Paras VPN Chilelle

Ah, Chile, Etelä-Amerikan helmi.


Chile on kaunis Tyynenmeren rannalla oleva maa, joka houkuttelee ympäri vuoden monia turisteja, jotka kaikki tulevat nauttimaan upeista nähtävyyksistä ja paikoista. Etelä-Amerikan maa on myös ulkomaille suuntautuva magneetti. Sen korkean tulotason talous ja korkea elintaso tekevät mahtavasta vaihtoehdosta. Jos suunnittelet matkaa Chileen joko turistina tai ulkomailla, sinun on hankittava itsellesi VPN-verkkoturvallisuus. Lue lisätietoja siitä, miksi sinun pitäisi käyttää VPN: ää ja mitkä VPN: t toimivat parhaiten Chileen.

Paras VPN Chilelle

Chilen lippu

Internet Chilessä

Chilessä on ilmainen internet. Chilen hallitus suhtautuu kansalaistensa oikeuteen sanan- ja lehdistönvapauteen erittäin vakavasti, eikä sillä ole pakotettua Internet-sensuuria. Itse asiassa Chile oli ensimmäinen maa, joka otti vuonna 2010 käyttöön verkon puolueettomuutta koskevia lakeja näiden oikeuksien suojelemiseksi.

Lisäksi Chilellä on yksi alueensa edistyneimmistä tietoliikenneinfrastruktuureista ja korkein Internet-käyttöaste Etelä-Amerikassa..

Toisin sanoen chileläisillä on hyvät Internet-yhteydet ja täydellinen vapaus verkossa.

Miksi tarvitset VPN: ää Chilessä?

Jos Internet on hieno, miksi tarvitset VPN: tä?

Yksinkertainen.

Internet ei ole rajoitettu yhteen paikkaan, mikä tarkoittaa, että kukaan ei voi taata turvallisuuttasi online-tilassa. VPN voi kuitenkin. Se suojaa tietosi salaamalla ja reitittää liikenteen uudelleen yksityisen yhteyden kautta.

VPN voi myös muuttaa julkista IP-osoitettasi. Kaikista etuisuuksistaan ​​huolimatta Chile on edelleen geoblokeroidun sisällön alainen. VPN: n avulla pääset helposti alueellisesti rajoitettuihin verkkosivustoihin. Tämä tarkoittaa, että voit rentoutua terassillasi Chilessä katsellessasi suosikkitelevisioesityksesi amerikkalaiselta verkkosivustolta helposti.

Kuka ei haluaisi maailmanlaajuista selaamista turvallisen ja nimettömän yhteyden kautta?

Paras VPN Chilelle

Nyt kun tiedät miksi tarvitset VPN: ää Chileen, puhutaanpa mitä VPN sinun pitäisi hankkia.

Kun tarkastelet VPN-verkkovaihtoehtoja, on mielessä joitain asioita.

Ensinnäkin, älä käytä ilmaista VPN-yhteyttä. Useimmiten maksat siitä. Tämä ei tarkoita, että palvelu ei olisi “ilmainen”, se tarkoittaa vain, että maksat siitä tiedoillasi. Useimmat ilmaiset VPN-verkot pitävät käyttäjien lokit ja jakavat tietoja mainostajille ja kolmansille osapuolille. VPN: n koko tarkoitus on antaa sinulle yksityisyys, turvallisuus ja nimettömyys online-tilassa. Jos tietosi kirjataan ja myydään, VPN: n koko tarkoitus häviää.

Kun olet poistanut ilmaiset VPN-asetukset, sinun tulisi tarkastella luotettavien, maksettujen VPN-verkkojen tarjoamia ominaisuuksia. Sinun tulisi olla huolissaan Internet-nopeudesta, tietosuojakäytännöstä ja VPN-palvelimen kattavuudesta.

 • VPN: t vaikuttavat sinuun Internetin nopeus; Tietojen salaaminen ja liikenteen uudelleen reitittäminen hidastaa Internet-yhteyttäsi. VPN, jonka palvelimet on optimoitu nopeudelle, ei vaikuta yhteyteesi niin paljon. Nopeus on tärkeä tekijä, koska se voi vaikuttaa suoratoistoon ja latauksiin.
 • Tietosuojakäytäntö VPN-verkkotunnus on tärkeä, koska se kertoo, pitääkö VPN mitään tietolokkeja, mitä he tekevät ylläpidettävien aggregoitujen lokien kanssa ja kuinka suojaavat yksityisyyttäsi yleensä.
 • Mitä tulee palvelimen kattavuus; tarvitset VPN: n, jonka palvelimet ovat levinneet ympäri maailmaa. Mitä laajempi palvelimen peittoalue, sitä helpompi on poistaa georajoitteiden estäminen ja hyötyä nopeasta yhteydestä. Yleensä yhteyden muodostaminen palvelimeen lähellä todellista sijaintiasi ohittaa paljon nopeusongelmia, joita saatat kohdata VPN: n kanssa.

