Paras VPN-katsaus Trustpilot-käyttäjien mukaan

Yksi ensimmäisistä siirtyvistä verkkosivustoista, jotka ylittävät mielesi teknisessä dilemmassa, on Trustpilot. Sillä on arvosteluja ympäri maailmaa, ja niissä yhdistyvät käyttäjien kokemus ja tekniikan taitavat henkilöt. Nykyään VPN-markkinat ovat puhutuimpia Internetin suhteen. Siksi olen tehnyt hiukan kaivaa itseni. Tämä on VPN-arvostelu, joka perustuu siihen, mitä Trustpilotin oli sanottava.


Paras VPN-arvostelu Trustpilotin mukaan

Paras VPN-arvostelu Trustpilotin mukaan

Ennen kuin aloitamme

Trustpilot on Tanskassa vuonna 2007 perustettu kuluttajansivusto, joka on ilmainen kuluttajille ja tarjoaa freemium-palveluita yrityksille..

Verkkosivustolla on yli 700 ihmistä, jotka työskentelevät ympäri vuorokauden, sillä se on tyytyväinen yli miljoona arvosteluun kuukaudessa. Jotkut saattavat epäillä verkkosivuston avoimuutta, koska vääriä arvosteluja voidaan lähettää.

Trustpilot pidättää kuitenkin oikeuden poistaa arvosteluita ilman selitystä. Se vaatii, että se pyrkii aina vilpittömästi noudattamaan lakia ja julkaisemiaan politiikkoja varmistaakseen, että verkkosivustolle jää vain todistusvoimaisia ​​arvosteluja.

Tämän päivän katsauksessa tehdään yhteenveto Trustpilotin parhaista VPN-verkoista. Ennen kuin aloitamme, tarkista heidät alla olevasta taulukosta, jotta saat pienen käsityksen seuraavasta tulevasta.

Parhaat VPN-arvostelut Trustpilotissa

Markkinoilla on paljon VPN-palveluntarjoajia. Kaikki eivät kuitenkaan vastaa tarpeitasi ja antavat sinulle etsimäsi. Trustpilot on yksi tärkeimmistä pysähdyksistä, joihin suurin osa meistä kääntyy, kun haluamme arvioida tiettyä tuotetta. Siksi verkkosivustolle oppimani perusteella tässä on kattava katsaus siellä oleviin parhaisiin VPN: iin:

ExpressVPN

ExpressVPN Trustpilot

ExpressVPN on todella hyvä VPN-palveluntarjoaja. Se on ensin luettelossamme, koska sillä on Trustpilotissa erinomainen sijoitus. Heidän palvelimensa ovat aina valmiina toimimaan ja hyvä Internet-nopeus suoratoistoa varten ja vastaava. Palvelu sisältää palvelimia ympäri maailmaa.

Tämä VPN-palveluntarjoaja tarjoaa huippuluokan suojaustoimenpiteitä, jotka auttavat pitämään laitteen turvassa aina, kun muodostat yhteyden Internetiin. Korkean tason armeijan protokolloilla olet täysin suojattu tietoverkkohyökkäyksiltä ja valvontayrityksiltä.

Lisäksi ExpressVPN antaa sinun yhdistää kolme laitetta samassa tilauksessa, mikä tarkoittaa, että voit jakaa VPN-käyttöoikeustietosi kahdelle perheenjäsenellesi ja ystävällesi, tietysti pois lukien.

ExpressVPN käyttää 256-bittistä AES-salausta, joka toimii yhdessä VPN-protokollien kanssa, kuten SSTP, PPTP, L2TP / IPSec. Ehdotan suuresti OpenVPN: ää, mutta se tulee oletuksena joka tapauksessa. Yksityisyyden suhteen tämä VPN noudattaa tiukkaa kieltäytymiskäytäntöä. Joten voit olla varma, että kukaan ei saa käsitystä historiastasi. Nollaloki-politiikan avulla miten hallitus aikoo pyytää jotain, jota ei ensisijaisesti ole olemassa?

Jos joudut ongelmiin ja otat yhteyttä heidän asiakaspalveluun, saat erinomaista apua joka kerta! Jos haluat tietää enemmän, tutustu Trustpilotin ExpressVPN-arvostelu.

IPVanish

IPVanish Trustpilot

IPVanish on toinen luotettava tarjoaja, johon sijoittaa. Tämä VPN on listallamme toinen. Vaikka sillä on “Erinomainen” -luokitus, kuten ExpressVPN, silti tämä arvio perustuu pienemmästä arvosteluista.

Se toimii mainostetulla tavalla, ja sinulla ei ole ongelmia sen sovelluksen käyttämisessä. Helppo asennus ja käyttöliittymä tekevät siitä käytön erittäin miellyttävän. IPVanish on suositeltava kaikille.

Tämä johtuu lähinnä siitä, että VPN sisältää verkon sisällä yli tuhat palvelinta. Voit selata yli 40000 IP-osoitetta, mikä antaa sinulle pääsyn satoihin rajoitettuihin kanaviin riippumatta siitä, missä he ovat. IPVanish tarjoaa sinulle mahdollisuuden kytkeä 10 laitetta yhdellä tilauksella. Tämä tarkoittaa, että voit suojata kirjaimellisesti 10 laitetta kerralla.

VPN tarjoaa rajoittamattoman kaistanleveyden ja palvelinvaihtoa. Jos tarvitset apua asennuksessa tai muissa ongelmissa, voit aina ottaa yhteyttä heidän tukitiimiinsä, joka on käytettävissä ympäri vuorokauden. Katso tarkemmin Trustpilotin IPVanish-arvostelu.

