Paras VPN Egyptissä

Kymmenen vuotta sitten Internet oli Egyptissä jonkin verran saatavissa ja Hosni Mubarakin hallinnassa kansalaisjärjestö Freedom House arvioi Egyptin “osittain ilmaiseksi”. Vuoden 2011 vallankumouksen jälkeen Internetin levinneisyys väheni Internet-sensuurin lisääntyessä. Hallituksen tavoitteena oli estää kansalaisiaan ottamasta yhteyttä ulkomaailmaan ja keskustelemaan poliittisissa asioissa. 400 verkkosivustoa, jotka sisälsivät ihmisoikeuksia, yhteyksiä Qatariin ja poliittisesti latautuneita uutisia, estettiin. Vaikka ei ole selvää, mitä pidetään rajoittamattomana, Egyptin parlamentin jäsenet ovat hiljattain hyväksyneet tietoverkkorikollisuuden vastaisen lain, joka kodifioi Internetin sensuurikäytännöt kansalliseen lainsäädäntöön. Egyptiläiset Internetin käyttäjät eivät päässeet tyytymään hallituksen sortamiseen, kun he alkoivat etsiä tapoja torjua sensuuria. Yksi näistä tavoista oli virtuaalinen yksityinen verkko. VPN: n käyttö Egyptissä ei kuitenkaan ole enää kävelyä puistossa. Hallitus vahvistaa jo nyt tiukkaa käyttäjiensä verkkokäyttöä, mikä tekee egyptiläisistä lähes mahdotonta käyttää VPN-verkkoja. Joten miten egyptiläiset voivat edelleen käyttää verkkoa VPN: ien avulla PC: llä, Macilla, iOS: lla, Androidilla, iPhonella ja iPadilla? Otetaan selvää.


Paras VPN Egyptissä

Paras VPN Egyptissä

Egyptin paras VPN – nopea yhteenveto

VPN: n käyttö on elintärkeää, jos haluat kiertää Internet-sensuuria. Jos olet jo tietoinen VPN: n toiminnasta, alla olevan arvion lukeminen ei ehkä ole yhtä kriittinen. Tässä on luettelo Egyptin parhaista VPN-verkkoista:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish
 5. VyprVPN

Mikä on VPN?

Internetin sensuurin lisääntymisen myötä monissa maissa, kuten Egyptin kaltaisissa maissa, VPN: n suosio kasvaa nopeasti. VPN: n tai virtuaalisen yksityisen verkon avulla voit luoda suojatun yhteyden toiseen verkkoon Internetin kautta. Ihmiset käyttävät sitä, jotta he voivat piilottaa sijaintinsa muuttamalla IP-osoitteitaan, jotta selataan nimettömästi ja turvallisesti verkossa. Tämän lisäksi mahdollisuus ohittaa maantieteelliset rajoitukset verkkosivustoille ja kanaville, jotka on estetty maassa, jossa ne sijaitsevat. Kaikista VPN: n tarjoamista suurista eduista näyttää siltä, ​​että ne ovat melkein liian hyviä ollakseen totta. No, Egyptin hallitus herätti kansalaiset siitä ilmaisesta Internet-yhteyden unelmavaiheesta liian pian estämällä VPN-palveluntarjoajien verkkosivustot.

VPN: t estetty Egyptissä

On tarpeeksi pahaa, että Egyptin hallitus on rajoittanut melkein kaikkia verkkosivustoja, joista voitte ajatella. Nyt myös työkalu, jolla egyptiläiset ohittivat ne, on myös estoluettelossa? Puhu sortosta. Kun Egyptin hallitus selvitti, mitä VPN: t tarkoittavat, oli nopea kieltää niiden käyttö. TigerVPN, ZenVPN ja HSSElite ovat joitakin VPN-palveluntarjoajia, jotka ovat estettyinä Egyptissä. Toimintatapa häiritsi näiden VPN: ien perustajia, joiden tarkoituksena on tarjota avoin Internet-yhteys kaikille missä tahansa. Jokaisessa tragediassa on hopeavuori, ja estettyjen VPN-verkkojen tapaa voidaan käsitellä. VPN-toimittajat noudattavat mielellään asiakkaita, jotka pyytävät palveluitaan sähköpostitse, joka sisältää linkin heidän VPN-ohjelmistoon. Se on niin helppoa. Nyt kun rajoitus on poissa käytöstä, sinun on kavennettava vaihtoehtojasi suhteessa siihen, minkä VPN-palveluntarjoajan haluat tilata. Tässä on muutama asia, jotka sinun on harkittava ennen ostamista.

