Kreikan paras VPN

Jos kiinnitit tarpeeksi huomiota historiatunnissasi, sinun pitäisi tietää, että Kreikka tapahtui nykypäivän demokratian syntymäpaikkana. Heidän päätöksenteko tapahtui ottamalla kansalaiset mukaan merkittävästi. Tämän tuloksen menestyksen ansiosta vakiintuneet maat ottivat heiltä paljon lainaa suunnitellessaan omia hallintorakenteitaan. Maa on kuuluisa myös heidän kreikkalaisesta mytologiastaan, jota heidän muinaiset kansansa pitivät itse uskonnonaan ja joka vaikutti voimakkaasti heidän rituaaleihin ja käytäntöihin. Nämä panokset maailmanhistoriaan tekevät eurooppalaisesta kansakunnasta välttämättömän välilaskun kaikille, jotka haluavat oppia ja kuvitella, millainen elämä kehittyi satoja vuosia sitten eKr..


Paras Kreikan VPN-arvostelu

Kreikan paras VPN

Kreikan parhaan VPN: n tiivistelmä

Tässä ovat parhaat 6 VPN kreikan kielelle suorittamiemme testien mukaan:

  1. ExpressVPN
  2. NordVPN
  3. CyberGhost
  4. BulletVPN
  5. IPVanish
  6. VyprVPN

Internet Kreikassa

Kun teet matkajärjestelyjä maahan, sinun on otettava huomioon monenlainen asia. Sinun on myös mietittävä, miten aiot muodostaa yhteyden Internetiin. Ellei tietenkään aiota pysyä offline-tilassa koko vierailusi ajan, Internet-yhteys on yksi harvoista asioista, jotka sinun on luettava eteenpäin ennen kuin laskeudut maahan. Riippuen hotellista, johon tarkistat, yhteytesi laadun määrää heidän Wi-Fi-verkon vahvuus.

Nauti hitaasta verkosta ja huomaat jatkuvasti levottomuutta sivun lataamiseen kuluvan ajan takia tai jopa rajoituksilla, joita hotellilla voi olla sivustoille, joita et voi tai mitä et voi vierailla. Jos et tiennyt, suuri osa hotelleista tarkkailee tarkkaan mitä heidän verkossa tapahtuu. Tämän ansiosta he voivat asettaa rajoituksia, jotka rajoittavat käyttöäsi, siihen pisteeseen, että voit säätää käyttämäsi kaistanleveyttä heti, kun kirjaudut heidän palveluunsa.

Rajoitetun palvelun ja verkon ylläpitäjien avulla, jotka voivat tarkkailla verkossa tekemiäsi tietoja, yksityisyytesi ei ole niin taattu kuin voisit toivoa sen olevan. Onneksi tämä on asia, jonka pystyt korjaamaan, ja voit tehdä tämän tilaamalla parhaan VPN-palvelun.

VPN-palvelun käyttö Kreikassa

VPN: n käyttö Kreikassa tarkoittaa tilaamista palveluun, jonka avulla voit selata Internetiä ilman käytöllesi asetettuja rajoituksia. VPN auttaa sinua saavuttamaan tämän peittämällä yhteytesi salauksella. Näin tämä tehdään. Kun olet muodostanut yhteyden luotettavaan palveluntarjoajaan, liikenteesi siirtyy palvelimien kautta Internet-palveluntarjoajien sijaan. Heidän palvelimissaan on salaustaso, jonka avulla he voivat piilottaa selaushistoriansa ja yhteytesi alkuperän. Tällä tavalla Internet-palveluntarjoajasi ei voi seurata tekemiäsi asioita, ja myös todellinen sijaintisi piilotetaan ja korvataan palvelimien sijainnilla, joihin olet yhteydessä.

Kun uusi virtuaalinen sijaintisi on nyt palvelimesi perusta, sinulla on sitten pääsy moniin maantieteellisesti rajoitettuihin verkkosivustoihin, jotka eivät yleensä olisi antaneet sinun katsella heidän sivustoa, jos kirjaudut sivustoon mustalle listalle. Nämä kaksi etua tekevät kannattavan tilata luotettavan palvelun, mutta päätöksen jälkeen ongelmasta tulee nyt, minkä palvelun tilaat.

Valitaan Kreikan paras VPN

Online-suojauksen etsiminen, johon voit luottaa, voi joskus olla erittäin rasittava harjoitus, varsinkin jos sinulla ei ole koskaan ollut mahdollisuutta tarkistaa VPN-palveluntarjoajia aiemmin. Onneksi olemme saaneet takaisin, ja tarkastelemme useita parhaiten arvioituja palveluita, joihin voit luottaa antamaan luokan parhaan palvelun ja parhaan vastineen rahallesi. Aloitetaanpa.

1. ExpressVPN

ExpressVPN on yksi niistä palveluntarjoajista, jolla on melkein hyvä kaikessa, ja tämä antaa heille loistavan etulyöntiaseman verrattuna moniin muihin palveluntarjoajiin, jotka todennäköisesti törmäät Internetiin. Heidän palvelunsa on asiakaslähtöinen palvelu, ja se on yksi pilareista, jonka ansiosta he ovat voineet jopa voittaa suuren määrän VPN-palkintoja sekä innostaa asiakasuskollisuutta. Heidän verkko koostuu noin 2000 palvelimesta, jotka kaikki mahdollistavat erittäin nopean selaamisen ja luotettavan suojauksen 256-bittisen AES-salauksen avulla.

