Paras VPN Fedora OS: lle

Olet kuullut Windowsista, olet kuullut iOS: stä… oletko kuullut Fedora OS: sta? Tämä on Linux-pohjainen käyttöjärjestelmä, joka toimii pöytätietokoneilla tai palvelimilla. Se on uskomattoman suosittu kehittäjien keskuudessa, koska se tarjoaa paljon konfiguroitavia ominaisuuksia. Koska se on avoin lähde, sinun on ehdottomasti käytettävä VPN: ää sen kanssa. Lue lisätietoja siitä, miksi ja oppia VPN-verkkoihin, joihin sinun pitäisi investoida.


Paras VPN Fedora OS: lle

Paras VPN Fedora OS: lle

Paras Fedora OS: n VPN – nopea yleiskatsaus

Jos tiedät jo VPN: n ja kuinka se voi auttaa sinua, tässä on lyhyt katsaus suosituimpiin Fedora OS-VPN-verkkoihin:

  1. ExpressVPN
  2. IPVanish
  3. NordVPN
  4. BulletVPN

Miksi tarvitset VPN: n Fedora OS: lle

Fedora OS on Linux-pohjainen käyttöjärjestelmä. Jos et tiennyt, Linux-pohjaiset ohjelmistot ovat melkein aina avoimia. Nyt Linuksen kanssa työskentelevä kehitysyhteisö on yleensä poikkeuksellisen nirso turvallisuudesta. Avoimen lähdekoodin koodi on kuitenkin periaatteessa riskialtinen, koska monet ihmiset työskentelevät sen parissa. Haavoittuvuudet voivat ilmestyä ilman kehittäjien tietämystä. Tämän ei tarvitse olla haitallista, mutta se on todellisuus.

Tietosi ja yksityisyytesi suojaamiseksi heikkouksista riippumatta on käytettävä VPN-verkkoa.

Lyhyesti sanottuna virtuaaliseen yksityiseen verkkoon, VPN on verkkoturvatyökalu, joka salaa kaikki tietosi ja reitittää liikenteen uudelleen omien suojattujen palvelimiensa kautta. Toisin sanoen VPN varmistaa, että Internet-yhteytesi on suojattu ja ettei kukaan pääse käyttämään tietojasi tai liikennettäsi.

Kun käsittelet tuntemattoman haavoittuvuuden mahdollisuutta, yhteyden tunnelointi on nopea ja helppo tapa lisätä suojakerros..

Paras VPN Fedora OS: lle

Nyt kun tiedät miksi tarvitset VPN: ää Fedora OS: ssä, puhutaanpa mihin VPN: iin sinun pitäisi sijoittaa.

Ennen kuin pääsemme siihen, on muutamia asioita, jotka sinun on ymmärrettävä VPN-palveluista yleensä:

  • Vapaa ei tarkoita turvallista: Ilmaiset VPN-verkot ansaitsevat rahaa myymällä tietosi. Se on täysin päinvastainen kuin VPN: n tulisi tehdä. Pysy mahdollisimman kaukana ilmaisista VPN-verkkoista (ja ilmaisista ohjelmistoista yleensä).
  • Internet hidastuu: Koska VPN reitittää liikennettä uudelleen, se hidastaa Internettiäsi. Jotkut VPN-verkot ovat kuitenkin optimoineet palvelimensa pisteeseen, johon et edes huomaa. Joskus se saattaa jopa nopeuttaa yhteytesi. Kiinnitä huipputason VPN-verkkoihin, jotta et kärsisi tuskallisen hitaasta yhteydestä.
  • Lue aina tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot: Tiedän, että tämä on aikaa vievää ja erittäin tylsää, mutta se on tärkeää. Ohjelmistokehittäjät piilottavat paljon ennakoimattomia tapauksia näiden asiakirjojen sisällä. Hyvä VPN on avoin siitä, mitä tietoja se pitää ja kuinka sitä käyttää.

Nyt kun asia on ratkaistu, siirrymme seuraavaksi suosituimpiin kohteisiin!

ExpressVPN

1. valinta menee ExpressVPN: lle.

Tämä palveluntarjoaja kattaa kaikki VPN-kanavat täydellisesti. Se tarjoaa kaikki tarvitsemasi ominaisuudet sekä muutama mielenkiintoinen lisäys (kuten ilmainen älykäs DNS) ja tarjoaa samalla asiakkailleen 5 tähden palvelun. Heillä on myös alan paras asiakastukitiimi, mikä on melko kätevää VPN-yhteyksissä.

Voit lukea kaikista ExpressVPN: n ominaisuuksista täältä. Ehdotan testata tätä palveluntarjoajaa. Se tarjoaa siisti 30 päivän rahat takaisin -takuun, ei kysymyksiä, joten voit kokeilla koko kuukauden, ennen kuin sitoudut siihen.

IPVanish

Valitse # 2 menee IPVanishiin.

Tässä on toinen erittäin suosittu VPN-palveluntarjoaja, etenkin Torrenting-yhteisössä. IPVanishissa on palvelimet, jotka on optimoitu nopeudelle ja P2P-tiedostojen jakamiselle, joten se on loistava suoratoisto ja torrenting VPN. Tämä on myös loistava palveluntarjoaja, jos sinulla on paljon laitteita, jotka haluat peittää, koska se sallii jopa 10 samanaikaisen yhteyden tiliä kohti.

Tutustu kaikkiin IPVanishin tarjoamiin ominaisuuksiin perusteellisen katsauksen yhteydessä nähdäksesi, onko tämä VPN sinulle.

NordVPN

Valitse # 3 menee NordVPN: lle.

Tämä on VPN, jonka saat, jos olet todella huolissasi turvallisuudestasi. Sitä pidetään monipuolisena VPN: nä, koska se tarjoaa paljon enemmän vaihtoehtoja kuin tavallinen tarjoaja. Suojauksen kannalta 1048-bittinen SSL-salaus yhdistettynä kaksinkertaiseen VPN: ään ja jaettuun tunnelointiin antaa sinulle parhaan turvallisuuden yrityksessä.

Älä ota sanani sitä, tutustu koko NordVPN-arvosteluamme ja päätä itse!

BulletVPN

Valitse # 4 menee BulletVPN: lle.

Tämä on luettelomme “nuorin” tarjoaja, mutta se ei tarkoita, että BulletVPN ei omista omaa. Se teki nopeasti maineensa häikäisevän nopeana VPN: nä, joka tarjoaa hienon palvelun johtoleikkureille ja Torrentereille kaikkialla. Sillä voi olla alhaisempi palvelimien lukumäärä kuin muilla luettelossa, mutta se enemmän kuin korvaa sen kaikilla tarjoamillaan lisäominaisuuksilla.

Paras VPN Fedora OS: lle – Viimeiset ajatukset

Siellä se on, 4 parhaimpaa valintamme parhaille Fedora OS VPN -sovelluksille. Muista kytkeä VPN-yhteys aina päälle heti, kun olet muodostanut yhteyden Internetiin, jotta voit hyötyä ASAP-suojauksesta.