Paras VPN Microsoft Edgelle

Julkaisemisen myötä Windows-harrastajat ottivat Microsoft Edgen hyvin vastaan, ja sitä pidettiin laajalti kauan odotettuna päivityksenä yhdeksi markkinoiden pisimmän palvelimen Internet-selaimista. Äskettäin lanseerattu selain sai käyttäjiltä niin paljon rakkautta, että Microsoft päätti kehittää ja julkaista versioita myös Android- ja iOS-laitteille. Pikakäynnistysominaisuudellaan ja integroidulla selauskokemuksellaan Edge on hitaasti tulossa valituksi selaimeksi suurimmalle osalle Internetin käyttäjiä.


Paras VPN Microsoft Edgelle

Paras VPN Microsoft Edgelle

Parannetun Microsoft Edge -suojauksen VPN

Microsoft Edgessä on paljon sisäänrakennettuja suojausominaisuuksia ja parannuksia, mutta jos etsit täydellistä suojausta kaikilta online-uhkilta, sinun on parasta kirjautua luotettavan VPN-palveluntarjoajan luo. VPN: n käyttö Edge-selaimesi kanssa varmistaa, että pystyt korjaamaan kaikki mahdolliset porsaanreiät, joiden kautta tietosi voivat varastua, ja jatkamaan kaikkia online-toimiasi ilman, että sinun tarvitse huolehtia.

Paras Microsoft Edge VPN paljastettu

Aina kun selaat Internetiä, tarvitset VPN-palveluntarjoajan, joka pystyy toimittamaan sekä nimettömyys että tietoturva verkossa. Tässä ovat suosituimmat VPN-osoitteet Microsoft Edge -selaimelle:

 1. ExpressVPN
 2. IPVanish
 3. CyberGhost
 4. NordVPN
 5. BulletVPN

VPN-palvelun valitseminen

VPN-teollisuus on kylläinen ja selaimille suositeltujen VPN-verkkojen joukosta on valittavana huomattava määrä. On niin monia palveluntarjoajia, jotka väittävät tarjoavansa erilaisia ​​palveluja. Tämän vuoksi uuden käyttäjän on melko vaikea päättää, kenen kanssa liittyä. Pelastaaksemme kaiken tämän turhautumisen takia, olemme keksineet pari avaintekijää, joihin sinun tulee kiinnittää huomiota etsiessäsi luotettavaa palveluntarjoajaa. Muutama niistä sisältää:

 • Palvelimien lukumäärä: VPN-verkko on vain yhtä hyvä kuin sen verkossa olevien palvelimien lukumäärä. Mitä suurempi palvelimien lukumäärä, sitä vahvempi on sen verkkopotentiaali.
 • Ohjelmistojen yhteensopivuus: Tärkeää on rekisteröityminen VPN-palveluun, joka tarjoaa ohjelmistojensa eri versioita eri järjestelmille. Tämä tarkoittaa, että se pystyy integroimaan hyvin ja suojaamaan kaikkia laitteitasi.
 • Nopeus: Haluat etsiä palvelua, joka vähentää nopeutta pienimmällä marginaalilla. VPN-verkot tunnetaan syövänsä kaistanleveyteen, joten etsi palvelua, joka ei vähennä sitä niin paljon.
 • Tallennuskäytäntö: Rekisteröiminen VPN-palvelulla tarkoittaa, että etsit suojausta etkä kenenkään pidä kirjaa kaikista käyttämistäsi sivustoista. Etsi palveluntarjoajaa, jolla ei ole tiukkaa puunkorjuukäytäntöä ja jonka pääkonttori sijaitsee paikassa, jossa ei sovelleta minkäänlaista tietojen lainkäyttövaltaa koskevia sääntöjä..
 • Samanaikaiset yhteydet: Jos sinulla on monia laitteita, jotka haluat säilyttää suojattuna, etsi palvelua, joka sallii niin monta laimentamatta kokemuksen laatua.
 • VPN-protokollat: On aina hyvä pitää vaihtoehdot avoinna, joten kokeile palveluntarjoajaa, jolla on kaikki VPN-protokollat.

Parhaat VPN-yhteydet Microsoft Edgelle

Riippumatta siitä, etsitkö VPN sinulle Microsoft Edge, Mozilla Firefox tai Google Chrome -selaimessa, on 4 suosituinta VPN-verkkoa, joihin voit aina luottaa nimettömään, turvalliseen selailuun:

1. ExpressVPN

ExpressVPN on yksi planeetan huippuluokan VPN-palveluista. Se on ainakin sitä, mitä he väittävät sivustollaan, ja heillä on tosiseikat tueksi lausunnolle. Palvelussa on palvelinverkko, joka on läsnä yli 94 maassa, ja 256-bittinen AES-salaus pitää sinut suojattuna hakkereilta ja roskapostittajilta. Niiden nollakirjauskäytäntöä noudatetaan hyvin, ja palvelussa on sovelluksia, jotka ovat yhteensopivia kaikkien iOS-, Android-, Mac- tai Windows-pohjaisten laitteidesi kanssa. Sovellusohjelmistoa on myös helppo selata, mikä tekee siitä varsin sopivan ensimmäisen kerran käyttäjille. ExpressVPN mahdollistaa jopa 3 yhteydenottoa samanaikaisesti, ja sillä on uskollisuustarjous, jossa sinä ja erotuomari saatte yhden kuukauden ilmaiseksi heti ilmoittautumisen jälkeen. Voit kokeilla palvelua ottamalla heidän 30 päivän rahat takaisin -takuun. Jos hylkäät tämän ennen 30 päivän päättymistä, saat täyden hyvityksen. Katso, mitä muuta saat aikaan ExpressVPN-tilauksesta lukemalla ExpressVPN-arvosteluamme.

2. IPVanish

IPvanishilla on erittäin luotettava verkko, jota vahvistaa yli 950 erilaista palvelinta, jotka ovat hajallaan yli 60 eri maassa. Tämä tarkoittaa laajaa valikoimaa IP-osoitteita, joista valita, yhdistettynä erittäin nopeaan yhteysnopeuteen. Kun tilaat, voit myös nauttia rajattomasta palvelinkytkennästä ja rajattomasta kaistanleveydestä. Tämä on hieno uutinen, varsinkin jos aiot käyttää aikaasi verkossa suoratoistoon, torrenttiin tai lataamaan suuria tiedostoja. IPVanish VPN -paketti sisältää myös ominaisuuksia, kuten automaattisen tappikytkimen, 256-bittisen AES-salauksen, nollakirjautumisen, DNS-vuodonsuojauksen ja sovelluksen, joka on yhteensopiva kaikkien suosittujen käyttöjärjestelmien kanssa. Yksi erityinen asia, joka erottaa heidät muista palveluntarjoajista, on heidän rahat takaisin -takuut. He antavat sinun testata palveluaan vain seitsemän päivän ajan. Jos et ole lopulta vakuuttunut, voit silti valita hyvityksen. Haluatko tietää lisää? Tarkista tämä täydellinen IPVanish-arvostelu.

3. CyberGhost

CyberGhost on yksi palveluntarjoaja, johon voit aina luottaa pysyäksesi yhteydessä, koska verkossa on yli 1200 palvelinta milloin tahansa. Heidän tietoturvansa on alan standardi 256-bittinen AES-salaus, ja heidän nollakirjauskäytäntönsä ei varmasti paljasta selaushistoriaasi. Palvelun vakiona on automaattinen tapinkytkin ja DNS-vuodonsuojaus. Sillä on myös yksi suurimmista kapasiteeteista samanaikaisiin yhteyksiin, ja se tukee jopa 7 laitetta kerrallaan ja kaikki saman tilin alla. Heidän asiakaspalvelu on tavoitettavissa myös chatin tai sähköpostin välityksellä, jotta saat tarvittavan avun aina kun törmäät johonkin ongelmaan. Potentiaaliset asiakkaat ovat tervetulleita kokeilemaan palveluaan 30 päivän rahat takaisin -takuupalvelun kautta nähdäkseen, mitä heidän pitäisi odottaa kirjautuessaan palveluun. Kuten tämä arvostelu osoittaa, CyberGhost on parantanut palveluaan tasaisesti viimeisen vuoden aikana.

4. NordVPN

NordVPN on toinen huipputason palveluntarjoaja, jolla on jopa 3 300 palvelinta, jotka ovat hajallaan yli 59 eri maassa ympäri maailmaa. Tällainen valtava verkko antaa heidän tarjota palveluita, kuten DoubleVPN, joissa tilaajan on lähetettävä tietonsa kahden palvelimen kautta, mikä parantaa turvallisuuden tasoa. Palvelu tarjoaa myös torrentin, elokuvien suoratoiston ja suurten tiedostojen lataamisen tuen, ja sen sovelluksen avulla voit optimoida yhteytesi tällaisiin toimintoihin. NordVPN: n nollahakukäytäntö on sitäkin luotettavampi, koska palvelun pääkonttori sijaitsee Panamassa. alue, jolla tietojen lainkäyttölakeja ei sovelleta. NordVPN: llä on lyhyin koeaika 3 päivässä, mutta silloin sinun ei enää tarvitse maksaa mitään, koska palvelun kokeilu on ilmaista. Tässä on kaikki muu, mitä voit odottaa kirjautuessasi NordVPN: ään.

Johtopäätös parhaasta VPN: stä Microsoft Edgelle

Nyt kun olemme tarkastelleet 4 korkeimman tason VPN-palveluntarjoajaa, toivomme, että sinulla on hyvä idea siitä, mitä kannattaa kiinnittää huomiota tilaamasi palvelun valinnassa. Jos sinulla on kysyttävää tai kommenttia, jonka haluat meidän vastaavan, jätä se alla kommenttiosaan ja palaamme varmasti sinuun vastauksellasi.