Paras Hotstar-VPN – 2020 -katsaus

Mikä on Hotstarin paras VPN vuonna 2020? Intialaiset, jotka haluavat nauttia parhaista Bollywood-viihde -elokuvista elokuvissa ja TV-ohjelmissa, voivat harkita Hotstar-suosittelun käyttöä, joka on suosittu intialainen tilausvideopalvelu, joka on ollut markkinoilla jo jonkin aikaa. Huolimatta sen suosiosta, kanavan ainoa haittapuoli on se, että se on estetty Intian ulkopuolella. Siksi Intiassa asuvat intialaiset ulkomaalaiset Australia, Yhdysvallat, Saudi-Arabia, Kanada, Yhdistyneet arabiemiirikunnat, tai UK menevät usein pois tieltään etsiessään ratkaisua Hotstarin estämiseen Intian ulkopuolella. Tässä katsauksessa tarkastelemme parasta VPN: ää, joka poistaa Hotstarin eston Intian ulkopuolella tarjoamaan ratkaisun kaikille ulkomailla asuville Hotstar-faneille..


Paras Hotstar VPN 2017 arvosteluParas Hotstar VPN 2020 -katsaus

Paras Hotstar-VPN – yhteenveto

Tässä on luettelo parhaista VPN-palveluntarjoajista, jotka voivat katsella Hotstaria Intian ulkopuolella.

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish
 5. VyprVPN

Hotstar Intian ulkopuolella Maantieteellisen sijainnin virhe

Niille, jotka eivät tunne Hotstar-sijainnin virhettä, se lukee jotain tällaista:

“Verkkosivun www.hotstar.com videoita ei ole saatavana omalla alueellasi.”Hotstar-virhe

Se voi olla varsin pettymys, jos tällainen viesti ilmestyy näytölle, varsinkin kun olit kaikki asetettu suosikkielokuvasi tai televisio-ohjelmasi kohdalle. Virheviesti saattaa näkyä, koska:

 • Voit yrittää käyttää Hotstaria Intian ulkopuolella ilman VPN: tä
 • Voisit käyttää VPN: ää, joka ei enää toimi Hotstarin kanssa

Jos jompikumpi näistä on sinun tapauksesi, hengitä hitaasti, koska etsimme parhaaa VPN-palveluntarjoajaa, jota voit käyttää katsomaan Hotstaria ulkomailla ja pääsemään eroon tästä maantieteellisen sijainnin virheestä. Tässä on luettelo parhaista VPN-verkkoista, jotka mainitsemme tänään esitetyssä katsauksessa. Tarkista se ja saat nopean kuvan siitä, mitä seuraavaksi tulee.

Paras Hotstar VPN 2020

Älä tee virhettä luottamalla moniin VPN-palveluntarjoajiin, jotka mainostavat palveluitaan ilmaiseksi. Aluksi saamasi ilo muuttuu todennäköisesti turhautuneeksi ja valitettavaksi, koska joudut kohtaamaan niin monia ongelmia palvelun käytön aikana. Paras vaihtoehto harkita olisi luottaminen luotettavaan VPN-palveluntarjoajaan Poista Hotstar Intian ulkopuolella. Esimerkki sellaisesta olisi ExpressVPN. Katsotaanpa nyt parhaita käytettäviä VPN-palveluntarjoajia pääsemiseksi yhteen parhaimmista Intian kanavista ulkomailla:

ExpressVPN

Aloitamme arvosteluamme yhdessä alan parhaiden VPN-palveluntarjoajien kanssa. ExpressVPN on ollut olemassa jo jonkin aikaa ja se sai aikaan vaikutuksen, jota kaikki odottivat sen tekevän. Nyt sen katsotaan olevan ruokaketjun kärjessä tarjoamiensa palvelujen perusteella. Saatat astua askeleen taaksepäin, kun huomaat, että se on kalliimpaa kuin muut markkinoilla olevat VPN: t. Kuten haluamme sanoa, saat kuitenkin mitä maksat.

Jos et tiedä mihin ExpressVPN kykenee, valaistaan ​​asiaan. Tässä VPN: ssä on yli 2000 palvelimen palvelinverkko 94 maassa. Se ei ole kaikki, koska siinä ei ole lokikirjakäytäntöä, selaat Internetiä, vierailet millä tahansa haluamallasi sivulla ja pääset tukketuille sivustoille tarvitsematta huolehtia hallituksen selvittämisestä. Jopa Kiinassa voit vaella Internetissä vapaasti. Tässä on lisää:

 • ExpressVPN: n avulla sinulla on helppokäyttöinen ohjelmisto Android, Windows, Mac, iOS tai Linux. Voit muodostaa yhteyden muutamassa minuutissa.
 • Nautit American Netflixistä ExpressVPN: n avulla.
 • Asiakastukea on aina saatavana.
 • Voit nauttia jopa 5 samanaikaisesta VPN-yhteydestä ExpressVPN: n avulla.

Jos kaiken lopussa et ole varma kuinka paljon pidät palvelusta, ExpressVPN tarjoaa a 30 päivän rahat takaisin -takuuhyvityskäytäntö missä olet varma palautuksestasi, jos haet sitä kuukauden kuluessa palvelun käytöstä. Jos teet tämän, minulla on luettelo muista parhaista VPN-palveluntarjoajista, jotka voit tilata katsomaan Hotstaria Intian ulkopuolella:

NordVPN

NordVPN: n avulla Hotstariin pääsy ei ole helppoa. VPN-palveluntarjoaja tarjoaa palvelimia Intiassa ja 61 muussa maassa. Kaiken kaikkiaan pystyt käyttämään yli 5000 palvelinta ympäri maailmaa, mikä on valtava verrattuna muihin VPN-palveluihin.

