Paras VPN Afrikassa

Kauhaluettelosi käymistä paikoista olisi todella epätäydellinen, jos sinulla ei olisi poimittua afrikkalaista määränpäätä. Itse asiassa, jos kuninkaalliset, kuten Kate Middleton ja prinssi William, päättivät kihlautua lomallaan Keniassa, menetät melko paljon, jos et silti halua mennä sinne. Afrikassa on vain niin paljon villieläimiä, nähtävää ja tutkittavaa kulttuuria. Suunnittelu matkalle todella tekisi itsellesi valtavan suosion.


Paras VPN Afrikassa

Paras VPN Afrikassa

Internet Afrikassa

Ainoa asia, josta sinulla todennäköisesti on jonkin verran kamppailua, varsinkin jos olet lähtöisin kehittyneestä maailmasta, on infrastruktuurin puute useimmissa Afrikan maissa. Tietysti joillakin menee paremmin kuin toisilla. Joten sinun on todella mukauduttava nykytilanteeseen sen mukaan, mitä tapahtuu siinä maassa, jossa olet. Esimerkiksi Internetin tarjonnan ja saatavuuden suhteen mantereella ei todellakaan ole niin hyvää kuin muilla. maailman. Internetin levinneisyysaste mantereella on korkein noin 80%, ja tämä on Keniassa. Tämä tilasto heijastaa myös vain kaupunkialueiden ja niiden ympäristön tilannetta. Mene pidemmälle, esimerkiksi mitä enemmän maaseutualueita, ja huomaat huomattavan eron yhteyksissä.

Tämä yhdistettynä siihen tosiasiaan, että useimmissa Afrikan maissa on erittäin tiukat hallitukset, tarkoittaa sitä, että saatat kohdata joitain ongelmia yksityisyytesi ja yhteytesi kanssa, kun laskeudut minne Afrikkaan oletkin menossa. Esimerkiksi Uganda otti äskettäin käyttöön sosiaalisen median veron pyrkiessään hallitsemaan sitä, mitä sosiaaliseen mediaan julkaistaan. Kuvittele sitä; joudut maksamaan hallitukselle siitä, mitä lähetät henkilökohtaiseen sosiaalisen median alustoihisi.

Jotkut maat ovat myös erittäin kiinnostuneita seuraamaan tilannetta siitä, mitä heidän hallintomenoistaan ​​sanotaan Internetissä. He jopa estävät pääsyn sivustoon, jos todella haluavat estää tiettyjen tietojen leviämisen. Jos he kohtaavat tunteita, joista he eivät pidä, kirjoittaja saattaa joutua vankilaan, jos he eivät ole varovaisia. Tämä on synkkä todellisuus, jonka kanssa suurin osa Afrikan maiden suurimmassa osassa asuvista kansalaisista elää. Mutta tapauksen ei todellakaan tarvitse olla sama sinulle, jos toivot lentävän sinne ulkomaalaisena.

VPN: n käyttö Afrikassa

Liittyminen virtuaalisen yksityisen verkon tarjoajan kanssa on luultavasti yksi paras asia, jonka voit tehdä varmistaaksesi, että nautit sääntelemättömästä selauskokemuksesta Afrikan matkasi aikana. VPN pystyy suojaamaan yhteytesi salaamalla. Tämä mahdollistaa liiketoiminnan jatkumisen verkossa ilman, että sinun on huolehdittava siitä, että kuka tahansa seuraa aktiviteettiasi. Jopa Internet-palveluntarjoajasi ei tiedä mitä olet verkossa, mikä tekee verkkotyöstäsi yksityisen ja luottamuksellisen.

Toinen valtava etu, jonka saat nauttiaksesi VPN: stä, on nimettömyys verkossa. VPN: n käyttö tarkoittaa, että pystyt salaamaan henkilöllisyytesi sivustoihin, joihin päätät käydä. Tämä on tärkeää etenkin, jos haluat päästä sivustoihin, jotka ovat saattaneet mustassa listassa sen maan hallitus, johon olet voinut matkustaa. Tämä nimettömyysaste antaa sinulle pääsyn myös maantieteellisesti rajoitettuihin sivustoihin, joiden palvelut eivät olisi sinulle käytettävissä, jos he saavat selville, että asut Afrikassa. Pääsy tällaisille sivustoille myönnetään, koska olet muuttanut IP-osoitettasi, kun olet muodostanut yhteyden toisessa maassa sijaitsevaan palvelimeen.

Parhaat VPN-verkot Afrikassa

Kaikki nämä ovat etuja, jotka voit saada VPN-palvelusta, mutta vain jos valitset oikean. Oikea tässä yhteydessä on sellainen, joka tarjoaa kiistattoman online-tietoturvan ja tarjoaa nopeuksia, jotka eivät yleensä pakota sinua totumaan siihen, johon et ole tottunut. Täydellisen palveluntarjoajan löytäminen riippuu tietysti siitä, mitkä ovat tarpeitasi. Laajentaaksesi alaasi, meillä on jo muutamia ehdotuksia, joista olemme varmasti erittäin hyödyllisiä. Katso lyhyt luettelo Afrikan parhaista VPN-verkkoista.

