Paras VPN Ecuadorille

Tiesitkö, että Ecuador nimettiin niin, koska Päiväntasaaja kulkee Etelä-Amerikan maata pitkin? Päiväntasaajan varrella sijainti tarkoittaa myös sitä, että maassa kovaa sää on melkein koko vuoden, ja on siksi hyvä paikka vierailla aina, kun haluat mieluummin lämpimän maltillisen ilmaston. Maalla on myös niin monia luonnonominaisuuksia, joita voit käydä katsomassa, sillä se on koti rannoille ja vuorille sekä pääkaupunki, jonka historiallinen keskusta on tunnustettu yhdeksi maailman kulttuuriperinnön kohteista. Jos olet kotoisin Yhdysvalloista, sinun ei tarvitse edes muuntaa rahaa, koska ensisijaisena valuuttana käytetään Yhdysvaltain dollaria.


Paras VPN Ecuadorille

Paras VPN Ecuadorille

Internet Ecuadorissa

Ecuador on myös aiemmin listattu yhdeksi kaikkein maaseudun kannalta ystävällisimmistä maista maailmassa sellaisten tekijöiden vuoksi kuin sen hyvä elämänlaatu ja hallittavissa olevat elinkustannukset. Tällaiset syyt tekevät mahdollisuudesta siirtyä sinne, joka on todella harkitsemisen arvoinen. Ainoa ongelma, jonka voi kohdata joko uuden maahanmuuttajana, on se, että sinulla ei ole niin paljon liikkumavaraa ilmaista poliittisia mielipiteitäsi, etenkin Internetin kautta. Heidän hallituksensa asettamat Internetin käyttöä koskevat rajoitukset ovat osoittaneet, että Freedom House on luokitellut sen osittain ilmaiseksi lähinnä toimittajien vihamielisyyden vuoksi, joka julkaisee raportteja, jotka kritisoivat sen hallintoa.

Nämä toimittajat on pakotettu toimimaan kiistanalaisessa viestinnän orgaanisessa laissa vahvistettujen suuntaviivojen mukaisesti, joissa tiedotusvälineet kohtaavat seurauksia, jos he julkaisevat sisältöä, joka näyttää olevan sen hallituksen politiikan vastaista. Internetin käytön sääntelyllä Ecuadorissa on ollut vaikutusta myös sen normaaleihin kansalaisiin, joissa heidät on nyt pakotettu pysymään erittäin varovaisina sosiaalisessa mediassa esittämiensä näkemysten suhteen, etenkin jakaessaan mielipiteensä hallituksesta. Yksi sellainen tapaus, joka osoittaa, missä määrin hallitus on valmis tekemään pelon herättämiseksi ankarimmissa kriitikkoissaan, on Twitter-käyttäjän tapaus, jonka talo vandaalittiin tehdessään epäsuotuisia kommentteja presidentistä.

Nämä eivät todellakaan ole sellaisia ​​ehtoja, joissa haluaisit olla, jos toivot pakkaat laukkusi maahan niin ulkomailla kuin turistina. Pidäksesi Internet-käytön poissa valtion vakoilusta, sinun on parasta kirjautua palveluun, joka pystyy salaamaan yhteytesi. Yksi tällainen palvelu on virtuaalinen yksityinen verkko.

VPN: n käyttö Ecuadorissa

VPN: n käyttö Ecuadorissa antaa sinun hoitaa online-läsnäolosi tarjoamalla mahdollisuuden piilottaa henkilöllisyytesi ja pysyä nimettömänä Internetin käytön aikana. Kaikki liikenteesi on piilotettu kolmansilta osapuolilta, ja tämä sisältää myös Internet-palveluntarjoajan. Lisäetuena VPN: n käyttö antaa sinun myös kiertää kaikkia maantieteellisesti rajoittavia lohkoja, jotka on saatettu sijoittaa sivustoon, mikä antaa sinulle pääsyn laajemmalle sisällölle ympäri maailmaa..

Parhaat VPN: t Ecuadorille

Jotta voit valita parhaan VPN: n Ecuadorille, sinun on tiedettävä tarkalleen, mitä etsiä tarjoajaa. Haluat työskennellä palvelun kanssa, jolla on luotettava tietoturva, nopeat palvelimet, käytettävissä oleva asiakaspalvelu ja läsnäolo maailmanlaajuisesti. Säästäksesi hakuaikaa, tässä on joitain ehdotuksia, jotka jo sopivat laskuun:

1. ExpressVPN – Suosituksemme

ExpressVPN debytoi ensinnäkin luettelossamme yhtenä palveluntarjoajana, johon voit luottaa turvaamaan yhteytesi ja myöntämään pääsyn maantieteellisesti rajoitetuille sivustoille. Palveluntarjoajalla on terveellisesti noin 2000 palvelinta, ja tämä antaa asiakkailleen monenlaisia ​​maita, joiden sivustoihin he voivat muodostaa yhteyden. Palveluntarjoaja sijaitsee Ison-Britannian Neitsytsaaret, ja tämä on kaukana kaikkien sääntelyyn liittyvien politiikkojen vaikutuksesta. Palvelu takaa myös nollakirjauskäytännön ja mahdollistaa sen, että sen käyttäjillä on jopa 3 samanaikaista laitetta kytkettynä palveluun.

