Paras VPN Hongkongissa

Hongkongissa ulkomaalaisilla on monia vaikeuksia ja haasteita, mutta luotettavan VPN-palveluntarjoajan löytämisen ei pitäisi olla yksi niistä. Ulkomailla yleinen väärinkäsitys on, että VPN: llä ei ole mitään tarkoitusta ja että se on täydellinen rahan tuhlaaminen. Mutta eikö Hongkongin ulkomailla haluaisi suojata tietojasi ja online-toimiasi Internet-palveluntarjoajilta, kuten Netvigator ja Pacific Internet? Tämän tietoturvatason saavuttaminen ei ole kaukaa toteutettua, jos VPN on asennettu mihin tahansa tietokoneeseen, Maciin, iPadiin, iPhoneen, Androidiin tai Amazon FireStickiin..


Paras VPN Hongkongissa

Paras VPN Hongkongissa

Parhaat Hongkongin VPN: t – yhteenveto 

Tässä on lyhyt luettelo parhaimmista VPN-palveluista, jotka mielestämme hyötyisivät sinulle Hongkongissa.

 1. ExpressVPN 
 2. NordVPN
 3. IPVanish 
 4. VyprVPN

Internet-yhteys Hongkongissa

Internet-yhteys Hongkongissa on saatavana melkein kaikkialla WiFi: n tai laajakaistan kautta maaliskuussa 2008 käynnistetyn GovWiFi-aloitteen ansiosta. Se perustettiin sillä perusteella, että Hongkongista tehtiin langaton kaupunki, jossa Internet on asetettu kaikkien kansalaisten saataville. Hong Kong tarjoaa vierailijoille ja paikallisille julkisen Internet-yhteyden kahviloissa, hotelleissa ja julkisissa kulkuneuvoissa. Internetin laajamittainen saatavuus voi kuitenkin olla vaarallinen ja vaarallinen sen käyttäjille.

Miksi tarvitset VPN: n Hongkongissa?

Olemme täällä väittämässä toisin. Eikö televisio katsele kotona erittäin kaivattua ylellisyyttä? Eikö pitäisi olla huolestuttavaa Hongkongin ja Kiinan välistä poliittista yhteyttä, jossa on sortavaa online-valvontaa ja sensuuria? Tarkastellaanpa tämän vuoksi syitä, miksi tarvitset VPN: ää Hongkongissa?

Ohituspalveluiden ohittaminen

Hongkongissa asuminen estää sinua pääsemästä kanaviin ja ohjelmiin, jotka lähettävät suosikkiohjelmasi ja elokuvasi. Maantieteellisesti rajattu ei tarkoita, että he eivät ole saavutettavissa. VPN: n avulla voit kiertää estettyjä suoratoistopalveluita, kuten BT Sport ja ITV Hub, mistä tahansa olit.

 Säilytä yksityisyys ja välttää hakkerointihyökkäyksiä

Hongkongilla, Kiinan kansantasavallan erityishallintoalueella (SAR), on hyvin vähän sensuuria käyttäjien verkkotoiminnoista. Vaikka Hongkongin laki on joustava sanan- ja lehdistönvapauden suhteen, joitain Internetin valvontakäytäntöjä on toteutettu. Tietosuojakysymykset eivät ole huolenaihe siitä, että Hong Kong on erillinen autonominen alue, mutta prosessit, joiden avulla se voidaan integroida takaisin Kiinaan, tekee yksityisyydestä melko kyseenalaisen.

Suojaa WiFi-käyttöä

Julkisen langattoman verkon käyttöönotto kummallakin tavalla kääntyy ympäri ja kuulostaa käytännölliseltä ja hyödylliseltä, mutta erittäin tietoturvariskit aiheutuvat erittäin korkean langattoman verkon käytöstä. Expaattien ei tarvitse joutua kärsimään yksityisyyden loukkauksista tai tietojen varkauksista johtuen näennäisen vaarattomasta julkisesta verkosta. Expatsin puolesta on toteutettava tarpeelliset varotoimet, jotta ei törmätä epäonnistuneisiin hakkerointitapahtumiin ja varmistetaan turvallinen online-selaaminen.

