyn lopettamiseen, jos heidän toimiessaan sen sisältö suoratoistetaan.

Yritimme jälleen kerran ensin ilmaista versiota Hola VPN: stä. Mutta tällä kertaa Yhdysvaltojen vaihtoehdossa ei ollut premium-merkintää.

Yhdistimme yhteyden, saimme IP-osoitteen ja Hola VPN käynnisti Mobiili Hulu-sovellus suoraan. Saako se kanavan toimimaan? Vastaus on kyllä ​​ja se näkyy alla olevassa kuvassa (vaikka tekijänoikeudellisista syistä se on musta näyttö).Hulu Hola VPN Free

Jos ilmainen versio onnistui Poista Hulu, emme olleet niin järkyttyneitä nähdessään sen premium-mallin tekevän saman. Seuraava on kuvakaappaus, joka näyttää kuinka pystyimme suoratoistamaan ollessamme yhteydessä Yhdysvaltoihin premium-versio of Hola VPN.Ensiluokkainen Hola Hulu

Joten pohjimmiltaan Hola VPN on myös yhteensopiva yhdellä uudella suoratoistokanavalla ja pystyi ohittamaan VPN-estämismenetelmänsä.

Amazonin päävideo

Tämä kuuluu Netflix-luokkaan, koska se määrittää tietyt luettelot jokaiselle tuetulle maalle. Kuten tavallista, Yhdysvaltain kirjasto on kaikkien rikkain ja halutuin.

Ilmaisessa Android-sovelluksessa Yhdysvaltojen vieressä ei ollut palkkiomerkkiä, joten yritimme sitä. Kun olimme yhteydessä, Hola käynnisti Prime Video -sovellus, Valitsimme näyttelyn ja suoratoistimme sen ilman kiinnitystä.Hola Prime -video

Jälleen, jos ilmainen versio pystyi niin tekemään, premium-luokassa ei pitäisi olla mitään ongelmaa mitä niin koskaan. Meidän mac, käytimme premium-palvelinta yhteyden muodostamiseen Yhdysvaltoihin.

Tulokset olivat samat, ts. Amazon Prime US -virtaus tapahtui normaalisti alueellamme.

BBC iPlayer

Nyt tämä aiheutti meille ongelmia ilmaisen Android Hola VPN -sovelluksen käyttämisessä. Vaikka Yhdistyneessä kuningaskunnassa oli vaihtoehto, se ei estänyt palvelua BBC iPlayer.

Alla olevassa kuvassa näkyy virhe, jonka saimme:

“Tätä sisältöä ei ole saatavana maassasi.”Hola BBC iPlayer estetty

Kun napsautimme BBC Player -sovellus itsessään Yhdistyneen kuningaskunnan yhteys merkittiin premium-hintaan, joka vei meidät Mac Premium -palveluun.

Vierailimme BBC iPlayerin verkkosivustolla, napsautimme Hola VPN: ää ja napsautimme Kuten estetty. Seurauksena pystyimme suoratoistaa BBC iPlayerin sisältöä helposti. BBC iPlayer Hola estetty

Hola VPN on erittäin hyvä vaihtoehto, jos käyttäjät haluavat suoratoistaa maantieteellisesti rajoitettua sisältöä ulkomaille. Kun suoritimme testit, myös toisto sujui sujuvasti kaikilla yllä olevilla kanavilla.

Puskurointia, laatuongelmia tai vastaavia ei havaittu. Se on melko yksinkertaista. Liikennettämme ohjataan uudelleen muiden käyttäjien laitteiden kautta, eikä se häiritse Internet-nopeuttamme, kuten siellä on ei salausta.

Sillä on kuitenkin rajuja haittoja, mutta jätämme sen yksityisyyden suoja-osioon myöhemmin artikkelissa.

Älykäs DNS

Kuten mainittiin, Hola on hyvä työkalu georajoitettujen kanavien lukituksen poistamiseen, mutta niiden ei pitäisi kutsua itseään VPN: ksi.

Huolimatta siitä, että mobiililaitteilla on omistettu sovelluksia ja PC-laajennuksia, Hola laajentaa sen yhteensopivuuden PS4, Xbox, Chromecast, Apple TV ja jopa älytelevisiot kohteliaasti sen Hola PLUS DNS-välityspalvelin.

