Ison-Britannian VPN-palvelin

Pyrkimys Yhdistyneen kuningaskunnan kansalaisuuteen on todellinen. Monet ihmiset ympäri maailmaa ulkomaalaisista matkustajiin ovat kiinnostuneita yhteyden muodostamisesta Ison-Britannian VPN-palvelimeen näyttääkseen siltä, ​​että he olisivat brittiläisiä paikallisia / asukkaita verkossa. Ison-Britannian VPN-palvelimen tarve kasvaa edelleen georajoitusten ja sensuurin lisääntyessä.


Ison-Britannian VPN-palvelin

Ison-Britannian VPN-palvelin

Ison-Britannian VPN-palvelin

Tässä on lyhyt katsaus joihinkin luotettaviin ja luotettaviin VPN-palveluntarjoajiin, joilla on Yhdistyneen kuningaskunnan palvelimia:

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. BulletVPN
 4. Surfshark
 5. IPVanish
 6. VyprVPN

Miksi tarvitaan UK VPN -palvelinta?

Monet ulkomailla asuvat brittiläiset ulkomaalaiset ovat kiinnostuneita pääsemään takaisin sisältöön kotona – mikä on maantieteellisesti rajoitettua tekijänoikeuskysymysten takia. Kansainväliset käyttäjät puolestaan ​​saattavat olla kiinnostuneita oppimaan aitoja englanninkieliä brittiläisillä verkkosivustoilla ja palveluilla, joita he eivät voi käyttää ilman Yhdistyneessä kuningaskunnassa asumista. Koulutuksen hakeminen ei ole ainoa syy siihen, miksi kansainväliset Internet-käyttäjät ovat brittiläisen palvelimen jälkeen. Viihteellä on tärkeä merkitys sille, miksi verkkokäyttäjät haluavat muodostaa yhteyden Ison-Britannian VPN-palvelimeen.

BBC iPlayerin tai brittiläisen Netflix-luettelon käyttäminen on asia, jota kukaan meistä ei uskonut olevan mahdollista ennen kuin VPN ja sen laaja UK-palvelimien verkko tuli kuvaan. VPN-palveluntarjoajan avulla voit huijata ja muuttaa käytännössä sijaintisi Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Tällä tavalla sinua kohdellaan aivan kuten Ison-Britannian paikallista. Yksi oleminen antaa sinulle oikeuden käyttää kaikkea sitä brittiläistä sisältöä, koska IP-osoitteesi on kytketty maantieteelliseen sijaintiisi.

Lisää syitä

Käytä vain Yhdysvaltojen online-sisältöä

Jos olet UK-pohjaisen sisällön jälkeen, sinun on muodostettava yhteys Isossa-Britanniassa sijaitsevaan palvelimeen. Kun olet muodostanut yhteyden siihen, sinusta tulee aivan kuten brittiläistä paikallista, jolla on kaikki oikeudet päästä Yhdistyneen kuningaskunnan verkkosivustoihin, kanaviin tai palveluihin..

Kannattava ostokset 

Voit säästää rahaa verkkorajaostokset. Jos näyttää siltä, ​​että käytät sen maan IP-osoitetta, jossa tavarat sijaitsevat, sinun on ostettava tuotteet alkuperäisissä hinnoissa. Oletetaan, että olet Yhdysvalloissa, ja haluamasi tuote on Isossa-Britanniassa. Yhdistäminen Ison-Britannian VPN-palvelimeen antaa sinun näyttää siltä kuin olet Isossa-Britanniassa. Ison-Britannian asukkaille tarjottu todellinen hinta tulee näkyviin ja saat ostaa sen ilman rajatoimitusmaksuja. Lyhyesti sanottuna sinun on tehtävä ostoksia tuotteille alkuperäisestä hinnasta ilman toimituskuluja.

