Paljastui Intian paras VPN vuonna 2020

Mikä on Intian paras VPN vuonna 2020? Koska olet ulkomailla asuva ja työskentelevä Intiassa, sinulla on ehdottomasti houkutus etsiä tapaa kiinni paikallisista näyttelyistä, joihin olet tottunut lähtömaastasi. Lisää siihen, että Intian hallitus estää jatkuvasti legit-verkkosivustoja. 


Paras VPN Intiassa

Paras VPN Intiassa

Näiden rajoitusten ohittamiseksi tarvitset virtuaalisen yksityisen verkon tarjoajan, jolla on hyvä määrä palvelimia kotimaassasi. Sinulle olisi hyötyä myös siitä, että henkilöllisyytesi suojataan, ja suosikki maantieteellisesti rajoitetut sivustosi estetään, kun käytät VPN: tä. Samoin intialaiset ulkomaalaiset Australiassa, Uudessa-Seelannissa, Isossa-Britanniassa, Kanadassa tai Yhdysvalloissa kohtaavat monia vaikeuksia yrittäessään suoratoistaa Intian suosikki TV-ohjelmiaan ja -kanaviaan ulkomaille. VPN voi auttaa sinua ohittamaan kaikki nämä maantieteelliset rajoitukset. Kaikesta tästä huolimatta tässä on joitain niistä Intian parhaat VPN: t että voisit harkita.

Intian paras VPN – yhteenveto

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. BulletVPN
 4. SurfShark
 5. IPVanish
 6. VyprVPN

Vaikka Intiassa olevat rajoitukset eivät ole yhtä tiukat, se ei salli ulkomaisten kanavien katselemista, kuten BBC iPlayer, Netflix USA -versio tai Hulu. Nämä kanavat tarjoavat paljon hienoa viihdettä erittäin suosittujen televisio-ohjelmien ja elokuvien kautta. Näitä ei ole syytä jättää väliin, jos olet kuullut VPN-verkoista. Niiden käyttäminen tarkoittaa, että muutat IP-osoitteesi helposti, mikä tekee Internet-identiteetistäsi yksityisen ja siten turvallisemman.

Intian paras VPN vuonna 2020

Muista aina lukea arvosteluja ja asiakas mielipiteitä, jotta tiedät mitä odottaa ennen kuin tilaat minkä tahansa tyyppisiä VPN-palveluita. Tämä auttaa sinua muodostamaan yhteenvedon kunkin palvelun tarjoamista ominaisuuksista.

Valittavien VPN-palvelujen luettelo on melko pitkä, joten tilaamiesi palveluiden valitseminen voi olla hieman vaikeaa. Siksi tarjoamme sinulle luettelon VPN-tyypeistä, joita saatat pitää arvoisina.

ExpressVPN

Vain yksi parhaimmista palveluntarjoajista ExpressVPN: llä on palvelimia yli 100 maassa, mukaan lukien Intia. Ne tarjoavat korkeatasoisen salauksen ja tarjoavat kaikille asiakkailleen online-nimettömyyden. Useimmat ihmiset käyttävät sitä useammassa kuin yhdessä laitteessa; heidän puhelimissaan, tietokoneissa, tablet-laitteissa ja älytelevisioissa.

NordVPN

Kun kyse on valtavasta palvelinverkosta, NordVPN: n pitäisi olla luettelon kärjessä. Tämä VPN tarjoaa asiakkaille yli 5000 palvelinta, mikä tarkoittaa, että he vapauttavat rajoitetut kanavat helposti, mukaan lukien American Netflix. Lisäksi se erottuu eräistä yksinoikeudella turvaominaisuuksista, kuten Double VPN ja CyberSec. 

