Paras synologian VPN

Etäinen, mutta keskeinen paikka tallentaa tietoja useilta verkon tietokoneilta on pohjimmiltaan NAS (Network Attached Storage) -laitteen perusta. Näihin käteviin laitteisiin pääsee myös Internetin kautta, mikä tekee siitä entistä kätevämmän käyttäjille, jotka haluavat pääsyn tietoihinsa ollessasi tien päällä. Näiden laitteiden suurin valmistaja on Taiwanissa toimiva tunnettu tuotemerkki, joka tunnetaan nimellä Synology.


Paras synologian VPN

Paras synologian VPN

Mikä on synologia?

Synology tarjoaa korkealaatuisia NAS-laitteita, ja tämä on pitänyt ne luettelon kärjessä kaikille, jotka etsivät verkon tallennusratkaisuja. Tämä johtuu laitteiden tarjoamien ominaisuuksien syvyydestä ja kaikkien mukana toimitetusta käytön yksinkertaisuudesta. Varastointipalveluiden lisäksi yritys tarjoaa myös pilvipohjaisia, varmuuskopiointi- ja tiedostojakoratkaisuja, mikä tekee niistä yhden palvelupisteen suurimmalle osalle verkkotarpeistasi.

Jos on jokin ongelma, jota lähes aina ei jätetä jälkeen puhuttaessa varastoinnista, sen turvallisuudesta. Kun valitset, mihin tiedot tallennetaan, sinun on aina askel taaksepäin ja pohdittava tietoturvaa. Sinun on oltava varma, että missä tahansa tallennat tietojasi, on riittävän turvallinen estämään ketään, joka saattaa haluta tarttua siihen haitallisesti. Jopa Synology tarjoaa salauksen tiedoillesi, kun niitä tallennetaan, sinun on silti varmistettava, että NAS-laitteen ja tietokoneesi välinen yhteys on tyhjänpitävä, koska sitä voi tapahtua vain niin paljon, kun se kulkee Internetin kautta.

Kuten todennäköisesti tiedät, Internetistä on hitaasti tulossa verkkorikollisuuden keskus, joka kohdistuu käyttäjiin, jotka eivät ole oikeasti ajatelleet tekemänsä turvallisuuden tasoa. On ollut useita tapauksia, joissa salaustekniikka on varastettu, tietokoneita, joissa on arvokasta tietoa, hakkeroitu, ja henkilöitä on jäljitelty verkossa, ja ne kaikki ovat olleet olemassa tietoturvaloukkauksen takia, jota monta kertaa olisi voitu käsitellä. Kun siirrät tietojasi, et halua olla haavoittuvainen tällaisissa tilanteissa. Paras tapa suojata tietojasi Synologyssa on VPN.

Miksi sinun pitäisi käyttää VPN: ää Synologiaan

Virtuaalisen yksityisen verkon tilaaminen antaa sinun salata yhteytesi, ja varmista siksi, että siirrettävät tiedot pääsevät nimetylle NAS: lle ilman ongelmia. VPN tarjoaa sinulle tietosuojatason, joka pitää Internet-palveluntarjoajasi poissa silmästä, jota olet tekemässä. Tämän avulla voit siirtää tietoja tai käyttää niitä huolehtimatta jäljen jättämisestä. Kun olet tilannut luotettavan palveluntarjoajan ja suojaut yhteytesi kaikenlaisilta ulkoisilta häiriöiltä, ​​pystyt myös suorittamaan erilaisia ​​laajennuksia riippumatta monista maantieteellisistä rajoituksista, joita heillä voisi olla.

Parhaat synologian VPN: t

Tämä taitava pieni etu ulottuu myös maantieteellisesti estettyihin sivustoihin ja kanaviin, joista haluat ehkä selata tai suoratoistaa. VPN: n avulla voit muuttaa sijaintiasi ja huijata palveluita ajattelemaan, että asut heidän lähiympäristössäsi, ja siten antaa sinulle käyttöoikeuden. Jotta voisit valita vain parhaan mahdollisen palvelun käyttötarkoituksesi kannalta, olemme laatineet pari luotettavaa palvelua, jotka kaikki ovat hyllyllä. Katso niitä alla.

1. ExpressVPN

ExpressVPN on palvelu, joka pystyy varmistamaan, että tietosi ovat täysin turvassa, kun käytät Synology NAS -sovellusta. Palvelussa on yksityiskohtaisia ​​ohjeita siitä, kuinka VPN-palvelu määritetään Synologyn kanssa riippuen siitä, mitä VPN-protokollaa haluat käyttää. Ison-Britannian Neitsytsaaret-palveluntarjoajan palvelimien lukumäärä on hiukan yli 2000, mikä antaa sinun käyttää laitteesi etäyhteydellä monista paikoista.

