Paras CS: n VPN: GO

Counter-Strike-pelaajasta toiseen, me molemmat tiedämme, että voittaminen tai häviäminen voi tapahtua sekunneissa. Niin kauan kuin meillä on hallinto pelistä ja pelaajista, voitto on pussissa. On kuitenkin tiettyjä tekijöitä, jotka estävät voittamisen ja vaimentavat pelin vauhtia. Nämä ongelmat sisältävät viiveitä, katkenneita yhteyksiä, DDoS-hyökkäyksiä ja kiellettyjä IP-osoitteita. Suosittelemme käyttämään VPN-palveluntarjoajaa varmistaaksesi mahdollisuutesi voittaa. Sen avulla voit kirjautua vain rajoitettuihin peleihin, mutta myös vähentää viiveitä ja optimoida yhteyden nopeudet. Tästä huolimatta tässä on joitain Counter-Strike GO: n parhaimmista VPN-verkoista.


Paras VPN Counter Strike GO: lle

Paras VPN Counter Strike GO: lle

CS: n parhaat VPN: t: GO- All Summed UP

Tässä on luettelo parhaiten arvioiduista VPN-verkoista, joiden avulla voit parantaa pelikokemustasi pelatessasi CS Go: ta verkossa:

  1. ExpressVPN
  2. BulletVPN
  3. NordVPN
  4. VyprVPN
  5. IPVanish

Miksi tarvitaan VPN CS: lle: GO

VPN-palvelun käyttämisellä Counter-Strike -pelissä on paljon etuja. CS on niin suosittu, että pelaajillaan on paljon ongelmia pelatessaan. Saatat kohdata joitain viiveitä, DDoS-hyökkäyksiä ja hitaita yhteyksiä. Lisäksi voit estää pelaamasta koulussa tai töissä. Jos joudut olemaan hyvä pelaaja, muut pelaajat voivat käyttää DDoS-hyökkäyksiä sabotoidaksesi sinua tietyissä ottelun vaiheissa. Lisäksi monet Internet-palveluntarjoajat kuristavat pelejä, kuten CS: GO, koska ne käyttävät paljon verkon kaistanleveyttä. VPN voi ratkaista kaikki nämä ongelmat. Se antaa sinulle IP-osoitteen valitsemastasi palvelinpaikasta. Tämä suojaa sinua DDoS-hyökkäyksiltä, ​​parantaa suorituskykyä laskemalla pingisi, antaa sinulle pääsyn peliin, piilottaa aktiviteettisi, turvaa yhteytesi ja antaa sinun pelata ilman komplikaatioita.

Paras VPN Counter Strike GO: lle

Counter-Strike: n kasvava suosio on johtanut ongelmiin, kuten sisällön maantieteellisiin rajoituksiin, Internet-palveluntarjoajien nopeuteen kuristamiseen, pelaajien DDoS-hyökkäyksiin ja niin edelleen. Nyt ainoa tapa, jolla pelaajat pääsevät selville näistä vaikeuksista, on käyttää VPN-palveluntarjoajaa. Katsotaanpa joitain parhaista VPN-palveluntarjoajista, joita voidaan käyttää Counter-Strike GO: n kanssa.

ExpressVPN

ExpressVPN Yhtiöllä on yksi VPN-teollisuuden suurimmista ja nopeimmista verkoista. Palvelimien määrä on tärkeä tekijä valittaessa VPN: tä, koska kaikki liikenteesi ohjataan valitsemasi palvelimen sijainnin kautta. On suositeltavaa, että ohjaat liikennettä palvelimen kautta, joka on fyysisesti lähellä sinua tai lähellä yhteytesi määränpäätä. Tilaus palveluntarjoajalle, jolla on 94 palvelinpaikkaa, tarkoittaa, että sinulla on paremmat mahdollisuudet olla lähellä sinua kuin pienemmällä palvelinverkolla. Tällä palveluntarjoajalla on sovellus, joka voidaan ladata tomaattireitittimiltä, ​​ja VPN: n asentamiseksi DD-WRT-reitittimiin on manuaalisia ohjeita. Tämä on tärkeää niille, jotka haluavat käyttää konsolia pelataksesi CS: GO: ta. Lisätietoja ExpressVPN: stä, muista lukea tämä arvostelu.

BulletVPN

BulletVPN on nopein VPN, jota olemme testanneet toistaiseksi, jopa toisinaan nopeammin kuin ExpressVPN. BulletVPN: n avulla sinun ei tarvitse huolehtia viiveistä pelatessasi Counter-Strikeä. BulletVPN: n avulla nopeuden lasku oli melkein vähäinen verrattuna muihin palveluntarjoajiin. BulletVPN: llä on 52 palvelinta 30 maassa, mikä tarkoittaa, että voit valita palvelimen, joka on lähelläsi tai lähellä yhteyksiäsi. Tällä palveluntarjoajalla on huippuluokan salaus ja se tarjoaa lyömättömän 30 päivän rahat takaisin -takuuajan. Lisätietoja BulletVPN: stä on tämä arvostelu

NordVPN

NordVPN on yksi markkinoiden turvallisimmista VPN-verkoista. Sillä on palvelimia 58 maassa. Se sallii jopa kuuden samanaikaisen yhteyden yhdellä NordVPN-tilauksella. Voit asentaa palvelun reitittimellesi ja käyttää vain yhtä samanaikaisista yhteyksistä. Yhtiö ei häiritse käyttäjien jakamista tilillä. Tämä tarkoittaa, että voit tehdä tämän VPN: n suorittamisesta todella halpaa. Tämä palveluntarjoaja salaa tietosi kahdesti varmistaaksesi korkeimman mahdollisen tietoturvan. Voit hyötyä yrityksen 30 päivän rahat takaisin -takuusta ja sitoutua vain kun olet valmis. Lisää NordVPN: stä tämä arvostelu.

Paras CS: n VPN: GO

Joskus kaikki voittamiseen tarvitaan vankka VPN-palveluntarjoaja. Jokainen yllä mainitsemistamme VPN-verkoista pystyy parantamaan Counter-Strike-pelikokemustasi. Nämä VPN-verkot on testattu riittävän nopeiksi ja varkain parantamaan peliyhteyttäsi Internet-palveluntarjoajien läsnäollessa, jotka yrittävät kuristaa sitä. Nämä ovat joitakin markkinoiden parhaimmista VPN-verkoista ja asiakkaiden suosikkeista. Anna heille itsesi ja kerro meille pelikokemuksestasi alla olevassa kommenttiosassa. Nauti kaikesta jännityksestä pelatessasi CS: GO: ta verkossa VPN: n avulla.