ExpressVPN tarjoaa asiakkailleen tietoturvan 256-bittisellä AES-salauksella, ja tätä pidetään yleensä armeijan suojauksena. Käyttäjät voivat luottaa myös Stealth-palvelimien kokoelmaan, jonka avulla käyttäjät voivat jäädä huomaamatta, vaikka he käyttäisivät palvelua voimakkaasti rajoittavilla alueilla. ExpressVPN: llä on myös varsin suuri etu kanta-asiakkailleen, koska he saavat nauttia kuukauden ilmaisesta palvelusta, kun he viittaavat työtoveriin, joka ostaa tilauksensa. Palvelulla on paljon enemmän tarjottavaa, ja voit selvittää, mitä voit saada tilaamasi tilauksen ExpressVPN-katsauksen kautta.

2. NordVPN

Toisena vahvana haastattelijana, NordVPN: llä on sekä verkkoinfrastruktuuri että ammattitaito varmistaakseen, että jokainen palveluun liittyvä käyttäjä pysyy turvallisena ja nimettömänä. Palveluntarjoajalla on melko vahva verkosto, nimelleen noin 4000 palvelinta ja läsnäolo yli 60 maassa. NordVPN sijaitsee Panamassa, ja tämä antaa palvelun mahdollisuuden noudattaa tiukkaa nollakirjauskäytäntöä.

Tilaajilla voi olla jopa 6 laitetta kytkettynä palveluun samanaikaisesti, ja sallii silti sekä rajattoman palvelinkytkentä että nollarajat tiedon käytössä. NordVPN: n laaja-alaisten palvelimien avulla käyttäjät voivat hyötyä ominaisuuksista, joita he eivät yleensä löydä muiden palveluntarjoajien kanssa, kuten DoubleVPN-salaus, ja mahdollisuuden valita, mihin palvelimiin muodostetaan yhteys sen perusteella, mitä he haluaisivat tehdä verkossa. Mukana on myös joukko ominaisuuksia, kuten automaattinen Internet-tappikytkin, DNS-vuodonsuojaus, sipuli VPN: llä sekä torrentin tuki. Tutustu kaikkeen, mitä NordVPN voi tehdä sinulle, käymällä läpi kattava NordVPN-arvostelu.

3. CyberGhostVPN

CyberGhost VPN on loistava vaihtoehto niille, jotka haluavat säästää verkkoturvallisuuteen käytettyä summaa. Palvelu tarjoaa alan standardin mukaista 256-bittistä AES-salausta, ja sen palvelu perustuu tietoturvan tarjoamiseen laajalti suositun OpenVPN-protokollan kautta. Palvelun sijaan Romaniassa sijaitseva palvelu sijaitsee minkään 14 silmämaan ulkopuolella, mikä tarkoittaa, että yritykseen ei sovelleta mitään heidän tiedonjakosopimuksistaan. Palvelun verkossa on myös vaikuttava 1300 palvelinta, ja se mahdollistaa jopa viiden laitteen rekisteröinnin yhdellä yhteydellä.

Palvelulla on käytännössä nolla kirjauskäytäntöä, joten jopa he eivät tiedä mitä olet verkossa. Palveluntarjoajalla on myös kyky toimia Tor-verkossa, ja se on myös turvallinen torrentia varten ilman mitään ongelmia. Palvelu on erinomainen myös suoratoistopalveluiden, kuten Netflix, käyttämiseen, ja niiden palvelimet ovat myös riittävän nopeita varmistamaan, että käyttäjät voivat suoratoistaa teräväpiirtona HD: n tarvitsematta odottaa puskurointia. Meillä on tarkempi selitys siitä, mitä CyberGhost VPN voi tehdä sinulle, CyberGhost VPN Review -sivustossamme, ja suosittelemme, että teet sen läpi, jos olet ajatellut kirjautua palveluun.

Yhteenveto Ecuadorin parhaasta VPN: stä

Internetin käyttö Ecuadorissa voi todella olla stressitöntä, jos tiedät, minkä VPN-palveluntarjoajan liittyä. Mainitsemme palvelut ovat kaikki hienoja selata nimettömästi ja pitää yhteytesi salattuna jatkuvasti.