Paras VPN ABC GO: lle

American Broadcasting Channel, joka tunnetaan nimellä ABC, on edennyt pitkälle tarjoten amerikkalaisille laadukasta viihdettä. Vuonna 1943 perustettu palvelu aloitti ensin radioasemana ja aloitti sen jälkeen tv-divisioonan vuonna 1948. Tällaisten nöyrien alkujen myötä kanava on kasvanut, laajentunut ja voittanut suuren katsojayleisön ansiosta palkittujen ohjelmien ansiosta. kuten Tanssii tähtiin, miten päästä eroon murhasta ja Greyn anatomia.


Paras VPN ABC GO: lle

Paras VPN ABC GO: lle

Onko ABC Go saatavana Yhdysvaltojen ulkopuolella?

Yhä useammat ihmiset haluavat hallita suosikkiohjelmiensa saavuttamista. ABC tarjoaa verkkopohjaisen palvelun, jonka avulla käyttäjät voivat suoratoistaa kirjastossa olevaa sisältöä laitteilleen. Tämä on mahdollista ABC Go: n kautta. Voit seurata esityksiä ja live-tapahtumia niin kauan kuin sinulla on aktiivinen kaapelitilaus.

Sinun on myös oltava Yhdysvalloissa käyttääksesi tätä palvelua. ABC Go vahvistaa tämän IP-osoitteesi kautta. Internet-yhteysosoite on se, mitä useimmat verkkosivustot ja verkkopalvelut käyttävät kerätäkseen tietoja sinusta. Sen kautta yksityiskohdat, kuten sijainti ja henkilöllisyys, paljastetaan. Henkilölle, joka haluaa välttää seuraamista verkossa, tämä voi olla erittäin haitallista. Koska ABC Go on pitkälle rajoittuvien sivustojen luettelossa, useimpien Yhdysvaltojen ulkopuolella sijaitsevien amerikkalaisten on ehkä lykättävä katseluaan, kunnes he ovat palanneet takaisin maahan. Jos he kuitenkin tilaavat luotettavan VPN-palvelun, tämä ei välttämättä ole välttämätöntä.

VPN: n käyttö ABC GO: n kanssa

Virtuaali yksityinen verkko on yleensä ryhmä palveluntarjoajia, jotka ovat hajallaan eri puolilla maailmaa ja tarjoavat vaihtoehtoisen reitin käyttäjän Internet-liikenteen kulkemiselle eri puolilla maailmaa. Näin toimiessaan käyttäjä voi piilottaa yksityiset tietonsa salauksen avulla ja selaustiedot pitää erillään Internet-palveluntarjoajistaan..

VPN: n avulla voit muuttaa IP-osoitteesi osoitteesta, joka yleensä vastaa tarkkaa sijaintiasi, sellaiseen, joka näyttää sijaintisi sen maan perusteella, josta palvelin löytyy. Tämä taitava pikku temppu antaa sinun näyttää siltä, ​​että olet kotona Yhdysvalloissa, ja siksi suoratoistaa sisältöä ABC Go: sta ulkomaille..

Parhaat VPN: t ABC Go: lle

VPN: n käyttö myös peittää sinut kaikista toimenpiteistä, joita Internet-palveluntarjoajasi voi käyttää hidastamaan tai valvomaan yhteyttäsi. Jos Internet-palveluntarjoajasi on yhtä ilkeä kuin useimmat, heillä on todennäköisesti käsitys siitä, mitä vietät aikaasi tekemällä verkossa. Internet-palveluntarjoajista on saatu useita raportteja, jotka hidastavat käyttäjän nopeutta suoratoistossa estääkseen heitä tekemästä sitä, koska se vie paljon kaistanleveyttä ja on siksi kallis ylläpitää. VPN auttaa sinua välttämään tämän, ja tarjoaa yksityisyyden ja turvallisuuden tason, johon olet varma, kun käytät pankkiasi online-tilassa tai ostoksilla. Nyt kun olemme tarkastelleet VPN: n käytön etuja, pohditaan, mitkä tarjoajat harkitsevat suoratoistoa ABC Go: lta Yhdysvaltojen ulkopuolella.

1. ExpressVPN

ExpressVPN on paras ABC GO: n VPN-luetteloomme. Yli 2000 palvelimella 94 maassa ExpressVPN pystyy piilottamaan todellisen sijaintisi ja yhdistämään teidät ABC Go -alustaan ​​riippumatta siitä, missä olet. Palveluntarjoajan kotipaikka on Ison-Britannian Neitsytsaaret, ja tämä on maa, joka ei kuulu ”14 Eyes” -aloitteeseen, eli kukaan ei pyydä kenenkään selaustietoja.