BulletVPN

BulletVPN Trustpilot

BulletVPN on hyvä VPN hyödyntää. Siinä on palvelimia, jotka on osoitettu strategisesti ympäri maailmaa, ja ne myös vilkkuvat nopeasti. Voit virittää maantieteellisesti rajoitettuihin kanaviin 30 maassa palvelimen perusteella, johon olet yhteydessä. Vaikka tämä on uusi, tämä VPN on osoittanut olevansa kelvollinen olemaan VPN-markkinoiden kärjessä.

Kuten voitte nähdä, Trustpilotin arvostelu merkitsee sen suureksi, mikä on melko kohtuullinen VPN-palveluntarjoajalle, jota ei ole ollut olemassa pitkään aikaan. Heidän asiakastuki on erinomaista. Nopeat vastaukset kysymyksiisi ja ongelmiin! Vastauksia on enintään yksi päivä. Ja 99% ajasta, ensimmäinen ehdotus, joka heillä on sinulle, korjaa ongelman.

Toisaalta suoratoistot, jotka eivät ajattele Internetissä paljastumista, voivat hyötyä Smart DNS -ominaisuudestaan. Tämän avulla salausta ei tarjota. Tämä tarkoittaa, että et lisää ylimääräistä suojakerrosta, mutta toimit täydellä Internet-nopeudella. Voit oppia lisää tästä VPN: stä tarkistamalla Trustpilotin BulletVPN-arvostelu.

SurfShark

SurfShark Trustpilot

Surfshark on viimeinen VPN, jonka käsittelemme tässä katsauksessa. Erinomaisen arvosanan saaminen Trustpilotin kaltaisella verkkosivustolla on aika saavutus, jos sanon. Tämä VPN-palveluntarjoaja on uusi teollisuudelle, mutta se on osoittanut olevansa myrsky, jonka kanssa on otettava huomioon.

SurfSharkin palvelinverkosto sisältää yli 800 palvelinta 50 eri maassa. Eikö tämä ole pieni summa aloittelijalle? Paras asia tässä palveluntarjoajassa on, että voit hyötyä rajoittamattomasta määrästä kytkettyjä laitteita yhdellä tilauksella. Maksa kerran ja saat perheen ja ystävien käyttää tätä VPN: tä ilman lisäkustannuksia.

Rajoittamattomien samanaikaisten yhteyksien lisäksi sinua hoidetaan rajoittamattomalla kaistanleveydellä ja palvelinkytkimellä. Ja älä unohda, että SurfShark ottaa käyttöön myös kirjautumattomuuskäytäntöjärjestelmän, jota jokainen yksityisyyden etsijä etsii.

ei ole ollut olemassa kauan, mutta lyhyessä ajassa he ovat luoneet tehokkaan VPN: n. Tämä uusi tulokas on yllättänyt VPN-teollisuuden yllätyksellä ominaisuuksiensa avulla, joita se tarjoaa käyttäjilleen tilaamisen yhteydessä.

Paitsi, että ne tarjoavat 24/7 live chat -tuen ja parhaan ehdokkaan HBO: n, Netflixin, Hulun ja niin monien muiden kanavien tykkäämisten estämiseksi. Haluatko tietää enemmän? Katso tämä Trustpilotin SurfShark-arvostelu.

Laitammeko “Luottamus” Trustpilotiin

Ongelmana on, että emme tiedä varmasti. Verkkosivusto tunnetaan hyvin puolueettomana tarkistussivuna. se vie kaikkien käyttäjien kokemukset ja lisää ne, jotta saadaan tulokset, joita kaikki haluavat. Et kuitenkaan voi koskaan tietää, ovatko verkkosivustolle lähetettävät arvostelut laillisia. Ne saattavat olla vääriä vain tietyn tuotteen aseman parantamiseksi. Riippumattomien tutkimusten perusteella on todettu, että Trustpilotin kaltaisilla tarkistussivustoilla on vääriä arvosteluja melkein teollisessa mittakaavassa, mutta Trustpilot vaatii, että se pyrkii sisällyttämään vain aitoja arvosteluja..

Otetaan esimerkiksi NordVPN. Verkkosivustolla todetaan, että tämä VPN käytti vääriä arvosteluja korkeamman sijoituksen saamiseksi. Emme tiedä onko tämä totta vai ei, mutta tiedämme, että Trustpilot rangaisti yhtä alan parhaimmista VPN-palveluista ja antoi sille erittäin heikon “Huono” -asteikon. Arvostelujen manipulointi ei ole hyvä asia, kun haluat sijoittaa mihinkään. Kuka tahansa meistä kääntyy käyttäjien arvosteluihin helpottaakseen heidän hakuaan. Ilmeisesti Trustpilot ei siedä vääriä arvosteluja ja päätti alentaa NordVPN: ää vastaavasti.

NordVPN Trustpilot

Perustuen tähän asti nähtyyn, Trustpilot on melko rehellinen arvosteluissa. Tarkoitan ExpressVPN: ää, se on yksi parhaimmista VPN-palveluista maailmassa ja sillä on ”Erinomainen” -luokitus.

Parhaat Trustpilotiin perustuvat VPN: t

Siellä se on, ihmiset. Alan korkeimmat VPN: t tarkistetaan täysin sen perusteella, mitä Trustpilotilla on sanottavaa. Jos haluat investoida johonkin, lue tämä artikkeli, tarkista ominaisuudet huolellisesti, katso, mitä käyttäjillä on sanottavaa, ja päätä sitten. Älä tee kiireellisiä päätöksiä. Verkkosuojaus ja tietoturva eivät ole vaaraa.