Kanadan paras VPN vuonna 2020

Kansakuntana Kanada oli yksi ensimmäisistä, joka hyväksyi virtuaalisten yksityisten verkkojen käytön. Koska suoratoistopalvelut, kuten Netflix, Amazon Prime Video ja vastaavat, olivat saatavilla vain Yhdysvalloissa, monet kanadalaiset turvautuivat VPN-verkkoihin ohittaakseen näille alustoille asetetut alueelliset rajoitukset. He kuitenkin huomasivat nopeasti, että VPN-edut eivät rajoitu vain maantieteellisten lohkojen kiertämiseen. Online-yksityisyydestä on hitaasti tullut yksi molempien tärkeimmistä painopisteistä Kanadalaiset kotona ja ulkomailla asuvat. Yhdistäminen VPN-palvelimeen antoi kanadalaisille mahdollisuuden surffata verkossa ilman rajoituksia ja pitää heidän yksityiset tietonsa turvallisina. Kaiken tämän mielessä ja ottaen huomioon valtavan määrän VPN-palveluntarjoajia, jotka ovat nykyään parhaita, valmistelimme seuraavan perusteellisen analyysin parhaista VPN-ehdokkaista, joita sinun tulisi tarkastella ennen oikean palvelun valitsemista.. 


Kanadan paras VPN vuonna 2017

Kanadan paras VPN vuonna 2020

Mitä ‘VPN’ tarkoittaa??

Alkukirjaimet ovat Virtuaali yksityinen verkko. Se tarkoittaa menetelmää, jossa käyttäjät voivat muodostaa yhteyden suureen yksityiseen verkkoon, jota tukee ympäri maailmaa hajallaan olevat palvelimet.

Verkko toimii kerroksena, jonka kautta kaikki sisällä jaettu tieto saadaan salattu ennen lähettämistä Internet-palveluntarjoajalle. Tällä tavalla käyttäjän henkilökohtaisia ​​tietoja, ja jopa sijainti jäävät tuntematta Internet-palveluntarjoajansa.

Kanadan paras VPN – mitä etsiä?

Näet, että paras Kanadan VPN palveluntarjoajilla on ohjelmisto kaikille Mac OS-, Windows- ja Linux-laitteet, sekä VPN-sovelluksia sekä Android- että iPhone-alustoille.

VPN on myös tärkeä, jos haluat käyttää suoratoistokanavia, jotka ovat estetty Kanadassa, kuten American Netflix, Showtime, HBO GO, Amazon Prime, ja monet muut.

Kanadan ulkomaalaiset voivat samalla tavalla käyttää VPN: tä saadaksesi Kanadan IP-osoite kun asuvat ulkomailla. Yhdistäminen Kanadan VPN-palvelimeen antaa sinulle mahdollisuuden hanki Kanadan IP-osoite mistä päin maailmaa tahansa.

Seurauksena on, että voit poistaa lukituksen ja katsella Kanadan suoratoistokanavia kuten CBC, TSN, Sportsnet, Candian Netflix, Rogers Anyplace TV tai CityTV mistä päin maailmaa tahansa.

Hyvällä Kanadan VPN: llä tulisi olla seuraavat ominaisuudet:

 • Asiakaspalvelu.
 • Korkea tietojen salaus.
 • VPN-yrityksen kirjauskäytäntö.
 • Tuki OpenVPN, IPsec tai muita.
 • Tietojen salauksen taso.
 • Kuinka helppoa on käyttää VPN-palvelua.
 • Kuinka nopea yhteysnopeus on?

Suurin osa yrityksistä ei tarjoa asiakkaille ilmaista kokeiluversiota, mutta heillä on käytössään rahojen palauttamista koskeva käytäntö. Seuraavassa taulukossa on lyhyt katsaus neljään parhaaseen VPN-verkkoon, joita tämä arvostelu kattaa.

Miksi tarvitaan VPN Kanadassa?

