Paras VPN Google Fiberille

Vaikka Google Fiber julkistettiin vuonna 2010, vasta äskettäin Yhdysvaltojen käyttäjät alkoivat tuntea hakukonttorin laajakaistapalvelun. Toistaiseksi vain yhdysvaltalaiset käyttäjät voivat hakea yhteyttä. Tämä vain, jos he asuvat yhdessä 19 valtiosta, laajakaistainfrastruktuuri on suunniteltu. Myönnetään, että Google saattaa viedä hiukan pidempään kuin suurin osa meistä oli odottanut. Lupaus on kuitenkin, että palvelutarjoukset eivät oikeasti vastaa toisiaan. Google lupaa jopa 930mbps: n nopeuden ilman nollarajoituksia, erittäin tehokasta WiFi: tä ja todella nopeita latauksia ja nopeuksia.


Paras VPN Google Fiberille

Paras VPN Google Fiberille

Onko Google Fiber -turvallinen käyttää?

Lukuisissa tapauksissa, joissa Internet-palveluntarjoajat ohittavat käyttäjän yhteyksiä, voimme vain pohtia, tarjoaako Google Fiber todella käyttäjilleen tällaista nopeutta. Niillä harvoilla ihmisillä, joilla on ollut mahdollisuus käyttää palvelua, ei ole oikeastaan ​​paljon valitusta. Muutamia esiin nousseita asioita ovat muun muassa paikannusvirheet ja palvelun hidas vauhti. Jos asut 19 valtion ulkopuolella, että palvelu on tällä hetkellä saatavana, sinun on ehkä odotettava hiukan kauemmin nauttiaksesi gigabitin Internet-nopeuksista.

Niille, jotka on jo kytketty, on vaara, että Google on juuri tullut askeleen lähempänä tietäen tarkalleen, mitä teet Internetissä. Jos mietit asiaa, Google todennäköisesti tietää sijaintisi, auttaa sinua hallitsemaan sähköpostiosoitteitasi ja ehkä seuraamaan etsimääsi aina online-tilassa. Jos käytät Android-pohjaista laitetta ja olet kirjautunut sisään Gmail-tilisi kautta, laitteellasi on todennäköisesti tietueesi. Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä monista Google-palveluista, joita käytät todennäköisesti päivittäin. Tämä saattaa tuntua valtavalta yksityisyyden loukkaukselta; varsinkin jos sinulla on taipumus tehdä paljon arkaluontoista työtä verkossa.

Kuinka palauttaa online-tietosuoja?

Niille käyttäjille, jotka ovat jo tilanneet Google Fiber -palvelun, VPN: n käytön pitäisi auttaa palauttamaan yksityisyyden tunne. Jos et ole perehtynyt tekniikkaan, Virtual Private Network on pohjimmiltaan palvelimien verkko, jota jaetaan eri paikoissa ympäri maailmaa. Internet-yhteyden reitittäminen näiden palvelimien kautta antaa mahdollisuuden salata Internet-yhteys. mikä vaikeuttaa ulkopuolisten tahojen selvittää mitä olet verkossa.

VPN: n käyttö auttaa myös suojaamaan yhteytesi ulkopuolisten tunkeutumiselta. Se tekee jopa helpommaksi muodostaa yhteyden julkisiin verkkoihin, kun et pääse Google Fiber -yhteytesi. VPN-tilauksen avulla voit myös piilottaa ja muuttaa yhteyttä. Tämä puolestaan ​​mahdollistaa pääsyn maantieteellisesti rajoitettuihin sivustoihin ja kanaviin. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää ulkomaisia ​​kanavia suoraan kotoa, koska VPN auttaa sinua kiertämään heidän maantieteellisiä lohkojaan.

Oikean tilaaman VPN-palvelun löytäminen voi joskus olla este; varsinkin jos et ole koskaan ennen kuullut VPN: istä. 

Parhaat Google Fiberin VPN: t

Auttaaksemme sinua kiertämään tätä asiaa, olemme laatineet lyhyen luettelon palveluntarjoajista, jotka tarjoavat parasta palvelua. Tässä on luettelo parhaista Google Fiberin VPN-osoitteista.

1. ExpressVPN

ExpressVPN on yksi niistä palveluista, joka tarjoaa lupaavansa ottamatta mitään oikoteitä tai kompromisseja. Palvelu perustuu Ison-Britannian Neitsytsaaret. Sillä on vaikuttava kattavuus noin 2000 palvelinta verkossaan. Palvelu käyttää 256-bittistä AES-salausta käyttäjien suojaamiseksi. ExpressVPN tarjoaa myös valikoiman varkainpalvelimia, joihin voit muodostaa yhteyden, jos asuu erittäin sensuroidulla alueella. Sen avulla jopa 3 muuta laitetta voi hyötyä salauksesta samanaikaisesti.

