Paras puhelinsovelluksen VPN

Paras puhelinsovelluksen VPN


Paras puhelinsovelluksen VPN

VPN ja sähke – loistava yhdistelmä

Meillä kaikilla on Lähi-itä kiittääkseni siitä, että Telegram-viestisovellus oli yksi maailman suosituimmista viestisovelluksista, lyhyen 4 vuoden kuluessa. Kahden venäläisen veljen perustama vuonna 2013, sovellus kilpailee nyt käyttäjistä Whatsappin, Skypen ja Viberin kaltaisilla sovelluksilla. Se houkuttelee edelleen suurta määrää uusia käyttäjiä jatkuvasti kasvaa. Useat hallitukset ympäri maailmaa ovat pitäneet tätä palvelun laaja-alaista käyttöä uhkana, ja ne ovat johtaneet palvelun käytön kieltämiseen ilman, että sitä harkitaan paljon..

Tässä ovat vaiheet

Jos luotat Telegram-ohjelmaan useimmissa keskusteluissasi ja olet saattanut matkustaa maahan, jossa sovelluksen käyttö on kielletty, voi olla hyvä idea kääntyä VPN-palvelun puoleen, jos haluat jatkaa käyttöä. Uskottava palveluntarjoaja antaa sinun ohittaa kaikki Internet-palveluntarjoajien asettamat rajoitukset tietyssä maassa ja käyttää palvelua ilman, että kukaan voi seurata sinua tai yhteyttäsi.

Yksinkertaisesti sanottuna VPN on kyberturvallisuustyökalu joka yhdistää laitteen toiseen palvelimeen toiseen sijaintiin Internetin välityksellä. Tämä yhteys johtaa siihen, että saat erilainen IP-osoite, täydellinen nimettömyys, äärimmäinen yksityisyys ja mahdollisuus selata Internetiä vapaasti. Jos palvelin, johon yhteyden muodostat, on eri maassa, yhteydenotto siihen antaa sinun näyttää myös olevan kyseisessä maassa. Seurauksena on pääsy kyseisen maan sisältöön ilman rajoituksia.

Koko VPN-rekisteröitymisprosessi on yhtä helppoa kuin A, B, C. Yhteyden luominen vie voimassa olevan VPN-tilauksen ja muutaman minuutin, ja aiomme antaa sen sinulle nyt:

  1. Hanki itsellesi hyvämaineinen VPN, kuten ExpressVPN. Hyödynnä kaikkia tarjouksiaan ja 30 päivän rahat takaisin -periaatteita.
  2. Napsauta linkkiä, jonka avulla voit Lataa VPN-sovellus. Asenna se laitteellasi.
  3. Nyt, käynnistä VPN-sovellus.
  4. Kirjaudu sisään käyttämällä VPN-tiliäsi.
  5. Skannaa palvelinten verkko ja muodostaa yhteyden palvelimeen missä Telegram on sallittu.
  6. Hanki kyseisen sijainnin IP-osoite ja näyttävät yhdistävän sieltä.
  7. Käynnistä sähke kuten haluat missä tahansa paikassa ympäri maailmaa.

Ennen kuin selitämme kunkin VPN: n ja sen ominaisuudet, voit tutustua tähän taulukkoon tämän lyhyen katsauksen markkinoiden parhaista VPN: ista.

5 parasta puhelinohjelman VPN: tä

Alla olevan 5 VPN-palveluntarjoajan luettelon tulisi auttaa paljon pitämään kaikki Telegram-viestisi suojattuina. Tiedämme, kuinka vaikeaa voi olla täydellisen VPN-palveluntarjoajan valitseminen etenkin markkinoilla, joilla suurin osa heistä ei ole todella rehellisiä sen suhteen, mitä he voivat tai eivät voi tehdä sinulle. Löydä alla parhaat luettelossa mainitut VPN: t käytettäväksi Telegramin kanssa.

1. ExpressVPN – Paras VPN-viesti

ExpressVPN on luettelon kärjessä monista syistä. Ensinnäkin yritys oli suunnitellut helpoimman ohjelmiston pienin käyttöliittymä. Kun käyttäjät navigoivat sovelluksessa, he voivat käyttää ExpressVPN: ää erinomainen 24/7 tukitiimi mahdollisista kysymyksistä. Tämän yrityksen tarjoama tietoturvataso on uskomaton, koska se käyttää vain vaikeimpia protokollia. ExpressVPN toimii tuhansia palvelimia leviää yli 93 maata. Tämä tarkoittaa, että sinulla ei ole ongelmia muodostaa yhteys mihin tahansa haluamaasi palvelimeen missä tahansa paikassa.

 Jos joudut kokeilemaan jotakin yhteyttä muodostaessasi Internet-yhteyden Telegramin käyttämiseen, voit lähettää tukitiimille sähköpostia, pyytää ohjelippua tai keskustella heidän kanssaan live-tilassa. Vaihdossa varkain turvallisuusnäkökohdat, laaja palvelinverkko, ja huippuluokan palvelut, 12,95 dollaria on vain halpaa. Ainakin harkitse niiden käyttämistä 30 päivän rahat takaisin takuu aikana. Sitten näet, haluatko jatkaa tilaamista. 

