Kiinan paras VPN – arvostelu 2020

Mikä on paras Kiinan VPN vuonna 2020? Jos suunnittelet matkaa Kiinaan, sinun tulisi ehdottomasti laittaa VPN tehtäväluetteloosi ennen kuin pääset tälle lentokoneelle. Kiinassa hallitus asettaa raskaita sensuuri ja rajoituksia verkkosivustoilla, joihin voit käyttää verkkoa, joka tunnetaan muuten nimellä ‘Suuri palomuuri’. Sivustot kuten Facebook, Twitter, Instagram, Gmail, Youtube, ja jopa Google ovat kaikki estetty Kiinassa, varsin kulttuurinen shokki Yhdysvalloista, Isosta-Britanniasta, Australiasta, Saksasta tai Ranskasta tuleville ulkomaalaisille. Siksi tarvitset VPN että ohittaa nämä rajoitukset ja poista kaikkien haluamiesi verkkosivustojen esto Manner-Kiinassa. VPN: n avulla voit myös käyttää geo-estettyjä kanavia, kuten Netflix, Hulu, tai BBC iPlayer Kiinassa. Lue seuraava tietoopas Kiinan paras VPN vuonna 2020.


Paras Kiinan VPN 2017 ohittaa suuren palomuurin

Paras Kiinan VPN 2020 ohittaa suuri palomuuri

Kiinan paras VPN – sisältöindeksi

 • Paras VPN Kiinassa
 • Mikä on VPN?
 • Onko VPN Legal Kiinassa?
 • Kuinka VPN auttaa minua?
 • Kuinka perustaa VPN?
 • Paras Kiinan VPN-arvostelu
  1. ExpressVPN
  2. NordVPN
  3. BulletVPN
  4. SurfShark
 • Milloin käyttää VPN: tä?
 • Kuinka avata verkkosivustojen esto Kiinassa?
 • 10 parasta verkkosivustoa estetty Kiinassa
 • Kiinan paras VPN – johtopäätös

Paras VPN Kiinassa

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. BulletVPN
 4. SurfShark
 5. IPVanish
 6. VyprVPN

Mikä on VPN? Kiinan paras VPN vuonna 2020

VPN on lyhenne sanasta ‘Virtual Private Network’. Kun VPN-yhteys määritetään laitteelle, voit lähettää Internet-yhteyden kautta turvallinen tunneli että salaa kaiken liikenteesi. Tämä prosessi estää viranomaisia ​​tai hakkereita salakuuntelmasta verkkotoiminnassa ja vaarantaa yksityiset tietosi. Pohjimmiltaan VPN antaa sinun saada ylimääräinen tietosuoja- ja tietoturvakerros, joka suojaa sähköpostiasi, salasanoja ja viestejä, samoin kuin verkkopankkitilit. Muista, että VPN on täysin laillinen ja sitä käyttävät yritykset ympäri maailmaa.

Luotettavat VPN-palvelut voivat maksaa 6–9 dollaria kuukaudessa. Periaatteessa saat mitä maksat. Kalliimpi VPN-palveluntarjoaja, kuten ExpressVPN tarjoaa enemmän VPN-palvelimia ja nopeampia. Heillä on myös erittäin reagoiva asiakastuki, mikä sinun on otettava huomioon ulkomaille matkustettaessa. Kiina on alkanut kieltää luvattomat VPN-palvelut.

Seuraamme jatkuvasti VPN-verkkoja nähdäksemme, mitkä todella toimivat Manner-Kiinassa. Tässä on Parhaat VPN-tarjoajat Kiinassa puhumme heistä yksityiskohtaisesti myöhemmin tässä katsauksessa. Toistaiseksi katsomme lyhyesti kutakin niistä.

Onko VPN Kiinassa laiton?

