NordVPN-arvostelu – paras VPN-palvelu vuonna 2020?

NordVPN on Panamassa toimiva VPN, jota usein merkitään edistyneellä tietoturvalla, Internet-vapaudella ja täydellisellä yksityisyydellä. NordVPN on premium-palvelu, joka toimitetaan erittäin monilla ominaisuuksilla, mikä tekee siitä täydellisen VPN: n. VPN toimii erinomaisesti Netflix USA: n ja muiden suurten suoratoistopisteiden kanssa – iso plussi.


Lisäksi vuonna 2017 NordVPN julkisti, että se toimii nyt Kiinassa – ansaitse häiriöteknologiansa ominaisuus. On selvää, että VPN: n tiedetään lupaavan ”Internet ilman rajoja”. Lisäksi NordVPN lisäsi äskettäin uuden tilauspaketin, joka ei ole paitsi edullinen, mutta kestää jopa kolme vuotta.

NordVPN-arvostelu - paras VPN-palvelu vuonna 2020?

NordVPN-arvostelu – Paras VPN-palvelu vuonna 2020?

NordVPN on yksi vuoden 2020 suosituimmista VPN-palveluntarjoajista. Tässä katsauksessa tarkastelen NordVPN: n erilaisia ​​ominaisuuksia. Vertaa VPN-palvelua myös muihin tunnettuihin VPN-palveluihin, kuten ExpressVPN, IPVanish, HMA, PIA, ja VyprVPN. Vertailu perustuu hinta, tuki, palautuskäytäntö, palvelimen sijainti, yksityisyys ja turvallisuus. Katsotaanpa tätä NordVPN-katsaus 2020.

Pikatilastot

Rahat takaisin takuu30 päivää
Sallitut samanaikaiset yhteydet6 laitetta
Tuetut suoratoistopalvelutNetflix USA, BBC iPlayer, Hulu, HBO, Amazon Prime ja muut
Ei lokikirjakäytäntöäJoo
salausDHE-RSA-AES-256 SHA -salaus
LisäominaisuudetTupla-VPN, sipuli VPN: n yli, häiriötekniikka, tappajakytkin, SmartPlay-tekniikka, CyberSec, DNS Leak Resolver,
Asiakaspalvelu24/7 live-tuki
Palvelimen sijainnit61+ maata
Palvelimien lukumäärä5400+ palvelinta
PalvelinkytkimetRajoittamaton
Tuetut laitteetWindows, Linux, Mac, iOS, iPhone, iPad, iPod, Android, Apple TV, reitittimet, Fire TV, Smart TV, pelikonsolit
VPN: n lainkäyttövaltaPanama

Tämän NordVPN-arvion laatiminen kesti päiviä, ja jatkamme sen päivittämistä, kun palvelu tekee muutoksia jokaisen herättävän aamunkoiton aikana. Tässä katsauksessa yritimme tarkastella kaikkia VPN: n mukana tulevia ominaisuuksia, tuoda esiin alueet, joita mielestämme voidaan parantaa, ja todeta samalla miksi NordVPN on kokeilun arvoinen.

NordVPN hinta ja maksu

hinnoittelu

NordVPN: llä on neljä suunnitelmaa valita. Kuten kaikki parhaiten arvioidut VPN: t, myös sen suunnitelmat tarjoavat samat ominaisuudet, mutta eroavat tilauksen ajanjaksosta.

