Paras julkisten WiFi-yhteyspisteiden VPN

Nykyään on suhteellisen vaikea löytää hotelli tai ravintola, joka ei tarjoa asiakkailleen ilmaista Wi-Fi-yhteyttä. Tämä johtuu siitä, että he ovat kaikki tietoisia asiakkaan tarpeesta pysyä yhteydessä, joko työskennellä verkossa tai surffata verkossa vain vapaa-ajan viettoon. Siihen saakka hotellien omistajat ja ravintolan johtajat ovat tehneet osansa, ongelma, joka syntyy, on tällaisen palvelun tarjoamisen turvallisuustaso. Julkiset Wi-Fi-pisteet tarjoavat yleensä huomaamatta oleville henkilöille mahdollisuuden hakkeroida muiden ihmisten laitteiden kautta, koska yhteys ei ole kunnolla turvattu. Lentokentät ja toimistotilat kohtaavat myös saman vaikeuden, kun heidän asiakkailleen tarjoamalla Wi-Fi-palvelulla ei ole minkäänlaista tietoturvaa, joten he ovat haavoittuvia hakkereiden käynnistämistä hyökkäyksistä..


Paras julkisten WiFi-yhteyspisteiden VPN

Paras julkisten WiFi-yhteyspisteiden VPN

Käytä VPN: ää pysyäksesi turvassa julkisen Wifi-yhteyden aikana

Yksittäisenä käyttäjänä sinun tulee ensisijaisesti suojata itsesi kaikilta näiltä hyökkäyksiltä, ​​jos niitä tapahtuu, ja loistava tapa tehdä tämä olisi tilata luotettava VPN-palvelu. VPN on Virtual Private Network, ja tämä on kuin suojattu kanava, jonka avulla laite voi lähettää & vastaanottaa tietoja Internetistä nimettömästi. VPN: n käyttö yhteyden muodossa julkiseen Wi-Fi-yhteyspisteeseen varmistaa, että tietosi pysyvät turvassa, ja vähentää mahdollisuutta yhteyden sieppaamiseen.

Paras julkisten WiFi-yhteyspisteiden VPN

Tiedämme, että markkinoilla olevien monien VPN-palvelujen kanssa voi olla hieman vaikea nollata yhtä tietyn palveluntarjoajan palvelukseen. Siksi olemme menneet eteenpäin ja tehneet vähän tutkimusta puolestasi parhaimmissa julkisten yhteyspisteiden VPN: issä vuonna 2018. Katso:

1. ExpressVPN

Johtuen siitä, että ExpressVPN tarjoaa asiakkailleen parhaan salausmuodon OpenVPN-palvelunsa kautta. Asiakkaat voivat nauttia rajoittamattomasta käytöstä monenlaisille verkkosivustoille tarvitsematta huolehtia siitä, että joku häiritsee heidän yhteyttään. Turvallisuusominaisuuksien luettelossa esiintyy myös DNS-vuodonsuojausta ja automaattista tappamiskytkintä, jossa yhteys katkeaa automaattisesti, jos VPN-palvelusi lakkaa toimimasta jostakin syystä. Kokemasi nopeudet eivät myöskään vähennä, ja tämä johtuu palvelun monista palvelimista, jotka sijaitsevat yli 85 maassa. Sinun ei pitäisi myöskään olla huolestunut siitä, että selaushistoriasi tallennetaan jonnekin, koska ExpressVPN ei pidä käyttäjän käyttäjän selaamista koskevia tietoja. Asiakaspalvelutiimi on myös aina kädessä, jos kohtaat ongelman, jota et pysty käsittelemään. Ainoa haittapuoli, johon joudut kohtaamaan, on se, että niiden hinnoittelu on vähän korkea verrattuna useimpiin muihin tarjoajiin..

2. NordVPN

NordVPN on toinen vahva haastaja VPN-markkinoilla palvelimien kanssa hajallaan jopa 45 maahan. Heidän palvelu on varsin suosittu, kun sallitaan jopa 6 samanaikaisen laitteen yhdistäminen yhden tilin alle, mikä tarkoittaa, että sinun pitäisi voida käyttää palvelua ja pitää kaikki kannettava tietokone, älykellot, tabletti ja matkapuhelin suojattuina aina, kun käytät julkista hotspot-palvelua. Kaksinkertaista salausta käytetään tiukan tietoturvan ylläpitämiseen ja muita älykkäitä työkaluja, kuten DNS-vuodonsuojaus, Internet-tap-kytkin & Toriin tehty VPN tekee palvelusta harkinnan arvoisen.