Selaa verkkoa jaksoittain

Koska VPN ohjaa liikennettä UK VPN -palvelimen kautta, saat UK-IP-osoitteen. Siksi et enää näytä muodostavan yhteyttä Internetiin mistä oikeasti olet. Itse asiassa verkkosivustot ajattelevat, että olet Yhdistyneessä kuningaskunnassa sen sijaan, missä olet. Tämä auttaa sinua saamaan jonkinlainen nimettömyys.

Parannettu turvallisuus

Yhdistämäsi UK VPN -palvelin salaa tietosi. Seurauksena on, että saat uuden IP-osoitteen ja mahdollisuuden selata verkkoa nimettömästi. Kukaan kolmas osapuoli ei voi saada käsiinsä tietojasi tai muokata niitä. VPN pystyy suojaamaan ja suojaamaan tietosi kaikilta online-uhilta, jotka johtavat sinut olla turvassa verkossa.

Kuinka muodostaa yhteyden UK VPN -palvelimeen? Askeleet

VPN-verkot tarjoavat parhaan tasapainon nopeuden, turvallisuuden ja maailmanlaajuisen kattavuuden suhteen. VPN: n asentamisella laitteeseesi on paljon etuja. Paremman tietoturvan lisäksi kuin mahdollisuuden käyttää UK-pohjaista sisältöä käyttö on vielä yksi etu, jonka saat tilaessasi VPN-palveluntarjoajaa. Yhdistäminen Ison-Britannian VPN-palvelimeen on enemmän kuin helppoa. Noudata alla olevia vaiheita oppiaksesi.

 1. Ensinnäkin sinun täytyy etsiä kunnollinen VPN-palveluntarjoaja ExpressVPN ja kirjaudu sen kanssa.
 2. Toiseksi lataat ja asennat VPN-sovelluksen käyttämääsi laitteeseen.
 3. Luo VPN-tili ja käynnistä sovellus laitteellasi.
 4. Etsi Isossa-Britanniassa sijaitsevat palvelimet ja muodosta yhteys yhdeksi.
 5. Nyt sinulla on Ison-Britannian IP-osoite, ja näyttää siltä, ​​että käytät verkkoa Isossa-Britanniassa.
 6. Hanki kaikki brittiläisen paikallisen asukkaan oikeudet ja nauti rajoittamattomasta pääsystäsi Ison-Britannian sisältöön.
RankVPN-palveluntarjoajan linkki
arvovpn-palveluntarjoaja
 • 30 päivän rahat takaisin takuu
 • Rajoittamaton kaistanleveys
 • Sovellukset kaikille laitteillesi
 • 24/7 Live-tuki

Käy ExpressVPN: ssä

arvovpn-palveluntarjoajaKäy NordVPN: ssä
arvovpn-palveluntarjoajaKäy BulletVPN: ssä
4vpn-palveluntarjoajaKäy Surfsharkissa

Paras Ison-Britannian VPN-palvelin

Jos haluat muodostaa yhteyden Ison-Britannian VPN-palvelimeen, sinun on harkittava monia asioita. Ensinnäkin, kaikki VPN-palvelut eivät ole luotettavia. Et voi luottaa jokaiseen VPN-palveluun, johon käytät. Kaikki eivät ole totta väitteissään, eikä harva vastaa käyttäjien odotuksia. Joillakin ei ehkä ole edes brittiläisiä palvelimia, joihin voit muodostaa yhteyden. Vaikka maailmanlaajuisesti on yli 800 VPN-palveluntarjoajaa, olemme onnistuneet laatimaan luettelon parhaista VPN-palveluista, jotka tarjoavat UK-palvelimia. Tässä on joitain markkinoiden parhaimmista VPN: ista:

ExpressVPN

ExpressVPN on paras valinta VPN-palveluntarjoajalle. Tämä palvelu on ihanteellinen kaikille verkkokäyttäjille, jotka haluavat käyttää UK-pohjaista sisältöä. Puhumme palkitusta, turvallisesta VPN: stä, joka tarjoaa erinomaisia ​​palveluita erinomaisella nopeudella. Yhtiö käyttää vaikeimpia salausprotokollia varmistaakseen turvallisen yhteyden. ExpressVPN: llä on monia valittavissa olevia UK-palvelimia, jotka kaikki ovat erittäin nopeita.

