Paras VPN lataamiseen

Kun hankit suosikkimusiikkiasi Internetistä tai jopa etsiesit sarjasta uusinta ohjelmaa, on tärkeää varmistaa, että lataukset ja torrentit tapahtuvat turvallisella ja suojatulla tavalla. Tämä johtuu siitä, että hakkerit ja roskapostittajat etsivät aina pahaa ajattelemattomia käyttäjiä, joilta he voivat varastaa arvokasta tietoa & käytä sitä kiristykseen. Yksi tapa pysyä turvassa & turvattu on hankkia luotettava VPN-palvelu. Tällaiset palvelut pitävät latauksesi turvassa salaamalla verkkoyhteyden & osoittamalla sinulle virtuaalisen IP-osoitteen, jotta pysyt jäljittämättä. Kaiken tämän mielestä olemme laatineet seuraavan parhaan VPN: n lataamista varten.


Paras VPN lataamiseen

Paras VPN lataamiseen

Paras VPN lataamiseen – yhteenveto

Voit säästää aikaa, tässä on yhteenveto parhaista VPN-palveluntarjoajista, joita voit käyttää lataamisen aikana.

Paras VPN lataamiseen

Poistanut paljon tunnettuja palveluita, jotka eivät todellakaan noudattaneet luettelomme, meillä oli muutamia, jotka pystyivät täyttämään kaikki vaatimuksemme. Täällä he ovat:

1. ExpressVPN – paras VPN latauksille

Yksi palveluntarjoaja, joka tarkisti kaikki laatikot, on ExpressVPN. Siksi he ovat kärjessämme parhaista VPN-palveluista, joiden puoleen kääntyä, jos toivot suorittavan kaikki latauksesi ottamatta riskiä minkään tietoturvauhkan kanssa. Niiden hintaluokka on hiukan korkeampi kuin useimmissa muissa tarjoajissa, mutta halvin paketti, vuositilaus on 8,32 dollaria kuukaudessa.

Ohjelmisto, jota käytimme ExpressVPN: n kanssa perustaessamme, oli myös melko käyttäjäystävällinen ja helppo kiertää. Testasimme sitä myös useilla laitteilla, joilla oli erilaiset käyttöjärjestelmät, kuten Linux ja Android, ja meillä ei ollut ongelmia. Sisäänkirjautuminen heidän palvelinverkkoon oli nopeaa ja helppoa tehdä, ja saamme nauttia nopeuksista, mitä he mainostivat mainoksissaan. Heidän lataus- ja latausnopeutensa olivat parin kaltaisia, eikä meillä ollut tapauksia, joissa nopeudet nousivat ehkä liiallisen kaistanleveyden käytön vuoksi.

Asiakaspalvelutiimin välittämät vastaukset olivat tarkkoja ja helppoja toteuttaa, vaikka meillä ei ollutkaan erityistä ongelmaa. Niiden edustajille lähettämien viestien tarkoituksena oli vain nähdä, kuinka kauan heidän vastaaminen kestää.

Lyhyesti sanottuna ExpressVPN on helposti yksi parhaimmista VPN-palveluista, johon voi kääntyä, jos haluat palvelun, jonka avulla voit jatkaa latauksiasi ilman mitään huolta. Se toimii hyvin, lataatko sisältöä maantieteellisesti rajoitetulta sivustolta vai jopa tiedostojen jakamiseen Peer2Peer-verkon kautta.

2. IPVanish – Toimittajan toinen valinta

Tiedämme, että ExpressVPN sattuu olemaan hieman kalliimpaa verrattuna muihin palveluihin. Jos etsit edullisempaa vaihtoehtoa, joka pitää silti latauksesi turvassa ja tietosi nimettömänä, niin IPVanish on yksi tarjoaja, jota haluat ehkä tutkia. IPVanish, jonka hinta on 4,87 dollaria kuukaudessa vuoden tilauksesta, tekee helposti yhden edullisimmista palveluista.

Pystyimme muodostamaan yhteyden heidän verkkoonsa muutamassa minuutissa heidän ohjelmistonsa lataamisesta, ja heidän interaktiivisen sovelluksensa ansiosta oli huomattavasti helpompi selvittää, mihin palvelimeen yhdistää. Asiakaspalvelun suhteen havaittiin, että ExpressVPN: llä oli parempi vastausaika, mutta kaiken kaikkiaan saimme vastauksensa ilman, että tarvitsimme odottaa liian kauan.

ExpressVPN toimii myös hiukan paremmin nopeudella, koska heidän palvelinverkkonsa on melko laajempi kuin IPVanishin. Nopeudet olivat kuitenkin riittävät kunnolla ladataksesi suuria tiedostoja.

