Paras VPN, jolla voit estää Pinterestin käytön missä tahansa

Jos sinulla on visuaalinen esitys arvostamastasi tuotteesta, jotain, jonka haluat muistaa tai edes tavoitteen, joka mielessäsi on, muutamia suurimmista syistä, miksi useimmat ihmiset suunnittelevat tiliä Pinterestissä. Useimpien mielestä se on kolmanneksi suosituin sosiaalisen verkostoitumisen sivusto, jonka avulla käyttäjät voivat tallentaa ja järjestää kuvia, joita he ovat löytäneet verkosta. Usein kuvia voi napsauttaa napsauttamalla linkkejä alkuperäiselle verkkosivulle, jolta ne löydettiin.


Paras VPN, jolla voit estää Pinterestin käytön missä tahansa

Paras VPN, jolla voit estää Pinterestin käytön missä tahansa

Mikä on Pinterest?

Yritätkö silti selvittää, kuinka sivusto on kätevä? Entä siitä esimerkki: Sano, että olet kompastellut ruokaan, jonka haluat valmistaa jonkun toisen pöydällä. Sinun tarvitsee vain napsauttaa kuvaa ja sinut ohjataan reseptisivulle, josta opit vaadittavista aineosista ja valmistusmenetelmästä..

Voit myös keksiä oman ruokakokoelmasi, jonka haluat valmistaa, ja tallentaa kuvat omalle taulullesi, jotta voit kokeilla niitä seuraavan kerran ollessasi keittiössä. Siellä on myös mahdollisuus olla vuorovaikutuksessa muiden foorumin käyttäjien kanssa. Voit tehdä tämän kommentoimalla, pitämällä, tallentamalla toistensa kuvia tai jopa yksityisellä viestinnällä.

Onko Pinterest estetty?

Valtava määrä asioita, joita voit tehdä Pinterestin avulla, tekee sivustosta alustan, johon haluaisit pääsyn, vaikka olisitkin lennossa erilaisille matkoille ympäri maailmaa. Valitettavasti on vain yksi ongelma, joka saattaa olla este kaikille, jotka haluavat käyttää sovellusta tai sivustoa mistä tahansa. Pinterestillä on samoin erilaisia ​​versioita, jotka on tarkoitettu käyttäjille eri alueilla. Sivusto, jota näet Yhdysvalloissa, ei ole sama sivusto, jota näet, kun olet Isossa-Britanniassa, Ranskassa tai jopa Japanissa.

Tämä saattaa aluksi olla shokki, ja ehkä jopa turhauttavaa jatkaessasi, niin paljon, että et vain ole niin mukava käyttää sivustoa. Jotta voit käyttää alustaa samalla tavalla kuin olisit kotona, tarvitset ratkaisun, jonka avulla voit piilottaa sijaintisi.

Pinterest käyttää todellista sijaintiasi päättääksesi, minkä version sivustosta aiot käyttää. Se määrittää sijaintisi IP-osoitteesi perusteella. Niille, jotka ovat tässä uusia, IP-osoitteesi on enemmän digitaalista jalanjälkeä, jonka jätät, kun kirjaudut sivustoon tai kanavaan. Se sisältää yksityiskohtia, kuten sijaintisi ja henkilöllisyytesi. Näiden tietojen avulla käymäsi sivustot voivat hallita näkemääsi. Tämän hyödyn palauttamiseksi sinun on saatava ratkaisu, joka piilottaa IP-osoitteen tai manipuloi sitä hyödyksesi. Ei ole muuta tapaa tehdä tämä muuten kuin VPN: n kautta.

Pinterestin estäminen VPN: n kautta

VPN tai Virtual Private Network on pohjimmiltaan palvelinverkko, johon voit muodostaa yhteyden ja ohjata tietosi useiden palvelimien kautta, jotka sijaitsevat eri puolilla maailmaa. Tämän tekeessäsi pystyt manipuloimaan IP-osoitteesi ja saada sivustot “huijatuiksi” ajattelemaan, että asut Yhdysvalloissa tai missä haluat. Tällä tavalla sinulla on aina pääsy Pinterest-sivustoon, jota haluat käyttää. Tämä etu koskee myös paljon muita sivustoja, joilla voi olla maantieteellisiä rajoituksia. Näin pääset Pinterestiin mistä päin maailmaa tahansa VPN: n avulla:

  1. Tilaa VPN-palveluntarjoaja (mieluiten ExpressVPN).
  2. Lataa ja asenna VPN-sovellus laitteeseen, jolla käytät Pinterestiä.
  3. Käynnistä sovellus.
  4. Yhdistä VPN-palvelimeen.
  5. Poista esto Pinterestistä koulussa, työpaikalla tai muualla maailmassa.

Vielä yksi asia, jonka saat VPN: stä, on ylimääräinen suojaus. VPN: n käyttö salaa yhteytesi ja vaikeuttaa kenen tahansa jäljittämistä toiminnoista verkossa. Tämä pitää sinut turvassa hakkereilta ja huijareilta ja varmistaa, että pysyt nimettömänä.