Palveluntarjoaja ylläpitää monia palvelimia 94 maassa. Tämä tarkoittaa, että voit huijata IP-osoitteesi mihin tahansa muuhun paikkaan. Muista, että kaikki palvelimet käyttävät jaettuja IP-osoitteita, joten jaat IP-osoitteen satojen muiden käyttäjien kanssa. Monet ylistävät ExpressVPN: ää ja pitävät sitä liiketoiminnan parhaana. Yhtiö tarjoaa ympäri vuorokauden asiakaspalvelun sekä 30 päivän rahat takaisin -takuun. ExpressVPN-palveluiden tilaamisessa ei ole riskiä tai haittaa. Lue koko ExpressVPN-arvostelu täältä.

 • ExpressVPN: llä on UK-palvelimia:
  • Itä-Lontoo
  • docklands
  • Berkshire
  • Lontoo
  • Kent
  • Berkshire
  • Wembley
 • Yrityksen kotipaikka on Five Eyes Alliancen ulkopuolella.
 • ExpressVPN käyttää kovia armeijan armeijan protokollia tietojen suojaamiseksi.
 • Yli 1000 erittäin nopeaa palvelinta on jaettu yli 90 maassa
 • Palveluntarjoajalla on pitkä historia sisällön avaamisen onnistumisesta.
 • Saat rajoittamattoman latauksen ja erittäin nopean yhteyden suoratoistoon ExpressVPN: n avulla.

NordVPN

NordVPN on tarjoaja, jota suosittelemme turvallisuustoimenpiteidensä ja varkaudenestoominaisuuksiensa vuoksi. Kun muodostat yhteyden yhteen Nordin palvelimista (sanotaan esimerkiksi Ison-Britannian palvelimiin), saat jaetut IP-osoitteet, Tor-yhteyden VPN-yhteyden kautta, DNS-vuodonsuojauksen ja kaksinkertaisen salauksen. Tämä tarkoittaa, että tietosi salataan kahdesti verrattuna vain yhteen. IP-osoitteista puhuttaessa suurin osa niistä on jaettu, mutta jotkut omistetut IP-palvelimet ovat käytettävissä tarvittaessa.

Yksityisyys on toinen näkökohta, josta yritys huolehtii. Asuessaan Panamassa, jossa säilytyslakeja ei sovelleta, käyttäjät voivat olla varmoja siitä, että heidän tietonsa ovat turvallisissa käsissä. Nordin UK-palvelimet ovat fantastisia. Asiakastuki on myös rohkaiseva tekijä, joka haluaa hyödyntää Nordin palveluita. Kuten totesimme, NordVPN on yksi turvallisimmista VPN-verkoista, joita voit valita. Lue koko arvostelu tässä.

 • Yrityksellä on useita palvelimia Isossa-Britanniassa.
  • Manchesterissa: 201
  • Lontoossa: 508
 • NordVPN sijaitsee Panamassa, mikä tarkoittaa, että se sopii täydellisesti yksityisyyttä tietäville käyttäjille, koska lokitiedot ovat nolla.
 • Yhtiö tarjoaa erinomaisen asiakaspalvelun ja 30 rahat takaisin -takuun.
 • NordVPN: llä on laaja palvelinverkko, joka on levinnyt 62 maahan.
 • Tällä palveluntarjoajalla on nopea suorituskyky, mikä tarkoittaa, että se on ihanteellinen suoratoistoon.
 • Siellä on erittäin hyvä salaus, CyberSec haittaohjelmien torjunta, WiFiSec automaattinen WiFi-suojaus ja järjestelmä Kill-kytkin.
 • Se, että siinä on Double VPN -ominaisuus, tekee siitä entistä turvallisemman.