NordVPN-maksu ja hinnoittelu

NordVPN-maksu ja hinnoittelu

Olemme tarkistaneet kaikki hinnasuunnitelmat, ja ne sisältävät seuraavat:

 • Siellä on kuukausisuunnitelma joka on kallein, ja se menee 11,95 dollaria kuukaudessa.
 • Lähellä on vuosisuunnitelma joka vähittäismyynti klo 6,99 dollaria kuukaudessa, mutta sinä olet laskutti 83,88 dollaria vuosittain. Vain sen arvoinen, jos tarvitset palvelua vuodeksi.
 • Sen 2-vuoden suunnitelma myy 3,99 dollaria joka kuukausi ja laskutetaan 95,75 dollarilla 24 kuukauden välein. Aikaisemmin se oli paras suunnitelma, mutta voit pitää hiljattain käyttöön otetun suunnitelman.

vihdoin, 3-vuoden suunnitelma joka on äskettäin lisätty. Se on tällä hetkellä halvin suunnitelma 2,99 dollaria kuukaudessa ja on laskutetaan 107,55 dollarilla 3 vuoden välein. Lisäksi suosittelemme tätä suunnitelmaa.

tuomio: Hintojen suhteen, NordVPN on paljon halvempi kuin muut parhaimmat VPN-palveluntarjoajat, etenkin pitkällä tähtäimellä.

maksutavat

NordVPN-maksutavat

NordVPN-maksutavat

Koska useimmilla parhaimmillaan VPN: llä on tällä hetkellä rajoitetut maksutavat, NordVPN on johtoasemassa useilla maksutavoillaan. On kiistatta, että NordVPN: llä on yhteistyössä Norton Securityn kanssa hyväksyä turvallisesti kaikki maksutavat, mukaan lukien kaikki tärkeimmät luottokortit, AliPay, UnionPay, kryptovaluutat ja muut monet muut. Erityisesti VPN ei enää hyväksy PayPalia maksuna, ja kuultuaan heidän upeaa teknistä tukeaan, Diakonin [tuolloin edustajan] oli sanottava seuraavaa:

”Valitettavasti emme enää hyväksy PayPal-maksuja. Päätös lopettaa PayPal-tuki tehtiin, jotta voimme hallita täysin asiakasostokokemustamme ja vähentää tietoturvariskejä. Nyt pystymme tarjoamaan yhdenmukaistetun, itse isännöidyn maksujärjestelmän, hallitsemaan kaikki asiakastiedot ja toistuvat tilaukset itse sen sijaan, että ohjaamme niitä kolmannelle osapuolelle. Olemme pahoillamme, jos tämä on aiheuttanut sinulle haittaa. “

On huomionarvoista, että meillä oli liian vaikuttunut heidän salauksenvaihtovaihtoehtoistaan. Voit maksaa suunnitelmasi erilaisilla kryptovaluutoilla samalla kun ylläpidät yksityisyyttäsi verkossa – sinun ei tarvitse kirjoittaa henkilökohtaisia ​​tietoja.

Palautusoikeus

NordVPN-rahat takaisin -takuu

NordVPN-rahat takaisin -takuu

NordVPN n 30 päivän rahat takaisin takuu epäilemättä merkittävä myyntikohta. Tämä tarkoittaa, että sinulla on koko 30 päivää aikaa testata VPN: ää, ja jos kyseisen ajanjakson aikana ilmenee ongelma, jota ei voida ratkaista, voit aina pyytää palautusta. Tämän rahat takaisin -takuun ansiosta, sinä pystyt hyötyä VPN-oikeudenkäynnistä riskiäkään penniäkään.

merkintä: Pitkän keskustelun jälkeen NordVPN: n maksutuki-edustajan kanssa opimme, että 30 päivän palautuskäytäntö ei ole voimassa, jos ostat VPN: n suunnitelman App Storesta tai Google Play Kaupasta. Tämä tarkoittaa, että joudut palauttamaan kaupoista palautusta manuaalisesti.

NordVPN-palvelimen sijainti

NordVPN tarjoaa laajan palvelin- ja sijaintiverkoston – eniten numeroita alan parhaimmista VPN-verkkoista. VPN: llä on yli 5413 palvelinta, jotka on jaettu hyvin yli 61 maahan ympäri maailmaa. Lisäksi ennustamme, että palvelimen jakelu tämän VPN: n avulla vain kasvaa.

