Paras VPN 4Chanille

Jos tunnet Redditin, sinulla on jo perusajatus 4chanin toiminnasta. Verkkosivusto on enemmän tai vähemmän kuvataulu. Se suunniteltiin ensin japanilaisille käyttäjille esittelemään anime- ja mangakuvakokoelmaansa. Siitä on tullut foorumi, jossa käyttäjät käyvät foorumeita ja keskusteluja, jotka perustuvat monenlaisiin aiheisiin. Kun olet kirjautunut sivuston kotisivulle, huomaat, että sivustolla on edelleen hyvin perusasetukset, jotka koostuvat tärkeimmistä aiheista, joista useimmat ihmiset haluavat käydä keskustelua. Käyttäjät aloittavat uuden säiettä lähettämällä kuvan, jonka jälkeen heidän ajatuksensa tietystä aiheesta.


Paras VPN 4Chanille

Paras VPN 4Chanille

Vastoin sitä, mitä luulit sivustolla käymisen jälkeen, se sattuu olemaan erittäin suosittu monien käyttäjien keskuudessa. Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, että verkkosivusto tunnetaan vetoamaan suurta joukkoa ihmisiä, ja siksi käyttäjien on tiedetty lähettävän paljon arkaluontoista tietoa keskusteluihinsa. Tämä on sellaista tietoa, jota et haluaisi saada jäljitettäväksi, vain siinä tapauksessa, että asiat alkavat vakavaan. Jos haluat pitää itsesi vahingoittumattomalta, paras suoja, jonka voit asettaa, on kirjautua itsellesi luotettavalla VPN-palvelulla.

VPN-tarve 4Chania käytettäessä

Lyhenne sanoista Virtual Private Network, VPN-palvelun avulla voit muodostaa yhteyden ulkomailla sijaitseviin palvelimiin ja salata siten yhteytesi. Salattuaan kukaan ei voi selvittää mitä olet verkossa, ja sitten voit selata mitä tahansa kanavaa, jonka tarvitset ilman syytä huoleen. Tämä tarkoittaa, että luottamukselliset tietosi ovat täysin suojattuja, ja voit selata Internetiä tietäen, että kukaan ei voi tulla ja häiritä selaamistasi..

Siltä osin kuin turvallisuus on VPN-palvelun päätoiminto, etuna, josta käyttäjät hyötyvät myös, on pääsy maantieteellisesti rajoitetuille kanaville. Uskottavan VPN: n avulla käyttäjät voivat muodostaa yhteyden palvelimeen, joka sijaitsee ulkomailla, ja muuttaa todellisen IP-osoitteensa osoitteeksi, joka heijastaa sitä sijaintia, josta he haluavat nähdä olevansa surffaaminen. Kun tämä on tehty, käyttäjä voi sitten päästä mihin tahansa maantieteellisesti rajoitettuun sisältöön, ja joka sisältää laajalti suositun kuvataulusivuston 4chan. Tämä nimettömyysvarmuus auttaa takaamaan, että asiakkaat pääsevät sivustoon mistä tahansa he ovat, ja vakuuttaa heille myös, että kukaan ei pysty jäljittämään heidän yhteyttään laitteeseensa.

Internetin käytöstä nimettömästi verkossa on monia etuja. Yksi niistä sisältää mahdollisuuden suorittaa nimettömiä maksuja, kun teet ostoksia verkossa, ja käyttää myös maantieteellisesti estettyjä verkkosivustoja epäilemättä pääsyn estämistä. Luotettava palvelu lupaa myös, ettei koskaan kirjaa selaustietojasi ja että VPN-palvelu toimii aina ympäri vuorokauden..

Paras VPN 4Chanille

Kuten nyt olette voineet nähdä, VPN: n käyttöä 4Chanille ei voida todella aliarvioida. Rekisteröiminen luotettavan palveluntarjoajan lisäksi takaa, että online-tietoturvasi on turvassa, myös varmistat, että kaikki online-toiminnot ovat luottamuksellisia ja että yksityisyytesi pysyy hallinnassa.

Saatuaan nähdä VPN-palvelun tarpeen, sinun on nyt etsittävä tilaajaa, jonka tilaat. Tämä voi olla erittäin pelottava tehtävä, etenkin jos olet juuri tutustunut VPN-verkkoon. Auttaaksemme sinua ulos, olemme keksineet valikoiman muutamia palveluita, joiden voimme varmasti pitää sinut nimettömänä ja suojattuna, kun käytät 4Chania.