Tämä palvelu voidaan helposti määrittää missä tahansa laitteessa ja se auttaa helposti ohittamaan alueelliset rajoitukset. Se ei lisää ylimääräistä suojakerrosta, mutta Hola VPN ei tee sitä myös aluksi.

Joten saat vain ylimääräinen laiteyhteensopivuus prosessissa, mikä ei oikeastaan ​​ole paha.

P2P-tuki

Leikkaamme sen lyhyeksi. Heidän UKK-osionsa mukaan:

“Bittorrentin käyttö verkossamme ei ole sallittua, ja estämme Bittorrent-liikennettä.”

Kyse ei ole siitä, onko se sallittu tai ei. Vaikka Hola sallii torrenting – Suojaamattoman palvelun käyttäminen altistaa käyttäjät monille riskeille.

Torrenting on vertaispalvelu, aivan kuten Hola. Juuri se tekee siitä tehokkaan ja erittäin vaarallisen samanaikaisesti.

Turvalliset P2P-toiminnot vaativat kiinteän VPN-salauksen, eikä Holalla ole sitä. Kuka tahansa voi nähdä käyttäjien käyttämän IP-osoitteen jakaessaan saman tiedoston.

Joten tuomiona on hyvä asia Hola ei salli torrenttia. Käyttäjät tekevät palvelusta itseään enemmän haittaa kuin hyötyä. He käyttävät paremmin a: ta VPN, jolla on erilliset palvelimet torrentia ja P2P-toimintoja varten.

Hola VPN – Yksityisyys

Käyttäjät, jotka eivät ole niin taitavia, eivät ehkä harkitse sitä paljon, kun he valitsevat ilmaisen Holan version. Olemme täällä valaisemaan asiaa.

Ensinnäkin, puhumme palvelun pääkonttorista. Hola VPN: n pääkonttori sijaitsee Israel. Nyt tiedämme, että maa sijaitsee Itämeren ulkopuolella Viiden silmän yhdistys, mutta siihen on aukko.

On hyvin tiedossa, että Israel ei ole paras paikka ylläpitää VPN: ää, koska maa toimii edelleen yhteistyössä maiden kanssa, jotka soveltavat tietojen säilyttämistä koskevat lait.

Mitä tuo tarkoittaa? Internet-palveluntarjoajat ja maan hallitus keräävät käyttäjätietoja ja jaa se muiden maiden kanssa.

Hola ei tule mukana kirjautumattomuuskäytäntö, mikä on syy etsiä toisin. Itse asiassa palvelu kerää tietoja (lisätietoja alla) käyttäjistään.

Kun käyttäjä on yhteydessä, hän saa toisen käyttäjän IP-osoitteen – jaetut resurssit. Nyt, jos joku päättää tehdä jotain laiton, kuka on syyllinen, kun tutkinta tapahtuu? IP-osoitetta tarjoava.

Holan käyttäminen tekee käyttäjistä alttiita kaikenlaisille tietoverkkorikosten edes tietämättä siitä. No, meidän ei tarvitse olettaa asioita, koska se tapahtui jo aiemmin.

Onneton tapaus

Takaisin 2015, Hola väärinkäytti ilmaisia ​​käyttäjiään jakaessaan tietoja maksetun Luminati-välityspalvelun kanssa. Asiakkaita kohdeltiin massiivinen bottiverkko, kun Hola myi heidät Luminati-tilaajat.

Mitä käyttäjät saivat? Ei mitään muuta kuin vaivaa ja pricy hyökkäystä. Mitä Hola VPN sai? Isot rahat. Palveluntarjoaja kiinni lopulta, mutta oli vähän liian vähän liian myöhäistä.

Luminati-käyttäjä oli jo hyödyntänyt tilannetta ja käynnistänyt botnet-hyökkäys 8chaniin, suosittu online-kuvataulu.

Suurin osa käyttäjistä on edelleen pimeässä, koska he käyttävät palvelua ikään kuin mitään ei tapahdu. Itse asiassa Hola VPN: ää käytetään edelleen haittaohjelmien, kuten bottiverkkojen, DDoS-hyökkäysten ja muun tekemiseen. Holaa käytetään edelleen helpoissa bottiverkoissa, DDoS-hyökkäyksissä ja muussa.

