Paras VPN Etelä-Korealle

Etelä-Korea kuuluu harvoihin maihin, joissa on nopein Internet-yhteys, ja sen seurauksena vain harvoilla sen kansalaisista puuttuu kyky kirjautua sisään milloin tahansa. Ainoa ongelma sattuu olemaan heidän hallitus ja toimenpiteet, jotka se on toteuttanut rajoittaakseen erityisesti ulkomaalaisten pääsyä Internetiin. Sama koskee kaikkia, jotka haluavat saada sisältöä hallitustenvastaisista blogeista, puolueettomista uutissivustoista sekä aikuisille suunnattua sisältöä esittelevistä..  


Korean paras VPN

Korean paras VPN

On erittäin mielenkiintoista huomata, että maassa, jonka Internet-käyttöaste on niin korkea (97% vuonna 2012), hallitus käyttää edelleen valtuuksiaan valvoa sitä, mihin kansalaiset pääsevät tai eivät pääse. Tällaiset haitalliset toimenpiteet voitaisiin selittää maassa omaksumalla konfutsianismiin ja kristinuskoon juurtuneita käytäntöjä, jotka molemmat vastustavat pornografiaa, tai hallituksen suosituksella rajoittaa pääsyä sisältöön, joka ei ole yhtä suotuisa valtuuksille, jotka ovat.

Miksi tarvitset VPN: n Koreassa

Internetin käyttäminen Koreassa voi olla erittäin suuri ongelma johtuen sellaisten verkkosivustojen lukumäärästä, joiden pääsyä on rajoitettu, mikä tarkoittaa, että et todellakaan voi käyttää sisältöä niin monelta verkkosivulta kuin olet yleensä tottunut. On myös suuri todennäköisyys, että hallitus seuraa tarkkaan niitä harvoja sivustoja, joihin todella pääset käyttämään, ja mitä tahansa, jos olette ajan tasalla kyseisillä sivustoilla. Tämä tarkoittaa yksityisyyden loukkaamista erittäin syvälle tasolle. On olemassa useita tehokkaita tapoja välttää valtion sensuuri ja valvonta, ja yksi niistä on käyttää VPN-palvelua.

Käyttämällä virtuaalista yksityisverkkoa käyttäjät voivat kiertää kaikkia rajoittavia esteitä ja valvontamekanismeja varmistaakseen, että heillä on mahdollisuus päästä mihin tahansa sivustoon tai verkkokanavaan, jota he haluavat. VPN-palveluntarjoajalle on asetettu vastuu salata tietosi ja estää IP-osoitteesi tekemällä siitä, että kenellekään on lähes mahdotonta tutustua siihen, kuka olet tai mistä käytät Internetiä.

Korean tasavallan paras VPN

Jotta pystyt kiertämään kaikkia estoja, joita Korean Internet-palveluntarjoajat voivat soveltaa, sinun on hankittava palveluntarjoaja, joka pysyy tietoturvapäivitysten ajan tasalla ja mukautuu nopeasti muuttuvaan online-maailmaan turvallisuus. Tässä katsauksessa tarkastellaan kolmea palveluntarjoajaa, jotka olemme varmoja luotettavista ja joiden tiedetään tarjoavan parhaita online-salausmenetelmiä.

1. ExpressVPN – Suosituksemme

Aloittaaksesi luettelomme, meillä on yksi alan arvostetuimmista VPN-palveluntarjoajista, ja heidän suosionsa johtuu heidän luotettavasta asiakaspalvelusta sekä erittäin salatusta verkosta. ExpressVPN tarjoaa asiakkailleen kolme erilaista VPN-protokollaa, joista valita, samoin kuin 256-bittisen AES-salauksen, joka suojaa yhteytesi siten, että kukaan muu ei voi murtautua läpi.

Heidän palveluissaan on myös helppokäyttöisiä ohjelmistoja, jotka ovat yhteensopivia Windows-, iOS-, Linux- tai vastaavien laitteiden kanssa. Heidän asiakaspalvelu on myös helposti yksi luotettavimmista, kun asiakkaat voivat pyytää apua milloin tahansa vuorokauden aikaan. Jokainen, joka tuntee skeptisen palvelunsa suhteen, on avoin kokeilemaan 30 päivän rahat takaisin -takuuaan, jolloin saat kokemuksen siitä, kuinka luotettava heidän palvelunsa todella on. Jos saat vaikutuksen ja päätät kirjautua, olisi hyvä idea ohjata ystäväsi palveluun, koska jos he myös päättävät kirjautua, molemmat saat kuukauden arvoisen ilmaisen käytön.

2. IPVanish

IPVanish tarjoaa vahvan esimerkin luotettavana palveluntarjoajana, jolla on korkea kohtuuhintaisuus ja erittäin tehokas tukihenkilöstö. Nämä kaverit lupaavat luotettavan palvelun ja tarjoavat tilaajilleen jopa 10 000 IP-tilaa. Asiakaspalvelun kannalta ne tarjoavat tukea 24/7, mutta sinun on oltava melko kärsivällinen vastauksissa, jos päätät ottaa yhteyttä heihin sähköpostitse. Palvelu tarjoaa rajoittamattoman kaistanleveyden, joten sinun ei tarvitse huolehtia mahdollisista tietolähteistä suoratoistettaessa teräväpiirtona.

256-bittinen AES sisältyy myös vakiona, samoin kuin kaikki kolme VPN-protokollaa. IPVanish antaa asiakkaille mahdollisuuden yhdistää jopa viisi samanaikaista yhteyttä, mikä tarkoittaa, että voit säästää rahaa joutumatta tilaamaan toista palvelua ylimääräisten laitteidesi suojaamiseksi.

3. NordVPN

NordVPN kasvaa edelleen erittäin suosittua, mikä johtuu osittain yli 60 maassa läsnä olevasta 2000+ -palvelimesta ja sen kyvystä tukea jopa viittä samanaikaisesti kytkettyä laitetta. Se, että he tarjoavat kaksinkertaisen salauksen asiakkailleen, tarkoittaa, että he tarjoavat tietoturvatasoa, jota useimmat muut VPN-palvelut eivät tarjoa helposti. Kaksinkertainen salauspalvelu tarkoittaa, että yhden käyttäjän liikenne kulkee kahden erillisen palvelimen kautta, jolloin ulkopuolisille on lähes mahdotonta murtautua läpi.

Palvelu sisältää myös automaattisen Internet kill -kytkimen, jossa Internet-yhteytesi sammuu, jos VPN-palvelusi jotenkin keskeytyy. Asiakastuki on saatavana myös ympäri vuorokauden, joten sinun ei tarvitse huolehtia tulevista ongelmista, joita et pysty ratkaisemaan. NordVPN on myös yksi niistä harvoista palveluista, jotka tarjoavat 3 päivän ilmaisen palvelun. Kun olet tehnyt pyynnön asiakaspalvelustaan, näet kuinka hyvin palvelu voi palvella sinua ilman lisäkustannuksia. Jos tarvitset enemmän kuin kolme päivää päätöksen tekemiseen, voit kokeilla heidän 30 päivän rahat takaisin -takuuaan.

Korean paras VPN – johtopäätös

Jos aiot matkustaa Koreaan pidemmän aikaa, ei ole mitään syytä mukautua itsesi tiukkoihin selausrajoituksiin ja muuttaa selaustottumistasi vastaamaan ainoita asioita, joita voit tehdä siellä ollessasi. Hanki VPN ja varmista, että pääset käyttämään kaikkia haluamiasi verkkosivustoja ilman, että valtion viranomaiset hengittävät kaulaasi.