Paras VPN Filippiineille

Filippiinit sijaitsevat Vietnamin, Taiwanin, Palaun ja Malesian reunalla. Maa on saavuttanut itsenäisyytensä Yhdysvalloista melko kauan sitten, vuonna 1946. Tämä on ehkä yksi syy siihen, miksi sitä pidetään yhtenä länsimaisimmista maista Kaakkois-Aasia. Saatuaan itsesäännön, on useita aloja, joilla hallitus on menestynyt melko hyvin, ja muita, joilla tuomaristo on edelleen poissa. Otetaan esimerkiksi heidän Internet-rajoituskäytäntönsä. Filippiineillä on korkea sijoitus maailman kansakuntien keskuudessa, jotka eivät ole yhtä rajoittavia online-vapauteen liittyvissä asioissa, vaikka tilanne kentällä näyttää olevan hieman erilainen kuin odotit..


Paras VPN Filippiineille

Paras VPN Filippiineille

Online-sensuuri Filippiineillä

Filippiineillä on vielä ollut muutamia tapauksia, joissa hallitus näytti vakuuttavan valtuutensa siitä, kuinka sen kansalaisten tulisi käyttää Internetiä. Mielestäni tulee, kun treffisivusto Ashley Madison kiellettiin takaisin vuonna 2014, jota seurasi päätös rajoittaa pääsy useille porno-sivustoille, kuten Xtube ja Pornhub, vasta vuonna 2017. Tästä hetkestä lähtien lohkot ovat on edelleen aktiivinen, ja hallitus ei osoita merkkejä noususta. Näistä esteistä huolimatta meidän on edelleen annettava kansakunnalle pääsy lähes kaikkien suosittujen Internet-pohjaisten chat-sovellusten ja palveluiden käyttöön, toisin kuin useimmissa naapurimaissa..

Yksi toinen este, jonka Filippiineillä sijaitsevien Internet-käyttäjien olisi hylättävä, on se, että laajan valikoiman pelisivustoja ja suoratoistopalveluita tiedetään estävän pääsy niihin. Tämä johtuu todennäköisesti siitä, että heillä ei mieluummin olisi liikennettä tällaisilta alueilta. Tämä voi olla haitta siellä toimiville pelaajille, koska he eivät pysty pelaamaan suosikkipelejään yksinkertaisesti sijaintinsa vuoksi. Tätä voidaan jossain määrin pitää kohtuuttomana kohteluna, mutta onneksi on olemassa tapa, joka voi tehdä paljon helpommaksi yhteydenpitoon rajoitettuihin palvelimiin.

VPN: n tarve Filippiineillä

Paras tapa kiertää maantieteellisiä rajoituksia, jotka asetetaan mille tahansa verkkopalvelulle, johon haluat käyttää, on VPN-palvelun kautta. VPN toimii salaamalla henkilöllisyytesi ja ottamalla palvelimet, joihin haluat käyttää, ajatella, että asut alueella, jolla heidän palveluihinsa on laillisesti pääsy. Työskentely tämän muotoisen tekniikan takana ei ole niin vaikeaa kuin useimmat ihmiset luulevat. Kun Filippiineillä asuva käyttäjä on tilannut luotettavan VPN-palvelun ja muodostanut yhteyden esimerkiksi Isossa-Britanniassa sijaitsevaan palvelimeen, hänen IP-osoitteensa muuttuu yhdestä, joka heijastaa hänen Filippiineillä olevansa, siihen, joka sijoittaa hänet Ison-Britannian alueelle . Tämän jälkeen käyttäjälle taataan pääsy kaikkiin sivustoihin, joihin hän ei voinut aiemmin kirjautua sisään, koska vaikuttaa siltä, ​​että hän asuu Isossa-Britanniassa.

Sen lisäksi, että VPN suojaa käyttäjän todellisen sijainnin, se tarjoaa myös täydellisen online-tietoturvan, mutta tämä riippuu palveluntarjoajan laadusta, johon kirjaudut. Palvelun pitäisi pystyä salaamaan yhteys ja estämään hakkerointi mihin tahansa laitteeseen, jota käytät Internetissä surffailuun. Tämä suojatun Internet-muodon muoto varmistaa, että kukaan ei voi vakoilla online-toimintaasi, ja tämä sisältää Internet-palveluntarjoajan. Uskottavan VPN-palvelun avulla sinun pitäisi voida tehdä online-työsi ilman mitään huolta ja käyttää kaikkia maantieteellisesti estettyjä palveluita ilman mitään huolta.

Paras VPN Filippiineille

Nyt parhaan tilaamasi VPN-palvelun löytäminen voi olla hieman painajainen, varsinkin jos teet tämän ensimmäisen kerran. Siksi olemme menneet eteenpäin luomaan luetteloa luotettavista palveluntarjoajista, joista olemme varmoja, että sinulla ei ole ongelmia käsiteltäessä:

1. ExpressVPN

ExpressVPN loistavan palvelun laadun ansiosta saavuttaa huippuluokan suorituskyvyn. Palveluntarjoajalla on vakiintunut noin 1500 palvelimen verkko, joka on hajallaan yli 94 maassa, mikä tarkoittaa, että sinun pitäisi voida muodostaa yhteys palvelimeen, joka sijaitsee käytännössä missä tahansa maailman osassa. ExpressVPN: n palvelimet ovat erittäin nopeita ja luotettavia, ja niiden avulla käyttäjät voivat suoratoistaa teräväpiirtona. Palvelu tarjoaa myös täydellisen suojauksen käyttäjille, joiden tiedetään liittyvän julkisiin WiFi-verkkoihin aina silloin tällöin. Yksi ainutlaatuinen ominaisuus, joka erottaa ExpressVPN: n useimmista, on tilaajilleen tarjoama viittauspalvelu. Kun uusi tilaaja ilmoittautuu, sekä lähettäjä että erotuomari saavat kuukauden ilmaiseksi palvelun. Lisäksi palveluntarjoaja tarjoaa myös kill-kytkimen, joka sammuttaa Internet-yhteyden aina, kun VPN-palvelu vaarantuu, ja kokoelman Stealth-palvelimia, jotka ovat hyviä käyttäjille, jotka sijaitsevat erittäin rajoittavilla alueilla, kuten Kiinassa. Kaikki tämä voidaan ottaa näytteille heidän 30 päivän rahat takaisin -takuun kautta.