2. NordVPN

 NordVPN suunnittelijat ovat työskennelleet todella kovasti luodaan sovelluksia, joiden käyttäjien on helppoa ja nautinnollista käyttää. On turvallista sanoa, että yritys on onnistuneesti saavuttanut tavoitteensa, kuten monet muutkin, kuten turvallisuus. Yhtiö tarjoaa kaksinkertainen VPN-ominaisuus koska yksi ei yksinkertaisesti riitä. Näin tämä VPN on suojattu. Turvallisuudesta puhuttaessa se, että NordVPN perustuu Panamassa, tekee siitä entistä turvallisemman. Sen sijainti estää sitä pitämästä voimassa pitämislakeja, mikä tarkoittaa ei ole velvollisuutta toimittaa lokit kenelle tahansa – jos pidetään. Mutta todennäköisesti ei ole, ottaen huomioon sen nolla kirjauskäytäntö

Palvelun avulla voit myös muodostaa yhteyden kuusi samanaikaista yhteyttä. Voit jakaa VPN-yhteyden kuuden eri laitteen kanssa. Tämän palveluntarjoajan ominaisuudet ovat enemmän kuin turvallisia. Voit olla varma, että tietoturvataso vaikeuttaa kolmansien osapuolten seuraamista. 

3. IPVanish

IPVanish on VPN-palveluntarjoaja, joka eteenpäin sisällyttää ilmaisen älykkään DNS: n kaikille kiinnostuneille asiakkailleen. Vaikka heidän älykästä DNS-palveluaan ei voida oikeasti verrata VPN: n tarjoamaan turvatasoon, se auttaa silti huolehtimaan markkinoiden osista, joiden on tehtävä vain muutama asia identiteettinsä piilossa. IPVanishiin turvatoimiensa vuoksi kääntyvät käyttäjät voivat maksaa palvelustaan ​​nimettömästi Bitcoinsin kautta ja suorittaa P2P-tiedostonsiirtoja ilman huolta.

Palvelun tarjoamat ominaisuudet ovat myös vaikuttavia, käyttäjien työkalujen kaltaisia automaattinen tapukytkin ja DNS-vuodonsuojaus olla mukana palvelussa. Vaikka IPVanishin pääkonttori sijaitsee Yhdysvalloissa, IPVanish ei pidä asiakkaidensa lokitietoja.

4. VyprVPN

Käyttäjät, jotka tilaavat VyprVPN: n, todella rakastavat ja arvostavat sitä Kameleontitekniikka, joka toimii käärimällä paketin metatiedot lisätty salauskerros, siten järkyttää kaikkia hallituksia, jotka suorittavat syväpaketitarkastuksia. Kun metatiedot on sekoitettu, sinulla on rajoittamaton pääsy Telegramiin, ja voit nauttia siitä ilman minkäänlaisia ​​suodattimia tai lohkoja, joita voidaan käyttää yhteyden katkaisemiseen..

Toinen suuri plus on se VyprVPN omistaa kaikki heidän 700 palvelinta, mikä tarkoittaa, että he ovat suoraan vastuussa palvelinyhteyteesi liittyvien ongelmien käsittelystä. Palvelu tarjoaa hyvin rakennettu ohjelmisto missä tahansa käyttöjärjestelmässä voit käyttää Telegramia, olipa kyseessä sitten Windows, Mac, Linux iOS tai Android. Voit kokeilla heidän palveluaan ilmaiseksi, mutta tilauksen ostaminen edellyttää vain kolme päivää.

5. CyberGhost

Luettelomme sulkeminen on CyberGhost, tarjoaja, jonka kotipaikka on Romania ja joka on kaukana tietojen säilyttämistä koskevista säännöistä jotka voidaan panna täytäntöön heille. Palvelulla on noin 850 palvelinta, jotka ovat hajallaan ympäri maailmaa, ja he sijaitsevat yli 30 maassa. He tarjosivat a ilmainen versio käyttäjille testata, mutta valitettavasti se lopetettiin. He pitivät parempana olla 30 päivän rahat takaisin -takuukäytäntö, jossa käyttäjät voivat työskennellä helppokäyttöisen ohjelmistonsa kanssa ja hankkia palvelemaan palvelun tarjoamia ainutlaatuisia ominaisuuksia, kuten valinta valita oma palvelin tai määrittää ohjelmisto tarkalleen mitä haluat tehdä tällä hetkellä esim. estä suoratoiston estäminen tai estä verkkosivustojen esto. Viestien käyttäjät löytävät ”sovelluksen suojaus ” aika hyödyllinen, koska se salaa yhteytesi ja antaa sinun käyttää Telegramia mistä tahansa.

Paras puhelinsoiton tarkistuksen VPN – tuomio

Ennen kuin tilaat jonkin yllä lueteltujen palveluntarjoajien palveluista, saattaa olla parempi kokeilla heidän tarjouksiaan ilmainen tai rahat takaisin -takuuversio vain nähdäksesi kuinka hyvin pidät heistä. Onko sinulla kysyttävää tai kommenttia, jonka haluat välittää? Jätä heidät kommenttiosaan, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.