Paras VPN Dark Web- ja Darknet-arvosteluihin

Tumma verkko, joka tunnetaan myös nimellä Darknet, on se, mitä useimmat ihmiset haluaisivat ajatella virtuaalisiksi mustiksi markkinoiksi, joissa myydään laittomia tai kiellettyjä tavaroita, joita ei normaalisti olisi saatavilla normaalin Internetin kautta. Se on verkko, joka on samanlainen kuin Internet, mutta eroaa vain siinä suhteessa, että siihen pääsee vain nimettömissä verkoissa, kuten TOR tai Project Freenet. Tällaisia ​​tavaroita, joita täältä löydät, ovat huumeet, laiton ohjelmisto tai jopa joukkotuhoaseet.


Paras VPN Dark Web- ja Darknet-arvosteluihin

Paras VPN Dark Web- ja Darknet-arvosteluihin

Paras VPN Dark Webissä ja Darknetissä – Intro

Parhaillaan tapahtuu suuri torjunta, jossa valtion virastot ympäri maailmaa työskentelevät yhdessä tunnistaakseen suurimman osan tämän alustan käyttäjistä. He tekevät tämän yrittämällä murtautua verkkoinfrastruktuurinsa läpi. Erityisesti NSA kiinnostaa kaikkia, jotka yrittävät päästä Darknettiin “ääriliikkeinä”, koska tällaiset ihmiset näyttävät olevan valmiita harjoittamaan suurimpaa osaa laitonta kauppaa. Yhteisten ponnistelujen kautta Internet-palveluntarjoajat tietyissä osavaltioissa ympäri maailmaa pyrkivät liputtamaan Darknet- tai Tor-käyttäjiä suorittamalla perusteellisen datapakettitarkistuksen. Esimerkiksi Isossa-Britanniassa tai Yhdysvalloissa nykyiset “gag-tilaukset” pakottavat Internet-palveluntarjoajat seuraamaan käyttäjiensä aikomuksia antamatta kenellekään muulle tietää tekevänsä.

Paras tapa varmistaa, että et saa oikeudellisia haittoja käyttäessäsi sensuroitua sisältöä tai edes lähettämällä kiistanalaisia ​​tietoja verkossa, on käyttää voimassa olevaa VPN-yhteyttä. Tämä varmistaa, että Internet-palveluntarjoajasi ei pääse näkemään, mitä teet verkossa, ja vältetään vastakkainasettelut hallituksen kanssa. Olisi erityisen tärkeää, jos aiot kirjautua Dark Web -verkkoon jostakin ilmeisestä syystä. Koska ymmärrämme, että VPN-palvelun valitseminen, joka tarjoaa täydellisen suojauksen, voi joskus olla haaste, olemme kokeneet useita niistä testaamalla ja keksineet 4 huomion arvoista:

Paras 4 VPN-verkkoa Dark Web- ja Darknet-verkkoihin

ExpressVPN

Yhtenä suosituimmista palveluista siellä, ExpressVPN tekee paljon tarjotakseen korkealaatuista palvelua asiakkailleen. Asuminen Britannian Neitsytsaaret tarkoittaa, että he ovat täysin vapaita laeista, jotka voivat pakottaa heidät säilyttämään käyttäjän tiedot. DMCA: n kaltaisilla viranomaisilla ei myöskään ole mahdollisuutta tunnistaa palveluun rekisteröityneitä käyttäjiä, joten he eivät voi seurata sitä, mitä kuka katselee verkossa.

30 päivän rahat takaisin takuu

Yksi anonyymeistä tavoista, joilla voit maksaa palvelusta, on Bitcoinsin kautta. Useimmille ihmisille tämä on erittäin suositeltavaa, mutta tarjolla on myös monia muita vaihtoehtoja, kuten suora talletus tai käteissiirrot. Heidän suuri palvelinverkko ympäri maailmaa takaa palvelun, joka on sekä luotettava että maksamisen arvoinen.

BulletVPN

Toinen listallamme on BulletVPN, toinen tunnettu palveluntarjoaja. Nämä kaverit lupaavat, että sinulla on luotettava yhteys läpi, ja välttävät nopeuden leikkauksia etenkin, kun suoratoistat videoita. Tarjottua yksityisyyden tasoa tukee viisi tietoturvaprotokollaa, jotka ovat OpenVPN, IKEv2, PPTP, IPSec ja L2TO / IPSec. Kaikki nämä viisi toimivat yhdessä varmistaaksesi, että yhteytesi pysyy salattuina.