Toisaalta meidän on puhuttava VPN-verkkojen olemassaolon tärkeimmästä syystä, turvallisuudesta ja yksityisyydestä. Se on jotain, josta NordVPN etenee ominaisuuksilla, joita sillä on tarjota kuluttajille.

Puhutaanko kaksinkertaisesta VPN: stä. Tämä on palvelu, jossa tietosi saatetaan uudelleen kahdesti kahden eri palvelimen kautta. Joo, kun muodostat yhteyden, liikenteesi salaa, kun taas kaksinkertaisella VPN: llä salaus tapahtuu kahdesti. Se on aika hyvää, jos etsit perimmäistä turvallisuutta.

Toinen tämän VPN: n pääominaisuus on, että se sallii jopa 6 samanaikaista yhteyttä. Se on itse asiassa varsin hyödyllistä, kun otetaan huomioon se tosiseikka, että sen sovellusta tukee monenlainen käyttöjärjestelmä, mukaan lukien iOS, Mac, PC ja Android.

BulletVPN

Kolmannessa merkinnässä meillä on BulletVPN, erittäin luotettava palvelu, jolla on kunnollinen palvelinverkko, joka kattaa 30 eri maata. Hyvä asia tässä on se, että sinulla on kaksi vaihtoehtoa, joiden avulla voit estää Hotstarin eston Intian ulkopuolella. Ensin saat VPN-palvelun, joka salaa tietosi. Se voi kuitenkin johtaa siihen, että yhteysnopeus alenee.

Toisaalta meillä on sen Smart DNS -palvelu. Tämä on ehdottomasti mahdollista ohittaa alueelliset rajoitukset. Valitettavasti se ei lisää ylimääräistä suojakerrosta selailutoimintoihisi, joten sinun on luotettava alustasi turvallisuuteen. Molemmat menetelmät johtavat samoihin tuloksiin, mutta erilaisella lähestymistavalla. Sinun on vain valittava oikea etsimäsi mukaan.

Mitä alustoihin ja samanaikaisiin yhteyksiin tulee, BulletVPN tukee useita laitteita, kuten iOS, Mac, Android ja PC. Sinulla on oikeus käyttää viittä laitetta kerralla tiliä kohden, mikä on aika hyvä ratkaisu, jos useampi kuin yksi henkilö haluaa suoratoistaa Hotstaria. Lopuksi voit tavoittaa heidän tukitiiminsä, jos jout vaikeuksiin määrittäessään heidän VPN- tai Smart DNS -sovellusta.

SurfShark

Ja nyt päätämme luettelon kenellekään muulle kuin VPN: lle, joka valloitti teollisuuden myrskyn heti, kun se debytoi. Ensimmäinen asia, joka kiinnitti huomioni ja vaati minua vapauttamaan paikan tässä luettelossa SurfSharkille, on se, että ne tarjoavat rajoittamattoman samanaikaisen yhteyden. En tiedä miten tästä hyötyy palveluntarjoaja, mutta kuluttaja taas on kuin VPN taivas.

Kuvitteletko käyttävän samaa tiliä kaikissa kotona olevissa laitteissa? Se on aika hyvää. Saatat sanoa, että sen palvelu ei olisi luotettava, jos näin on. No, pyydän eroamaan. SurfSharkilla on enemmän kuin kunnollinen palvelinverkko, joka koostuu yli 800 palvelimesta 50 maassa. Se on oikeastaan ​​aika liukas VPN: lle, jota ei ole ollut niin paljon.

Paitsi, että tämä VPN omaksuu myös kirjautumattomuuden käytännön, kun otetaan huomioon, että sen kotipaikka on Brittiläiset Neitsytsaaret. Yksi haittapuoli on kuitenkin se, että huomasin niiden soveltamisen olevan melko tylsää. Tarkoitan, se on hyvin yksinkertainen ja selkeä. Jos he tekevät enemmän työtä ja työskentelevät palvelimillaan vähän enemmän, tämä VPN kilpailee jättiläisten kanssa hetkessä.

Hotstar-yhteensopivat laitteet

 • PC
 • mac
 • iPhone
 • iPad
 • Android
 • Apple TV
 • Chromecast

Mitä katsella Hotstarilla?

Itse asiassa Hotstarista ei ole pulaa live-ja tilauksesta. Haluatko suoratoistaa Bollywoodin ryhmäbusteja tai TV-ohjelmia, live-krikettiä, EPL: ää tai uusimpia amerikkalaisia ​​elokuvia ja TV-sarjoja, kuten Game of Thrones. Ei ihme, että on niin paljon ihmisiä, jotka katsovat Hostaria ulkomailla.

Päätelmät parhaasta Hotstar VPN -oppaasta vuodelle 2020

Paras varmuus siitä, että rahaa ei käytetä huonosti, kun etsit VPN-palveluntarjoajaa, olisi selkeä ja hyvin määritelty palautuskäytäntö.. ExpressVPN sinulla on yksi selkeä käytäntö, ja olen varma, että tämä on yksi syy, joka kannustaa useimpia uusia asiakkaita liittymään heidän luokseen. Kokeile sitä ja kerro meille mielipiteesi jättämällä kommentti alla olevaan kohtaan.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map