3. VyprVPN

VyprVPN pysyy suositellun VPN-protokollamme (OpenVPN) kanssa ja tarjoaa myös parannetun Internet kill -kytkimen, jossa VPN-palveluntarjoajasi yrittää automaattisesti muodostaa yhteyden uudelleen, jos palvelusi odottamatta sammuu. Palvelu sattuu myös omistamaan kaikki verkon alla olevat palvelimet, mikä tarkoittaa, että heillä on selkeä etu useimpiin muihin palveluntarjoajiin nähden, joiden tiedetään vuokraavansa heidän toimintansa useilta muilta yrityksiltä. Tämän palvelun avulla sinun ei pitäisi huolehtia sisällön suoratoistamisesta teräväpiirtona, olitpa sitten lentokentällä tai suosikkiravintolasi, jos heidän hotspot on jo nopealla nopeudella. Heidän ilmainen kokeilujakso kestää vain kolme päivää, joten sinun pitäisi pystyä tekemään mieltäsi melko nopeasti.

4. IPVanish

Myös palveluntarjoajien joukossa, joita suosittelemme kokeilemaan, vietätkö paljon aikaa verkossa ravintoloissa ja hotelleissa IPVanish. Tämä on loistava vaihtoehto erityisesti niille, jotka eivät halua syventää taskuaan liian syvälle. Sanomme niin, että heidän 3,33 dollarin kuukausittainen tarjouksensa tarjoaa kaikille, jotka kirjautuvat palvelukseen kahdeksi vuodeksi. Käyttäjät voivat myös lisätä jopa 4 samanaikaista laitetta, kaikki saman tilin alle. OpenVPN-salauksen avulla IPVanish antaa käyttäjilleen pysyä nimettömänä online-tilassa, tarkoittaen, että kuka tahansa suunnitteleva hyökkääjäsi ei pysty edes havaitsemaan sinua tutkallaan. Automaattinen Internet-tappikytkin ja DNS-vuodonsuojaus ovat vakiona kaikille, jotka haluavat kirjautua palveluun.

Johtopäätös – 5 suosituinta julkisen internetpisteen VPN-verkkoa vuonna 2018

Sen lisäksi, että VPN-palvelusi pyrkii aktiivisesti suojelemaan sinua aina, kun olet online-tilassa, meillä on vielä muutama vinkki, joiden avulla voimme varmasti mennä pitkälle yhteyden turvaamiseksi:

  • Kytke palomuuri päälle: Palomuuri on loistava tapa suojata itsesi muilta paikallisen verkon käyttäjiltä, ​​jotka ajattelevat soluttautua yhteyteesi ja saada tietoosi. Palomuurin aktivoimiseksi tarvittavat asetukset löydät järjestelmän ja käyttöjärjestelmän suojaus- / yksityisyysasetuksista.
  • Käytä HTTPS-verkkosivustoja & SSL, kun pystyt: Nämä kaksi ovat tietoturvamuotoja, joihin sinun tulee luottaa osoittaen, että yhteys on suojattu. Varo käymiäsi verkkosivustoja, niiden tulisi olla alussa HTTPS-kahva. Jos käytät myös sähköpostiohjelmia, kuten Apple Mail tai Outlook, varmista, että käy läpi lisäasetukset ja aseta se SSL: ksi..
  • Sammuta verkonjakoasetukset : Jotta voit estää tietokonetta tarttumasta toisiinsa, sammuta verkon jakamisasetukset. Windows-käyttäjien on erityisesti poistettava verkon etsiminen, julkisen kansion jakaminen ja jopa tiedostojen ja tulostimien jakaminen käytöstä.

Online-tietosuojan ja tietoturvan käsittelemisestä on tullut yhtä tärkeää kuin fyysisten tavaroidesi turvaaminen ollessasi liikkeellä. Älä ota tarpeellisia riskejä ja varmista, että lisäät lisäsuojauskerroksen, kun käytät julkista WiFi-hotspot-verkkoa Webin selaamiseen.