Ensimmäinen kanavoi tietosi kahden palvelimen kautta yhden sijasta. Sillä on ylä- ja alamäkiä, koska se kaksinkertaistaa salauksen (kaksinkertainen suojaus), mutta myös pudottaa Internetin nopeutta entisestään vastineeksi Internet-turvallisuudelle. Toinen olisi CyberSec. Vahva tekniikka, joka suojaa laitettasi viruksilta, haittaohjelmilta ja kaikilta haittaohjelmilta, jotka saattavat kohdistaa laitteesi online-tilassa. Yleensä NordVPN on uskottava VPN käytettäväksi. Katso ne. Voit tilata NordVPN: n ilmaisen kokeilun milloin tahansa, jos haluat testata heidän palveluitaan.

BulletVPN

Koska BulletVPN on suhteellisen uusi toimija markkinoilla, se lisää jatkuvasti uusia palvelimia toisinaan nykyiseen 30 maan luetteloonsa, ja ne ovat hyvissä ajoin antamassa vakiintuneille yrityksille rahaa. Ei vain, mutta tätä VPN-palveluntarjoajaa pidetään aina yhtenä parhaimmista tietoturvasta.

Tämä palveluntarjoaja voi estää maantieteellisesti estettyjen suoratoistopalvelujen käytön kaikkialta maailmasta. Löydät paljon VPN-verkkoja, jotka pystyvät tähän, mutta jotkut niistä antavat sinulle vaikeaa aikaa Netflixin kanssa. Suoratoisto-jättiläinen on löytänyt tavan estää VPN: t yrittäessään käyttää kirjastoaan. Muutamien joukossa oleva BulletVPN pystyy kuitenkin edelleen kiertämään näitä lohkoja helposti.

SurfShark

Surfshark tarjoaa huippuluokan salauksen ja rajoittamattoman datan. Voit suoratoistaa mitä tahansa sisältöä haluamasi tarvitsematta huolehtia kaistanleveyden loppumisesta. Se on markkinoilla oleva uusi VPN, joka voi olla hieman hälytys joillekin käyttäjille. Se on kuitenkin saanut nimensä itselleen ja voi mennä päähän päin jättiläisten kanssa helposti sillä, mitä sillä on tarjottavanaan.

Suojausprotokolliensa: OpenVPN ja IKEv2 lisäksi tämä VPN tarjoaa rajoittamattoman samanaikaisia ​​yhteyksiä. Tämä voi olla hieno ominaisuus, jos haluat jakaa VPN-yhteyden koko perheelle. Lisäksi Surfshark, aivan kuten muutkin luettelossamme olevat VPN: t, tarjoaa ympäri vuorokauden tapahtuvaa asiakastukea, jos joudut haitoihin..

VyprVPN

Yli 700 palvelimella VyprVPN takaa käyttäjilleen salamannopean yhteyden, joka mahdollistaa turvallisen ja nimettömän Internet-käytön. Palvelimet ovat hyvin levitettyinä myös Yhdysvalloissa, Hongkongissa, Isossa-Britanniassa ja Intiassa.

IPVanish

400+ -palvelimet ovat siellä varmistaaksesi, että sinulla on aina nopein yhteys suhteessa missä tahansa olet ja minkä tyyppistä sisältöä haluat katsoa. Kun olet tilannut IPVanishin, kokeile vapaasti Yhdysvaltojen, Ison-Britannian, Kanadan, Ranskan ja jopa Australian sisältöä.

StrongVPN

Siitä huolimatta, että sinulla ei ole palvelimia Intiassa, 44 StrongVPN: n avulla voit aina ylläpitää luotettavaa, nopeaa ja turvallista yhteyttä. Voit myös valita terveiden VPN-protokollien, kuten PPTP, L2TP / IPSec ja OpenVPN, luettelon..

SaferVPN

Tämä palveluntarjoaja tarjoaa asiakkaille helppokäyttöisen VPN-asiakkaan, ja sen yli 150 palvelinta tarjoaa laajan valikoiman verkkosivustojen sisältöä ja kanavia, joista valita. SaferVPN ei myöskään pidä lokkeja ja tukee sellaisia ​​protokollia, jotka sinun on oltava suojattu ja pysyä nimettöminä.