VPN-liiketoiminnan harjoittaminen Kiinassa on todella laitonta. Mikään asetus ei kuitenkaan estä henkilöitä käyttämästä merentakaisia ​​VPN-verkkoja. Se, voidaanko VPN: ää pitää laillisena vai ei Kiinassa, riippuu todella siitä, mitä teet sen jälkeen, kun olet muodostanut yhteyden VPN-palvelimeen. Niin kauan kuin käytät VPN: tä estämään estettyjen sivustojen, kuten Hulu, HBO Go tai Amazon Prime, esto, et periaatteessa riko mitään lakia. Jos kuitenkin aiot levittää poliittisia viestejä, voit joutua vaikeuksiin. Kiinan hallitus on todellakin estänyt joitain maailmanlaajuisia VPN-palveluita. Siksi on erittäin tärkeää valita oikea VPN käytettäväksi Manner-Kiinassa.

Kuinka VPN auttaa minua Kiinassa?

mennessä yhteyden muodostaminen VPN-palvelimeen, joka sijaitsee Kiinan ulkopuolella, pääset vaihda kiinalainen IP-osoitteesi. Toisin sanoen yhdistäminen amerikkalaiseen VPN-palvelimeen antaa sinulle Yhdysvaltain IP-osoitteen. Tämän avulla voit poista estä Facebook, Youtube, Gmail, Twitter, Netflix, ja kaikki muut verkkosivustot, joihin pääsit yleensä kotona, mutta ne ovat kiellettyjä Manner-Kiinassa.

Kuinka VPN-yhteys määritetään?

Voit määrittää VPN: n manuaalisesti tietokoneesi verkkoasetuksen avulla. Lataaminen ja asentaminen VPN-sovellus tietokoneellesi, Maciin, iPhoneen, iPadiin tai Androidiin tekee asennusprosessista paljon helpompaa. Voit hankkia VPN-sovelluksen VPN-palveluntarjoajalta, johon olet kirjautunut. Useimmat VPN-palveluntarjoajat tarjoavat sovelluksiaan myös Google Play Kaupassa ja Applen App Storessa. VPN-sovelluksen asentaminen ennen lähtöä Kiinaan on erittäin suositeltavaa. Kun olet asentanut sovelluksen, sinun on kirjauduttava sisään vain käyttäjänimelläsi ja salasanalla, jonka VPN-palveluntarjoajasi antaa sinulle. Valitse lopuksi VPN-palvelin, johon haluat muodostaa yhteyden.

Paras Kiinan VPN 2020 ohittaa suuri palomuuri

Ennen kuin valitset, minkä VPN-palveluntarjoajan haluat kirjautua, on otettava huomioon useita näkökohtia. Siellä on ilmaisia ​​VPN-verkkoja, mutta en suosittelisi niiden käyttöä.

Useimmat ilmaiset VPN-palveluntarjoajat asettavat rajan ladattavalle tietomäärälle. Ilmaiseksi, että VPN-palvelimiin on kytketty paljon käyttäjiä, mikä tekee palvelimista paljon hitaampia ja siten käytännössä hyödytöntä suoratoistoa varten. Joissakin tapauksissa ilmaiset VPN-palveluntarjoajat huijaavat sinut lataamaan haittaohjelmia laitteellesi. Käytä vain luotettuja VPN-palveluntarjoajia. Siksi aion tarkistaa neljä suosituinta VPN-verkkoa, jotka todella toimivat Kiinassa. Täällä he ovat.

ExpressVPN

Ensin aloitetaan yhdellä suosikeistani, ExpressVPN. En yritä olla puolueellista, mutta tämä VPN on noussut listan kärkeen arvostelujen perusteella, joita se on saanut vuosien varrella. Et nimeä VPN-palveluntarjoajaa toimialan kärjessä, ellei se ole riittävän pätevä.

Tähän vankkaan palveluun kuuluu valtava palvelinverkko, joka kattaa yli 94 maata ympäri maailmaa. Tämä tarkoittaa, että maantieteellisten rajoitusten ohittaminen on lasten leikkiä tälle VPN-palveluntarjoajalle. Se on yksi harvoista siellä, joka voi ohittaa Netflixin VPN-lohkot. Se on aika legit. Monet VPN-palveluntarjoajat, kuten Tunnelbear ja muut, eivät pääse American Netflixiin.

