Paras VPN League of Legendsille

Mikä on paras VPN League of Legendsille vuonna 2018? League of Legends, joka tunnetaan laajasti nimellä LoL, on online-moninpeli, jonka on kehittänyt Riot-pelit ja julkaistu markkinoille vuonna 2009. Se sisältää joukkuepelin, jossa pelaajat ryhmittelevät ja käyttävät avainhenkilöään voittaakseen vastustajan joukkueen jäsenet. League of Legends on yksi suosituimmista online-peleistä Internetissä, koska sen suuri yleisö, jopa 67 miljoonaa pelaajaa, jotka kirjautuvat sisään & kilpailevat keskenään melkein kuukausittain. Kuten melkein kaikissa muissa online-peleissä, sinulla on oltava nopea yhteys, jotta pystyt reagoimaan nopeasti kaikkiin pelin aikana tapahtuviin tapahtumiin ja välttämään hahmosi tappamista vain siksi, että et ollut riittävän nopea reagoimaan.


Paras VPN League of Legendsille

Paras VPN League of Legendsille

VPN ja online-pelisi

Suurimmalle osalle pelaajista VPN: n käyttö on yleensä poissuljettua pelon vuoksi, että pelin nopeus saattaa hidastua huomattavasti. VPN: n käyttö vähentää yhteyden nopeutta, mutta marginaali todella riippuu tilaamastasi palvelusta. Pienestä nopeuden pienentämisestä huolimatta tarvitset sitä silti, jos haluat suojautua DDoS-iskuilta ja suojata yhteytesi keneltäkään, joka haluaa hidastaa sitä tai jopa katkaista sinut. Huomaat myös, että VPN antaa sinun muodostaa yhteyden erilaisiin palvelimiin verkon suuruuden perusteella, ja tämä antaa sinun mahdollisuuden pelata eri liigaissa, eri maiden ihmisten kanssa.

Kun olet tilannut luotettavan VPN-palvelun, pystyt estämään kaikki DDoS-hyökkäykset, koska IP-osoitteesi piiloutuu. Tämän tekemisen jälkeen hyökkääjät eivät pysty kohdistamaan yhteyttäsi, joten pidät poissa käytöstä. heidän tutkansa.

Jos luotat todennäköisesti katkaistuun yhteyteen, VPN antaa sinun ohittaa nämä rajoitukset ja nauttia normaalista yhteysnopeudesta. Näin pääset eroon viivästyksestä, johon olet tottunut, ja voit pelata optimaalisella nopeudella. Koska yhteytesi on salattu, kukaan ei voi selvittää mitä olet tekemässä, joten online-toiminnot pysyvät yksityisinä.

Jos tämä kuulostaa jotain, jonka haluat kokea, niin kun olet valmis tämän artikkelin kanssa, sinulla on idea siitä, millaisia ​​VPN-palveluita parannetaan pelaamistasi, ja varmista, että nautit pelin kaikista hetkeistä.

Paras League of Legends VPN

Jos olet uusi tässä kaikessa, saatat olla aluksi vaikeaa kiertää useimpia tarjottuja palveluita, joten olemme tehneet 5 parhaan palvelun kierroksen, joka mielestämme tarjoaa sinulle parhaan palvelun League of Legends VPN:

1. ExpressVPN – Suosituksemme

ExpressVPN on helposti yksi parhaimmista VPN-palveluntarjoajista tänään. Asiakaspalvelunsa laskutettaessa se on yksi markkinoiden taitavimmista ja luotettavimmista. Heidän palvelinverkkonsa on laaja, jaettu moniin maihin ympäri maailmaa, mikä helpottaa League of Legends -pelin pelaamista ihmisten kanssa missä tahansa ympäri maailmaa. Sinulla on 30 päivän rahat takaisin -takuu, jossa voit kokeilla palvelua ja nähdä kuinka hyvin se toimii sinulle. Hinnoittelu on hiukan korkeampi kuin muiden palveluiden, mutta siinä sinun on oltava mukana, jos etsit parhainta mahdollista palvelua, jonka voit saada. Maksutavat ovat monipuolisia, jolloin asiakkaat voivat maksaa nimettömistä maksuista viisumin, paypalin tai jopa bitcoinien kautta.