1. ExpressVPN

ExpressVPN on helposti yksi markkinoiden luotettavimmista VPN-palveluista. Luotettava verkko, joka sisältää noin 1500 palvelinta, on hajallaan ympäri maailmaa. Palveluntarjoaja on kuuluisa heidän jatkuvasti saatavilla olevasta asiakaspalvelusta, jonka edustajat ovat aina valmiina huolehtimaan mahdollisista huolenaiheistasi. ExpressVPN on ylpeä palvelimiensa omistamasta nopeudesta, koska heidän tunnetaan tarjoavan aina nopean ja luotettavan yhteyden. Turvallisuuden kannalta ExpressVPN ylläpitää ylin hyllyn suojaus ensisijaisen 256-bittisen AES-salauspalvelunsa ansiosta. Tilaajat ovat myös vakuuttuneita siitä, että kukaan ei koskaan jaa heidän selausrekisterinsä, ja tätä vaatimusta tukee se, että ExpressVPN: n pääkonttori sijaitsee Brittiläisillä Neitsytsaaret; alue, joka on immuuni kaikenlaiselle tiedon sääntelypolitiikalle. ExpressVPN-käyttäjät ovat myös iloisia tietäessään, että jos palveluun viittaamansa kollega päätyy ilmoittautumaan, he molemmat saavat kuukaudessa tilauksensa ilman lisäkustannuksia. Jos tämä tarjous kuulostaa mielenkiintoiselta, voi olla hyvä idea kokeilla heidän 30 päivän rahat takaisin -takuutarjoustaan ​​ja nähdä miten asiat menevät.

2. CyberGhost

CyberGhost VPN on toinen tunnettu toimittaja, joka sijaitsee Romaniasta. Pelkästään niiden sijainti varmistaa, että mitään selaintietueistasi ei jaeta koskaan, koska minkäänlainen tietojen säilyttämiskäytäntö ei vaikuta alueeseen. Heidän palvelinverkko on vaikuttava, ja noin 1524 heistä sijaitsee noin 60 maassa. Tällainen kattavuus on riittävän suuri sen varmistamiseksi, että käyttäjälläsi on aina pääsy mihin tahansa palveluun, johon haluat muodostaa yhteyden. CyberGhost käyttää myös kaksinkertaista salausjärjestelmää, jossa käytetty tietojen salaus on kaksinkertainen vahvempi kuin useimmissa muissa palveluissa. Palvelu mahdollistaa myös maksamisen nimettömästi, kuten BitCoinsin kautta, sekä PayPalin tai luottokortin kautta. Palvelun mukana tulee myös ilmainen nimettömä välityspalvelin, jota voit käyttää vain henkilöllisyytesi piilottamiseen, ei niin paljon turvataksesi selauskokemuksesi. Palvelun avulla käyttäjät voivat olla jopa 7 laitetta kytkettynä yhden tilin alle, ja tämä auttaa huolehtimaan kaikista Internet-yhteensopivista laitteistasi, kun he ovat online-tilassa. Kuten useimmat palveluntarjoajat, rahat takaisin -takuuaika on 30 päivää.

3. IPVanish

Ensinnäkin IPVanish tunnetaan omistavansa kaikki verkossa olevat yli 1500 palvelinta, ja tämä yksin on niin suuri luottamuksen lisääjä useimmille asiakkaille. Tämä johtuu siitä, että kaikki palvelua koskevat kyselyt voidaan ratkaista nopeasti ja asia ratkaistaan ​​nopeasti. Palvelulla on myös yksi nopeimmista palvelimista teollisuudessa, ja siksi monet online-pelaajat luottavat siihen, koska odotettavissa olevaa viivettä ei ole. IPVanish antaa asiakkaille myös lisätä enintään 10 laitetta yhdelle tilille, ja tämä auttaa vähentämään muiden tietoturvatoimittajien kuluja verkkoturvallisuuden vuoksi. IPVanish on tunnettu myös vihreä-teemasta, helppokäyttöisestä sovelluksestaan, joka on luultavasti paras etenkin käyttäjille, jotka ovat vasta aloittamassa VPN: llä. Sovellus voi toimia useilla alustoilla, mukaan lukien kaikki Android, Linux, iOS ja Windows. Paras tapa selvittää tarkalleen, mitä tämä palvelu voi tehdä, on kirjautua heidän 7 päivän rahat takaisin -takuupalveluun. Tämän jälkeen voit tehdä tietoisen päätöksen.

Johtopäätös 4Chanin parhaasta VPN: stä

Käyttäjillä, jotka tilaavat edelleen luotettavan VPN-palvelun, ei enää pitäisi olla huolta seuraamisesta, koska heidän yhteys piiloutuu ja heidän tiedot salataan. Internetissä ei ole merkitystä verkkovierailla ilman mitään suojausta. kirjaudu VPN-palveluun ja turvaa.