Kun tilaat heidän palvelun, voit hyötyä VPN-yhteydestä 3 laitteessa kerralla. Tämä on melko hyvä ominaisuus, kun otetaan huomioon, että ExpressVPN: llä on asiakkaita useimmissa käyttöjärjestelmissä, kuten iOS, PC, Mac ja Android.

NordVPN

Toisena oleminen luettelossamme ei tarkoita, että se on vähemmän tärkeä kuin ExpressVPN. Jokaisella VPN-palveluntarjoajalla on tietyt ominaisuudet, jotka vaihtelevat kuluttajan tarpeiden mukaan. NordVPN, esimerkiksi keskitytään enemmän turvallisuuteen. Se ei ole kaikki, vaikka sen kattamat maat ovat vähemmän kuin ExpressVPN, palvelussa on yli 5000 palvelinta yli 60 maassa.

Jos olet jo tilaaja, havaitset joitain yhteyden nopeuden laskuja. Tämä johtuu joistakin epäluotettavista palvelimista, joita NordVPN: llä on. Ajan myötä se kuitenkin pystyi korjaamaan tämän ongelman. Kun olet kirjautunut heidän palveluihinsa, voit jakaa yhteyden kuudessa samanaikaisessa laitteessa. Se on enemmän kuin tarpeeksi perheen ja ystävien alustojen turvaamiseksi.

Yksi tärkeä ominaisuus on heidän Smart DNS -ominaisuus. Sitä kutsutaan nimellä SmartPlay ja se pystyy avaamaan satoja kanavia ympäri maailmaa yksinkertaisesti muuttamalla joitain laitteen DNS-asetuksia. Voit kuitenkin uhrata VPN: n suojausominaisuudet prosessissa. Jos olet innokas streamer, suosittelen käyttämään Smart DNS -palvelua.

BulletVPN

Kun puhumme Kiinan parhaista VPN-verkkoista, emme todellakaan välitä heidän palvelinverkostaan. Haluamme vain palvelun, joka toimii näiden seinien sisällä. Hyvin, BulletVPN on edelleen pieni verrattuna toiseen, mutta ainakin se pystyi ohittamaan suuren palomuurin.

Tällä VPN: llä on palvelimia 30 maassa, mikä ei ole niin mahtava, jos sanoisin. Sillä on kuitenkin edelleen parhaat turvallisuusominaisuudet, joita käyttäjä voi toivoa. Palvelu on melko edullinen ja lisää älykkään DNS-ominaisuuden tilaajille. Voit käyttää BulletVPN: tä 3 laitteessa yhden tilin alla ja hyötyä ylimääräisistä tietoturvaprotokollisista, kuten PPTP, L2TP, OpenVPN, IKEv1 ja IKEv2..

Lisäksi BulletVPN ei ylläpidä käyttäjien tietoja ja toimintaa koskevia tietoja. Sitä me haluamme kutsua kirjautumattomuuden käytäntöksi. Tämä tarkoittaa, että jos hallitus pyysi tietoja sinusta ja käymistäsi sivustoista, VPN: llä ei ole mitään vastineeksi. On melko hyvä ominaisuus ottaa huomioon, että Kiina on yksi maailman sensuroimimmista maista.

SurfShark

SurfShark on aivan uusi kohtaus, mutta se tarjoaa kunnollisen palvelinverkon palvelunsa varmuuskopiointiin. Voit käyttää yli 500 palvelinta 50 maassa. Tämä kattaa alueet Amerikassa, Euroopassa, Aasian ja Tyynenmeren alueella, Lähi-idässä ja Afrikassa. Löydät suuren määrän palvelimia, jotka kattavat Euroopan. Aasia ei kuitenkaan ole niin varusteltu kuin Amerikassa ja Euroopassa.

