Paras Britboxin VPN

Britbox on suoratoistopalvelu, joka on merkitty BBC: n ja ITV: n yhteistyön kuteeksi. Maksullinen tilauspalvelu mahdollistaa brittiläisten televisiosarjojen suoratoiston ilman mainontaa. Kanavalla saatavilla oleva sisältö vetoaa kuitenkin vain tiettyyn yleisöön – Yhdysvaltoissa ja Kanadassa asuviin. Maantieteellisen sijainnin välttämiseksi sinun on käytettävä VPN: tä. Joten, ilman enempää, tämä on kattava katsaus Britboxin parhaisiin VPN-verkkoihin.


Paras Britboxin VPN

Paras Britboxin VPN

Tietoja Britboxista

Britbox on brittiläinen kanava, joka on suunniteltu erityisesti yhdysvaltalaisille asukkaille, jotka haluavat UK-sisältöä. Suoratoistopalvelu on saatavana vain 6,99 dollaria kuukaudessa, kun taas Kanadassa se on 8,99 CAD. Hinta Kanadassa on vähän halvempi, mutta ero ei ole niin suuri.

Vuotuisten suunnitelmien mukaan Kanadan tilaukset ovat 89,99 CAD ja Amerikan 69,99 USD. Et säästää omaisuuksiasi valitsemalla Kanadan tilauksen, mutta budjetin käyttäjille se on hyvä valinta.

Britbox tarjoaa ilmaisen 7 päivän kokeilujakson uusille tilaajille, mikä on aika kohtuullista, jos haluat viedä kanavan koeajoon ennen pitkän aikavälin suunnitelmien tekemistä.

Tällaisen uskomattoman kanavan mukana tulee yksi saalis. Palvelu on saatavana vain Kanadassa ja Yhdysvalloissa. Aina kun yrität käyttää kanavaa ulkomailla, sinua tervehtii tämä geovirhesanoma:

“Olemme pahoillamme, Britboxia ei ole saatavana maassasi.”Britbox-virhe

Kuinka katsella Britboxia Yhdysvaltojen ulkopuolella VPN: n avulla

Jotta voit tarkastella Britboxin sisältöä, sinun on oltava läsnä Yhdysvaltojen rajojen sisällä. Tämän ei tarvitse välttämättä liittyä fyysisesti olemiseen, voit huijata online-sijaintiasi ja esiintyä alueella VPN: n avulla.

Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on muodostaa yhteys VPN: n tarjoamaan yhdysvaltalaiseen palvelimeen. Kun olet tehnyt sen, saat Yhdysvaltain IP-osoitteen ja sinulla on pääsy maantieteellisesti rajoitettuun sisältöön Yhdysvalloissa huolimatta siitä, että olet ulkomailla. Näin pääset Britboxiin Yhdysvaltojen ulkopuolelle:

 1. Tilaa VPN-palveluntarjoaja.
 2. Lataa ja asenna VPN-sovellus Android-, iOS-, PC- tai Mac-laitteille.
 3. Kirjaudu sisään VPN-tililläsi ja muodosta yhteys yhdysvaltalaiseen palvelimeen.
 4. Käynnistä Britbox.
 5. Nauti parhaasta UK-sisällöstä missä tahansa.

Löydät markkinoilta paljon VPN-palveluntarjoajia hakemaan apua. Kaikki eivät kuitenkaan ole hyvin varusteltuja työhön. Tässä katsauksessa aion valaista 3 parasta, jotka voivat auttaa sinua Britbox-kokemuksessasi. Katso alla olevaa taulukkoa, jotta sinulla voisi olla lyhyt idea seuraavaksi.