Turvallisuuden kannalta ExpressVPN ylläpitää 256-bittistä AES-salausta ja suosittelee, että käyttäjät luottavat OpenVPN-protokollaan, koska se on turvallisin. Lisävaihtoehtoja on edelleen saatavana niille, jotka haluaisivat muuten, PPTP: tä, L2TP / IPSec: tä ja SSTP: tä tukevan yrityksen kanssa. Palvelun avulla voit myös kytkeä jopa 3 muuta laitetta samanaikaisesti turvatun pääsyn NAS-asemaan. Palvelinvalikoimassaan on erityinen ryhmä, joka tunnetaan varkain palvelimina ja joihin käyttäjät voivat luottaa, jos he ovat VPN-käytölle vihamielisissä maissa, sekä palvelimia, jotka tukevat torrentia. Jos tämä lyhyt katsaus on saattanut kiinnittää huomiota, suosittelemme, että siirryt kattavampaan ExpressVPN-arvosteluomme.

2. IPVanish

IPVanish on arvostettu tarjoaja, joka on toiminut VPN-liiketoiminnassa jo yli kymmenen vuoden ajan. Palvelu sijaitsee Floridassa Yhdysvalloissa ja sattuu omistamaan täysin yli 1500 palvelimen laivaston. Tämä tarkoittaa, että jos sinulla todennäköisesti on ongelmia yhteytesi kanssa, se käsitellään sisäisesti. Tukea on saatavana käyttäjille, jotka haluavat käyttää palvelua Synologyn kanssa, mutta on suositeltavaa, että pidät PPTP-protokollaa valittuna VPN-protokollana..

IPVanish käyttää myös 256-bittistä AES-salausta ja vakuuttaa tilaajilleen, ettei palvelu koskaan tallenna heidän liikenteensä lokitiedostoja. IPVanish on ollut erittäin paikallinen tuki käyttäjille, jotka haluavat torrentia takaamalla, että he pysyvät nimettöminä, ja varmistaa että sellaisilla heillä ei ole rajoituksia P2P-liikenteelleen. Palvelu tarjoaa myös yhden erittäin ainutlaatuisen ominaisuuden, SOCKS5 Web Proxy, jonka avulla voit salata yhteytesi kirjautumalla palveluun toimitetun verkkosivuston kautta. Tämä on erittäin kätevä käyttäjille, jotka eivät halua ladata VPN-asiakasohjelmaa. IPVanish tarjoaa myös rajoittamattoman kaistanleveyden ja rajoittamattoman palvelinkytkennän käyttäjille, jotka kirjautuvat palveluun. Tutustu IPVanish-arvosteluamme saadaksesi lisätietoja siitä, mitä IPVanishilla on varastossa.

3. VyprVPN

VyprVPN on toinen suosikki haastaja käyttäjille, jotka haluavat suojata tietonsa, koska palvelu tekee todella paljon varmistaakseen, että käyttäjät nauttivat markkinoiden parhaista yksityisyysominaisuuksista. Palveluntarjoajalla on noin 700 palvelinta ympäri maailmaa tukemaan yhteyttäsi ja se tarjoaa VPN-protokollia, kuten OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP ja yksinoikeudella Chameleon. Vaikka Chameleon-protokolla on saatavana vain premium-asiakkailleen, se on yksi heidän todellisista innoituksen ihmeistä.

Chameleon-tekniikkaa käytetään OpenVPN-metatietojen sekoittamiseen, jotta varmistetaan, että se pysyy tunnistamattomana jopa syvän pakettivalvonnan avulla. Tämä on todella hienoa, jos aiot käyttää VPN: ää (tai käyttää Synology NAS: ää) alueella, jolla on syvä Internet-sensuuri ja tyytymättömyys VPN: n käyttöön. VyprVPN tukee myös jopa viittä samanaikaista yhteyttä ja VPN-asiakasohjelmaa, joka on saatavana eri versioina toimimaan Windowsissa, Androidissa, Macissa, Smart TV: n iOS: ssä tai jopa asennettuna reitittimeesi. Palveluntarjoaja on myös yksi harvoista, jotka kokonaan omistavat palvelinverkonsa, ja täten pystyvät tarjoamaan yli 200 000 IP: tä käyttäjilleen yhteyden muodostamiseen Internetiin. Voit myös ohittaa sensuurin VyprDNS-ominaisuuden kautta ja nauttia nollarajoista sekä palvelimen vaihtamisessa että lataamisessa. Lisätietoja saat VyprVPN-arvosteluun.

Wrap Up for The Best VPN for Synology

Tietojesi joutuminen väärään käsiin on jotain, jonka voit täysin välttää käyttämällä luotettavaa VPN: ää. ExpressVPN, IPVanish ja VyprVPN ovat kolme esimerkkiä, jotka pystyvät tarjoamaan täysin riittävän suojan verkossa ja turvaamaan tietoreitit sinun ja NAS-laitteesi välillä.