2. IPVanish

Tulossa toinen LoL: n suosituimpien VPN-palveluiden luettelossa on IPVanish, palveluntarjoaja, jolla on yli 350 palvelinta, jotka ovat hajallaan yli 60 maassa ja lasketaan. Heidän palvelu on myös kattava, jolloin asiakkaat voivat maksaa siitä eri maksutapoilla. Ne, jotka haluavat pysyä nimettöminä maksuissaan, voivat käydä kauppaa bitcoinien kautta, koska ne ovat sallittuja maksutapoja. IPVanish tarjoaa käyttäjille myös suojauksen sellaisten protokollien avulla, kuten OpenVPN, PPTP, OpenVPN, ja he kaikki varmuuskopioidaan 256-bittisellä AES-salauksella. Tämä takaa täydellisen suojan kaikilta DDoS-hyökkäyksiltä aina, kun jatkat peliä.

3. VyprVPN

VyprVPN on toinen edullinen vaihtoehto käyttäjille, jotka eivät halua käyttää omaisuuksiaan VPN-palveluunsa. He sattuvat omistamaan kaikki palvelimet, ja tämä asettaa heidät eteenpäin muista palveluntarjoajista, joiden tiedetään vuokraavansa kolmansilta osapuolilta. Jos joudut ongelmiin heidän palvelunsa kanssa, voit ottaa helposti yhteyttä heidän asiakaspalvelutiiminsä joko sähköpostitse, lippuilla tai live-chat-viestien avulla, jos haluat saada ongelmasi selvitettyäsi heti. VyprVPN sopii mainiosti pelaamiseen, jos haluat pitää nopeutesi yllä ja pysyä suojassa koko pelijakson ajan.

4. Yksityinen Internet-yhteys

PIA on yksi nopeimmista VPN-palvelinten ennätysajoista markkinoilla, ja ne rohkaisevat ketään rekisteröimään ajattelevia kaikkia kokeilemaan palveluaan 7 päivän rahat takaisin -takuulla. He ovat myös harvojen palveluntarjoajien joukossa, jotka tarjoavat kahden vuoden tilausjakson, yli 3034 palvelinverkolla, yli 28 maassa. Tuetut VPN-protokollat ​​ovat suosituimpia, koska niihin sisältyy OpenVPN, PPTP ja IPSEC / L2TP. He lupaavat olla häiritsemättä pelinopeuttasi ja tarjoavat myös mainosten esto-ominaisuudet, jotka estävät ei-toivottujen mainosten näkymisen pelin aikana.

5. PiilotaMyAss

Luettelomme purkaminen on HideMyAss, toinen hyvin tunnettu VPN-palvelu, joka on melko kuuluisa vahvasta salauksestaan. Ainoa ongelma, josta olemme kuulleet useimpien käyttäjien valittavan, on hidas vastausaika, josta heidän asiakastukitiiminsä tunnetaan. Jos haluat todella kokeilla niitä itse, he tarjoavat runsas 30 päivän rahat takaisin -takuun, jossa voit nähdä kuinka hyvin heidän palvelunsa toimivat pelin kanssa.

Paras VPN League of Legends – Wrap Up

Nyt kun olet nähnyt, mitä viittä VPN-palvelua suosittelemme League of Legends -pelin pelaamiseen, sinun pitäisi nyt valita pienempi uima-allas valitaksesi sen sijaan, että sinun tulisi käydä läpi monta tarjoajaa, joita markkinoilla on tarjolla. Jos valitset jonkin yllä mainitsemista palveluista, kerro meille, kuinka kokemuksesi oli, jättämällä kommentti alla olevaan kohtaan.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map