Paras showbox-VPN

Sisällön suoratoistosta on nykyään tullut yksi suosituimmista läpimenoajoista jokaiselle, jolla on luotettava Internet-yhteys. Tämän takia monet video- ja suoratoistopalvelut ovat saaneet todella suosion, etenkin niiden käyttäjien keskuudessa, jotka etsivät Internetiä pääviihdelähteensä. Monet sovellukset tarjoavat pääsyn monenlaisiin televisio-ohjelmiin ja elokuviin, mutta et todellakaan voi olla varma, että ne kaikki tarjoavat laadukasta sisältöä. Showboxin kanssa asiat ovat kuitenkin todella aivan erilaisia.


Paras showbox-VPN

Paras showbox-VPN

Mikä on Showbox – Onko se laillista?

Showbox on Android-sovellus, joka on monin tavoin paljon parempi kuin suurin osa suosituista suoratoistopalveluista, joihin olet jo jo tottunut. Sovellus tarjoaa premium-sisältöä, jota et todellakaan tarvitse tilata. Siksi voit käyttää paljon lisensoitua, tekijänoikeuksien alaista sisältöä. Sen kirjasto on myös melko suuri, joten sovelluksen avulla voit löytää tietäsi hakemalla IMDb-arvosanan, viimeisimmän julkaisun, otsikon tai jopa suosion perusteella.

Showbox-sovellus sallii myös HD-suoratoiston ja lataamisen. Kuten kaikessa muussakin, joka vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta, epäilemme kuitenkin, että Showbox on todella laillinen. Showboxia ei oikeastaan ​​sido mitkään maantieteelliset rajoitukset, eli sinun pitäisi voida käyttää sitä riippumatta siitä, missä olet. Yksi asia, joka voi tulla sinun ja sovelluksen välisen suoratoiston välillä, on palveluntarjoajasi. Internet-palveluntarjoajat ympäri maailmaa ovat tunnetut tunkeutuneen todella jokaiselle, joka käyttää paljon allokoituaan kaistanleveyttä suoratoistoon, ja suurin osa heistä yrittää hallita käyttöäan hidastamalla nopeuttasi tai estämällä kokonaan Internet-yhteyden Showbox-sovelluksella.

Miksi tarvitset Showbox VPN

Koska sovellus ei pysty varmistamaan pääsyä Internetiin, et voi suoratoistaa mitään sisältöä, ja sovellus muuttuu siksi hyödytöntä sinulle. Onneksi on kuitenkin yksi taattu ratkaisu, jota voit käyttää kiertäessäsi kaikkia lohkoja, joita Internet-palveluntarjoajasi on mahdollisesti soveltanut, ja se olisi VPN: n käyttö.

VPN tarkoittaa kokonaan virtuaalia yksityistä verkkoa. Tämä on pohjimmiltaan kokoelma palvelimia, jotka on sijoitettu eri paikoissa ympäri maailmaa ja joiden tarkoituksena on salata yhteys. VPN: n avulla voit piilottaa kaiken, mitä olet tekemässä verkossa, siinä määrin, että edes Internet-palveluntarjoajallasi ei ole aavistustakaan tekemästäsi. Tämän jälkeen heidän on vaikea kuristaa nopeutta tai jopa estää yhteyden muodostamista.

VPN: n käyttäminen Internet-yhteyden suojaamiseksi tarkoittaa, että pystyt käyttämään Showbox-sovellusta huolimatta lohkoista, jotka Internet-palveluntarjoajasi on mahdollisesti asettanut. Kun olet muodostanut yhteyden etäpalvelimeen, yksityiskohdat, kuten IP-osoitteesi, muuttuvat piilottamaan identiteettiisi liittyvät tiedot, kuten todellinen sijainti. Kun tämä on tehty, pystyt myös suoratoistamaan sisältöä rajoittavista sivustoista ja kanavista, koska heidän oletetaan, että virtaat sivuston alkuperämaasta.

Paras showbox-VPN

Oikean tilaaman VPN-palvelun valitseminen voi olla erittäin pelottava tehtävä, varsinkin jos sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta tällaisten palveluiden käsittelemisestä. Asioiden helpottamiseksi olemme laatineet yksityiskohtaisen luettelon palveluntarjoajista, jotka olemme varmoja, ettet anna sinulle niin vaikeaa työskennellä yhdessä.

