Paras VPN Kaliforniassa

Joten olet unissasi Calfornia? Tule linjaan. Emme voi ajatella parempaa paikkaa olla kuin Kalifornia. Lisäksi raa’at aallot ja aurinkoiset rannat, Internet-yhteys on välttämätön siellä. Yhdysvaltojen tiedetään kuitenkin olevan hyvin tiukat Internetin suhteen siellä. Joten jos asut Kaliforniassa tai matkustat Kaliforniaan, kannattaa ehkä harkita asiaa sijoittaminen VPN-palveluun tarjoaja, joista parhaan esittelen sinulle seuraavassa artikkelissa.


Paras VPN Kaliforniassa

Paras VPN Kaliforniassa

Miksi tarvitaan VPN Kaliforniassa

Missä tahansa oletkin, suojelemalla online-yksityisyys ja on tärkeää varmistaa, että olet salannut tietosi. Pysy yhteydessä ollessasi Kaliforniassa vasta sen jälkeen, kun olet varma siitä Internet-yhteytesi on turvallinen.

VPN antaa sinun saada tai säilyttää pääsy rajoitetuille verkkosivustoille. Jos vierailet Kaliforniassa, tarvitset todennäköisesti VPN-yhteyden pääsyyn pankkien tai rahoituslaitosten verkkosivustot, musiikki- tai videotilauspalvelut tai jopa korkeakoulut kotona. Puhumattakaan, VPN: llä, johon pääset selaa verkkoa vapaasti ja turvallisesti Kaliforniassa.

Paras VPN Kaliforniassa

Asutko Kaliforniassa vai lomailla siellä vain VPN on välttämätön. Itse asiassa VPN-verkot tarjoavat olennaisia ​​etuja turvallisuus ja viihde. Lisäksi Kaliforniassa lomalla olevat työntekijät ymmärtävät VPN: n tarpeen, jotta se tarjoaa jatkuvan suojaus digitaalisilta uhilta. Monille liikemiehille ja työntekijöille, turvallisuus ja rajoittamaton pääsy pidetään VPN: n tarjoamista parhaista eduista. Tässä on joitain parhaat VPN: t, joita voidaan käyttää Kaliforniassa.

ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN pidetään yhtenä laadukkaiden palvelujen huipusta. Voit käyttää enemmän kuin 3000 palvelinta hajallaan yli 90 maassa yhdellä napin painalluksella. Ei vielä kaikki, nämä palvelimet ovat hyvin varusteltuja käsittelemään HD-suoratoisto ilman ongelmaa.

Äskettäin ExpressVPN päivitti samanaikaiset yhteydet voivat olla viisi. Vielä ei ole alan paras, mutta plus on plus. Tämä on hyödyllistä, kun huomaat, että ExpressVPN kattaa laajan valikoiman alustoja, mukaan lukien Windows, Mac, Android, iOS, Linux sekä Fire Stick.

Jos haluat ohittaa alueelliset rajoitukset tukemattomalle laitteelle, tiedät mielelläni, että ExpressVPN tarjoaa Älykäs DNS-palvelu. Tällä tavalla voit peittää muita alustoja, kuten pelikonsolia, kuten PlayStation ja Xbox.

Turvallisuudesta se on melko tiukka. Löydät useita ominaisuuksia, joiden avulla pääset Internetiin turvallisesti ja nimettömästi. Se sisältää 256-bittinen AES-salaus, DNS-vuodonsuojaus, tappikytkin ja jaettu tunnelointi sekä a ei-toimintalokikäytäntö mikä varmistaa, että tietoja ei säilytetä.

Haittoja

 • Ei halvin tarjoaja siellä.

Lisätietoja tästä, mitä tämä VPN pystyy, tarkista tämä ExpressVPN-arvostelu.

IPVanish

IPVanish

Etsitkö laadukkaita palveluita? Älä etsi enää, sinulla on IPVanish. Aloitetaan ensin heidän sovelluksestaan. Luulin henkilökohtaisesti, että se todella oli helppokäyttöinen. Se on tasapainotettu täysin hyvin ja siinä on jopa edistyneitä vaihtoehtoja, joilla jopa aloittelijat voivat navigoida.

Speed-viisasta, VPN on melko nopea. Latausnopeudeni kasvoi, kun muodostuin yhteyden palvelimeen Yhdysvalloissa. Se on hyvä, jos olet innokas streamer. Vaikka IPVanish ei poista Netflixin estämistä, asut Kaliforniassa, sinulla on jo Yhdysvaltain kirjasto. Joten ei tarvitse sitä.

Nyt puhutaan turvallisuudesta. IPVanish tukee OpenVPN-, PPTP-, L2TP / IPsec- ja IKEv2-protokollat ja takaa a kirjautumattomuuskäytäntö vaikka se on Pääkonttori Yhdysvalloissa, missä tietojen säilyttämistä sovelletaan.