On monia syitä siihen, miksi niin monet kanadalaiset muodostavat nyt yhteyden VPN-palvelimeen aina kun he menevät verkkoon. Tässä ovat ilmeisimmät:

Kanadan lait, jotka heikentävät online-yksityisyyttä

Kanadan tekijänoikeuksien nykyaikaistamislaki annettiin eduskunnalle jo vuonna 2011. Huolimatta yksimielisestä vastustuksesta ja kanadalaisten keskuudessa tapahtuneesta suuresta epämukavuudesta, konservatiivit pystyivät antamaan lakiesityksen enemmistönsä takia. ja useimmat ovat nyt uteliaita, voidaanko heidän henkilökohtaisia ​​tietojaan käyttää heitä vastaan.

 • Lasku C – 11 (tekijänoikeuksien nykyaikaistamislaki): Ohjaa Internet-palveluntarjoajia pitämään kirjaa käyttäjän Internet-toiminnoista vähintään 6 kuukauden ajan kaikille, joita syytetään tekijänoikeuksien loukkaamisesta. Tämän ajanjakson jälkeen tiedot on sitten luovutettava viranomaisille.

Terrorismin vastainen laki puolestaan ​​otettiin käyttöön vuonna 2015. Konservatiivit väittivät, että se auttaisi lainvalvontaviranomaisia ​​torjumaan terrorismia tehokkaammin. Periaatteessa se helpottaa yksilöitä koskevan tiedon jakamista Kanadan eri viranomaisten välillä. 

 • Bill C-51 (terrorismin vastainen laki): Annetaan CSIS: lle mahdollisuus pysäyttää terrorismista epäiltyjen pankkitapahtumat tai matkasuunnitelmat.

Viisi silmää

Tämä on vakooja-allianssi, joka on muodostettu Australian, Uuden-Seelannin, Kanadan, Ison-Britannian ja Yhdysvaltojen välille. Viisi silmää (FVEY) perustettiin helpottamaan tiedustelutietojen vaihtoa keskenään.

Tämä saattaa tarkoittaa uusien asetusten vuoksi, että hallitus pystyy tarjoamaan kansalaisilleen online-tiedot jäsenmaihin. 

Sisällön esto- ja suodatusrajoitukset Kanadassa

Kanada on maa, joka juhlii kansaansa valinnanvapaus. Kaikki suositut sosiaalisen median sivustot, kuten Facebook, Youtube ja Instagram, on helppo käyttää. Joillakin Kanadan verkkosivustoilla voi kuitenkin olla joitain rajoituksia.

Esimerkiksi FairPlay, a 25 kanadalaisen organisaation koalitio ehdottaa CRTC: lle sensuurikomitean perustamista pakottaen Internet-palveluntarjoajat estämään piratismista syytetyt verkkosivustot ilman tuomioistuimen päätöstä. Kanadalaiset Internetin käyttäjät olivat raivoissaan päätöksessä ja jopa perustivat oman komiteansa peruuttamaan FairPlayn. 

Lisäksi takaisin sisään Marraskuu 2019, Kanadan liittovaltion tuomioistuin hyväksyi, että suurten Kanadan Internet-palveluntarjoajien tulisi estää merirosvojen IPTV-palvelu (Gold TV). Puolustuksessaan he päättivät, että tämä ei loukannut verkon puolueettomuutta tai sananvapautta. Se on vain tekijänoikeusrikkomus.

Torrentin suhteen – edellä mainitun lakiehdotuksen mukaan (Lasku C – 11), kaikki riippuu siitä, mitä sisältöä yrität ladata, koska käytät ehkä torrentteja, joiden katsotaan loukkaavan tekijänoikeuksia. Joissakin tapauksissa voi olla vaikea määrittää, mikä sisältö on laittomasti ja mikä ei ole.

VPN: llä ei ole väliä minkälainen rajoitus on käytössä. Se muuttaa IP-osoitteesi ja antaa sinun surffata verkossa nimettömästi. Seurauksena on pääsy rajoitettuihin verkkosivustoihin maassa sekä torrentien lataaminen / lähettäminen jäljittämättä niitä.