Hinnoittelussa BulletVPN tarjoaa 3 joustavaa suunnitelmaa, joilla kaikilla on samat edut, ja ainoana erona on, kuinka usein maksut suoritetaan. Voit valita kuukausittaisen vaihtoehdon, 6 kuukauden aikavälin tai jopa vuositilauksen. Jos haluat testata heidän palvelunsa ensin ennen sitoutumista, heidän 30 päivän rahat takaisin -takuun pitäisi auttaa sinua. Tämä käytäntö antaa sinun periä rahat takaisin 30 päivän kuluessa, jos arvelet, että heidän palvelunsa ei vaikuttanut sinua niin paljon.Maksutavat ovat myös erilaisia, useimmissa tapauksissa voit maksaa nimettömästi.

BulletVPN, jolla on palvelimia noin 22 maassa ja lasketaan, on ehdottomasti yksi palveluntarjoaja, johon voit luottaa vakaan yhteyden luomiseen selaamisen kautta..

NordVPN

Jos etsit VPN-palvelua tietosi suojaamiseksi, et oikeasti odota yritystä, joka pitää itsesi selaushistoriastasi. NordVPN täyttää tämän odotuksen vakuuttamalla asiakkailleen, että mitään heidän historiastaan ​​ei kirjaudu, ja tämän helpottaa se, että he sijaitsevat Panamassa. Siellä olevat lait eivät ole yhtä tiukat kuin Yhdysvalloissa, joten heillä ei ole velvollisuutta olla valppaana siitä, mitä heidän tilaajansa käyttävät palvelimiensa kautta.

Iso plus, josta NordVPN-käyttäjät voivat nauttia, on 2048-bittinen SSL-salaus OpenVPN: lle. Niiden meistä, jotka eivät ole aivan tuttuja žargonista, ei pitäisi huolehtia; tämä tarkoittaa vain sitä, että tarjottu turvataso on tavallista korkeampi. NordVPN erottuu myös tarjoamalla sekä 30 päivän rahat takaisin -takuu että 3 päivän ilmainen kokeilujakso. Se on yhdistelmä, jota on vaikea löytää muualta. Niiden avulla jopa 6 laitetta voi muodostaa samanaikaisen yhteyden VPN-palvelimiinsa yhdellä tilillä. Tämä on paljon, jos haluat suojata useita laitteita kaikelta valvonnalta.

IPVanish

Kaikista parhaimmista valintamme, IPVanish on ainoa palvelu, joka tosiasiallisesti perustuu Yhdysvaltoihin. Tämä ei välttämättä ole huono asia, koska se ei tarkoita, että se olisi vähemmän turvallinen kuin VPN-palvelu. Se 500 hajautettua palvelinta ympäri maailmaa luokitellaan helposti viiden suurimman palveluntarjoajan joukkoon, joilla on suuri verkko, ja tämä on yksi suurimmista motivaatioista asiakkailleen kirjautuakseen. Niiden hinnasuunnitelma on myös joustava, ja paketit mahdollistavat maksun jokaisesta yhdestä, kolmesta ja 12 kuukaudesta. Palvelussa ei kuitenkaan ole ilmaista kokeilujaksoa. Heillä on sen sijaan seitsemän päivän rahat takaisin -takuu, jonka avulla asiakkaat voivat testata palveluaan 7 päivän kuluessa. Jos heille ei pidä siitä, he voivat valita hyvityksen, mutta vain jos se maksetaan 7 päivän kuluessa.Kodi: n paras VPN

IPVanish tunnetaan myös sidoksena moniin pelipalveluihin. Yhteistyönsä Lag Assassinin kanssa antaa tilaajilleen mahdollisuuden nauttia Internet-pelien täydellisestä kokemuksesta, jättämättä tilaa minkäänlaisille jäljessä oleville.

Parhaat Darknet-VPN: t – johtopäätös

Pimeään verkkoon pääsy on paljon helpompaa, jos tiedät, mihin VPN-palveluihin luotat. Tiimimme on testannut ja hyväksynyt edellä mainitut neljä, joten niiden ei pitäisi aiheuttaa sinulle ongelmia kirjautumisen yhteydessä. Olemme avoimia kaikenlaiselle palautteellesi, joka sinulla voi olla, jos olet mennyt eteenpäin ja rekisteröitynyt; jätä ne vain kommenttiosion alapuolelle, niin vastaamme varmasti.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map