HideMyAss

Tämä on yksi VPN-teollisuuden markkinajohtajista. Jotkut HMA: n arvostetuimmista ominaisuuksista on heidän asiakaspalvelutiimi. Erittäin ammattitaitoinen, hyvin koulutettu ja aina päivystys auttaa sinua kaikessa, josta et ole varma, ja vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi.

Yksityinen Internet-yhteys

PIA: n kaverit ylpeilevät noin 4000 palvelimesta, jotka ovat hajallaan 24 maassa, ja vakuutuksesta, että Internet-selauksesi on yksityistä ja turvallista, eikä kukaan kuuntele sinua. Palvelimet ovat hajallaan Yhdysvaltojen, Ison-Britannian, Kiinan, Venäjän ja useiden muiden maiden ympärillä. Yksi tili näiden kaverien kanssa antaa sinun linkittää jopa 5 laitetta heidän palveluunsa, mikä tarkoittaa, että voit yhdistää puhelimen, tablet-laitteen, Smart TV: n tai jopa pelikonsolin.

Kanavat, jotka voit estää VPN: n avulla Intiassa

Kun olet Intiassa, voit käyttää VPN: ää pääsyn maantieteellisesti rajoitettuun sisältöön Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Kanadassa, Australiassa ja muualla ulkomailla. Tässä on meidän suosittelumme.

 • Amerikkalainen Netflix
 • Amerikan Amazonin pääministeri
 • Sky GO
 • BBC iPlayer
 • ITV
 • HBO GO
 • Hulu

Intialaiset kanavat, joiden voit estää VPN: n avulla

Kotimaansa ulkopuolella asuvat intialaiset ulkomaalaiset voivat nauttia paikallisista kanavistaan ​​helposti. Voit vapauttaa seuraavan kirjaimellisesti painikkeen painalluksella:

 • Hotstar
 • Tähtiurheilu
 • Voot
 • Jio TV
 • Sama TV
 • Yupp TV
 • Ozee
 • SonyLiv

Intian rajoitukset Internetin käyttöön

Intian viranomaiset eivät ole oikeasti lähteneet seuraamaan aktiivisesti Internetin käyttöä. Heillä on kuitenkin kyky estää tieto- ja viestintätekniikan käyttö, jota pidetään hallitukselle loukkaavana. Tämä voidaan tehdä esimerkiksi sammuttamalla verkko. Tapaus, jossa tämä todella tapahtui, oli syyskuussa 2014, jolloin muslimit ja hindut olivat mukana vakavassa yhteenotossa, jonka seurauksena poliisin oli puututtava asiaan. Lepotilaksi poliisi määräsi kaikille 2G-, 3G-tekstiviesti- ja MMS-palveluille jonkin aikaa kielto.

Sisällön rajoitukset

Hallituksella on lain nojalla valtuudet (tietotekniikan säännöt / estämissäännöt) määrätä, että virasto estää pääsyn online-tietoihin, jos se jollakin tavalla vaikuttaa:

 • Valtion turvallisuus
 • suvereniteetti & Intian rehellisyys
 • Intian puolustusjärjestelmät
 • Diplomaattisuhteet

Intian tuomioistuimet saavat myös estää Internet-sisällön hakematta hallitukselta lupaa.

Esimerkkejä ajanjaksoista, jolloin Intian hallitus esti joitain verkkosivustoja, olivat kesäkuusta 2014 toukokuuhun 2015, jolloin kiinnostavia kohteita olivat Google ja Vimeo. Äskettäin piratismiin liittyvä saarto johti 2 650 sivuston, mukaan lukien Archive.org ja Weebly, estämiseen Intiassa.

Päätelmät Intian parhaasta VPN: stä

Intian hallitus on enemmän tai vähemmän arvaamaton Internet-sensuurin suhteen. Saatat herätä ja löytää sivustolle asetetun kiellon, jota et mielestäsi ansaitsisi, eikä web-sivuston sisällön kuluttajana voi tehdä mitään. Pysyäksesi turvallisella puolella, hanki luotettava VPN-palveluntarjoaja ja hallitse sitä, mitä voit tai ei voi tehdä Internetissä.