Kohdimme luettelon palvelimen jakelusta tällä VPN: llä:

 • 61 palvelinta Afrikassa, Lähi-idässä ja Intiassa
 • 513 palvelinta Aasiassa
 • Ennätys 2309 palvelinta sekä Pohjois- että Etelä-Amerikan mantereilla
 • Ja mahtava 2571 palvelinta koko Euroopassa.

Erityisesti kaikki NordVPN-palvelimet tukevat sekä jaettuja että staattisia IP-osoitteita. Lisäksi, vaikka aiemmin NordVPN ei ollut onnistunut tunnistamaan tiettyjä palvelinalueita, nyt ne osoittavat alueet, joilla palvelimet sijaitsevat.

Erityiset palvelimet

NordVPN: llä on vaikuttava ominaisuus, joka tarjoaa erilaisia ​​omistettuja palvelimia suoritettavasta tehtävästä riippuen. Tässä ovat erityiset palvelimet:

 • Anti DDoS: Näillä palvelimilla on parannettu vakausjärjestelmä, joka tarjoaa jatkuvan yhteyden
 • Dedikoidut IP-palvelimet: Nämä palvelimet ovat käytettävissä vain käyttäjille, joilla on erilliset IP-osoitteet
 • Tupla-VPN-palvelimet: Nämä palvelimet tarjoavat kaksinkertaisen salauksen. Tarkoittaa online-liikennettäsi kahden palvelimen kautta – siksi kaksinkertainen suojaus.
 • P2P-palvelimet: Nämä palvelimet on optimoitu torrentia ja turvattua tiedostojen jakamista varten.
 • Sipuli VPN: n yli: Tämäntyyppiset palvelimet reitittävät liikenteen ensin uudelleen VPN: n läpi ennen kuin siirtävät sen Tor-verkkoon – varmistavat lisätyn nimettömyyden.
 • Hävitetyt palvelimet: Nämä ovat palvelimia, jotka on tarkoitettu käyttäjille erittäin sensuroiduissa maissa. Palvelimet toimivat peittämällä VPN-liikenteen näkymään normaalina HTTPS-liikenteenä rajoitusten välttämiseksi.

NordVPN-ominaisuudet

Jos etsit VPN-palveluntarjoajaa, joka tarjoaa käyttäjille ominaisuuksia, joita ei ole saatavana muiden kanssa, NordVPN on ehdottomasti tutustumisen arvoinen.

SmartPlay-tekniikka

SmartPlay on erityinen fiksu DNS NordVPN: lle, joka otetaan automaattisesti käyttöön automaattisesti, kun suoritat asiakassovellusta – antaa sinulle pääsyn estettyihin verkkosivustoihin ja sensuroituun sisältöön. VPN: n SmartPlay-tekniikka mahdollistaa VPN: n lukuisten etujen, supernopeiden ja älykkään DNS: n vaikuttavan vakauden sekoittamisen. Puhumattakaan, ominaisuutta on helppo käyttää. Lisäksi se, että toiminnallisuus on alun perin integroitu VPN-palvelimen pohjaan, tarkoittaa, että sinun ei tarvitse päivittää tai aktivoida manuaalisesti.

DoubleVPN

Tupla-VPN on NordVPN: n ainutlaatuinen turvaominaisuus, joka takaa kaksinkertaisen suojaustason. Normaalisti aina, kun muodostat yhteyden VPN-verkkoon, liikenteesi ohjataan uudelleen VPN-palvelimelle salausta varten, ennen kuin se on jännittävää Internetille. Kaksinkertaisella VPN: llä liikenne kuitenkin tunnetaan ensin ensimmäiselle VPN-palvelimelle, sitten se ohjataan toiseen VPN-palvelimeen ennen saapumistaan ​​lopulliseen määränpäähän. Ominaisuus varmistaa kaksinkertaisen salauksen.

