Paras VPN klaanien yhteenotolle

Mikä on paras VPN käytettäväksi Clash of Clans ja Clash Royale? Klaanien yhteenotto on yksi koukuttava peli. Clash of Clans on keskittynyt puolustamaan omaa tukikohtaasi ja hyökkäämään vihollisesi tukikohtaan. Näin Clash of Clans on noussut murtamaan ennätyksiä, joita sen luojat eivät koskaan ajatelleet. Peli yhdellä pisteellä väitti Apple Storesta suurimman bruttotulossovelluksen otsikon, ja sen sanottiin suorittavan 5,15 miljoonaa dollaria päivässä kohteliaisuudesta lukuisien päivitysten kanssa, jotka sinun tulisi tehdä pohjan vahvistamiseksi. Peli on myös suunniteltu siten, että kun olet offline-tilassa, jätät tukikohtasi haavoittuvaisia ​​hyökkäyksiä varten, ja tämä pakottaa raskaat fanit varmistamaan, että he pysyvät verkossa niin kauan kuin mahdollista estääksesi tämän tapahtuvan..


Paras VPN klaanien yhteenotolle

Paras VPN klaanien yhteenotolle

Paras Clash Royale VPN: n yhteenveto

Jos etsit VPN: ää verkkopelaamiskokemuksesi parantamiseksi, voit kirjautua muutamiin parhaisiin vaihtoehtoihin. Tässä on luettelo paras Clash of Clans VPN-palveluntarjoajat:

 1. ExpressVPN
 2. IPVanish
 3. VyprVPN
 4. BulletVPN
 5. NordVPN
 6. CyberGhost
 7. HideMyAss VPN
 8. Yksityinen Internet-yhteys
 9. PureVPN
 10. PrivateVPN

Klaanien yhteenotto ja Internet-yhteyden tarve

Koska online-peli, on sanomattakin selvää, että tarvitset Internet-yhteyden sen pelaamiseen. Se on yksi peleistä, joka ei todellakaan anna sinun tehdä mitään offline-tilassa, joten tarvitset myös nopean Internet-yhteyden hankkimisen lisäksi. Nopea yhteys estää viiveen syntymistä, koska muutaman sekunnin viive on enemmän kuin tarpeeksi, jotta menetät sodan ja teet tappion.

Huomaa, että tämä on yksi peleistä, jotka joudut ehkä kirjautumaan sisään aina silloin tällöin, haluat todennäköisesti hyödyntää irti löytämästäsi Internet-yhteydestä missä tahansa. Tämä voi tarkoittaa kirjautumista sisään töissä tai koulussa tai jopa julkisissa paikoissa, joista löydät yhteyden, kuten lentokentälle tai ravintolaan. Ongelmana on, että tällaisissa paikoissa verkkoihin on yleensä asetettu rajoituksia käytön sääntelemiseksi. Koska Clash of Clans -pelissä olevat pelit vievät paljon kaistanleveyttä, on mahdollista, että tällaisissa verkoissa on palomuureja, jotka estävät käyttäjiä pelaamasta sellaisia ​​pelejä. Tämä voi olla tällainen pettymys, varsinkin jos haluat tehdä vain tarkistaa klaanisi tilan, edes pelata. Tällaisten rajoitusten kiertämiseksi tarvitset ratkaisun, joka pystyy ohittamaan kaikki mahdolliset asetetut palomuurit tai verkkolohkot riippumatta siitä, minkä verkon verkkoon olet yhteydessä. Yksi tällainen ratkaisu on VPN.

Miksi tarvitset VPN: tä klaanien yhteenottoon

VPN: n käyttö varmistaa, että pystyt pelaamaan Clash of Clans -sovellusta myös silloin, kun olet yhteydessä rajoittaviin verkkoihin, mutta miten tämä tapahtuu? Aluksi VPN tarkoittaa virtuaalista yksityisverkkoa. Tämä on pohjimmiltaan palvelinryhmä, johon käyttäjät muodostavat yhteyden niin, että heidän toimintaansa salataan, mikä tekee käyttäjän online-piilottamiseksi. Kun yhteys palvelimiin on muodostettu, käyttäjä voi piilottaa verkkotoimintansa kaikilta, jotka saattavat ajatella salakuuntelua heidän palveluntarjoajiensa mukana.