Tarvitaan lisää ongelmia, jotka vie meidät oppaan tuleviin osiin.

Kerätyt tiedot

Kun käynnistimme sovelluksen, hola ilmoitti meille, että se aikoo kerätä joitain tietojamme. Olimme erittäin utelias näkemään, millaista tietoa Hola kerää meiltä, ​​mikä vei meidät heidän tietosuojakäytäntöjään.

Kerättyihin tietoihin sisältyy:

 • Lokitiedot: Selaintyyppi, verkkosivut, sivuille vietetty aika, käyttöajat ja päivämäärät.
 • Henkilökohtaiset tiedot: Henkilökohtaiset tiedot ovat tietoja, jotka voivat olla luonteeltaan yksityisiä tai arkaluontoisia ja jotka tunnistavat tai voivat tunnistaa sinut. Tiedot sisältävät IP-osoitteen, nimen ja sähköpostiosoitteen, näyttönimen, maksu- ja laskutustiedot tai muut tiedot
 • Asennetut sovellukset: Tiedot sovelluksista, jotka on asennettu käyttäjän laitteeseen.
 • Rekisteröinti sosiaalisen verkkotilin kautta: Hola VPN: llä on pääsy käyttäjien perustietoihin, mukaan lukien sosiaalisen verkoston tili, koko nimi, kotiosoite, sähköpostiosoite, syntymäaika, profiilikuva, ystäväluettelo, henkilökohtainen kuvaus ja paljon muuta.

Pohjimmiltaan se, mitä tarjoamme Holalle, on enemmän kuin mitä me odotamme siitä laadukkaan palvelun suhteen.

Olemme kehottaneet käyttäjiä aikaisemmin olemaan käyttämättä ilmaisia ​​palveluita, koska he keräävät tietojaan ja vaarantavat online-yksityisyytensä. Mutta Hola vei sen toiselle tasolle.

Heillä on pääsy sovellukset asennettu käyttäjän laitteella, sosiaalisen median tilit, kotiosoite, ja paljon muuta, joka voi auttaa tunnistamaan heidät.

Standardimme mukaan se ylittää linjan.

Hola VPN – Suojaus

Hola ei myöskään ole VPN, joten yhteyden muodostamisessa ei ole lisättyä suojausta. Sellaista ei ole salaus läsnäolo, mikä tekee käyttäjistä alttiita kaikille online-uhkille, jotka voivat kohdistaa heidän laitteitaan.

Lisäksi kuka tahansa Internetin yksikkö voi nähdä käyttäjän IP-osoite, mitä he tekevät verkossa, ja niin paljon muuta.

Useimmat alan VPN-palveluntarjoajat käyttävät AES 256-bittinen salaus, joka on nykyään vahvin salaus, jota Yhdysvaltain hallitus käyttää arkaluonteisten tietojen lähettämiseen turvallisesti.

Ilman sitä hakkerit tai verkkorikolliset näkevät lähettämäsi tai vastaanottamasi helposti. Lisäksi, koska salausta ei ole läsnä, a tappaa kytkin ei tule olemaan yhtä hyvin.

Ymmärrämme, miksi Holalla ei ole tätä ominaisuutta, koska se ei ole aluksi oikea VPN. Se ei kuitenkaan tee palvelusta vähemmän huolestuttavaa.

Yksi positiivinen tunnetuksi tämän ns. VPN: n suhteen on, että sillä on mainosten estäjä, mikä on siellä, koska salaus ei ole. Siitä huolimatta, että palvelu on edelleen erittäin huono yksityisyyden suhteen.

Yksikään palvelu ei voi kutsua itseään a Virtuaali yksityinen verkko kun Yksityinen ei sisälly yhtälöön.

Arviointiprosessissamme yllä oleva ei riitä. Suoritamme muita testejä ja tarkistamme lisää ominaisuuksia, jotta voimme arvioida sitä enemmän. Palvelu on edelleen huono riippumatta siitä, minkä tuloksen saamme seuraavien testien aikana.

Virustarkistus

Palvelulla ei ole yhtään virus kun skannaamme heidän sovelluksensa, mikä on hyvä asia, koska se ei suojaa sinua tulevilta sovelluksilta.