Mitkä ovat parhaat VPN-verkot Hongkongille?

ExpressVPN

Siitä huolimatta, että se on kallein tarjoaja, ExpressVPN tarjoaa erinomaisia ​​palveluita ja parasta 30 päivän palautuskäytäntöä. Heillä on palvelimia Hongkongissa sekä Vietnamissa, Taiwanissa ja Thaimaassa. Heidän kovaa salaustaan ​​ei voida rikkoa, mikä tarkoittaa yksityisyyden ylläpitämistä kaikilla tasoilla. Saatavuus useilla alustoilla ja erinomainen yhteysnopeus tekevät ExpressVPN: stä loistavan valinnan ulkomaalaisille Hongkongissa. Niille, jotka ovat kiinnostuneita tietämään enemmän palvelusta, ExpressVPN-katsauksen tulee antaa syvempi käsitys.

NordVPN

NordVPN tarjoaa edistyneen tietoturvan, täydellisen yksityisyyden ja Internetin vapauden. Jos kuusi palvelinta on vain Hongkongissa, ulkomaalaiset, jotka haluavat käyttää NordVPN: tä, hyötyvät nopeasta yhteydestä. Ne takaavat myös suoratoistopalvelujen saatavuuden kohtuulliseen hintaan, mikä ulkomaalaisille olisi melko käytännöllistä ja pakottavaa. Lisätietoja palveluntarjoajasta ja odotettavissa olevista asioista saat lukemalla NordVPN-arvosteluamme.

IPvanish

IPvanish tarjoaa erittäin nopean nopeuden, vahvat salat ja luotettavan yhteyden. Heillä on palvelimia 58 maassa, joista 18 Hongkongissa. IPvanish VPN on käyttäjäystävällinen ja kustannustehokas. Lisää siihen 7 päivän rahat takaisin -takuu. IPVanish on paras VPN ulkomaalaisille Hongkongissa. Heidän palveluaan kannattaa ehdottomasti harkita, koska se tarjoaa halvimman hinnan, mikä tarkoittaa, että tämän tarjoajan kanssa ottamasi riskit ovat vähäiset. IPVanish on onnistunut ylläpitämään laadukasta palvelua kolmen viime vuoden aikana. Hanki lisätietoja tästä palvelusta käymällä läpi IPVanish-katsaus.

VyprVPN

VyprVPN on käyttäjäystävällinen tarjoaja, jolla on kova salaus. Heillä on kaksi palvelua Hongkongissa, ja he ovat ainoa tarjoaja, joka tarjoaa ilmaisen kolmen päivän kokeiluversion, joka olisi ihanteellinen ulkomaalaisille. Tämän palveluntarjoajan ainoa haitta on, että käyttäjien yksityisyyttä ei ole täysin turvattu tai ylläpidetty. Tämä johtuu siitä, että he pitävät joitain lokitietoja käyttäjiensä Internet-toiminnoista. Ne ovat kuitenkin edelleen hyvä vaihtoehto käyttää estettyjä suoratoistopalveluita nopealla nopeudella. Lisätietoja VyprVPN: stä lukemalla tämä arvostelu

VPN-käyttö Hongkongissa

Kysy uudelleen, miksi ulkomaalaiset tarvitsevat VPN: n Hongkongissa? VPN voi auttaa ulkomaalaisia ​​siirtymään maantieteellisiin rajoituksiin katsomaan televisiota. Se voi auttaa suojaamaan heidän yksityisyyttään ja turvallisuuttaan verkossa. Virtuaali yksityinen verkko voi myös suojata jokaisen julkisen Wi-Fi-verkon salaamalla kaikkien käyttäjien online-tiedot, joten yhtäkään niistä ei rikota tai varasteta. Siksi VPN on ehdottoman välttämätön henkilöille, ajanjakso.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map