1. ExpressVPN

Jos on yksi palveluntarjoaja, joka meidän piti valittaa siitä, että se oli hyvin rakennettu uusille VPN-käyttäjille ja tarjoaa silti uskomatonta palvelua, sen olisi oltava ExpressVPN. Ison-Britannian Neitsytsaaret sijaitseva ExpressVPN auttaa varmistamaan, että käyttäjät pysyvät suojattuna verkossa valtavan, noin 2000 palvelimen verkon ja 256-bittisen AES-salauspalvelun kautta. Sen nollalokkipolitiikka on hyvin toteutettu, koska se sijaitsee maassa, joka ei tilaa mitään tietojen säilyttämissääntöjä, ja sen lisäkapasiteetti, joka sisältää 3 samanaikaista palvelinta, tarkoittaa sitä, että käyttäjät pystyvät suojaamaan muita laitteitaan.

ExpressVPN tarjoaa käyttäjille myös luotettavan ExpressVPN-sovelluksen, joka on hyvin yhteensopiva Android-, Linux-, Windows- ja iOS-käyttöjärjestelmien kanssa. Sovellus mahdollistaa myös jaetun tunneloinnin, ja se voidaan määrittää muodostamaan yhteys ExpressVPN: n varkainpalvelimiin, jotka piilottavat sen, että käytät VPN: ää, jos selaat sivustoja esimerkiksi Kiinassa ja Lähi-idässä, joissa VPN: n käyttö on rajoitettu . Katso lisää siitä, mitä ExpressVPN voi tehdä sinulle, tutustu ExpressVPN-arvosteluun.

2. IPVanish

IPVanish on jatkanut maineensa ylläpitämistä yhtenä markkinoiden luotettavimmista tarjoajista verkkoturvallisuutta koskevan objektiivisen lähestymistavansa ansiosta. Palvelussa on noin 1500 palvelinta nimelleen, ja se sattuu myös omistamaan ne kaikki. Kun tilaat, sinulla on myös pääsy kaikkiin sen eri protokolliin, kuten OpenVPN, PPTP ja L2TP. Palvelulla on myös yksi suurimmista kapasiteeteista samanaikaisiin yhteyksiin, koska sen avulla jopa 10 monta laitetta voi pysyä suojattuna kaikilla tilillä.

Yksi heikoimmista ominaisuuksista, joista IPVanish tunnetaan, on SOCKS5-välityspalvelin, joka säästää sinua joutumasta lataamaan palvelun koko VPN-asiakasohjelma, jos et halua. Sinun on kirjauduttava sisään vain tiettyyn verkko-osoitteeseen, jotta yhteytesi salattiin tämän välityspalvelimen kautta. Lisäksi IPVanish tukee myös torrentia ja kannustaa räikeästi sitä jopa verkkosivustollaan. Palvelun kautta tapahtuva turvallisuus on myös täysin taattu, koska IPVanish käyttää 256-bittistä AES-salausta sekä kiinteää nollapolkkikäytäntöä varmistaakseen, että heidän käyttäjät tietävät historiansa, jota edes heidän online-tietoturvatoimittaja ei tallenna. Jos haluat lisätietoja IPVanishista ja heidän tarjoamistaan, tutustu erittäin yksityiskohtaiseen IPVanish-arvosteluun.

3. NordVPN

Suurimmalle osalle ihmisten kuulemisen siitä, että palvelussa on yli 4000 palvelinta, pitäisi olla enemmän kuin tarpeeksi vakuuttamiseksi heille, että se on tilaamisen arvoinen. NordVPN menee kuitenkin yli vakuuttavan tarjoamalla ominaisuuksia, joita useimmat muut tarjoajat eivät voi edes verrata. Ensinnäkin NordVPN sallii jopa kuuden laitteen yhteyden palveluunsa ja sillä on myös tiukasti voimassa oleva nollapalkikäytäntö, koska se sijaitsee Panamassa.

Laaja palvelinverkko antaa NordVPN: lle mahdollisuuden tarjota palveluita, kuten DoubleVPN, joka lisää tietoturvaa ohjaamalla liikennettäsi kahden palvelimen kautta, ja CyberSec, joka estää haitallisia mainoksia tai haittaohjelmia keskeyttämästä selausistuntoa. NordVPN antaa sinun myös valita, mihin palvelimeen haluat muodostaa yhteyden sen mukaan, minkä palvelun haluat tehdä verkossa. Palvelussa on palvelimia, jotka voivat optimoida toimintaa, kuten suoratoisto HD: llä, torrentit, suuren määrän lataukset ja online-pelaaminen. Tutustu NordVPN-arvosteluamme, niin mitä NordVPN voi tehdä sinulle.

Johtopäätös Showboxin parhaasta VPN: stä

Valitsemalla joko Express VPN, IPVanish tai NordVPN, voit varmistaa, että selaustoimintasi pysyvät turvassa, ja myös varmistaa, että Showbox-sovelluksesi ylläpitää rajoittamatonta pääsyä Internetiin. Onko sinulla kysyttävää tai kommentteja arvostelustamme? Jätä ne alla olevaan kommenttiosaan ja vastaamme mielellämme.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map