Suoritimme sovelluksen virustarkistuksen avulla, ja se palaa vihreänä perustuen 58 uskottavaa lähdettä.Virustarkistus Hola

Joten pohjimmiltaan Hola VPN: n sovellus on turvallisesti asennettavissa, mutta se ei tee siitä turvallista käyttöä.

DNS-vuototesti

Tämä oli ylivoimaisesti pahin DNS-vuototesti olemme esiintyneet siitä lähtien, kun aloimme tarkistaa VPN-palveluntarjoajia. Selitetään miksi.

Ensin kokeilimme vuotokoetta mac käyttämällä Hola VPN Plus. Yhdistämällä UK-sijaintiin meidän olisi pitänyt saada Ison-Britannian IP-osoite.

No, jostain syystä emme tehneet. Sen sijaan saimme a Venäjän IP ja DNS-palvelimemme menivät aina Alankomaat.Hola VPN DNS -vuoto

Yritimme mobiilisovellusta nähdä saamme tulokset. Ensin yhdistimme yhdysvaltalaiseen sijaintiin. Ilmeisesti se vuotaa IP-osoitettamme. Sijaintimme on esitetty yllä, mutta se näyttää DNS-palvelimet Yhdysvalloissa.

Yritimme toisen kerran ja tulokset olivat lopulta hyvät. Näet molemmat tulokset alla:


Kestää paljon aikaa varmistaaksemme, että IP-osoitteitamme ei paljasteta. Hola VPN: n merkitseminen taas ei ole luotettava.

Kolmannen osapuolen tilintarkastus

Turvallisuusasiantuntijat voi valaista enemmän siitä, mistä VPN puuttuu ja mistä se on hyvää. Siksi otamme sen riippumattomaan tilintarkastukseen auttaaksemme meitä arvosteluissa.

VPN: ää käytetään Internet-liikenteen peittämiseen, ja Holan kanssa tämä ei ole lainkaan, etenkin kun tutkijat Trend Mikrosta tutkittu Hola VPN: ssä.

Trend Micro: n mukaan:

”Hola VPN: ää markkinoidaan yhteisön VPN: nä: Internetin käyttäjille kerrotaan, että he voivat auttaa toisiaan pääsemään verkkosivustoille vapaasti ja ilman sensuuria jakamalla Internet-yhteytensä. Tämä voi kuulostaa jaloilta aloitteilta, mutta todellisuudessa Hola VPN -palvelu aiheuttaa monella tavalla vakavia riskejä Internet-yhteisölle. “

Ryhmä toteaa myös, että palvelun avulla kolmannet osapuolet voivat suorittaa koodin käyttäjän järjestelmässä, mikä auttaa heitä seuraamaan heidän koodiaan online-toimintaa, ja mikä pahempaa, ota heidän koko laitteensa hallitsematta heitä tietämättä.

He tekivät myös tiivistelmän sanomalla, että:

“Hola VPN ei ole turvallinen VPN-ratkaisu – pikemminkin se on salaamaton web-välityspalvelin.”

Se ei ole vain verkkosivustoja ja yhteisöyrityksiä, vaan jopa turvallisuustutkimukset toteavat sen Holaa ei ole turvallista käyttää.

Optio Kanariansaari

Me yleensä sanomme, että tämä osa ei ole kovin tärkeä, jos palveluntarjoaja noudattaa tiukkaa kirjautumattomuuden käytäntöä.

Mutta Hola VPN: n tapauksessa kaikki, mikä voi auttaa vähän, saattaa toimia. Optio Kanariansaaret ovat tapa kertoa käyttäjille, että palveluntarjoaja on saanut hallituksen haaste.

Tämä saattaa vaarantaa heidän yksityisyydensä, koska palveluntarjoajan tulisi toimittaa tietonsa lainvalvonnalle. Jos Hola ei kerännyt tietoja, se ei olisi ongelma, koska heillä ei olisi mitään annettavaa.

Näin ei kuitenkaan ole, ja käyttäjät ovat aina tällaisen vastuun alaisia yksityisyyden uhat hallituksen puuttumisella tai ilman.

Asiakaspalvelu

Hola VPN: n erilaisten ongelmien, riskien ja uhkien välillä odotamme heidän asiakastukea ainakin tasoittavan asioita.