VPN-edut Kanadan asukkaille

VPN antaa Kanadan asukkaille pääsyn maantieteellisesti rajoitettu sisältö sijaitsevat eri maissa ympäri maailmaa. Kun olet muodostanut yhteyden tietyn maan palvelimeen, VPN muodostaa peittä IP-osoitteesi ja määrittää sinulle uuden palvelimen sijaintimaassa.

Jos palvelin on esimerkiksi Yhdysvalloissa, saat amerikkalaisen IP-osoitteen. Seurauksena on, että voit käyttää tykkää Yhdysvaltain Netflix, Hulu, HBO ja CW-televisio.

Sama pätee muihin suoratoistopalveluihin, jos muodostat yhteyden palvelimeen omassa maassa. Se sisältää BBC iPlayer, Sky Go, DAZN, ITV, TV2 Play, ja enemmän.

Poista kanavan TV: n esto ja suoratoisto missä tahansa – maastamuutososasto

Kanadan televisio kuuluu maailman huipulle. Esimerkiksi, sinulla on tykkää CBC. Kirjeet viittaavat kokonaisuudessaan Kanadan yleisradioyhtiöön, joka on Kanadan suurin televisio- ja radioasema. Se on siellä melko suosittu, ja se on vain arvokkaan vastustaja BBC Iso-Britanniassa.

Palvelua ei ole saatavana Kanadan ulkopuolella. CBC ja muut Kanadalaiset kanavat vaaditaan IP-osoite alueella. Jos sinulla ei ole Kanadan IP-osoitetta, saat geo-virheviesti joka lopettaa käyttöoikeutesi melkein heti:

“Hups … Valitettavasti tätä sisältöä ei ole saatavilla sijainnissasi. Jos uskot, että olet saanut tämän viestin virheellisesti, ota meihin yhteyttä. Virhe 21. ”CBC Player -virhe

Kanadan VPN-palvelun avulla voit käyttää CBC Streaming Player -sovellusta mistä päin maailmaa tahansa. Sama pätee muihin Kanadan suoratoistokanaviin, kuten CityTV, Crave TV, CTV, Sportsnet ja TSN

Kanadan paras VPN – syvällinen analyysi

Suorittaessamme yksityiskohtaista tutkimusta parhaan VPN: n määrittämiseksi pystyimme kaventamaan sen kaikki 6 palveluntarjoajaan. Tässä ovat tulokset:

1. ExpressVPN

ExpressVPN-kansi

ExpressVPN n erinomaiset nopeudet, ja armeijan luokan salaus, ja mahdollisuus estää suoratoistopalvelujen tarjoaminen ympäri maailmaa tekevät ou: sta VPN: n Britannian Neitsytsaaret, alue, joka on kaukana Five Eyes -yhdistyksen ulottuvilta.

Kaiken kaikkiaan voit muodostaa yhteyden viiteen erilaiseen Kanadan VPN-palvelimeen ExpressVPN-sovelluksen sisällä. Palvelimet sijaitsevat Torontossa, Montrealissa ja Vancouverissa. Yhteensä tarjoaja kattaa 94 eri maata palvelinjakelun suhteen.

Palvelimista puhutaan, että jotkut ExpressVPN: stä testataan niiden tarkistamiseksi nopeuden suorituskyky. Kaikista tämän luettelon VPN: istä tämä tuli parhaimmillaan. Kaikki palvelimet olivat erittäin nopeita riippumatta siitä, kuka fyysisesti kaukana he ovat. Suurin osuma, jonka todistamme, oli 7% pudotus.

ExpressVPN: n sovellukset on suunniteltu hyvin: käyttäjäystävällinen käyttöliittymä mielessä. Toisaalta palveluntarjoajalla on Älykäs DNS ominaisuus alueellisten rajoitusten ohittamiseen. Huomaa, että tämä ominaisuus ei salaa liikennettä eikä myöskään piilota IP-osoitteitasi kokonaan. Toisin sanoen, älä koskaan luota Smart DNS: ään anonyymeihin torrentteihin tai muihin toimintoihin, jotka haluat pitää piilossa.

