Paras VPN Amazon Echo: lle

Ei ole väitettä siitä, että Amazon Echo on hieno laite. Aikataulun järjestämisestä suosikkimusiikkisi toistamiseen. Mutta kaikki tämä tulee hintaan – yksityisyytesi. Puhumattakaan siitä, että käytettävissä olevat musiikkipisäkkeet voivat olla estetty alueellasi, jossa asut. Siksi VPN: n käyttö on melko välttämätöntä, jos haluat käyttää Amazon Echo -sovellusta täysimääräisesti. Lue eteenpäin selvittääksesi mikä VPN-palveluntarjoaja on paras.


Paras VPN Amazon Echo: lle

Paras VPN Amazon Echo: lle

Paras VPN Amazon Echolle – Pikakatsaus

VPN on Internet-työkalu, joka suojaa online-tietojasi selaamisen aikana. Sen sijaan, että työskentelisi suoraan Internet-yhteydelläsi, Virtual Private Network välittää liikennettä yksityisen palvelimen kautta. Tämä tietysti tekee nimettömäksi Internet-lähestymistavasi ja peittää henkilöllisyytesi. Niille teistä, joilla on Amazon Echo, tämä voi olla erittäin kätevä yksityisyyden ja rajoitusten suhteen. Puhumme siitä myöhemmin tässä artikkelissa.

VPN-palveluntarjoajista ei ole pulaa markkinoilla. Muutama niistä on kuitenkin aikaa ja rahaa arvoinen. Muista, että luottamuksesi ilmaiseen VPN: ään on huono idea. Se on riskialtista ja voi vaarantaa Internet-tietoturvasi ja yksityisyytesi.

Ilmainen VPN saattaa myydä tietosi sisaryhtiöille tulojen vuoksi. Kuinka muuten he maksavat maksunsa, jos tarjoavat palveluitaan ilmaiseksi? Henkilökohtaisista tiedoistasi tulee heidän tärkein tulolähde. Joten ole varovainen. Tänään luettelossani olevat VPN: t edustavat alan huippua. Olen toimittanut sinulle pöydän, jotta voit saada nopean leikittelun siitä, mitä seuraavaksi tapahtuu tässä katsauksessa. Tarkista se.

Paras VPN Amazon Echo: lle

Kuten aiemmin mainitsin, hyvämaineisen VPN-palveluntarjoajan omistaminen on erittäin tärkeää Amazon Echoa käytettäessä. Menin eteenpäin ja tarkistin parhaat tarjoajat helpottaaksesi hakuasi. Joten vieritä ja tarkista, mitä kukin näistä VPN-verkoista voi tarjota, ja valitse yksi, joka hyödyttää sinua eniten. Tästä huolimatta tässä on Amazon Echon parhaat VPN: t.

ExpressVPN

ExpressVPN tulee ensin listallemme sen monipuolisten ominaisuuksien vuoksi. Siinä on palvelimia, jotka ovat hajallaan ympäri maailmaa, ja yksi harvoista VPN-palveluntarjoajista, jotka todella voivat poistaa Netflixin eston. Paras asia tässä palveluntarjoajassa on, että voit ladata, asentaa ja muodostaa yhteyden napin painalluksella. Sitä on melko helppo käyttää, ja sinun ei tarvitse olla tekniikan taitava liikkumaan siinä. Lisäksi tässä on luettelo siitä, mitä ExpressVPN myöntää sinulle kirjautumisen yhteydessä.

 • Palvelimet yli 90 maassa.
 • Ei lokikirjakäytäntöä.
 • Tappikytkin.
 • Luokan paras salaus.
 • 24/7 asiakastuki.
 • Zero-Knowledge DNS.
 • 30 päivän rahat takaisin.

IPVanish

IPVanish on erinomainen nollalokeihin perustuva VPN, erityisesti pelaamista varten. Tämä VPN on erittäin turvallinen, yksityinen ja myös uskomattoman nopea. Latausnopeudet ovat loistavia monissa suosituissa palvelinpaikoissa, joten musiikin suoratoisto on taattu ilman viiveitä Amazon Echo -laitteellasi. Jos haluat tietää lisää tästä vankasta VPN-palveluntarjoajasta, katso alla olevaa luetteloa:

 • 40 000+ IP-osoitetta 60 maassa.
 • 10 samanaikaista yhteyttä.
 • 24/7 live chat-tuki.
 • Tappikytkin.
 • Salaus AES-256: n kautta.
 • 7 päivän palautuskäytäntö.