ExpressVPN sijaitsee Ison-Britannian Neitsytsaaret, eli niiden nollakirjauskäytäntöihin voidaan luottaa siihen, että selaustietojasi ei tallenneta. Palvelu mahdollistaa myös rajoittamattoman selainkytkennän ja rajattoman kaistanleveyden. Käyttäjät, jotka toivovat pääsyn sivustoille muun muassa Kiinassa, kuullavat mielellään, että ExpressVPN: ssä on myös Stealth-palvelimia, jotka piilottavat sen, että käytät VPN-palvelua, ja myöntävät pääsyn heidän voimakkaasti maantieteellisesti rajoitettuihin verkkosivustoihin. ExpressVPN-palvelu tukee jopa kolmea samanaikaista yhteyttä ja tarjoaa kaikille neljälle (OpenVPN, PPTP, IPSec ja L2TP) VPN-protokollaa käyttäjilleen valinnan mitä he haluavat käyttää. Tämän palveluntarjoajan tilausmaksut eivät ole halpoja, joten olisi parempi, jos kokeilet heidän 30 päivän rahat takaisin -takuupalvelua nähdäkseen, onko se sen arvoista.

2. NordVPN

NordVPN on yksi toinen palveluntarjoaja, jonka kanssa et voi koskaan mennä pieleen, koska yli 4000 palvelimen verkossa, jotka ovat hajallaan ympäri maailmaa, sinulle taataan rajoittamaton pääsy mille tahansa verkkosivustolle, johon haluat käydä. Heidän palvelu on suhteellisen edistynyttä kuin useimmat, ja siinä on lisäominaisuuksia, kuten heidän CyberSec-ohjelmistonsa, joka pystyy estämään kaikki ei-toivotut mainokset ja haittaohjelmat. Niiden suuren palvelinverkon avulla voit myös valita, mihin palvelimeen muodostaa yhteyden online-tekemäsi toiminnan perusteella. Ne tarjoavat erikoistuneita palvelimia, jotka toimivat parhaiten suorittaessaan tiettyä toimintoa. Sinulla on hyvä valikoima tiettyjä palvelimia, joista voit valita, jos toivot viettäväsi aikaa suoratoistamalla teräväpiirtona, torrentimalla, lataamalla suuria tiedostoja tai jopa pelaamalla online-pelejä.

NordVPN on siellä korkealla joukossa tarjoajien joukossa, jotka tarjoavat suurimman määrän samanaikaisia ​​yhteyksiä, jolloin jopa kuusi laitetta voi yhdistää kaikki kerralla. Palveluntarjoaja ei ole myöskään minkään tietosääntelypolitiikan katkaisua, sillä se on oikeassa sijainnissa Panamassa. NordVPN tarjoaa myös DNS-vuodonsuojauksen ja automaattisen Internet-tapin-kytkimen, jotka molemmat ovat erinomaisia ​​jatkuvaan suojaukseen online-selaamisen aikana. Toisin kuin suurin osa korkeatasoisista palveluntarjoajista, NordVPN antaa käyttäjille mahdollisuuden testata palveluaan 3 päivän ilmaisella kokeilukerralla ja päättää sitten tilaamisesta vai ei..

3. CyberGhost VPN

Luettelon lopussa meillä on CyberGhost VPN, palvelu, jonka harvat eivät tiedä sattuvan omistamaan kaikki palvelimet. Tämä antaa heille merkittävän edun verrattuna useimpiin muihin palveluntarjoajiin, koska heidän ei tarvitse kuulla minkään muun kolmannen osapuolen yrityksen kanssa, jos heidän verkossaan esiintyy koskaan ongelmia. Cyberghost VPN pystyy myös tukemaan jopa 7 samanaikaista yhteyttä. Tämä tekee niistä yhden harvoista palveluista, jotka tarjoavat yhtä monta yhteyttä yhdellä tilillä.

CyberGhost VPN: n pääkonttori sijaitsee Romaniassa, ja tämä sijoittaa ne kaukana kaikista alueista, joilla toteutetaan tietoja rajoittavia käytäntöjä. Heidän kätevä sijainti tarkoittaa myös sitä, että he pystyvät takaamaan, että ketään sen asiakasselaushistoriasta ei tallenneta. Tarjottu tietoturva on myös vakio, ja toteuttamalla 256-bittinen AES-salaus varmistaa, että kaikki tilaajat ylläpitävät turvallista yhteyttä. CyberGhost VPN -sovellus mahdollistaa myös Android-, Linux-, Windows-, iOS- tai Mac OS -sovelluksia käyttävien käyttäjien yhteyden muodostamisen ja turvallisen palvelinlinkin luomisen helposti. Lisätietoja tästä palvelusta suosittelemme, että käytät heidän 30 päivän rahat takaisin -takuutarjoustaan.

Päätelmä Kreikan parhaasta VPN: stä

Mikään muu turvallisempi veto ei takaa suojan tasoa ja Internet-vapautta, joka sinulla on, kun olet muodostanut yhteyden luotettavaan VPN-palveluun. Olemme juuri tarkistaneet kolme Kreikan parhaata VPN-verkkoa, ja sen kanssa, jonka toivomme valitsemasi, sinun pitäisi voida pysyä turvassa kaikilla tarjoamillamme palveluilla, joille olemme käyneet läpi.