Yksityisyyden osalta ExpressVPN: llä on automaattinen tappaa kytkin ja jaettu tunnelointitoiminto. Kanssa jaettu tunnelointi, saat valita, mikä osa Internet-liikenteestäsi halutaan kulkea VPN-palvelimen kautta ja kumpi Internet-palveluntarjoajan kautta.

Lopuksi heidän 30 päivän rahat takaisin takuu käytäntö antaa käyttäjille vapauden valita, haluavatko he sitoutua palveluihinsa.

Plussat

 • 160 palvelinpaikkaa yli 90 maassa.
 • Tukee P2P: tä.
 • Netflix-yhteensopiva.
 • MediaStreamer Smart DNS.
 • 30 päivän palautusjakso.
 • Helppokäyttöiset sovellukset.
 • 5 samanaikaista yhteyttä.
 • Sotilaslaatuinen salaus.
 • Tapa kytkin.
 • Jaettu tunnelointi.
 • Selaimen laajennukset.

Haittoja

 • Kalliit tilaussuunnitelmat.
 • Ei ilmaista kokeilua.

2. BulletVPN

BulletVPN-arvostelu

Kanssa BulletVPN, Viro-pohjainen parhaan VPN-palveluntarjoajan, voit surffata Internetissä turvallisesti C: ssänada. Palveluntarjoajalla on noin 114+ palvelinta 47 maassa, ja osa niistä on optimoitu pitämään erittäin nopeaa nopeutta.

Lukuisten mukaan nopeustestejä Suoritimme, BulletVPN pystyi ylläpitämään tasaista nopeutta melkein jokaisella palvelimella. Yhteyden suurin pudotus oli noin 7%. Muut kuin nopeudet ovat erinomaiset HD- ja UHD-suoratoisto.

BulletVPN: llä on sovellus melkein kaikille suurimmalle käyttöjärjestelmälle, mukaan lukien PC, Mac, Android, iPhone, iPad tai FireStick. Älykäs DNS-välityspalvelin on saatavana myös, jos haluat suoratoistaa geosuojatun sisällön laitteilla, jotka eivät tue VPN: tä.

BulletVPN: ssä on tappikytkin ja yksinoikeus nimeltä Luodinsuoja. Tämä tekniikka tukee tappajakytkintä ylimääräisellä tietosuojakerroksella. Bullet Shield ei salli yhteyden muodostamista Internetiin, jos et ole ensin muodostanut yhteyttä BulletVPN-palvelimeen. On selvää, että sinulla on mahdollisuus ottaa tämä ominaisuus käyttöön tai pitää se pois päältä BulletVPN-sovelluksesta.

BulletVPN tarjoaa käyttäjille a 30 päivän rahat takaisin takuu. Tämän lisäksi tarjoajalla on 1 päivän ilmainen kokeilu. Se voidaan lunastaa Android-sovelluksen kautta tai ottamalla yhteyttä BulletVPN: n asiakastukeen.

Plussat

 • 70+ palvelinta 41 maassa.
 • P2P-tuki.
 • Poista Netflixin ja CBC: n esto.
 • Älykäs DNS-ominaisuus.
 • 30 päivän rahat takaisin takuu.
 • Ystävällinen käyttöliittymä.
 • Kuusi samanaikaista yhteyttä.
 • 256-bittinen AES-salaus.
 • Tapa kytkin.
 • Luodinsuoja.

Haittoja

 • Ei jaettua tunnelointia.
 • Lyhyt ilmainen kokeilujakso (1 päivä).

3. Löysää

Unlocator VPN -kansi

Unlocator, Tanskalainen tarjoaja, on toiminut siitä lähtien 2013. Ensinnäkin se käynnistyi älykkään DNS-välityspalveluna, ja nyt se tarjoaa myös VPN-palvelu. Se, että Unlocator-pääkonttorit sijaitsevat Tanska saa meidät tuntemaan olonsa jotenkin levottomaksi.

