Paras VPN DD-WRT-reitittimelle

Mitkä ovat parhaat VPN-palveluntarjoajat DD-WRT-reitittimille? Onko DD-WRT: lle ilmaisia ​​VPN-osoitteita? Niille, jotka eivät tunne termiä kovin hyvin, DD-WRT viittaa laiteohjelmistoon, jonka käyttäjät saavat asentaa reitittimiin maksimaalisen toiminnallisuuden saavuttamiseksi. Periaatteessa se avaa kaikki reitittimen piilotetut ominaisuudet ja antaa käyttäjille mahdollisuuden nauttia paremmasta suorituskyvystä. Se pystyy helposti työskentelemään monenlaisilla laitteilla, ja vielä parempaa on se, että se on upea muille kuin teknisille käyttäjille.

Paras VPN DD-WRT-reitittimelle

Paras VPN DD-WRT-reitittimelle

DD-WRT ja VPN

Tällaiset käyttäjät arvostavat myös syvästi tukea, jota DD-WRT tarjoaa VPN: lle. Tämä johtuu siitä, että DD-WRT antaa käyttäjille mahdollisuuden määrittää VPN-palvelusi suoraan reitittimelle ja saada sen toimimaan siten, että mikä tahansa muu reitittimeen kytketty laite pystyy jakamaan VPN-yhteyden ja varmistamaan pääsyn Internetiin. Tämä on erittäin kätevä, koska sen avulla voit tilata yhden markkinoiden parhaista VPN-verkoista, ja laitteilla, joita palveluntarjoajasi ei tue suoraan, käyttää samaa yhteyttä.

Kuinka asentaa DD-WRT reitittimeen?

Voit nauttia DD-WRT: stä kahdella tavalla: joko ostaa valmiiksi määritetyn reitittimen tai asentaa laiteohjelmiston mille tahansa reitittimelle, jonka olet varmasti yhteensopiva palvelun kanssa. Jos teet jommankumman näistä, samoin kuin luotettavan VPN-palvelun asentamisen, sinun tulee varmistaa, että saat nauttia turvallisesta käytöstä kaikilla kytketyillä laitteilla. Tässä katsauksessa tarkastellaan joukko palveluntarjoajia, joiden palvelut on optimoitu DD-WRT: lle, ja tarkastelemme myös sitä, mitä sinun tulisi huomioida valittaessa oikeaa VPN: ää DD-WRT: lle reititin.

Paras VPN-palvelu DD-WRT-reitittimellesi

Sinun tulisi olla kiinnostunut valitsemaan VPN-palvelu, joka mahdollistaa DD-WRT-päivityksen, ja OpenVPN-tuki, koska se on yksi parhaista VPN-protokollista räätälöintiä ja vesitiiviyttä varten. Tarvitset myös nopeaa VPN-palvelua, jolla on luotettava yhteys. VPN: ien tiedetään hidastavan yhteyden nopeutta, joten parhaat ovat ne, jotka vähentävät nopeutta pienimmällä mahdollisella marginaalilla. Sinun tulisi myös etsiä lisättyjä suojaustyökaluja ja ominaisuuksia, joita ei löydy useimmista muista VPN-palveluntarjoajista.

Tässä on 5 suositusta parhaimpiin VPN-palveluihin, joita voit käyttää DD-WRT-reitittimesi kanssa.

1. ExpressVPN

ExpressVPN tarjoaa niin laajan valikoiman jo määritettyjä VPN-reitittimiä, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse käsitellä reitittimen päivittämistä itse. Sinun on määritettävä palvelu DD-WRT-reitittimelläsi, jos sellainen jo sinulla on, mutta prosessin ei pitäisi olla todella vaikeaa, jos seuraat läpi hyvin koottuja opetusohjelmia. Mikäli joudut ongelmiin, on olemassa pätevä ExpressVPN-asiakastukitiimi, joka on aina valmis auttamaan kaikkien ongelmien selvittämisessä..

Palvelussa on yli 1000 palvelinta yli 145 sijaintipaikassa, mikä tarkoittaa, että sinun pitäisi voida käyttää laajaa kanava- ja verkkosivustoja riippumatta siitä, missä olet. Palvelimet tukevat P2P-tiedostojen jakamista, eikä niillä ole lokitietoja.

