Paras VPN Comcast Xfinitylle vuonna 2020

Kaikki tietävät, että kaapelipohjainen Internet on selvästi luotettavampi kuin langaton muoto, ja tämä on yksi tärkeimmistä syistä, miksi Xfinityn kaltainen yritys nauttii edelleen menestyvästä liiketoiminnasta. Yhdysvaltain suurimpana Internet-palveluiden tarjoajana Xfinity tunnetaan nopeista nopeuksistaan, jotka ovat valtava askel kilpailun edessä. Tämä puolestaan ​​mahdollistaa saumattoman suoratoiston ja keskeytymättömän torrentin palvelun tilaajille. Ainoa Comcast Xfinity -käyttäjien ongelma on vähentynyt nopeus, jolla suurin osa heistä kokee, kun suoratoistetaan tietyiltä kanavilta tai ladataan useilta sivustoilta. Tämän lisäksi maantieteellisesti rajoitetun sisällön saatavuus on jonkin verran rajoitettua, mikä tarkoittaa, että saatat turhautua, kun yrität kirjautua sisään sivustoille, joiden pääpalvelimet sijaitsevat kaukana maissa. Nämä asiat saattavat olla hiukan kourallisia käsiteltäviksi, varsinkin jos olet käyttäjä, joka on riippuvainen Internetistä liiketoiminnalle tai muulle laajamittaiseen käyttöön.

Paras VPN Comcast Xfinitylle vuonna 2020

Paras VPN Comcast Xfinitylle vuonna 2020

Mikä on VPN?

Onneksi on olemassa ratkaisu, joka toteutetaan varmistaen, että pystyt kiertämään kaikki nämä ongelmat ja selaamaan Internetiä ilman minkäänlaisia ​​rajoituksia. Tämä ratkaisu on VPN-palvelun käytössä. Virtuaali yksityinen verkko muodostuu palvelinryhmästä, joka on hajallaan useissa maissa ja jonka kautta liikenteesi salataan, ja Internet-palveluntarjoajan on vaikeaa selvittää tarkalleen mitä verkossa olet. Tietämättä mitä teet verkossa, tämä vaikeuttaa heidän asettamaan estoja sivustoille, joihin valitset käydä, ja antaa sinulle siten vapauden päästä mihin tahansa verkkosivustoihin, joita haluat.

Uskottavan VPN-palvelun tilaamisesta on useita etuja. Jotkut niistä sisältävät:


  • Surffaa Internetissä täydellisella nimettömällä: Tämä tarkoittaa sitä, että käyteilläsi sivustoilla ei ole mahdollisuutta määrittää tarkkaa sijaintiasi. IP-osoite, jonka he saavat nähdä, jäljittää vain tilaamasi VPN-palveluntarjoajan ja piilottaa siten henkilökohtaiset tiedot, kuten maasi, jossa olet, sekä nimesi ja henkilöllisyytesi.
  • Suojattu yhteys: VPN-palvelun tilaaminen tarkoittaa sitä, että Internet-käyttösi on suojattu salauksella. Tilattuaan liikenteesi kulkee suojattujen kanavien kautta, jotka estävät kaikenlaisen hakkeroinnin, mikä tarkoittaa, että käyttäjälle taataan, että kukaan ei voi tunkeutua yhteyteen tai salakuunteluun toimintoihisi..
  • Maantieteellisten rajoitusten kiertäminen: Kohteliaisuus käyttää virtuaalista IP-osoitettasi, suurin osa maantieteellisesti rajoittavista sivustoista, joihin yrität päästä, olettaa, että olet jo verkkosivuston kotimaassa, eli sinun ei tarvitse turhautua geo-lohkoihin, joita ne käyttävät pakattu käyttäjille, jotka pääsevät ulkomailta.
  • Internetissä surffailu normaalilla nopeudella: Kun olet tilannut VPN: n, olet salannut liikenteen, mikä tarkoittaa, että Internet-palveluntarjoajasi ei myöskään pysty arvaamaan, mitä olet tekemässä verkossa. Seurauksena on, etteivät he todellakaan pysty kuristamaan surffailunopeutta.

Paras Comcast Xfinity VPN

Paras tilaamasi VPN-palvelu voi löytää joskus paljon vaikeampaa kuin alun perin luulit. Suurimman osan ihmisistä on seulottava monien käytettävissä olevien palveluiden läpi vain selvittääkseen, mikä palveluntarjoaja sopii parhaiten, ja koska markkinat täynnä niin monta tarjousta kerralla, se vaatii paljon perustyötä..