BulletVPN

 Jos haluat suojata yksityisyyttäsi ja estää verkkosivustojen lukituksen 30 päivän rahat takaisin -takuulla, sinun on tilattava BulletVPN. Vaikka se ei ole niin kokenut kuin muut teollisuuden pitkäaikaiset VPN: t, se on silti yksi parhaimmista VPN: eistä, jonka voit saada. Tämä palveluntarjoaja ylläpitää kunnollista palvelinverkkoa, joka on jaettu kaikkialle maailmaan. Lisäksi BulletVPN käyttää teollisuuden standardin mukaisia ​​salausprotokollia varmistaakseen, että turvallisuus- ja yksityisyysstandardit ylläpidetään. Yhtiö myös varmistaa, että palvelimet eivät ole ylikuormitettuja. Yhtiö käyttää myös korkealaatuisia kuljetuslinjoja suurimman mahdollisen nopeuden aikaansaamiseksi. Lisäksi BulletVPN: ssä on sovelluksia myös kaikille alustoille. Lue lisää BulletVPN-arvosteluista täältä.

 • BulletVPN ylläpitää 6 UK-palvelinta Lontoossa.
 • Sotilasalan salaukset ja uusimmat VPN-protokollat.
 • On Killswitch ja 24/7 live chat.
 • Palveluntarjoaja tarjoaa ilmaisen Smart DNS -ominaisuuden.

Surfshark

Surfshark on vain VPN, jonka sinun on pysyttävä suojattuna ja ilmaisena pääsyäsi verkkoon. Vaikka Surfshark ei ole ollut markkinoilla pitkään aikaan, se on kiinnittänyt monien VPN-käyttäjien huomion. Yrityksellä on yli 800 palvelinta 50 maassa ympäri maailmaa. Jotkut asiantuntijat vertaa Surfsharkin palveluita muihin vakiintuneisiin alan johtajiin, jotka ovat olleet VPN-markkinoilla pitkään. Lue lisää Surfsharkista tässä katsauksessa.

 • Surfsharkilla on palvelimia Lontoossa ja Manchesterissa.
 • Tämä tarjoaja tarjoaa 24/7 live chat-tukea ja tukee P2P-tiedostojen jakamista.
 • Surfshark suorittaa kirjautumattomuuden käytännön ja siinä on tappajavaihto-ominaisuus.
 • Tällä palveluntarjoajalla ei ole havaittu vuotoja tai viruksia.
 • Se sijaitsee Britannian Neitsytsaaret, kaukana 14 silmäyksestä.
 • Yhtiöllä on nollalokkikäytäntö, mikä tarkoittaa yksityisyyden ylläpitämistä.

IPVanish

Siitä huolimatta IPVanish Yhtiön pääkonttori on Yhdysvalloissa, se on yksi VPN-teollisuuden halutuimmista tarjoajista. Se viittaa itseensä nopeimmin ja nopeimmin kasvavaan ylimmän tason VPN: ään maailmassa. IPVanish auttaa sinua muodostamaan yhteyden Ison-Britannian VPN-palvelimeen ilman vaivaa. Se on täydellinen tapa saada Ison-Britannian IP-osoite, koska käyttöaika on hieno, ja palveluntarjoajalla on valikoima Yhdistyneen kuningaskunnan palvelimia, jotka ovat kaikki erittäin nopeita. Itse asiassa IPVanishin UK VPN -palvelin on ihanteellinen BBC iPlayerin ja monien muiden brittiläisten sisältöjen katseluun. VPN: n käyttöliittymä on yksinkertainen, ja ohjelmistoa on erittäin helppo käyttää. IPVanish noudattaa nollalokkikäytäntöä ja käyttää tiukkoja salausprotokollia yksityisyyden ja turvallisuuden lisäämiseksi. Lisätietoja IPVanishista tämä arvostelu.