ExpressVPN takaa käyttäjille nolla blogging -käytännön, kaistaleveyden yhteyden, jolla ei ole rajoja, samoin kuin rajoittamattoman palvelinkytkimen. ExpressVPN on myös hieno suoratoisto erittäin nopeiden yhteyksien ansiosta. Se tukee myös muita aktiviteetteja, kuten torrentia tai suuria latauksia. Palvelu tarjoaa 256-bittisen AES-salauksen, jotta tietosi pysyvät turvassa, ja sillä on automaattinen tapukytkin, jos jotain tapahtuu VPN-yhteydellesi. Enintään 3 muuta samanaikaista laitetta tuetaan. ExpressVPN: llä on pitkä luettelo ominaisuuksista, joista voisi hyötyä kirjautumisen yhteydessä. Jos haluat lisätietoja niistä, tutustu ExpressVPN-arvosteluun.

2. BulletVPN

BulletVPN on sellainen palveluntarjoaja, joka ymmärtää kuinka tärkeä nopeus on käyttäjälle. Suunnittelussa VPN: n kautta tapahtuva salaus pyrkii vähentämään Internet-nopeutta. BulletVPN yrittää varmistaa, että alennus pidetään kuitenkin minimissä. Tämä tarkoittaa, että suoratoistosi ei hidastu niin paljon, kun olet tilannut palvelun. BulletVPN tarjoaa 256-bittisen AES-standardin salauspalvelun kaikille käyttäjilleen. Voit valita VPN-protokollallesi OpenVPN, PPTP, SSTP, L2TP / IPSec ja IKEv2..

BulletVPN antaa käyttäjilleen myös piilottaa sijaintinsa Smart DNS -palvelun kautta. VPN-asiakasohjelma voi toimia millä tahansa Android-, Windows-, Linux-, iOS- tai Mac OS -laitteella. BulletVPN: llä on hyvin ylläpidetty nolla hakkuupolitiikka. Palveluntarjoajalla on kunnollinen palvelin läsnäolo. Siksi sinun ei tarvitse murehtia mihin palvelimeen muodostetaan yhteys. Lisätietoja BulletVPN-arvosteluistamme saat tilaamasi tilauksen perusteella.

3. NordVPN

NordVPN on paras tarjoaja käyttäjille, jotka etsivät monipuolista suojauslähdettä. Palvelussa on yli 4000 palvelinta ympäri maailmaa. Terveellinen määrä heistä on saatavana alueilla, joilla ylläpidetään suosituimpia verkkosivustoja. Kun palveluntarjoajana on NordVPN, sinulla on laaja valikoima ominaisuuksia ja työkaluja. NordVPN korostaa turvallisuutesi tärkeyttä. Joten normaalin 256-bittisen AES-salauksen päällä on DoubleVPN. Voit reitittää liikennettä kahden palvelimen kautta yhden sijasta lisätäksesi tietoturvaa.

NordVPN mahdollistaa myös jopa 6 samanaikaista laitetta. Tämä riittää kattamaan esimerkiksi koko käyttäjien kotitalouden. Palvelussa on myös hävitetyt palvelimet käyttäjille, jotka sijaitsevat maissa, joissa VPN: n käyttö on kielletty. NordVPN tukee Toria VPN: n kautta lisääntynyttä nimettömyyttä. NordVPN sisältää myös Cybersec-ohjelmiston, joka vastaa haittaohjelmien tai ei-toivottujen mainosten pitämisestä loitolla, sekä SmartPlay maantieteellisten rajoitusten kiertämisestä. Palvelu tukee torrentiaa ja sillä on luotettavat nopeudet käyttäjille, jotka haluavat suoratoistaa. Tarkempi analyysi saat tervetuloa tutustumaan NordVPN-arvosteluamme.

Paras ABC Go VPN – Wrap Up

Monet ihmiset ovat kääntymässä pois tavanomaisesta televisiosta viihteensä vuoksi. Ainoa kysymys, jota he saattavat joutua käsittelemään, ovat maantieteelliset rajoitukset, joita jotkut sivustot ja kanavat ovat asettaneet laadukkaalla sisällöllä. Tarvitset vain uskottavan VPN-palvelun tämän ongelman ohittamiseksi. Jos jatkat ja harkitset mitä tahansa kolmesta luotettavasta, jotka olemme maininneet yllä, voit olla varma, että olet menossa oikeaan suuntaan.