Paras VPN Iranille

Mikä on paras VPN: n käyttö Iranin islamilaisessa tasavallassa (جمهوری اسلامی ایران)? Iran tunnetaan maana, jonka hallitus noudattaa erittäin tiukkaa sisältöä, jota kansalaiset voivat käyttää, ja sen seurauksena on olemassa paljon muuten suosittuja verkkosivustoja, joihin sen kansalaiset eivät voi kirjautua. Sivustojen lukumäärä, joihin ei voida päästä, on melko suuri, ja se on noin 50% 500 suosituimmasta sivustosta, kuten Youtube ja Facebook. On myös melko vaikeaa saada tietoa suoraan ammuttavien uutislähteiden kautta, koska hallitus haluaa myös hallita sellaista tietoa, joka leviää ympäri maata. Maassa kokenut sensuuritaso on yksi korkeimmista maailmassa, joten käytettävissäsi on erittäin alhainen raja, kun olet kyseisessä maassa. Yksi tapa, jolla voit varmistaa, että jatkat Internetin rajoittamatonta käyttöä Iranissa, on hankkia VPN-tilaus.


Paras VPN Iranille

Paras VPN Iranille

Miksi tarvitset VPN: tä Iranissa

Iranin valtion jatkuvan valppauden avulla on erittäin vaikea päästä käsiksi kaikkiin uutislähteisiin, viihdesivustoihin ja live-suoratoistokanaviin, kun laskeudut maahan, ja tämä voi todella pysyä poissa silmukasta suhteessa mitä tapahtuu ympäri maailmaa. Näille sivustoille kirjautuminen voi osoittautua tuhoisaksi etenkin, jos et käytä suojattua yhteyttä. IP-osoitteesi saattaa tulla mustalle listalle, ja tiukempissa tapauksissa voit jopa saada syytteen lain rikkomuksesta.

Iranin parhaat VPN: t – 3 suosituinta valintaamme

Kaikkia näitä tilanteita voidaan välttää, mutta vain jos luotat luotettavaan VPN-palveluun yhteyden salaamiseksi. Tässä ohjeessa tarkastelemme luotettavia VPN-palveluita luotettavan yhteyden luottamiseksi, jotta sinulla olisi hyvä käsitys siitä, mitkä ovat parhaat VPN-palvelut Iranille.

1. ExpressVPN – paras suosituksemme

ExpressVPN tulee ensin listallemme suositukseemme, pääasiassa siksi, että mikään muu VPN-palveluntarjoaja (jonka kanssa olemme tavanneet) ei ole pystynyt vastaamaan heidän palvelunsa laatua. Heidän palvelunsa on huippuluokkaa, ja heidän asiakastukitiiminsä on aina valmiina auttamaan sinua, jos törmäät sellaiseen, jota et pysty ratkaisemaan itse. Yhteys, joka on suojattu heidän 256-bittisellä SSL-salauspalvelullaan, varmistaa, että kukaan ei pysty salakuuntelemaan mitä tahansa verkossa, mikä tarkoittaa, että Iranin Internet-palveluntarjoajat, jotka haluavat vakoilla aktiviteettejasi, jäävät erittäin pettyneiksi..   

ExpressVPN: n palvelinverkko on riittävän suuri varmistamaan, että et pakota odottamaan minkään vapaan palvelimen muodostamista, koska voit aina löytää ilmaisen paikan. Palvelu tarjoaa myös potentiaalisille asiakkaille mahdollisuuden testata heidät ennen liittymistä heidän luokseen, ja tämä tapahtuu heidän 30 päivän rahat takaisin -takuiden kautta. Jos kirjaudut sisään ja siirryt jopa lähettämään ystävälle, joka tapahtuu ilmoittautuvan, niin sinulla molemmilla on kuukausi ilmainen käyttö.

2. IPVanish

IPVanish on toinen huippuluokan VPN-palveluntarjoaja, joka tekee parhaansa varmistaakseen, että asiakkaat saavat vain korkeimman tietoturvan. Sen palvelinverkko on varsin vaikuttava. Yli 850 palvelinta on hajallaan yli 60 maassa ympäri maailmaa. Palvelu tukee myös tiedostojen jakamista P2P: n kautta, samoin kuin kaikkien suosittujen VPN-protokollien tukea. Tämä tarkoittaa sitä, että pystyt helposti torrentimaan kaikki suuret tiedostosi & kansiot verkonsa kautta ilman esteitä. IPVanish-sovelluksen avulla olet varma myös nollasta kirjautumisesta, vaikka sen käyttäjien tietoja ei tallenneta huolimatta siitä, että ne sijaitsevat Yhdysvalloissa. IPVanish on erityisen suosittu asiakastukipalvelussaan, jossa käyttäjille taataan tuki riippumatta päivä- tai yön ajankohdasta, jonka he tavoittavat.

Rahat takaisin -takuuajalla, joka kestää vain 7 päivää, potentiaaliset asiakkaat joutuvat hyödyntämään tarjoustaan ​​parhaalla mahdollisella tavalla ja testaamaan kaikki heidän käytölleen välttämättömät elementit. Lisäksi, jotta olet varma täydellisestä nimettömyydestä, palvelu tarjoaa asiakkailleen jopa 10 000 IP-osoitetta, joista he voivat valita, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden myös vaihtaa niitä, koska ne tarjoavat rajattoman palvelinvaihtoa.

3. NordVPN

Jos et ole liian varma ExpressVPN: n tai IPVanishin valitsemisesta, suosittelemme, että harkitset tätä NordVPN. Kohteliaisuutenaan, että sen toimipaikka on Panamassa, kaikki asiakkaat ovat vakuuttuneita siitä, ettei mikään valtion viranomainen tule koputtamaan ovensa pyytämään käyttäjärekisteriä, koska alue ei kuulu mihinkään tietojen säilyttämisvaltaan. Palvelu on myös yksi harvoista, jotka tukevat jopa viiden samanaikaisen laitteen yhdistämistä, mikä tarkoittaa, että kulutat vähemmän salauspalvelusi verrattuna siihen summaan, jonka vietät muihin palveluihin. Heidän palvelinverkko on myös varsin vaikuttava. Heillä on yli 3000 palvelinta yli 60 maassa, ja tämä tekee heistä palvelun, jolla on yksi markkinoiden laajimmista palvelimista. Turvallisuuden optimoimiseksi palvelu sisältää myös automaattisen tappikytkimen sekä DNS-vuodonsuojauksen.

NordVPN: llä on myös erittäin mielenkiintoinen kokeilupaketti, jonka avulla potentiaaliset asiakkaat voivat kokeilla palveluaan ilmaiseksi, mutta vain noin 3 päivän ajaksi. Sen jälkeen, jos päätät edelleen jatkaa palvelun testaamista, voit silti valita heidän 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Iranin paras VPN vuonna 2018 – johtopäätös

Olemme tehneet osuutemme määritelläksemme sellaisen palvelun, jonka sinun pitäisi odottaa kolmesta ylimmän tason VPN-palvelusta, joten nyt on sinun vain päättää, mikä palveluntarjoaja mielestäsi parhaiten vastaa tietoturvatarpeitasi..

Ei ole mitään syytä vaarantaa vapauttasi pääsemällä sivustoille ja kanaville, jotka Iranin viranomaiset ovat jo kieltäneet. Paras tapa on tilata yksi mainituista kolmesta parhaasta Iranin VPN-palvelusta, ja sinulle taataan täydellinen suoja aina, kun käytät Internetiä Iranissa.