Sinun pitäisi kuitenkin tietää, että kaksinkertaisen VPN: n mukana tulee pienemmät nopeudet. Lisäksi tätä ominaisuutta ei ole saatavana kaikissa NordVPN-palvelimissa, mutta sitä on saatavana rajoitetussa luettelossa kaksois hop -yhdistelmiä, kuten Kanada-USA, Alankomaat-Venäjä, Ruotsi-Alankomaat, Ranska-UK, Alankomaat-UK ja Hong Kong- Taiwanissa. Ominaisuus on hyödyllinen käyttäjille tiheästi sensuroiduissa maissa ja alueilla, joilla sovelletaan tiukkoja tietoverkosäännöksiä.

CyberSec

CyberSec on NordVPN-ominaisuus, joka estää epäilyttävät sivustot automaattisesti varmistamaan, että yhteytesi ei ole alttiina tietohyökkäyksille. Ominaisuus suojaa sinua myös DDoS-iskuilta putoamiselta pitämällä sinut bottiverkon hallinnan ulkopuolella. Lisäksi CyberSec toimii mainosten estäjänä estämällä ei-toivottuja ponnahdusikkunoita, automaattisen toistosisällön ja muita ärsyttäviä mainoksia eri verkkosivustoilla..

Tapa kytkin

NordVPN: llä on myös Kill Switch, joka on saatavana asiakassovelluksissaan. Ominaisuus toimii irrottamalla laite Internetistä aina, kun VPN-yhteys katkeaa. Tappokytkin on hyödyllinen, kun haluat jättää laitteen vartioimatta, etkä halua vaarantaa paljastumistaan. Lisäksi ominaisuudesta on hyötyä myös siirtyessäsi VPN-palvelimien välillä.

Vaikka Kill Switch -ominaisuus on yleinen VPN: ien keskuudessa, NordVPN on nostanut sen lovi korkeammaksi. VPN: n avulla voit tappaa laitteen tietyille sovelluksille ja palvelimille Internetin.

DNS vuotojen ratkaisija

DNS-vuoto voi olla kohtalokasta, jos olet täysin online-yksityisyyttäsi, kun olet yhteydessä VPN-verkkoon. Jos vuoto tapahtuu, se tarkoittaa, että DNS lähettää salaamattomat tiedot Internet-palveluntarjoajallesi tai muille uteliaille silmille – tekee sinusta haavoittuvan. Aiheen kiertämiseksi NordVPN: llä on erityinen DNS Leak Resolver -toiminto, joka on integroitu asiakassovelluksiin. Ominaisuus takaa, että DNS: n kautta ei vuotu mitään vahingossa olevia tietoja. Ja vaikka käyttäjillä saattaa olla valitus ominaisuuden tarttuvuudesta, NordVPN näytti ratkaisneen ongelman ottaen huomioon, että testissämme ei ollut DNS-vuotoja.

Sipuli VPN: n yli

Sipuli VPN: n yli on ominaisuus, jonka avulla voit muodostaa yhteyden Toriin – sipulireitittimeen – NordVPN-palvelimen kautta. Ominaisuuden avulla voit muodostaa yhteyden Tor-verkkoon tarvitsematta välttämättä ladata sipuliselainta. Siksi päästäksesi sipuliselaimeen. Ensin on muodostettava yhteys Tor-palvelimeen NordVPN-verkon sisällä.

Muista kuitenkin, että tämä ominaisuus vähentää yhteyden nopeutta. Siksi sipuli VPN: stä on hyödyllinen vain, jos haluat käyttää estettyjä verkkosivustoja ja sensuroitua sisältöä.

Yksityisyys ja turvallisuus

Yksityisyys ja turvallisuus

Yksityisyys ja turvallisuus

turvallisuus

NordVPN on yksi niistä VPN-verkoista, jotka käyttävät parhaan mahdollisen tietoturvainfrastruktuurin kapasiteettia VPN: lle. VPN käyttää trendikkäitä DHE-RSA AES-256 SHA -salaus yhdistelmä sen OpenVPN-protokolla. Tämä tarkoittaa, että NordVPN työllistää RSA-2048-salaus ja HMAC SHA2-384 -todennusprotokolla eheyden takaamiseksi. Lisäksi VPN käyttää kuuluisaa 3072-bittinen Diffie Hellman-avaimenvaihto (DHE) – täydellinen Täydellinen eteenpäin salaisuus.