Älä kuitenkaan ole huolissasi. Olemme jo laatineet luettelon Chilen suosituimmista VPN-palveluista yllä olevien pätevyyksien perusteella:

ExpressVPN

Ensimmäinen ehdotuksemme on vuoden 2018 paras VPN-palveluntarjoaja. ExpressVPN on tarjonnut erinomaista palvelua jo muutaman vuoden ajan ja hankkinut omistautuneen käyttäjäkunnan. Ne tarjoavat yli 2000 palvelinta yli 94 maassa, joten ne tarjoavat ehdottomasti globaalin palvelinpeiton. ExpressVPN: llä on myös tiukka nollapolkikäytäntö ja antaa käyttäjilleen mahdollisuudet pysyä nimettöminä jopa kirjautumisprosessin kautta. Internet-nopeuden suhteen ExpressVPN: n tiedetään olevan yksi markkinoiden nopeimmista VPN-palveluista. Kaikki heidän palvelimet on optimoitu suoratoistoa varten, ja heillä on jopa palvelinlaajuinen DDoS-suojaus. Saat myös:

 • Sotilaallisen luokan salaus
 • Uusimmat VPN-protokollat
 • Ilmainen Smart DNS -palvelu nimeltään MediaStreamer
 • Pääsy 5 tähden asiakastukitiimiin suorana ympäri vuorokauden käydyn keskustelun kautta
 • 30 päivän rahat takaisin -takuu, jotta voit testata palvelun ennen sitoutumista siihen

Voit lukea ExpressVPN: n koko arvostelu täältä saadaksesi lisätietoja palveluntarjoajasta.

BulletVPN

Tämän luettelon toista ehdotusta pidetään yhtenä nopeimmista VPN-palveluntarjoajista. BulletVPN: llä ei ehkä ole suurta palvelimien määrää, mutta maat, joissa palvelimet sijaitsevat, jakautuvat tasaisesti kaikille asutuille mantereille. Heidän palvelimet on myös optimoitu nopeuden ja P2P: n jakamiseen, mikä on hienoa, jos olet innokas torrenteri. He myös ylpeilevät tiukalla nollaloki-politiikalla ja ottavat kaikki yksityisyyttä ja turvallisuutta koskevat huolet sydämeensä. BulletVPN -sovelluksella voit käyttää:

 • Sotilaslaatuiset salaukset
 • 5 erilaista VPN-protokollaa, mukaan lukien OpenVPN
 • Älykäs DNS-ominaisuus
 • 24/7 suora asiakastuki chatin tai sähköpostin välityksellä
 • 30 päivän palautuskäytäntö

Tässä on BulletVPN: n koko arvostelu, jotta voit lukea kaiken siitä.

NordVPN

Ehdotus numero 3 tässä luettelossa on NordVPN; yksi ominaisuuksista raskaimmista VPN-verkoista. Heidän palvelimet kattavat yli 60 maata tarjoamalla käyttäjille maailmanlaajuisen kattavuuden ja laajan valikoiman palvelinvaihtoehtoja (yli 4000 palvelinta). NordVPN: n tietosuojakäytäntö osoittaa heidän suhtautuvansa vakavasti yksityisyyteen, koska heidän tiukkoihin nollalokeja koskeviin käytäntöihin liittyy vaikuttava turvaominaisuus: Tupla-VPN. Mitä tulee NordVPN: n nopeuteen, heidän P2P: lle optimoidut palvelimet tarjoavat vaikuttavia lataus- ja lähetysnopeuksia, jotka ovat täydellisiä suoratoistoa varten. Joitakin ominaisuuksia, joita saat NordVPN: n avulla, ovat:

 • Tupla-VPN-salaus
 • Jaettu tunnelointi
 • Älykäs DNS-ominaisuus nimeltään SmartPlay
 • 24/7 live chat-tuki
 • 30 päivän palautuskäytäntö

Voit saada kuvan kaikista NordVPN: n ominaisuuksista palvelun täydellisessä katsauksessa.

IPVanish

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, IPVanish. Viimeisessä VPN-ehdotuksessamme on yli 750 palvelinta yli 60 maassa. Heillä on myös matala lataus- ja latausnopeus, mikä toimii hyvin heidän P2P-optimoitujen palvelimien kanssa. Kuten muutkin ehdotukset, IPVanishilla on nollalokkikäytäntö ja noudatetaan tiukasti tarjoamalla käyttäjilleen yksityisen ja nimettömän VPN-kokemuksen. IPVanishilla saat hyötyä myös:

 • Pääsy Tier-1 VPN-verkkoihin
 • SOCKS5 Proxy
 • 10 samanaikaista laiteyhteyttä
 • 24/7 live chat-tuki
 • 7 päivän palautuskäytäntö

Voit lukea IPVanishin koko katsauksen täältä saadaksesi lisätietoja palveluntarjoajasta.

Chilen paras VPN – viimeiset ajatukset

Chilellä on merkittävä Internet; loistava infrastruktuuri, helppo pääsy ja täysi käyttövapaus, kunhan et osallistu laittomiin toimiin verkossa. Tämä ei tarkoita, että sinun pitäisi luopua VPN-tilauksesta. Tarvitset edelleen VPN: n suojautuaksesi mahdollisilta iskeiltä ja hyökkäyksiltä. Voit olla kiitollinen myös VPN: stä, kun pääset käyttämään mitä tahansa geoblokattua sisältöä.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map