Paras Britboxin VPN

VPN: n käyttö saattaa olla pelottavaa ensimmäistä kertaa käyttävälle käyttäjälle, mutta tottelu vie hyvin vähän aikaa. Sinun on tiedettävä, että olet liikkumassa, kun valitset tarpeitasi varten oikean VPN: n ja siirryt sen tarjoamiin ominaisuuksiin. Tein jo tutkimuksen sinulle ja annoin sinulle parhaat, joita voit käyttää Britboxin kanssa. Tässä on syvällisempi katsaus jokaiseen:

ExpressVPN

ExpressVPN on yksi alan parhaista tarjoajista. Niiden verkko sisältää yli 2000 palvelinta, joihin käyttäjät voivat muodostaa yhteyden napin painalluksella. VPN: n parasta laatua on se, että se sijaitsee Brittiläisissä Neitsytsaaret, joka ei ole tietojen sääntelyn alainen. Tämä tarkoittaa, että se ei pysty antamaan mitään tietoja asiakkailleen. Nollaloki-politiikan avulla miten hallitus aikoo pyytää jotain, jota ei ensisijaisesti ole olemassa?

Suojauksen suhteen ExpressVPN käyttää 256-bittistä AES-salausta, joka toimii yhdessä VPN-protokollien, kuten SSTP, PPTP, L2TP / IPSec, kanssa. Ehdotan suuresti OpenVPN: ää, mutta se tulee oletuksena joka tapauksessa. VPN: llä on yksi parhaimmista tukitiimistä kaikkien VPN-palveluntarjoajien joukossa. He ovat paikalla auttamassa sinua ongelmien ratkaisemisessa ympäri vuorokauden, live-chatin, sähköpostin tai sosiaalisen median avulla. Jos haluat tietää lisää tästä vankasta VPN-palveluntarjoajasta, tutustu ExpressVPN-arvostelu.

IPVanish

IPVanish on toinen luotettava palveluntarjoaja, johon haluat sijoittaa. Tämä johtuu siitä, että se sisältää yli 1000 palvelinta verkon sisällä ja yhteensä 40000 IP-osoitetta, joita käytettäväksi. Lisäksi IPVanish sallii jopa 10 samanaikaista yhteyttä yhdellä tilauksella. Kuvittele sitä? Voit suojella kirjaimellisesti 10 laitetta kerralla. Vaikka kaikkia 10 yhteyttä käytetään, kytketyt käyttäjät voivat silti nauttia rajattomasta kaistanleveydestä sekä rajattomasta palvelinkytkimestä.

Jopa Yhdysvalloissa toimivan palveluna, IPVanish lupaa edelleen käyttäjilleen täydellisen turvallisuuden ja nimettömyyden. VPN: n käyttäjät voivat valita joko VPN-asiakasohjelmansa lataamisen tai vain muiden Web-pohjaisten suojausmuotojensa noudattamisen. Lisätietoja muista ominaisuuksista, joita en sisällyttänyt, katsomme syvällisempää IPVanish Review.

NordVPN

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, päädymme parhaaseen Britbox-VPN-tarkistukseen kanssa NordVPN. Tämä VPN tunnetaan monipuolisuudestaan ​​ja helppoudestaan. Panamalla sijaitsevalla palveluntarjoajalla on yli 4000 palvelinta ja käsittämätön määrä IP-osoitteita. Jos tilaat tämän VPN: n, sinulla on jopa 6 samanaikaista yhteyttä. Sen palvelimet on optimoitu erilaisiin käyttötarkoituksiin, kuten HD-suoratoisto, torrentti ja online-pelaaminen. 

Palveluntarjoajalla on myös joukko häiriintyneitä palvelimia, joihin käyttäjät voivat luottaa, jos he asuvat maissa, joissa sensuuri on korkea. Puhumattakaan siitä, että on osoitettu, että tämä VPN estää DNS-vuotoja. Tutustu tarkemmin palveluun tutustu NordVPN-arvosteluamme.

Paras Britboxin VPN – viimeiset ajatukset

Britbox on erittäin suosittu ihmisissä, jotka ovat suosittuja Brit-saippuoita. Jos asut Yhdysvaltojen ulkopuolella, sinun on käytettävä VPN: ää voidaksesi katsella Britboxia alueellasi. Joten, sinulla on nyt parhaat VPN-palveluntarjoajat käytettäväksi Britboxin kanssa, tarkista heidät ja suoratoista kanava missä tahansa PC, Mac, iPhone, iPad, Android, Roku, Chromecast tai Apple TV ei hetkessä.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map