Lukuun ottamatta niiden alkuperäistä sovellusta, joka on yhteensopiva melkein kaikkien käyttöjärjestelmien kanssa, SurfShark tarjoaa Chromen ja Firefoxin selainlaajennuksia helpompaa lähestymistapaa varten. Puhutaanko nyt tämän VPN-palveluntarjoajan pääpainosta, se on rajaton samanaikainen yhteys. Yksikään VPN-verkko, josta tiedän, ei tarjoa tällaista ominaisuutta. Tarkoitan, voit antaa tilisi kaikille ystävillesi ja perheellesi, jotta he voivat hyötyä VPN-yhteydestä.

Saatat huomata tämän hälyttävän, kun SurfShark sijaitsee Brittiläisillä Neitsytsaaret. Tämä alue on yksi 14 alueesta, jotka kuuluvat Yhdistyneen kuningaskunnan lainkäyttövaltaan ja suvereniteettiin. Se ei kuitenkaan pidä lokkeja, kuten useissa raporteissa todettiin. Tämä tarkoittaa, että hallitus ei löydä mitään mitä teit verkossa, koska mitään ei ole esillä.

Milloin minun pitäisi perustaa VPN?

Ehdotan voimakkaasti liittyminen VPN-palveluntarjoajan kanssa ennen lähtöä Kiinaan. Tähän on useita syitä. Yhden tapauksessa pystyt asettamaan sen kaiken tarkistamaan ja varmistamaan, että se toimii ennen lähtöä. Siksi voit saada sen mielestäsi pois. Sinun tulisi myös ottaa huomioon se tosiasia, että Google Play Kauppa on estetty Kiinassa yhtä hyvin. Tämä tarkoittaa, että et ehkä pysty Lataa VPN-sovellus Android-älypuhelimeesi, jos olet jo Kiinassa. Toinen syy siihen, miksi VPN: n saaminen ennen Kiinaan saapumista.

Vinkkejä verkkosivustojen estämiseen Kiinassa

Kun yövyt a hotelli, lentokenttä tai ravintola, varmistaa, että olet muodostanut yhteyden VPN: ään. Tällaiset julkiset paikat, etenkin tarjoavat ilmaiset WiFi-yhteyspisteet, ovat yleensä hakkereiden paratiiseja. VPN-yhteys voi suojata laitteesi tunkeutumiselta.

Muista myös, että muodostat yhteyden VPN-palvelimeen alueella, jolla sivua, jota yrität käyttää, ei ole estetty. Sosiaaliset sivustot kuten Facebook, Google+, Yahoo, Instagram, ja Viserrys ovat enimmäkseen saatavilla ympäri maailmaa. Kuitenkin suoratoistokanavat kuten Youtube, Netflix, Hulu, HBO Go, BBC iPlayer, tai Sky Go on estetty eli saatavana vain tietyissä maissa.

10 parasta Kiinassa kiellettyä verkkosivustoa – Paras Kiinan VPN 2020 ohittaa suuri palomuuri

 • Netflix
 • Facebook
 • gmail
 • Google
 • youtube
 • Viserrys
 • Instagram
 • BBC
 • Dropbox
 • Yahoo

Paras Kiinan VPN 2020 ohittaa suuri palomuuri

Kuten yllä olevasta luettelosta voidaan nähdä, suurin osa verkkosivustoista, joihin yleensä käytät päivittäin, on kielletty Kiinassa. käyttämällä VPN antaa sinulle kiertotavan, jonka avulla voit ohittaa Kiinan suuren palomuurin asettama sensuuri ja poista suosikkisivustojesi esto Kiinassa. VPN auttaa myös suojaamaan kaikkia yksityisiä tietojasi oleskellessasi hotelleissa, ravintoloissa, lentokentillä tai muissa julkisissa paikoissa kotona tai ulkomailla. Mitä mieltä olet parhaasta yllä olevasta Kiinan VPN-luettelostamme vuodelle 2020? Oletko käyttänyt jotakin ehdottamistamme VPN-palveluista? Jaa kokemuksesi alla.

Tallentaa