VPN antaa tilaajille myös mahdollisuuden työskennellä palomuurien tai lohkojen ympärillä, jotka heidän verkko on mahdollisesti asettanut, eli Clash of Clans -pelaajilla ei pitäisi olla ongelmia pelin pelaamisessa, vaikka he olisivat yhteydessä heidän kouluunsa tai työverkkoonsa. Voit käyttää jopa suosikkipelejäsi verkossa maissa, joissa nämä pelit ovat kiellettyjä tai estettyjä. Tämä ei ole ainoa etu, jonka VPN tarjoaa käyttäjilleen. Luotettavan VPN-palvelun avulla käyttäjät voivat käyttää maantieteellisesti rajoitettuja verkkosivustoja ja kanavia, koska yhteyden muodostamisen jälkeen etäpalvelimiin heidän IP-osoitteensa muuttuvat vastaamaan etäpalvelimien sijaintia. Maantieteellisesti rajoitetulle sivustolle pääsemiseksi sinun on löydettävä palvelin sivuston alkuperämaasta, ja kun olet muodostanut yhteyden siihen, tuntuu siltä, ​​että pääsyt sivustoon sen kotialueelta..

Parhaat VPN-yhdistelmät klaanien yhteenottoon

Nyt kun tiedät muutamia asioita siitä, mitä VPN voi tehdä sinulle, seuraava paras askel olisi etsiä, mikä olisi paras palvelu kirjautuaksesi. Luotettavan VPN-palvelun pitäisi pystyä tarjoamaan tietoturva, nimettömyys ja kyky kiertää verkkolohkoja. Meillä on joukko ehdotuksia, jotka voimme varmasti tehdä vain alla olevan:

1. ExpressVPN

Intensiivisen pelin pelaaminen, kuten Clash of Clans, tarkoittaa, että sinun pitäisi voida muodostaa yhteys VPN-palveluun milloin haluat ja ExpressVPN heidän 2000 palvelimen luettelossa sallii juuri sen. Palvelu perustuu Britannian Neitsytsaarten ulkopuolelle, joka ei kuulu mihinkään tietojen säilyttämisvaltaan. ExpressVPN on myös palkittu palveluntarjoaja, ja tämä on kiitos heidän erittäin kokenut asiakaspalvelutiimille. Heidän tiiminsä soveltuu hyvin käsittelemään asiakkaan valituksia milloin tahansa vuorokauden aikana, puhelimitse, sähköpostitse tai suorana viestinä. Palvelu tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden olla 3 samanaikaista yhteyttä, ja lupaa myös olla pitämättä online-aktiviteettien lokia.

Käyttäjät voivat myös luottaa ExpressVPN: n Stealth-palvelimiin, jotka ovat palvelinryhmä, johon voidaan luottaa selaamaan sivustoja jopa kaikkein rajoittavimmilla alueilla. Palvelu on ystävällinen myös tilaajille, jotka lähettävät palvelun työtovereilleen, koska jos he kirjautuvat sisään, niin uusi kuin nykyinen tilaaja saa palkkiona kuukauden ilmaisen palvelun. Kuka tahansa käyttäjä, joka todella ei halua käyttää VPN: ää, voisi kääntyä Smart DNS -palveluunsa, jossa vain heidän sijainti piiloutuu. Suosittelemme, että käydään läpi ExpressVPN-arvostelu, jotta voimme tutkia tarkkaan mitä palveluntarjoajalla on kyse.