ExpressVPN toimii myös melko hyvin Torin kanssa parantaen nimettömyyttä. Se tarjoaa jaetun tunneloinnin premium-ominaisuutena, jonka avulla voit valita, mikä osa tietosi salataan. Palvelun tilaaminen sisältää myös automaattisen Internet Killswitchin. ExpressVPN lupaa myös, että lokit eivät pidetä selailustasi. Lisäksi se tukee OpenVPN, PPTP, SSTP ja IKEv2 VPN-protokollina, joista voit valita. Jos haluat tietää enemmän palvelusta, etsi jonkin aikaa käydä läpi ExpressVPN-arvostelu.

2. IPVanish

IPVanish on toinen huipputason palvelu, joka tarjoaa parasta verkkoturvallisuutta ja nimettömyyttä. Palvelu riippuu sen kyvystä saada IP-osoitteesi katoamaan. Sen 1500 palvelimen verkon avulla voit tehdä tämän tarjoamalla jopa 40 000 IP-yhteyttä yhteyden muodostamiseen. Palvelu on myös yksi parhaista, johon voi luottaa, jos toivot olevan paljon torrentia. Se sallii tuntemattomien P2P-yhteyksien sekä rajoittamattoman tiedostojen siirron kyseisille käyttäjille.

IPVanish on myös yksi huipputason palveluista, joiden avulla käyttäjät voivat suoratoistaa teräväpiirtona ja piilottaa sijaintinsa ilman pelkoa heidän saavan selville. IPVanishin käyttö tarkoittaa rajoittamatonta kaistanleveyttä ja rajattomia palvelinvaihtovaihtoehtoja. Palvelussa on myös hyvin koottu VPN-asiakasohjelma, joka toimii Android-, iOS-, Linux- tai Windows-käyttöjärjestelmissä. IPVanishilla on myös yksi suurimmista kapasiteeteista samanaikaisiin yhteyksiin, koska se pystyy tukemaan jopa 10 useita laitteita kaikki saman tilin alla. Tämä tarkoittaa kaikkia 10 laitetta, jotka kaikki hyötyvät 256-bittisestä AES-salauksesta. Katso lisätietoja siitä, kuinka hyvä VPN-palvelu IPVanish on. Katso IPVanish-katsaus.  

3. NordVPN

NordVPN on kolmas tarjoaja, jota tarkastelemme tässä katsauksessa. Palvelun verkkopeitto kattaa yli 4000 palvelinta yli 60 maassa. NordVPN toimii pääkonttoristaan ​​Panamassa. Tämä johtuu siitä, että alueelle ei sovelleta minkäänlaista tietojen sääntelyä. Palvelu tarjoaa myös 256-bittisen AES-salauksen ja pystyy levittämään sen tuellaan jopa 6 laitetta. NordVPN on myös tunnettu Double VPN -salausprotokollistaan, jossa käyttäjätiedot reititetään kahden palvelimen kautta yhden sijasta; siten kaksinkertaistamalla salausasteen.

NordVPN antaa käyttäjille mahdollisuuden valita myös yhden osoitetun IP-osoitteen, ja se on myös täysin yhteensopiva Torin kanssa lisääntynyttä nimettömyyttä. Palvelu antaa käyttäjille myös mahdollisuuden valita, mihin palvelimiin muodostetaan yhteys; sen perusteella, millaista työtä he haluaisivat tehdä. On olemassa online-pelaamista, HD-suoratoistoa, torrentia ja joukkolatauksia varten erikoistuneita palvelimia. Palvelu tarjoaa myös erikoistunutta DNS-vuodonsuojausta. Käyttäjät saavat myös selainlaajennuksia niille, jotka haluavat kevyttä suojausta, sekä SmartPlay-ominaisuuden, jonka avulla voit ohittaa suosikki-suoratoistosivustojesi asettamat maantieteelliset rajoitukset. Palvelusta voi oppia paljon enemmän. Voit tehdä niin tutustumalla hyvin koottuun NordVPN-arvosteluun.

Johtopäätös parhaasta Google Fiberin VPN: stä

ExpressVPN, IPVanish ja NordVPN on kaikki asetettu tarjoamaan paras mahdollinen kokemus jokaiselle käyttäjälle, joka etsii parasta online-suojausta. Nämä kolme tarjoajaa ovat parhaiden joukossa. Heillä kaikilla on takuita, joiden avulla voit testata heidän palveluaan ennen tilaamista. Jos sinulla on kysyttävää arvostelustamme, voit julkaista kysymyksesi tai kommenttisi alla olevaan kohtaan. Otamme mielellämme vastaan.