Turvallisuuden parantamiseksi NordVPN tarjoaa rajoitetusti double-hop-tekniikka, mikä sallii double-salaus tietosi.

yksityisyys

NordVPN: llä on lainkäyttövalta Panamassa – paikassa, joka sopii parhaiten VPN: lle. Lisäksi Panaman hallitus puolustaa aina tietoverkkoturvaa ja verkkovapautta. Tämä tarkoittaa, että Panaman viranomaiset vastustavat käyttäjien tietojen keräämistä – tukee siksi hyvin VPN-verkkoja. Maa on myös NSA: n, GCHQ: n ja muun globaalin viraston valvonnan ulottumattomissa. Kaikki nämä näkökohdat suosivat NordVPN: n saumatonta toimintaa pyrkiessään noudattamaan tiukkaa kieltäytymispolitiikkaa.

NordVPN-suorituskyky ja nopeus

Olimme vaikuttuneita NordVPN-suorituskykytasoista. Lukuun ottamatta pieniä häiriöitä Windows-asiakkaan kanssa käynnistyksen yhteydessä, meillä ei ollut merkittäviä ongelmia.

Nopeustesti

Verrattuna muihin parhaimpiin VPN-verkkoihin, NordVPN-nopeudet ovat lyhyitä – mutta syystä. Alennetut nopeudet johtuvat usein VPN: n tarjoamista vaikuttavista tietoturvatasoista. Siitä huolimatta jouduimme suorittamaan useita nopeustestejä oppiaksemme tarkalleen kuinka nopeudet vaihtelevat eri palvelimilla. Jotta meille saataisiin vertailupiste, ensimmäinen nopeustesti tehtiin ilman VPN-yhteyttä. Tässä on kuvakaappaus saammemme tuloksista:

NordVPN-nopeustesti

Nyt olemme yhteydessä palvelimeen, joka ei ollut liian kaukana todellisesta sijainnistamme, ja alla oleva tilannekuva näyttää tallentamasi tulokset:

NordVPN-nopeustesti

Seuraavaksi yhdistimme kaksois hop -ominaisuuden avulla. Ja vaikka odotimme pienentyneitä nopeuksia, tulokset osoittautuivat paremmiksi:

NordVPN-nopeustesti 4

Lopuksi yhdistimme Toriin VPN-palvelimilla, joiden odotimme tarjoavan hitaimpia nopeuksia – rekisteröimämme nopeudet olivat kuitenkin vain vaikuttavia.

NordVPN-nopeustesti 3

Kun pidä mielessä, että otamme tulokset aina suolajyvällä, ei ole aika kirjoittaa NordVPN: tä. Yleensä VPN tarjoaa silti rajoittamattoman kaistanleveyden. Siksi nopeuskaasuja ei ole määritetty tälle VPN: lle. NordVPN ei kuitenkaan tarjoa jaettua tunnelointia, jonka avulla voit käyttää VPN: ää muiden suojausvälineiden kanssa.

Helppokäyttöisyys

NordVPN: n verkkosivusto on dynaaminen, ja ne lisäävät uutta sisältöä sivustolle. Nopea katsaus sivustoon ja koet sen mukana tulevan premium-tunnelman. Verkkosivusto mainostaa aina sitä, mikä on todennäköisesti heidän päivän paras tilauspaketti – ja se on aina aikalaskurilla. Aloitaksesi sinun on käytettävä ‘Tilini’ sivun ylävalikossa. Koko suunnitelman rekisteröinti- ja hankintaprosessi vie alle viisi minuuttia.