Jos et tiennyt, Tanska on osa 9-Silmät, laajennettu versio 5 silmien yhdistys. Teimme perusteellisen tutkimuksen selvittääksemme, oliko raportteja, jotka voisivat viitata Unlocatorin käyttäjän tietojen vaarantamiseen. Tällaisia ​​raportteja ei löytynyt ja sellaisenaan heidän tiukka kirjautumattomuuskäytäntö näyttää olevan legit.

Unlocatorilla on hyvä palvelinverkon jakelu, joka koostuu 41+ palvelinta yli 36 maassa. Pystyimme estämään Amerikkalainen Netflix, mutta sen tekeminen kesti hetken. Jotkut yhdysvaltalaiset palvelimet eivät saaneet työtä päätökseen, mutta toiset etenkin Miami (nopea).

Nopeus on erittäin kohtuullinen, varsinkin kun käytimme (nopea) merkittyjä palvelimia. Jotkut palvelimet löysivät yhteytemme melkein 30% pudotus. Nämä olivat kuitenkin harvinaisia ​​tapauksia.

Älykäs DNS-ominaisuus on tietysti edelleen käytettävissä. Unlocator antaa käyttäjille mahdollisuuden ostaa sen erikseen, jos heillä ei ole kiinnostusta VPN-palveluunsa.

Toisaalta Unlocatorilla on tappaa kytkin. Ja kuten BulletVPN, on olemassa tekniikka, joka ei salli yhteyden muodostamista Internetiin, jos et käytä Unlocator-palvelinta. Sitä kutsutaan nimellä Aukon suoja.

Vaikka suurin osa VPN-palveluista tarjoaa lyhyen tai mahdollisesti epämääräisen kokeilun, Unlocator tarjoaa uusille tilaajille 7 päivän ilmainen kokeilu ilman luottokortin tai PayPal-tilin kirjautumista. Tämän lisäksi, kun ilmainen kokeilu päättyy, saat hyötyä heidän 30 päivän rahat takaisin -takuusta jos päätät tilata.

Plussat

 • Palvelimet yli 41 maassa.
 • P2P ystävällinen.
 • Netflix-yhteensopiva.
 • Älykäs DNS.
 • 30 päivän palautusjakso.
 • Erittäin helppoja sovelluksia.
 • 5 samanaikaista yhteyttä.
 • Sotilaslaatuinen salaus.
 • Tapa kytkin.
 • Aukon suoja.
 • 7 päivän ilmainen kokeilu.

Haittoja

 • Pari paria hitaita palvelimia.
 • Ei selaimen laajennuksia.
 • Jaettua tunnelointia ei ole käytettävissä.

4. NordVPN

NordVPN-kansi

NordVPN on Panamassa toimiva VPN-palveluntarjoaja laaja globaali verkko. Ne tarjoavat palvelimia 81 sijainnissa yli 64 maassa. Nyt pystyimme poistamaan kaikkien testattujen suoratoistokanavien eston, mutta haittapuoli oli nopeus.

Ensiluokkaisena VPN-palveluntarjoajana NordVPN vakuuttaa itselleen, että sillä on nopeimpia VPN-palvelimia. Eri nopeustesteillämme vahvistettiin, että palvelimet, jotka NordVPN on asettanut maailman eri alueille, ovat yleensä nopeita. Kun yhteys oli muodostettu esimerkiksi yhdysvaltalaiseen palvelimeen, nopeus tuskin laski (9%).

Kaiken kaikkiaan, itse NordVPN-sovellus on erittäin hyvä helppokäyttöinen, ja yhdistämisprosessi on melkein välitön. Mitä heidän Smart DNS -palveluun tulee, SmartPlay antoimme meille mahdollisuuden estää kymmeniä kanavia ympäri maailmaa minimaalinen nopeuden menetys.