NordVPN

Koe miltä Internet tuntuu estämättä ja sensuroimasta kenenkään muun kanssa NordVPN. Tämä palveluntarjoaja tarjoaa tuhansia palvelimia ympäri maailmaa, mukaan lukien toimivat palvelimet alueilla, joilla on raskaita online-rajoituksia, jotka kieltävät VPN: t. Yksi asia, joka tällä on listalla olevista muista, on sen CyberSec. Tämä ominaisuus suojaa laitettasi viruksilta, haittaohjelmilta ja muilta haittaohjelmilta, jotka saattavat kohdistaa sinua. Tutustu tarkemmin siihen, mitä tämä VPN tarjoaa:

 • Korkean tason salaus.
 • Älykäs DNS-ominaisuus.
 • DNS-vuodonsuojaus.
 • 24/7 live chat-tuki.
 • Tappikytkin.
 • Tupla-VPN.
 • 5000+ palvelinta 62+ maassa.
 • 30 päivän palautuskäytäntö.

BulletVPN

BulletVPN on yksi parhaimmista, kun kyse on streaming-kokemuksestasi. Tosiasia, että sillä ei ole niin, että monet palvelimet ympäri maailmaa saattavat huolestuttaa sinua, mutta älä murehdi, sillä on niitä alueella, jolla se todella hyödyttää sinua. Muut tämän VPN: n tarjoamat hyödyt puhaltavat mielesi. Tässä on muutama:

 • Tappikytkin.
 • 5 erilaista turvaprotokollaa.
 • Palvelimet yli 30 maassa.
 • 24/7 live chat-tuki.
 • Älykäs DNS
 • Sotilaslaatuiset salaukset.
 • 30 päivän palautuskäytäntö.

Miksi VPN Amazon Echolle?

VPN-yhteyden saaminen Amazon Echoa käytettäessä on erittäin tärkeä tehtävä. Jokainen Internetiin kytketty laite on vaarassa, kun tietoverkkorikollisuus on suuri. Alexaa käyttämällä voit jakaa paljon henkilökohtaisia ​​tietoja, jotka hakkerit voivat kerätä. Toisaalta, jos olet vain viihdyttämässä, jotkut ladattavat ominaisuudet eivät välttämättä ole käytettävissä maassasi.

Siksi tarvitset kiertotavan, joka antaa sinulle pääsyn kaikkiin toisella puolella oleviin asioihin asentamalla VPN reitittimeesi. Katso näitä vinkkejä.

Ohita maantieteelliset rajoitukset

Amazon Echo on loistava tapa kuunnella musiikkia. Se on tietenkin mahdollista, kun lataat laajennuksen Alexa-sovelluksella tietyltä laitteelta, kuten iPhone, iPad tai Android. Otetaan esimerkiksi Pandora, laajennus on saatavana vain Yhdysvalloissa. Jopa Amazon Alexaa ei voi ladata alueen ulkopuolella. Joten kaikki mitä tarvitset, on asentaa VPN reitittimellesi ja luoda yhteys, joka kattaa koko taloverkon.

VPN: n avulla voit käyttää Pandoraa ja Spotifyn kaltaisia ​​ominaisuuksia ja käyttää niitä antamalla vain äänikomennon. Ainoa mitä sinun on tehtävä on muodostaa yhteys Yhdysvaltain palvelimeen ja nautit Amazon Echosta maksimaalisesti siitä huolimatta, että olet Yhdysvaltojen ulkopuolella. Lisätietoja saat tästä ohjeesta, kuinka Amazon Echo voidaan asettaa Yhdysvaltojen ulkopuolelle.

Yksityisyys ja turvallisuus

Pohjimmiltaan Amazon Echo ei ole tarkoitus olla yksityinen. Haluatko mukavuutta? Maksa sitten yksityisyyttä. Laitteen päätehtävä on KUUNNELLA käskyihisi ja toimi niiden mukaan. Mikä saa sinut luulemaan, että se ei kuuntele tällä hetkellä? Jos sinulla on kaiku kotona, niin kaikki sanomasi voidaan tallentaa, jotta Amazon voi oppia sinusta enemmän joka minuutti. Puhumattakaan siitä, että hakkerit saattavat saada sen käsiksi ja vakoilla sinua, edes tietämättä. Joten vakoileeko Alexa meitä vai onko se vain vainoharhaisessa päässämme?

Jokainen, joka voi vakoilla, voi määrittää sijaintisi IP-osoitteesi perusteella. Ja koska Amazon Echo on kytketty kodin Wi-Fi-verkkoon, sijaintisi on valmiina tarttumaan mahdollisen verkkohyökkäyksen aikana. Siitä huolimatta, kun yhteytesi on salattu VPN: llä, IP-osoitteesi on hyvin piilotettu. Seurauksena on, että sinun ei tarvitse murehtia, jos Amazon Echo vaarantaa yksityisyytesi. Olet VPN: n kanssa turvallisissa käsissä.

Paras VPN Amazon Echo: lle – viimeiset sanat

Jos todella haluat optimoida kaikukokemuksesi, ohittaa rajoitukset ja suojata yksityisyyttäsi, VPN: n käyttö on pakollinen. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on asentaa VPN reitittimellesi ja olet keskustelu yksi henkilöstä Alexan kanssa ilman häiriöitä ei-toivottujen ulkopuolisten toimesta..