2. VyprVPN

VyprVPN on toinen erittäin luotettava palvelu, joka perustuu Sveitsiin. Palvelu tarjoaa yli 70 palvelinpaikkaa, joihin sen noin 700 palvelimen verkko perustuu. Lisäksi sen käyttäjät saavat hyötyä sen omistamasta Chameleon-tekniikasta, jonka ansiosta VPN: n käytön havaitseminen on lähes mahdotonta, varsinkin jos asut alueella, joka on yhtä rajoittava kuin Kiina. Palvelu sallii jopa viiden samanaikaisen yhteyden, ja sillä on 24/7 live chat-tuki jokaiselle, joka haluaa ottaa heihin apua. Voit myös muodostaa yhteyden mihin tahansa haluamaasi VPN-protokollaan, mutta palvelu suosittelee, että luotat OpenVPN: ään. Myös tietoturva on huippuluokkaa, 256-bittisellä AES-salauksella. Lisäominaisuuksia ovat niiden Internet kill -kytkin ja sovellus, joka on yhteensopiva useilla alustoilla, kuten Mac, Windows, iOS, Linux ja Android. Palvelulla on jonkinlainen kirjaus, vaikka mitään käydyistä sivustoista ei tallenneta. Voit kokeilla sitä itse 3 päivän kokeiluversion kautta ja nähdä kuinka hyvin nautit palvelusta.

3. IPVanish

IPVanish on kuuluisa yli 1000 supernopeasta palvelimesta, joiden pitäisi olla hieno uutinen etenkin Filippiineillä toimiville pelaajille. He sattuvat myös omistamaan yli 1000 palvelimen verkon, joten heidän pitäisi pystyä käsittelemään kaikki palvelinongelmat nopeasti. Kun he ovat valittu palveluntarjoaja, voit olla varma, ettei viivästy pelkästään pelatessasi verkkoa, mutta myös suoratoistamalla videoita teräväpiirtona. Palvelu sallii viiden samanaikaisen yhteyden, ja siinä on myös Internet kill – kytkin (Windows & Mac OS X) estää Internet-yhteyden muodostumisen uudelleen ilman, että VPN-linkki on verkossa. VPN-sovellus on myös suunniteltu hyvin, jotta uusien käyttäjien navigointi olisi mahdollisimman helppoa. Sillä on vihreän teeman käyttöliittymä, ja se voi toimia useilla alustoilla, kuten iOS, Windows, Mac OS X, Linux ja Android. Sovelluksen kautta määritettävät asetukset ovat melko laajat, joten sinulla on täysi hallinta turvallisuustasollasi. Palvelu estää myös kaikenlaiset DNS- ja WebRTC-vuodot. Koeaika kestää noin 30 päivää, mikä on paljon aikaa päättää, toimiiko palvelu sinulle vai ei.

4. NordVPN

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, meillä on NordVPN, tulossa suurin palvelinkokoelma, noin 4000, hajallaan tasaisesti ympäri maailmaa. Palvelu sijaitsee Panamassa, joten sinun ei pitäisi olla huolissasi yksityisyydestä, koska alue sijaitsee alueella, jolla suurin osa maailmanlaajuisesta tietojen säilyttämistä koskevista laeista ei ole voimassa. Heidän palvelunsa varmistaa, että tietosi salataan kaksinkertaisesti normaaliin verrattuna, heidän DoubleVPN-palvelunsa kautta, jossa tietoja siirretään kahden palvelimen kautta yhden sijasta. Heidän CyberSec-ominaisuutensa avulla käyttäjät estävät kaikenlaiset mainokset tai haittaohjelmat selatessaan. Voit valita, että yhdellä yhteydelläsi voi olla jopa 6 samanaikaista laitetta, ja voit myös määrittää yhteydet palvelimille verkossa tekemäsi työn perusteella. NordVPN tukee P2P-tiedostojen jakamista, ja sillä on myös tukeva asiakaspalvelutiimi, joka on käytettävissä ympäri vuorokauden ympäri vastaamaan kaikkiin huoliin, joita sinulla voi olla heidän palvelustaan. Filippiineillä käyttäjillä ei pitäisi olla mitään ongelmia yhteydenpitoon mihinkään NordVPN-palvelimeen ja pysymiseen turvassa. Palvelu tarjoaa myös 3 päivän ilmaisen kokeilujakson ja 30 päivän rahat takaisin -takuun käyttäjille, jotka haluavat testata enemmän sen ominaisuuksia omalla ajallaan.

Päätelmät Filippiinien parhaasta VPN: stä

Kun etsit parhainta käytettävää VPN: tä Filippiineillä, on tärkeää, että koet sellaisen palvelun, jonka odotat saavasi ennen sitoutumista maksulliseen tilaukseen. Tämä auttaa välttämään tilaamalla palvelua, jonka huomaat, että se ei täytä odotuksiasi paljon myöhemmin. Kokeile näytteenottajan tarjoamia rahat takaisin -takuita ja ilmaisia ​​kokeilujaksoja ennen kirjautumista.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map