Siirtyminen heidän Tupla-VPN ominaisuus. Tämä tekniikka ohjaa käyttäjän liikenteen läpi kaksi palvelinta yhden sijasta, varmistaa kaksinkertainen salaus tietoihin. Vaikka saat hyötyä ylimääräisestä tietoturvakerroksesta, vaarannat Internet-nopeutesi, kun tämä ominaisuus otetaan käyttöön. Tämä vahvistettiin suorittamallamme eri nopeustesteillä.

NordVPN ei ole niin halpaa, mutta emme myöskään katso, että se on kallista. Heidän 30 päivän rahat takaisin takuu antaa käyttäjille tarpeeksi aikaa tarkistaa palvelun merkitys. Ilmaisen kokeilun kohdalla aiemmin oli yksi, mutta nyt NordVPN on ottanut sen pöydältä.

Plussat

 • 81 palvelinpaikkaa yli 60 maassa.
 • P2P-jakaminen.
 • Netflix tuettu.
 • Älykäs DNS (SmartPlay).
 • Helppokäyttöiset sovellukset.
 • Kuusi samanaikaista yhteyttä.
 • Sotilaslaatuinen salaus.
 • Automaattinen tappikytkin.
 • Tupla-VPN.
 • CyberSec (haittaohjelmien suojaus).
 • Sipuli yli VPN.
 • Selaimen laajennukset.

Haittoja

 • Epävakaa nopeus.
 • Ei ilmaista kokeilua.
 • Jaettua tunnelointia ei ole käytettävissä.

5. IPVANISH

IPVanish Cover

IPVanish tarjoaa nopeat yhteydet, erinomainen yksityisyyden suoja, ja hyvä palvelimen maailmanlaajuinen kattavuus, kaikki kohtuulliseen hintaan. Jonkin aikaa sitten heidän pääkonttorinsa sijainti (Yhdysvallat) saattaa olla vaarantanut käyttäjien yksityisyyttä.  IPVanish meni läpi puunkorjuuskandaalin käyttäjälokit olivat toimitettu kotimaan turvallisuudelle auttaa rikosasioiden tutkinnassa. Mutta sen jälkeen sellaisia ​​tapauksia ei ilmoitettu.

IPVanishin palvelin kattavuus on erittäin hyvä, koska siinä on palvelimia Yli 70 maata. Testiemme aikana yksikään näistä palvelimista ei kuitenkaan pystynyt estämään Yhdysvaltain Netflixiä, BBC iPlayeria tai edes Hulua asiasta, jota pidetään meille valtavana huijauksena.

Heidän nopeus oli hyvä tutkitun perusteella. Itse asiassa yhteytemme vain putosi 10%, ja pystyimme suoratoistamaan sisältöä teräväpiirtona ilman, että havaitsimme puskurointiongelmia.

Heidän sovelluksensa käyttäminen oli hienoa suora. Pystyimme muodostamaan yhteyden palvelimeen muutamassa sekunnissa. Kuten edellä mainittiin, IPVanish ei kuitenkaan pystynyt estämään tiettyjä tärkeitä suoratoistokanavia.

Toinen havainto on, että palveluntarjoajalla ei ole Smart DNS -ominaisuutta, joka on välttämätöntä rajoitetun sisällön käyttämiseksi. Lisäksi näimme myös, että tarjoaja tarjoaa vain 7 päivän palautuskäytäntö, joka palaa verrattuna luettelon muihin.

Plussat

 • Palvelimet yli 70 maassa.
 • P2P-tuki.
 • Ystävällinen käyttöliittymä.
 • Kymmenen samanaikaista yhteyttä.
 • 256-bittinen AES-salaus.
 • Automaattinen tappakytkin.
 • SOCK5-välityspalvelin.
 • Chromen laajennus
 • SugarSync (turvallinen tiedostojen tallennus).