NordVPN-asiakassovellukset

Pöytätietokone

NordVPN: n työasemaohjelma tarjoaa yksinkertaisen ja selkeän käyttökokemuksen. Lisäksi, kun otetaan huomioon asiakassovelluksen tarjoamat ominaisuudet, tämä on erittäin vaikuttava.

NordVPN-nopeustesti 3
Napsauttamalla ‘Pikayhteys’ -painike yhdistää sinut automaattisesti paras palvelin todellisesta sijainnistasi riippuen. Yhteyden muodostaminen palvelimeen kestää 15 – 20 sekuntia.

NordVPN Client 2

Jos et halua Pikayhteys -vaihtoehtoa, voit aina valita yhteyden muodostamisen manuaalisesti. Voit saavuttaa sen napsauttamalla palvelimet ja vieritä alaspäin nähdäksesi täydellisen luettelon käytettävissä olevista palvelinpaikoista.

NordVPN Client 3Voit myös avata asetussivun, jolla voit pelata käytettävissä olevilla ominaisuuksilla, jotka sopivat yhteysisi. Pöytäkoneversio tarjoaa sinulle erilaisia ​​mukautusvaihtoehtoja etsimäsi mukaan.

NordVPN Client 5

Mobiili asiakas

Mobiiliasiakkaalla on samanlainen rakenne ja pääosin samat ominaisuudet kuin työpöydän kollegoilla. Sen ympärillä työskenteleminen on suoraviivaista kuin työpöydän asiakassovellukset.

yhteensopivuus

Yhteensopivuus erilaisten käyttöympäristöjen kanssa

Yhteensopivuus NordVPN: n kanssa

NordVPN on parhaiden VPN-joukkojen joukossa, kun on kyse sen yhteensopivuudesta eri alustojen ja laitteiden kanssa. Joitakin tuetuista alustoista ovat Windows, Android, macOS, iOS, Linux, ChromeOS, DD-WRT ja muut. Yhteensopiviin selainlaajennuksiin kuuluvat Chrome ja FireFox. NordVPN tukee myös laitteita, kuten Raspberry Pi, pelikonsolia, älytelevisioita, Apple-laitteita, reitittimiä ja muuta.

NordVPN sallii nyt jopa 6 samanaikaista yhteyttä, jotta voit yhdistää mahdollisimman monta laitetta tilisi alle.

NordVPN-yhteensopivuus Kiinassa

Kiina on epäilemättä vaikea maa VPN: n käyttämiseen – ja se on totta, koska suurin osa VPN: istä ei toimi maassa. Kiinalla on legendaarinen ‘Suuri palomuuri’ joka estää kaiken OpenVPN-liikenteen – tekee useimmista VPN-verkoista hyödytöntä.

Siitä huolimatta NordVPN on jotenkin löytänyt tavan kiertää suuren palomuurin. VPN esitteli äskettäin hävitetyt palvelimet Windows-asiakasohjelmalle. Hävitetyissä palvelimissa on integroitu varkaustilatekniikka yhdistettynä häiriötekniikkaan, joka toimii peittämällä sen OpenVPN-liikenne normaaliksi HTTPS-liikenteeksi – siten palomuurien voittaminen.

Netflix Yhdysvallat

Olimme erittäin iloisia kuullessamme, että NordVPN avasi Netflix USA: n esteen ilman avoimia ongelmia. Voit käyttää VPN: ää päästäksesi Yhdysvaltain Netflixin tarjoamaan laajaan sisältökirjastoon, jota muuten ei ole saatavilla Netflix-kirjastossa muulle maailmalle. Lisäksi sisältö on saatavana myös erittäin HD-laadulla. Vaikuttava, eikö??

BBC iPlayer, Hulu ja monet muut

Vastaavasti NordVPN käyttää SmartPlay DNS -ominaisuuttaan BBC iPlayer-, Hulu-, HBO- ja muiden tärkeimpien suoratoistopalveluiden suoratoistoon. Muista kuitenkin, että joudut ehkä ottaa yhteyttä VPN: n asiakaspalveluun saadaksesi selville parhaat streaming-palvelimet näiden myyntipisteiden sisällön käyttämiseksi.