 1. Sen tulisi käyttää vahvimpia salausmenetelmiä, jotta käyttäjät eivät riko tietojaan tai joudu vaikeuksiin Egyptin hallituksen kanssa..
 2. Valitsemillaan VPN-käyttäjillä on oltava palvelimia ympäri maailmaa, jotta he voivat muodostaa yhteyden minkä tahansa maan palvelimeen Egyptistä.
 3. Kaistanleveydelle tai nopeudelle ei pitäisi olla rajoituksia.
 4. 24/7-asiakastuen on oltava käytettävissä käyttäjille, jotta he voivat tarjota apua aina, kun he tarvitsevat sitä.  
 5. Hyvityskäytäntö on tärkeä asiakasuskollisuuden luomiseksi.
 6. Hyvä valinta VPN: lle on jokainen, joka on yhteensopiva kaikkien laitteiden kanssa.

Paras VPN Egyptissä

Monet VPN-palvelut estetään Egyptissä, mutta olemme täällä esitelläksemme sinulle sellaisia, joita ei ole. Tässä ovat parhaat VPN: t, joita ihmiset voivat käyttää Egyptissä.

1- ExpressVPN

Tämä VPN-palveluntarjoaja edustaa kaikkia yllä mainittuja hyvän VPN: n ominaisuuksia. Hyvä ei edes tee tätä VPN-oikeudenmukaisuutta. Yli 450 palvelimella, jotka sijaitsevat 56 maassa, maantieteelliset rajoitukset eivät ole ongelma. Voit suoratoistaa tai ladata mitä tahansa Egyptistä murehtimatta kaistanleveydestä tai nopeudesta. Käyttäjien verkkotoiminnoista ei pidetä lokia, mikä tarkoittaa heidän yksityisyyttään täysin ylläpidettyä. ExpressVPN: n avulla voit muodostaa yhteyden mihin tahansa julkiseen WiFi-verkkoon, joka vakuuttaa, että tietosi ja rahasi eivät häviä.

2 – BulletVPN

Tämä on yksi markkinoiden luotettavimmista VPN-palveluista. Egyptiläiset pääsevät haluamilleen verkkosivustoille tai kanaviin huolehtimatta maantieteellisistä rajoituksista. Heidän kokemuksensa on nautinnollinen BulletVPN: n korkealaatuisten suoratoisto- ja nopeiden palvelimien ansiosta. Se varmistaa myös käyttäjien optimaalisen turvallisuuden.

3 – NordVPN

Turvallisuus on ensimmäinen asia, jota egyptiläiset etsivät valittaessa VPN: tä, ja tästä syystä NordVPN on paras valinta. Sillä ei ole yhtään, mutta kaksinkertainen salaus, jonka avulla käyttäjät voivat surffata verkossa vapaasti ilman, että heille kohdistuu haitallisia hyökkäyksiä tai tietovarkauksia. Sen lisäksi, että palvelimilla on 62 maata, NordVPN tarjoaa mahtavat nopeudet maantieteellisesti rajoitetun materiaalin suoratoistoon. Se takaa sinulle turvallisuuden ja nimettömyyden, kun muodostat yhteyden julkisiin verkkoihin.

4- CyberGhost

Tämä on VPN, jossa on kaikki mitä tarvitset ollessasi Egyptissä. Paras ominaisuus, jota se tarjoaa, on 30 päivän rahat takaisin -takuu skeptisille ensikertalaisille, jotka haluavat kokeilla VPN: ää ennen ostamista. Voit muodostaa yhteyden mihin tahansa sen 1250-palvelimeen ympäri maailmaa nopealla nopeudella. Henkilöllisyytesi ja toimintasi pidetään yksityisenä, kun käytät CyberGhostia kohtuulliseen hintaan.  

5- puhdasVPN

Voit paitsi käyttää yli 750 palvelinta yli 140 maassa, mutta myös yhdistää jopa 5 eri laitetta samanaikaisesti. PureVPN: n kaksivuotinen suunnitelma on melko edullinen ja kätevä egyptiläisille käyttäjille. Online-toimintojen turvaaminen ja käyttäjien tietojen suojaaminen Egyptissä saavutetaan 256-bittisen salauksen avulla.

VPN: t ovat pakollista Egyptissä

Jos VPN-myyjien ei olisi pitänyt huolehtia Internet-käytöstäsi ja online-vapaudestasi, eläisit luolassa, ja he olisivat poissa liiketoiminnasta. Se on todella win-win-tilanne, joka tekee kaikki paitsi kielten myöntävät hallitukset tyytymättömiksi. Siellä on edelleen monia VPN-palveluntarjoajia, jotka voivat auttaa sinua pääsemään suosikkikanavallesi, katsomaan suosikki TV-sarjojasi tai jopa harjoittamaan kaikkein perusoikeutta, joka luetaan uutiset, missä tahansa oletkin maailmassa. Kerro meille, mikä VPN on antanut sinulle pääsyn kaikille Egyptin henkilöille jättämällä kommentin alla.