Haittoja

 • Älykästä DNS: tä ei ole saatavana.
 • Se ei poista Netflixin ja BBC iPlayerin estämistä.
 • 7 päivän palautuskäytäntö.
 • Ei jaettua tunnelointia.
 • Ei ilmaista kokeilua.

6. CyberGhost

CyberGhost-suoja

CyberGhost on toinen suosituin VPN, jota harkitaan käytettäväksi Kanadassa. Olemme huomanneet, että palveluntarjoajalla on paljon käyttäjiä, erityisesti 15 miljoonaa heistä huolimatta varjoisa alkuperä. Valmistakaamme asiaa hieman.

Ensinnäkin Cyberghost perustuu molempiin Romania ja Saksa. Verkkosuojauksen suhteen Romania on hyvin hieno ei tiukkoja valvontalakeja. Ongelma on kuitenkin Saksa, joka on yksi 14-silmäiset maat. Mutta se ei ole mitä tarkoimme “Shady”.

Cyberhost hankki Israelin yritys Kape Technologies. Aikaisemmin uudet CyberGhost-omistajat tekivät tavaroita haittaohjelmat. Silloin ei ollut mitään sellaista.

Katsotaanpa nyt, miksi Cyberghostilla on niin suuri käyttäjäkunta. Palveluntarjoajalla on palvelimia 90 maata, mikä on hienoa, koska se kilpailee ExpressVPN: n kaltaisilla.

Myös nopeustesti osoitti molemmat positiiviset ja negatiiviset tulokset. Useat palvelimet eivät vaikuttaneet yhteyteen paljon, suunnilleen 12%. Toisaalta, jotkut muut palvelimet alensivat Internet-nopeutta pisteeseen, jossa videon laatu laski 240: ään 720: n sijasta.

Palvelulla ei ole Älykäs DNS-ominaisuus sisällön lukituksen poistamiseen, mutta sen VPN-palvelimet voivat tehdä tämän työn. Me yritimme Yhdysvaltain Netflix ja palveluntarjoaja toimitti.

CyberGhost-sovelluksessa on kopioitu ominaisuus “Suoratoistoon”. Sen avulla käyttäjät voivat valita kanavan, jonka he haluavat poistaa, ja sovellus sitten yhdistä palvelimeen vastaavasti (Palvelin kanavan alueella). Tällä tavalla sinun ei tarvitse selvittää, mikä palvelin vapauttaa minkä kanavan itse. Se on erittäin vaikuttavaa, jos ajatellaan muita kuin tekniikan taitavia käyttäjiä.

Tietosuoja tapahtuu armeijan suojauksen muodossa ja a tappaa kytkin. Tilauksen suhteen Cyberghost on vähän kallis, mutta mukana tulee a 45 päivän palautuskäytäntö. Sinulla on aikaa päättää mielesi.

Plussat

 • Palvelimet yli 90 maassa.
 • P2P-tuki.
 • 45 päivän palautuskäytäntö.
 • Sovelluksia on erittäin helppo käyttää.
 • Seitsemän samanaikaista yhteyttä.
 • 256-bittinen AES-salaus.
 • Automaattinen tappakytkin.
 • NoSpy VPN -palvelimet
 • Selaimen laajennukset.

Haittoja

 • Puuttuu jaettu tunnelointi.
 • Ilmainen kokeilu ei ole käytettävissä.
 • Ei Smart DNS -ominaisuutta.

Kanadan parhaat VPN: t – lopullinen tuomio

Kanada ei todellakaan ole niin voimakkaasti sensuurissa kuin muut maat, mutta muutama viimeaikainen laki auttoi heikentämään verkkotietosuojaa yleensä. 

Ne ovat saaneet enemmän ihmisiä ajattelemaan läsnäoloaan Internetissä ja mitä he tekevät verkossa. Ota askel varmistaaksesi tietosi ovat suojattuja ja pääsy haluamallesi verkkosivustolle, ja kerro meille vapaaehtoisesti ensimmäinen kokemuksesi VPN käyttäjä alla olevassa osiossa.