Verrattuna useimpiin muihin palveluntarjoajiin ExpressVPN on vähän kalliimpaa, ja tämä on perusteltua, koska ne tarjoavat premium-palvelua. Sinulla on mahdollisuus kokeilla heidän palveluaan 30 päivän rahat takaisin -takuun kautta, ja heti kun teet, voit päättää, onko heidän pyytämänsä hinta tarjoamansa arvon arvoinen.


2. NordVPN

On olemassa monia opetusohjelmia, joissa selvitetään, kuinka käyttäjien pitäisi pystyä linkittämään DD-WRT-reitittimensä NordVPN, ja kuten saat selville, suurin osa näistä tavoista tapahtuu L2TP-, PPTP- ja OpenVPN-protokollien kautta. Suorituskyvyn suhteen saat nauttia suuremmista nopeuksista, CyberSec mainostesi estämisestä, Onion over VPN yksityisen selaamiskokemuksen saamiseksi ja DoubleVPN Internet-yhteytesi salaamiseksi. NordVPN vakuuttaa tilaajilleen, että he nauttivat paljon arvosta kohtuullisen kohtuulliseen hintaan.

Sinulla on vain kolme päivää aikaa päättää, onko palvelu sinun aikasi arvoinen, joten on parasta asettaa väliaika, jonka kuluttua voit testata kaikkia asioita, joista saatat olla huolta. Jos päätät tilata, saat parhaan vastineen rahoillesi valitsemalla heidän 2 vuoden suunnitelman.

3. IPVanish

IPVanish on tehnyt paljon parantaakseen palveluaan, ja he tekevät niin edelleen kasvavan palvelinverkonsa kautta. Viimeisimmästä tarkastuksestamme lähtien heillä oli yli 850 palvelinta ja ne tukevat jopa 5 samanaikaista yhteyttä. Ne tarjoavat myös reitittimiä, joiden VPN-palvelu on jo asennettu, vaikka sinun on asennettava DD-WRT-ohjelmisto manuaalisesti, jos ostit oman reitittimen. Kaikkia tärkeimpiä VPN-protokollia tuetaan, ja voit nauttia niistä yhdessä molempien 128-bittisten kanssa & 256-bittinen salaus.

Ne tarjoavat 7 päivän rahat takaisin -takuun, mikä tarkoittaa, että sinun pitäisi voida kokeilla heidän palveluaan viikon ajan nähdäksesi, sopiiko se sinun tarpeisiisi. Niiden hinnoittelu on kuitenkin korkeampi kuin mitä maksat keskimääräiselle palveluntarjoajalle. Kaiken kaikkiaan IPVanish on huipputason tarjoaja, jonka palvelua pidetään premium-luokana ja jonka asiakastiimi on yksi markkinoiden parhaimmista..

4. BulletVPN

Yksi ominaisuus, joka tekee tästä Virossa toimivasta palveluntarjoajasta erotettavissa VPN-luettelossamme, on se, että se sallii 3 yhteyden yhdellä tilillä. Tämä tekee siitä ihanteellisen ratkaisun pienelle yritykselle tai kotitaloudelle, jonka jäsenet haluavat kaikkien laitteidensa olevan turvassa online-tilassa. Testit, jotka teimme BulletVPN osoitti, että palvelu on todella luotettava, sillä 256-bittinen salaus ja protokollat, kuten OpenVPN, pitävät yhteyden turvallisena.

Paras VPN DD-WRT-yhteenvedolle

Tässä on yhteenveto kaikista parhaista VPN-palveluntarjoajista, joita voit käyttää DD-WRT-pohjaisessa reitittimessä.

Johtopäätös parhaasta VPN DD-WRT -reitittimistä vuonna 2017

Edellä luetelluilla viidellä VPN: llä saattaa olla hinnoittelussa ja suorituskyvyssä eroja, mutta ne kaikki tarjoavat varmasti hyvää palvelua, etenkin kun pariliität ne reitittimen DD-WRT-ohjelmiston kanssa. Kaksi viimeksi mainittua ovat melko uusia kilpailijoita, mutta heillä on silti tarjouksia, jotka kannattaa kokeilla. Katso kaikkia niitä, ja kun olet löytänyt sinulle parhaiten sopivan, olisimme kiitollisia siitä, jos jäisit meille kommentin tai kaksi kokemuksesi kokemuksesta. Otamme mielellämme vastauksen.