 • IPVanishilla on UK-palvelimia seuraavissa kaupungeissa:
  • Glasgow: 2
  • Lontoo: 89
  • Manchester: 9
  • Nottingham
 • Palveluntarjoaja tarjoaa 24/7 live chat- ja P2P-tukea.
 • Lisävarmuutta varten on olemassa tap-kytkin Windowsille ja MacOS: lle.
 • IPVanishilla on yli 1000 palvelinta 60 maassa.

VyprVPN

VyprVPN on luotettava VPN-palveluntarjoaja, joka auttaa sinua pääsemään turvalliseen ja rajoittamattomaan verkkoon. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Sveitsissä ja se noudattaa nollalokkikäytäntöä, joka ei kirjaa eikä säilytä käyttäjän tietoja palvelun käytön aikana. Tämä palveluntarjoaja tarjoaa asiakkailleen pääsyn joihinkin vaikuttaviin turvaominaisuuksiin, laajaan palvelinverkkoon ja hyödylliseen asiakaspalveluun. VyprVPN tarjoaa nopean ja vakaan yhteyden 700 palvelimeen 70 maassa. Lisätietoja tästä VPN: stä VyprVPN arvostelu.

 • Sillä on brittiläinen palvelin Lontoossa.
 • VyprVPn: ssä on helppokäyttöiset sovellukset jokaiselle laitteelle.
 • Tämä VPN estää ja estää kuristusta.
 • VyprVPN käyttää salaukseen useita protokollia.

Luettelo suositusta UK-sisällöstä

Tässä on luettelo eräistä Yhdistyneen kuningaskunnan katsotuimmista ja käyttävimmistä kanavista ja palveluista.

 • BBC iPlayer
 • UKTV
 • Kanava 4
 • Kanava 5
 • Sky UK
 • itv
 • BBC uutiset
 • Taivas yksi
 • E4
 • Pieni pop

Ison-Britannian VPN-palvelin – ajatusten päättäminen

Vaikka suosittelemme, että tilaat ExpressVPN-yhteyden muodostaaksesi yhteyden Ison-Britannian palvelimeen, älä unohda muita fantastisia VPN-verkkoja, jotka olemme maininneet edellä. Kaikilla heillä on kunnolliset palvelinverkot, jotka tarjoavat salamanopeuden ja erinomaiset palvelut. Lisäksi kaikki nämä VPN: t ovat tietoturvakeskeisiä; salaus on alan standardi. Lisäksi kaikkien tavoitteena on tarjota käyttäjilleen täydellinen yksityisyys ja nimettömyys.

Näiden VPN-verkkojen päätehtävänä on tunneloida Yhdistyneeseen kuningaskuntaan brittiläisellä IP-osoitteella, jonka ne tarjoavat. Riippumatta siitä, mitä tarvitset Ison-Britannian VPN-palvelinta, jokin yllä mainituista on hyvää palvelua sinulle. Kaikkien asioiden huomioon ottaen on sinun valita, mikä VPN sopii sinulle parhaiten. Kumpi se tulee olemaan? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa.

Aiheeseen liittyvät julkaisut

 • Parhaat TunnelBear-vaihtoehdot

  Parhaat vaihtoehdot TunnelBear VPN: lle

  Ei kommentteja | 30. heinäkuuta 2018

 • Paras VPN Microsoft Surface Prolle

  Paras VPN Microsoft Surface Prolle

  Ei kommentteja | 17. marraskuuta 2017

 • Parhaat VPN Reddit-käyttäjät mieluummin

  Parhaat VPN Reddit -käyttäjät äänestivät vuonna 2020

  5 kommenttia | 7. heinäkuuta 2017

 • Paras VPN Egyptissä

  Paras VPN Egyptissä

  Ei kommentteja | 28. toukokuuta 2018

Kirjailijasta

Razan K

Razan on innostunut Internet-tietoturvabloggaaja ja online-yksityisyyden puolustaja. Hänen artikkelinsa keskittyvät pääasiassa siihen, kuinka VPN-verkkoista on tullut välttämättömyys nykypäivän digitaalimaailmassa.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map