Asiakaspalvelu

NordVPN: llä on erinomainen 24/7 asiakastukijärjestelmä. Erityisesti he olivat vaikuttuneita 24/7 live chat-tuesta, jonka toisessa päässä on todellinen ihminen. Arvostelussamme keskustelimme nopean, kohteliaan edustajan kanssa, joka antoi meille yksityiskohtaisen vastauksen kaikkiin häntä kohtaan esittämiin kysymyksiin.

NordVPN-livekeskustelu

Jos et halua käyttää live chat -työkalua, voit aina kokeilla heidän lippujärjestelmäänsä. Vielä parempi, voit lajitella käyttääksesi VPN: n luokiteltuja oppaita sen mukaan, mihin ongelmaan tarvitset apua. Joitakin niiden tärkeimmistä tukiluokista ovat laskutus, yhteydet, yleiset tiedot tai aloittaminen. Siellä on myös UKK-osio, vianetsintäoppaat ja hakupaneeli, josta voit etsiä käytännössä mitä tahansa VPN: stä.

NordVPN UKK-osio

NordVPN-ilmainen kokeilu

Tällä hetkellä ei voi olla hyötyä ilmaisesta NordVPN-kokeilusta. Oli aika, jolloin tämä suosittu VPN-palvelu tarjosi ilmaisen 7 päivän kokeilun. Koska käyttäjät väärinkäyttäisivät sitä, ilmainen kokeilu ei ole enää vaihtoehto. Mutta voit hyötyä heidän 30 päivän rahat takaisin -takuusta.

Alarivi

Plussat

 • Täydellinen kirjautumattomuuskäytäntö
 • 24/7 asiakastuki
 • Jopa 6 nykyistä yhteyttä
 • 5400+ palvelinta
 • Muokattavissa oleva tappakytkin
 • Tupla-VPN
 • Häivytystekniikka
 • Toimii Kiinassa
 • Poista Netflix US: n esto
 • Erinomaiset nopeudet
 • All-in-one-salaus
 • 30 päivän rahat takaisin takuu

Haittoja

 • Mitään huomionarvoista

johtopäätös

Mitä NordVPN tarjoaa, on ominaisuuspakattu premium-palvelu, joka on suunniteltu pääasiassa perimmäiselle verkkokokemukselle pitäen sinut yksityisenä ja suojattuna. VPN täyttää hypeensa erinomaisella ominaisuuksien ja toimintojen yhdistelmällä. NordVPN sijaitsee Panamassa, mikä on suuri plussa pyrkimykselleen pitää nolla lokitietoa. Lisäksi VPN on vakaa, luotettava ja toimii hyvin Netflix USA: n ja muiden suurten suoratoistopisteiden kanssa.

Nämä kaikki ovat hienoja ominaisuuksia, jotka riittävät, jotta voit kokea Internetin täydet mahdollisuudet. Lisäksi NordVPN: llä on VPN-teollisuuden halvimmat liittymissuunnitelmat, joihin liittyy vaikuttava 30 päivän rahat takaisin -takuu.

Lyhyesti, NordVPN rasti paljon laatikoita, ellei edes niitä kaikkia. Riippumatta siitä, etsitkö kohtuuhintaista VPN-palvelua ohittaa alueelliset rajoitukset suoratoistokanavilla kuten Amerikkalainen Netflix tai vain halua suojaa yksityisyyttäsi ja verkkoturvallisuutta samaan aikaan tämä VPN-palveluntarjoaja on antanut sinulle suojan. Jos etsit pitkäaikaista VPN: ää, suosittelemme ehdottomasti NordVPN: n käyttöä. Jos luulet tämän VPN-palvelun vastavan kaikkia tarpeitasi, voit aina tarkistaa suosituimmat NordVPN-vaihtoehtomme.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map