Yrittääksemme auttaa sinua tässä harjoituksessa, olemme rakentuneet muutamiin VPN-palveluihin, jotka olemme voineet tarkistaa huolellisesti, toivoessamme ohjata sinua oikeaan suuntaan. Katso:

1. ExpressVPN

ExpressVPN antaa alan parhaiten arvioidun VPN-palvelun sekä kokenut asiakaspalveluhenkilöstöryhmän, joka on aina valmis ottamaan huomioon huolenaiheet, että heidän palvelunsa korkeimman tason ansiosta. Jos palvelimet ovat hajallaan yli 94 maassa, maailmassa on vain muutama paikka jäljellä, joissa joudut huolehtimaan maantieteellisesti rajoittavista lohkoista. Korkeimman tason palveluna turvallisuus on vain armeijan tasoa AES 256-bittisen salauksen ansiosta, samoin kuin mahdollisuus valita 4 luotettavan VPN-protokollan joukosta. ExpressVPN tunnetaan myös viittausohjelmasta, jossa jos asiakkaana saat jonkun ystävistäsi ilmoittautua, saat molemmat kuukauden ilmaisen ohjelman käytön. Palvelu tarjoaa myös 30 päivän rahat takaisin -takuun; tarjouksen, jota kehotamme ottamaan vastaan ​​nähdäksesi kuinka hyvin pidät palvelusta.

2. NordVPN

NordVPN: n menestys suosituna VPN-palveluntarjoajana johtuu suurelta osin palvelun monipuolisista ominaisuuksista. Asuminen Panamassa toimii myös valtavana etuna, koska oikeastaan ​​ei ole mitään tietojen säilyttämistä koskevia lakeja, jotka vaikuttavat heihin tai heidän tilaajiinsa. Yksi heidän erittäin suosituista ominaisuuksista on niiden kaksinkertainen VPN-salausprotokolla, jossa yhden käyttäjän liikenne lähetetään kahden palvelimen kautta, mikä tekee kaksinkertaisen vaikeuden hakkereille pääsystä läpi. Puhutaan palvelimista, NordVPN Niillä on yli 3000 heistä hyvin levitettynä ympäri maailmaa, mikä tarkoittaa, että tilaajat saavat nauttia nopeammista ja luotettavammista yhteyksistä. Palvelu mahdollistaa myös rajoittamattoman palvelinten vaihtamisen, eikä se tarjoa datakattoja kaistanleveydestä, jota asiakkaat saavat käyttää. 

3. IPVanish

Perustettu vuonna 1999, IPVanish tarjoaa edelleen vankan palvelun, joka on yhteensopiva Mac OS-, Windows-, iOS- ja Android-käyttöjärjestelmien kanssa. VPN-sovellus on myös hyvin suunniteltu, ja se on myös tarpeeksi helppo uusille käyttäjille siirtyä läpi ilman ongelmia. Asiakkaiden täydellisen yksityisyyden takaamiseksi palvelulla on ylivoimainen nollalokkikäytäntö, jossa tilaajan selaustietoja ei pidetä. Turvallisuuden kannalta IPVanishilla on vahva salauskäytäntö, jossa on käytetty armeijan luokan AES-256-bittistä salausta varmistaaksesi, että kaikki toimii sujuvasti. Palvelu on suosittu myös torrenting-tuestaan, ja tämä on merkittävä plus käyttäjille, jotka yleensä lataavat suuria määriä latauksia. Tilaajat pystyvät myös yhdistämään samanaikaisesti jopa viisi laitetta, ja tämä auttaa vähentämään kokonaiskustannuksia, jotka olisi aiheutunut, jos toinen VPN-palvelu olisi valittu. Kaiken kaikkiaan IPVanish on hieno palvelu harkita, ja jos haluat nähdä niin itsellesi, jatka ja kokeile heidän 7 päivän rahat takaisin -takuutetta.

Loppusana Comcast Xfinityn parhaasta VPN: stä vuonna 2020

Jos toivot varmistavasi, ettei Internet-käyttösi häiritse sinua, VPN-tilauksen lisäksi ei ole muuta ratkaisua, joka voi auttaa sinua tekemään tätä. Yllä luetellut kolme palvelua tarjoavat sinulle enemmän kuin luotettavan yhteyden ja muutamia muita lisäetuja, joita et ehkä saa muista VPN-palveluista. Onko sinulla kysyttävää tai kommentteja luettelossa olevista palveluntarjoajista? Jaa ne kanssamme alla olevassa osassa ja vastaamme varmasti.