Parhaat Pinterest-VPN: t

Tilattavan VPN-palvelun valinta voi olla pelottava tehtävä etenkin aloittelijoille. Varmistaaksemme, että olet oikealla tiellä, olemme löytäneet joukon palveluntarjoajia, jotka tarjoavat vain parasta palvelua. Tällä tavoin kovasti ansaitut rahasi otetaan hyvään käyttöön. Tässä on luettelo Parhaat Pinterest-VPN: t:

1. ExpressVPN

ExpressVPN ei ole tavallinen palveluntarjoajasi. Nämä kaverit ylittävät velvollisuudet ja varmistavat, että Internet-yhteytesi on aina turvallinen. Britannian Neitsytsaaret sijaitseva palvelu käyttää 256-bittistä AES-salausta ja ylläpitää tiukkaa nollakirjauskäytäntöä. Sen palvelinverkko on melko kunnollinen, ja noin 2000 palvelinta on jaettu ympäri maailmaa. Käyttäjillä on myös mahdollisuus saada enintään 3 muuta laitetta suojattuna yhdellä tilauksella ilman lisäkustannuksia.

ExpressVPN: llä on myös melkoinen joukko ominaisuuksia, joiden ansiosta se on yksi parhaista kokeilla, varsinkin jos etsit monipuolista suojausta. Palvelussa on varkainpalvelimet, joihin voit linkittää, jos maasi, jossa olet, ei mainosta VPN: n käyttöä, sekä VPN-protokollat, kuten OpenVPN, SSTP, L2TP / IPSec ja muut pitämään sinut turvassa..

Palvelussa on myös Internet kill -kytkin ja jaettu tunnelointitoiminto, jonka avulla voit päättää, mitä salat & mitä ei. Heidän nollatuntemuksellinen DNS-palvelu pitää myös sijaintisi piilossa käytetyiltä sivustoilta, ja tämä on suuri etu etenkin Pinterestissä. Tutustu ExpressVPN-arvosteluun saadaksesi lisää tietoa.

2. IPVanish

IPVanish on toinen tarjoaja, joka kannattaa myös tarkistaa. Palvelu sijaitsee Yhdysvalloissa, mutta tämä ei saisi estää sinua ilmoittautumasta. He lupaavat pysyä poissa liiketoiminnasta nollakirjauskäytäntöjensä avulla ja tarjota luotettavan suojauksen 256-bittisen AES-salauksen avulla. Palvelulla on myös yksi ylellisimmistä usean laitteen palveluista, koska ne sallivat jopa 10 muuta yhteyttä yhdellä tilillä.

Kun olet tilannut IPVanishin, voit olla varma rajattomasta kaistanleveydestä, samoin kuin rajoituksista kytkimille, joita teet palvelinyhteyksiin. IPVanishilla on myös monipuolinen, helppokäyttöinen VPN-asiakasohjelma, jonka pitäisi olla yhteensopiva iOS-, Android-, Linux- tai Windows-pohjaisen laitteen kanssa. Jos et kuitenkaan ole kovin kiinnostunut käyttämään sovellusta, voit myös etsiä heidän verkko- tai selainpohjaisia ​​vaihtoehtoja. Lisäksi palvelussa on asiakaspalvelutiimi, joka on aina käytettävissäsi ympäri vuorokauden, auttaa sinua, jos törmäät mihinkään ongelmaan. Nämä ovat vain muutamia syitä siihen, miksi IPVanish on loistava vaihtoehto Pinterestin poistamiseen. Kun olet käynyt läpi IPVanish-katsauksen, saat selville, kuinka varusteltu tämä palvelu tarjoaa parhaan mahdollisen online-suojauksen.

3. NordVPN

Viimeinen vaihtoehto, joka voidaan harkita luettelossamme, on NordVPN. Tämä on palvelu, joka pystyy paremmin käsittelemään tietoturvatarpeitasi ja jopa helpottamaan yhteydenpitoa Internetissä. Palvelu sijaitsee Panamassa; alue, jota kansainvälisten viranomaisten asettamat tietosäännöt eivät sido. Verkossaan on kokoelma yli 4000 palvelinta, jotka ovat hajallaan ympäri maailmaa, ja tämä sijoittaa ne palveluihin, joilla on laajin yhteys.

NordVPN soveltaa myös 256-bittistä AES-salausta käyttäjilleen yhteyden salaamiseksi, ja sillä on myös hävitetyt palvelimet käyttäjille, jotka sijaitsevat maissa, joissa VPN: n käyttö on kielletty. Salaus on kaksinkertainen verrattuna siihen, jonka saisit muiden palveluntarjoajien kanssa heidän kaksinkertaisen VPN-työkalunsa ansiosta. Tätä parannetaan, kun liikenne reititetään kahden palvelimen kautta yhden sijasta. NordVPN tarjoaa myös täyden tuen Tor: lle VPN: n kautta, ja tarjoaa myös VPN: n tappokytkimen suojaamiseksi, jos VPN-palvelu vaarantuu. Palvelu pystyy tukemaan enintään 6 muuta laitetta yhdellä tilillä. NordVPN tarjoaa Smart Play -sovelluksen Smart DNS-ratkaisunaan piilottaaksesi sijaintisi. Tarjoamme kattavamman analyysin tarjoajasta käymällä läpi yksityiskohtaisen NordVPN-katsauksen.

Yhteenveto kuinka estää Pinterestin poistaminen VPN: llä

Pääsy Pinterestiin VPN: n kautta varmistaa, että käytät vain tuttua sovellusversiota sijainnistasi riippumatta. Kolme täällä tarkistamaa palveluntarjoajaa ovat enemmän kuin kykeneviä pitämään yhteytesi sekä turvallisina että nimettöminä, mutta on parasta käydä läpi jokainen heidän yksittäinen arvostelu, jotta tiedät mitä odottaa. Jos sinulla on kysyttävää tai kommentteja, kirjoita ne alla olevaan kohtaan, niin otamme sinuun yhteyttä.