1. ExpressVPN

ExpressVPN asettaa palkin melko korkealle sen suhteen, mitä sinun pitäisi odottaa vakiintuneelta palveluntarjoajalta. Palvelulla on noin 2000 palvelinta nimelleen ja läsnäolo Afrikan maissa, kuten Algeriassa, Egyptissä, Keniassa ja Etelä-Afrikassa, palvelun avulla on enemmän kuin mahdollista suojata yhteys. ExpressVPN valitsee OpenVPN-protokollan, johon niiden tehokkain suojaus perustuu. Sen avulla käyttäjät voivat myös kääntyä PPTP: n, L2TP: n ja sekä IKEv1: n että IKEv2: n puoleen haluamastaan ​​tai laitteesta riippuen.

ExpressVPN on myös paras tarjoaja, jonka puoleen kääntyä, jos olet ensimmäinen kerta VPN-käyttäjä. Heidän asiakaspalvelunsa on aina enemmän kuin halukas tarjoamaan opastusta ja apua kaikille kysyjille, koska he ovat käytettävissä ympäri vuorokauden ympäri sekä live-chatin että sähköpostin välityksellä. ExpressVPN on myös yksi harvoista palveluntarjoajista, jotka tarjoavat palveluita, kuten jaettu tunnelointi ja VPN Kill Switch. Saat myös varkainpalvelimia selaamaan rajoitettuja Internet-osia maissa, joissa sensuuri on erittäin korkea. Tutustuksesi siihen, mitä muuta löytyy myymälästä tilauksen jälkeen, vie hetki aikaa tutkiaksesi ExpressVPN-arvosteluamme.

2. BulletVPN

BulletVPN on toinen kova haastaja VPN-teollisuudessa, joka on erittäin harkinnan arvoinen. Ensinnäkin palvelu perustuu Viroon, joka on jo hyvä paikka saada VPN-yritys, koska ei ole mitään tietosäännöksiä, joita sen olisi pakko noudattaa. Palvelussa ei ole niin suurta palvelinohjelmaa. Käytettävissä olevat VPN-palvelimet kattavat kuitenkin maailman suosituimmat kohteet.

BulletVPN antaa käyttäjille mahdollisuuden olla jopa 3 samanaikaista yhteyttä käynnissä kerralla, mikä tarkoittaa, että sinulla on mahdollisuus suojata suurin osa Internet-yhteensopivista laitteistasi. BulletVPN: n tarjoama VPN-asiakasohjelma on myös melko helppo käyttää ja selata, ja se on yhteensopiva laitteiden kanssa, joiden käyttöjärjestelmä on Android, iOS, Windows ja Linux. BulletVPN sisältää tilaukseesi myös älykkään DNS-palvelun, joka sopii erinomaisesti maantieteellisesti rajoittavien lohkojen kiertämiseen. Lisätietoja BulletVPN-katsauksesta saat lisätietoja siitä, mitä palveluntarjoaja sisältää VPN-pakettiinsa.

3. NordVPN

NordVPN takaa, että tilaajat saavat parhaan mahdollisen online-suojauksen. Palvelun tarjoaman online-tietoturvan parantamiseksi on taattu niin monta ominaisuutta, että palvelu on taattu. Kaikkien Afrikkaan suuntautuvien ei tarvitse olla huolissaan palvelimien läsnäolosta, koska palvelulla on noin 4000 läsnäoloa ympäri maailmaa, 18: lla sekä Egyptissä että Etelä-Afrikassa. NordVPN on myös varsin runsas monien tukemien yhteyksien lukumäärässä, joten käyttäjät voivat yhdistää jopa 6 muuta laitetta saman käyttäjätilin alle.

Tällä VPN-palveluntarjoajalla on myös tuki P2P-tiedostojen jakamiselle ja Tor-yhteys VPN: lle lisääntynyt nimettömyys. Hämmennetyt palvelimet niille, jotka sijaitsevat erittäin sensuurissa maissa, omistettu IP-palvelimet niille, jotka eivät halua jakaa palvelimiaan kenenkään muun kanssa, ja kaksinkertaiset VPN-palvelimet tarjoavat kaksinkertaisen suojaustason ovat myös käytettävissä. NordVPN: llä on myös Cybersec-ominaisuus. Se auttaa sinua pitämään selauksesi poissa häiritsevistä mainoksista ja haittaohjelmista. SmartPlay-ominaisuus on loistava käyttäjille, jotka haluavat pääsyn paremmin maantieteellisesti rajoittaviin sivustoihin ja kanaviin. Tutustu tarkemmin siihen, kuinka kaikki nämä lisätyt työkalut parantaisi verkkokokemustasi, lue aikaa NordVPN-arvosteluamme.

Nopein Internet-nopeus Afrikassa 

Tässä on luettelo maista, jotka tarjoavat parhaan Internet-yhteyden Afrikassa. Voit myös tutustua maailman nopeimpien Internet-maiden luetteloomme.

 1. Kenia
 2. Seychellit
 3. Etelä-Afrikka
 4. Marokko
 5. Tunisia
 6. Madagaskar
 7. Zimbabwe
 8. Sambia
 9. Ghana
 10. Liberia
 11. Uganda
 12. Nigeria

Päätelmä Afrikan parhaasta VPN: stä

Huolimatta monista Afrikan alueiden Internetin käyttöä koskevista säännöistä, tämä ei oikeastaan ​​ole toimiva tekosyy, jotta se ylitettäisiin käyntikohteiden luettelostasi. Hanki vain luotettava VPN huolehtiaksesi läsnäolostasi verkossa, ja sinulla on hyvä mennä.