HideMyAss – viimeinen keino VPN

Selvitämme luettelomme, joka meillä on HideMyAss, VPN-palvelu, johon suosittelemme kääntymään vain, jos sinulla ei todellakaan voi olla ExpressVPN- tai IPVanish-palveluita valitsemiesi palveluntarjoajina. Heidän rekisteröintiprosessi on saumaton, koska pystyimme lähettämään maksun ilman ongelmia.

Onnistuneen rekisteröitymisen jälkeen aloimme kuitenkin kohdata joitain ongelmia etenkin yhteydenpidossa heidän palvelimiinsa. Myös nopeudet olivat melko hitaita, joten tämä ei ole palvelutyyppi, jonka kanssa haluat työskennellä, varsinkin jos haluat ladata useita tiedostoja kerralla.

Ne eivät myöskään ole yhtä edullisia kuin useimmat muut VPN-palvelut. Hinnat vaihtelevat 16,99 dollarista kuukauden kustannuksella, tob 9,29 dollariin, jos haluat maksaa koko vuoden tilauksen. Pyrkimyksemme olla yhteydessä HideMyAss-asiakaspalvelutiimiin eivät myöskään olleet yhtä hedelmällisiä, koska heillä kului yli päivä palataksesi meille.

Nämä asiat tekevät erittäin vaikeaksi mainita mitään, mikä kannattaa vakuuttamaan lukijamme hankkimaan HideMyAss VPN -tilauksen, joten jätämme sen vain siihen.

Parhaimman lataamisen VPN-kriteerit

Jotta voit valita parhaan VPN-palvelun, johon latauksesi luottavat, on useita valintaruutuja, jotka sinun tulee tarkistaa ja nähdä, sopiiko kyseinen palveluntarjoaja laskuun. Joitakin läpi käyneistämme ovat:

 • Nopeus: Suorimme pari nopeustestiä erityisesti Yhdysvaltojen, Australian ja Ison-Britannian ulkopuolella sijaitsevien palvelimien kanssa.
 • Asennusprosessi: Testattiin myös tilauksen helppoutta ja alkuasetusta tietyn palveluntarjoajan kanssa.
 • Hinta: Hinta on yksi suurimmista tekijöistä, jotka tekevät päätöstä VPN-palvelusta, joten menimme eteenpäin ja varaamme palveluntarjoajat, joiden piti liian kalliina.
 • 14 Eyes -ohjelma: Palveluntarjoajat, jotka osallistuvat 14 silmän ohjelmaan, myös syrjivät. 14 silmän ohjelma on sopimus eri hallitusten ja niiden Internet-palveluntarjoajien välillä, joissa heidän on sallittava seurata kansalaistensa verkkotoimintaa.
 • Tiedon kirjauskäytännöt: On tärkeää, että VPN-palvelu ilmoittaa, ettei heidän asiakkaidensa selaushistoriaa tallenneta. Tämä auttaa luomaan luottamusta ja vakuuttamaan asiakkaita siitä, että kukaan ei vakoile heidän toimintaansa. Varatimme tarjoajat, joilla ei ollut tällaista käytäntöä.
 • Työskentely useissa käyttöjärjestelmissä: Etsimme myös VPN-palveluita, jotka tukevat monenlaisia ​​käyttöjärjestelmiä, kuten Windows, iOS, Linux ja Android.
 • Rajoittamaton kaistanleveys: Ihmisenä, joka haluaa ladata & jaa suuret tiedostot nyt & silloin on tärkeää, että saat palveluntarjoajan, joka ei tee mitään hidastaa nopeuttasi tai häiritä yhteyttä.
 • P2P-jakamisen tuki: VPN-palvelu, jolla pääset käyttämään tiedostojenjakoverkkoa, on tärkeää, jos toivot tekeväsi paljon lataamista tulevaisuudessa.
 • Useita yhteyksiä: Jos VPN-palvelusi sallii useita yhteyksiä, se on iso plussi.

Paras VPN lataamiseen – viimeiset kommentit

Kaikkien, joiden töihin kuuluu paljon sisällön lataamista Internetistä, tulee olla varovaisia, etteivät heidän yhteyttään kuuntele laittomasti toimivat hakkerit tai edes Internet-palveluntarjoaja. Hanki luotettava palvelu, kuten ExpressVPN, pitääksesi latauksesi turvallisena. Älä myöskään lataa tiedostoja Internetistä asentamatta ensin luotettavaa virustorjuntaohjelmaa.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map