Teknisesti verrattuna muihin ongelmiin tämän pitäisi olla vähiten huolemme, mutta palveluntarjoajan asiakastuki on toinen iso päästää alas.

Emme löytäneet heidän tukiosio, sitä ei ole esitetty tavalla, joka kuka tahansa voisi löytää sen aivan kuten muut VPN: t.

Itse asiassa se on vieritetty heidän virallisen verkkosivustonsa alaosaan, toivoen selvästi, ettei kukaan kävijä napsauta sitä.

Asiakastukea varten käyttäjät voivat lähettää Hola VPN: n sähköposti. He jopa sisälsi puhelinnumeron, jos heitä koskaan tarvitaan apuun.Tue Holaa

Palvelu tarjoaa selvästi ei suoraa chattia tai omaa lippujärjestelmää. Lisäksi luetelluilla numeroilla ei näytä olevan mitään tekemistä asiakastuen kanssa. Joten, se on jälleen yksi suuri epäonnistuminen.

hinnoittelu

Hola VPN -yritystä mainostetaan ilmaisena palveluna, mutta se tarjoaa myös maksetun Plus-paketin, joka lupaa nimettömänä ja yksityisyytenä (mikä ei ole tapaus).

Jos käyttäjät haluavat valita Hola Plus -palvelu, he löytävät neljä erilaista vaihtoehtoa. Tässä on Hola VPN: n saatavissa olevat tilaussuunnitelmat:

HolaVPN-tilaus

 • Kuukausittain: 11,95 dollaria / kuukausi
 • Vuotuinen: 83,88 dollaria vuodessa (6,99 dollaria / kuukausi).
 • Kaksivuotinen: 95,75 dollaria laskutetaan joka toinen vuosi (3,99 dollaria / kuukausi)
 • Kolmen vuoden vuosi: 107,55 dollaria laskutetaan joka kolmas vuosi (2,99 dollaria kuukaudessa)

Plus-suunnitelma on erittäin hyvä kallis verrattuna palvelun tarjontaan. Itse asiassa palvelu on dollarilla vähemmän kuin yksi alan parhaista palveluista – ExpressVPN.

Vähintään ExpressVPN siinä on huipputasoiset salaus- ja tietosuojaominaisuudet sekä mahdollisuus poistaa kaikkien streaming-palvelujen estäminen.

maksutavat

Maksutapoihin sisältyy luottokortit ja Paypal, samoin kuin muut vaihtoehdot, kuten Alipay, GiroPay, SOFORT ja iDEAL.

Maksutavat Hola

Rehellisesti sanottuna emme odottaneet, että Hola VPN tarjoaisi salausvaluuttaa. Se on vain se, että yksityisyys ei ole sen asia, eikä se nyt aio huolehtia käyttäjän yksityisyydestä.

Rahat takaisin -takuu ja ilmainen kokeilu

Tämän osan saavuttaminen on melko huolestuttavaa, koska käyttäjät ajattelevat edelleen, että kannattaa valita Hola VPN.

Rahan maksaminen palvelusta on yksi asia, ja maksu sekä rahalla että henkilökohtaisilla tiedoilla on toinen asia.

Siitä huolimatta, että Hola on toistaiseksi ollut kauhea palvelu, se tarjoaa a 30 päivän palautuskäytäntö uusille tilaajille. He voivat aina kysyä rahojaan takaisin, jos Hola ei ollut tarpeeksi hyvä, mikä ei ole ollenkaan.

Ilmaisen kokeilun suhteen ei ole, ellet käytä ilmainen versio itse. Kaikkia ominaisuuksia ja ominaisuuksia ei ole mukana, mutta puuttuvia ei ole paljon.

Hola VPN Review – lopullinen tuomio

Tehdä yhteenveto, Hola VPN täytyy olla välttää hinnalla millä hyvänsä. Hola VPN on välityspalvelin, joka peittää itsensä VPN: nä.

Kuten mainitsimme, Hola unohtaa yksityisen osan Virtuaaliset yksityiset verkot ja silti se kiertää itse VPN: ää.

Se on vakava riski Internetin yksityisyydelle ja turvallisuudelle, emmekä ehdottomasti suosittele sitä. Jos etsit luotettavia / todellisia VPN-palveluntarjoajia, tarkista alkuun Hola Vaihtoehdot.