Toisaalta, IPVanish ei ole niin halpaa verrattuna muihin, ja et saa niin paljon aikaa kokeilla heidän palveluaan. Sinulla on vain 7 päivän palautuskäytäntö. Valoisalla puolella voit kytke 10 laitetta samanaikaisesti.

IPVanish ei kuitenkaan ole halvin palvelu ympäri, eikä myöskään ole ilmaista kokeilua – mutta seitsemän päivän rahat takaisin -takuu on

Plussat

 • 1 000+ VPN-palvelinta 60 maassa
 • Rajoittamaton P2P-liikenne.
 • 24/7 live chat-tuki.
 • 10 samanaikaista yhteyttä.
 • Erittäin suuret nopeudet.
 • Erinomaiset sovellukset.

Haittoja

 • 7 päivän rahat takaisin -takuu.

Haluatko rouvaa? Katsokaa a tämä IPVanish-arvostelu.

NordVPN

NordVPN-arvostelu

NordVPN-arvostelu

Meillä on toinen merkintä parhaaseen Kalifornian VPN-luetteloon, NordVPN. Se ei ole yhtä nopea kuin toinen, mutta tarjoaa kohtuudella hyvä suoritus. Lataus ei ole ongelma, mutta jotkut palvelimet ovat todella hitaita.

NordVPN: llä on mukautetut sovellukset kaikille käyttöjärjestelmille. Jos sinulla on ongelmia sen määrittämisessä, löydät tutorials heidän verkkosivuillaan opastaa sinua prosessin läpi. Löydät myös oppaita, jotka auttavat sinua perustamaan heidän yksinoikeutensa Älykäs DNS-ominaisuus, SmartPlay. Tällä tavalla saat rajoitettuja kanavia muilla suoratoistoalustoilla, kuten Chromecast, PlayStation, Xbox ja Apple TV.

Turvallisuuden kannalta NordVPN on erinomainen kaikessa. Se tulee mukana 2048-bittinen salaus ja mahdollisuus salaa Internet-liikenne vain kerran, mutta kahdesti Double VPN: llä. Tämä VPN todella vaalii asiakkaan turvallisuutta ja yksityisyyttä. Näet sen totta, kun tarkistat muut ominaisuudet, mukaan lukien haittaohjelmien estäminen, tappikytkin, DNS-vuodonsuojaus ja ei kirjautumiskäytäntöä. 

Plussat

 • Voit käyttää yli 5000 palvelinta ympäri maailmaa.
 • Kytke kuusi laitetta samanaikaisesti.
 • Parhaat turvaominaisuudet.
 • Pääsy Netflixiin ja Huluun.
 • Haittaohjelmien suojaus.
 • Ei tallenna käyttäjän toimintaa.
 • 30 päivän rahat takaisin takuu.

Haittoja

 • Jotkut erittäin hitaat palvelimet.

Katsotaanpa tarkemmin tätä VPN: ää tässä NordVPN-arvostelu.

BulletVPN

BulletVPN-arvostelu

Kanssa maailmanlaajuinen verkko Yli 30 maata, saatat ajatella sitä BulletVPN en voi tehdä sinulle paljon. Ystävät päinvastoin, verkosto kasvaa edelleen, koska tämä on vielä uusi. Kuinka moni uusi VPN voi sanoa voivansa Poista Netflix-esto? Hyvin harvat, eikö??

Jos puhumme turvallisuudesta, se varmistaa parhaiten tukemalla protokollia kuten L2TP, OpenVPN, PPTP, IKEv1 ja IKEv2. Puhumattakaan siitä, että BulletVPN: llä on nolla lokikäytäntö. Se tarkoittaa heitä ei kirjaa mitään selaustietojasi. Sen avulla yksityisyyttäsi Internetissä on hyvissä käsissä.

Lisäksi tällä VPN: llä on 5 tähden asiakastuki. Voit kysyä heiltä mitä haluat, ja he auttavat sinua täysin ammattitaitoisesti.

Plussat

 • Erittäin nopeat palvelimet
 • Sotilaslaatuiset salaukset.
 • Pääsy Netflixiin.
 • Mainosten estäjä.
 • Ei liikennettä.
 • 30 päivän rahat takaisin takuu.

Haittoja

 • Pieni verkko.
 • Vähiten samanaikaiset yhteydet luettelossamme. (Vain kolme).

Mitä enemmän merleri, eikö? Tässä on muita ominaisuuksia tässä BulletVPN-arvostelu.

Paras VPN Kaliforniassa

“Jos he eivät voi tehdä sitä Kaliforniassa, sitä ei voida tehdä missään.” Voit helposti hanki VPN Kaliforniassa, ja olen varma, että sellaisen tarjoaminen tarjoaa sinulle turvallisuus ja vakaus tarvitset. Kaikki yllä olevat palveluntarjoajat voivat auttaa sinua suojaa Internet-yhteytesi ja nauti riskitön selaaminen. Kerro nyt, minkä näistä VPNistä valitsit? Jaa Kalifornian VPN-unelma alla olevassa kommenttiosassa.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map