2. IPVanish

IPVanish on yksi niistä palveluntarjoajista, joihin voit luottaa tarjoamalla poikkeuksellisen palvelun ilman mitään epäilyksiä. Tämä johtuu siitä, että palvelu on keskittynyt verkkoturvallisuuden tarjoamiseen, eikä siinä todella ole niin paljon sivunäytöksiä, jotka on naamioitu lisäominaisuuksiksi. Palvelussa on noin 1500+ sen palvelimista jaettu hyvin ympäri maailmaa, ja toisin kuin useimmat muut palveluntarjoajat, IPVanish sattuu omistamaan kokonaan koko verkon. Tällainen omistajuus tarkoittaa, että emme käsittele kolmansien osapuolten sovelluksia, ja siten palvelun nopeampaa toimittamista.

IPVanishilla on myös erityisesti pelaamista varten optimoidut palvelimet, ja tämän pitäisi olla hyvä uutinen Clash of Clans -pelaajille, koska nämä palvelimet eivät ole suunniteltuja viivästymään. Toisin sanoen nämä ovat erittäin nopeita palvelimia, jotka tarjoavat erittäin tehokkaan yhteyden. IPVanish on myös yksi harvoista palveluntarjoajista, jotka suvaitsevat ja rohkaisevat torrentia, koska palvelimet voivat helposti käsitellä sitä. Lisäyhteyksien kapasiteetti, jota IPVanish voi myös tukea, on markkinoiden korkeimpia, mahdollistaen jopa 10 samanaikaista yhteydenottoa samalla tilillä. IPVanish on myös hieno mediaparien muodostamiseen Kodi-kaltaisten palveluiden kanssa, koska ohjelmistojen integrointi on saumatonta, eikä sillä koskaan ole todettu olevan ongelmia. Jos mietit IPVanish-liittymään liittymistä, sinun on tiedettävä paljon enemmän palveluntarjoajasta, ja voit tehdä sen yksityiskohtaisella IPVanish-katselmuksella.

3. VyprVPN

Toinen palveluntarjoaja, joka näyttää keräävän paljon ansaittua huomiota, on VyprVPN. Tämä kykenevä palveluntarjoaja perustuu Sveitsiin ja on yksi harvoista palveluntarjoajista, jotka sallivat jopa 5 samanaikaisen yhteyden yhdellä tilillä. Palvelun verkossa on listattu noin 700 palvelinta, joista se sattuu täysin omistamaan. Palvelu on myös hyvin avoin käyttäjän kirjautumisesta, kun viitataan siihen, kuinka kauan se pitää heitä kiinni. Lokit osoittavat vain yhteysajat ja kuinka kauan olit verkossa; mitään siitä, mitä sivustoja olet käynyt tai mitä olet tekemässä.

Palvelu tukee myös OpenVPN-, IPSec / L2TP-, IPSec / IKEv2- ja PPTP VPN -protokollia tarjoamalla asiakkailleen laajan valikoiman vaihtoehtoja. Turvallisuuden kannalta palvelu tarjoaa 256-bittistä AES-salausta, ja siihen on myös lisätty ominaisuuksia, kuten Chameleon, joka sekoittaa OpenVPN-protokollan kautta lähetetyt tiedot ja tekee siitä havaitsemattoman Deep Packet Inspection -sovelluksen avulla. VyprVPN: ssä on myös DNS-ratkaisu, jonka avulla voit salata DNS-pyynnöt kolmannen osapuolen snoopingilta. Palvelussa on myös VPN-sovellus, joka on helposti yhteensopiva monenlaisten käyttöjärjestelmien kanssa, joihin kuuluvat Windows, Mac OS, Android ja Linux. Tutustu VyprVPN-arvosteluamme täällä, ja tiedät kaiken, mitä sinun on tiedettävä tästä luotettavasta palveluntarjoajasta..

Päätelmä parhaasta VPN: stä klaanien yhteenotolle

Jos sinulla ei ole vielä ollut mahdollisuutta pelata Clash of Clans -sovellusta, sinulla ei ole aavistustakaan kaikista toiminnoista, joista menetät. Tilaa luotettava tilaaja, kuten ExpressVPN, IPVanish tai VyprVPN, jotta pääset käsiksi peliin mistä tahansa sivustosta riippumatta, missä tahansa olisit. olet yhteydessä.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map