Paras VPN Mikrotik-reitittimelle

Mikä on paras VPN käyttää Mikrotik-reitittimessä? Se on kysymys, jota meiltä kysytään paljon VPN Gurulla. Mikrotik on tunnettu yritys, joka on erikoistunut verkko-ohjelmistoihin ja -laitteisiin. Yhtiö on toiminut vuodesta 1996, ja se on perustettu Latvian pääkaupungissa Riiassa. Perustamisestaan ​​lähtien MikroTik on voinut kasvaa kunniamerkiksi, johon miljoonat ihmiset luottavat verkottumistarpeisiinsa. Yrityksen tuottamista monista verkkojärjestelmistä he ovat tunnettuja reitittimistä, jotka sattuvat olemaan maailman parhaiten toimivia tuotemerkkejä. 

Paras VPN Mikrotik-reitittimelle

Paras VPN Mikrotik-reitittimelle

Miksi sinun pitäisi käyttää VPN: ää reitittimessäsi

VPN: n käyttäminen reitittimellä antaa sinun tehdä monia asioita, jotka vain, jos se asennetaan tietokoneellesi tai kannettavaan tietokoneeseen, tekisi. Joitakin todellisia etuja ovat:

Et häiritse VPN: n kytkemistä päälle / pois päältä

Ensimmäinen ilmeinen etu on, että sinun ei todellakaan tarvitse joutua ottamaan VPN-virta päälle tai pois päältä aina silloin tällöin. Tällä tavoin olet automatisoinut prosessin, eikä sinun tarvitse kirjautua VPN-tiliisi aina, kun muodostat yhteyden Internetiin. Tämän avulla voit myös asettaa Internet-tietoturvatoimenpiteet lopullisesti ilman, että tarvitset mitään lisätoimenpiteitä.


Käytät VPN: ää monissa erilaisissa laitteissa

Kun VPN-palvelusi on määritetty, sinun on käytettävä sitä monissa erilaisissa laitteissa joutumatta määrittämään tai valmistelemaan yksittäisiä laitteita suoraan VPN: lle. Se on aivan toinen automaatiotaso. Tämän avulla voit tehdä esimerkiksi katsella maantieteellisesti rajoitettua sisältöä televisiossa ja huijata henkilöllisyytesi aina, kun olet online-tilassa laitteesi kanssa. Tämän tekeminen varmistaa myös, että vain reititin, ei VPN-palvelu, asettaa suojattavien laitteiden määrän rajan..

Laitteiden liittäminen VPN: n avulla on helpompaa

Kun VPN on määritetty reitittimellä, kaikki siihen kytketyt laitteet suojataan automaattisesti. Tämä säästää ongelmia, kun joudut rekisteröimään jokaisen laitteen yksitellen VPN-palveluntarjoajasi kanssa.

MikroTik-reitittimen paras VPN

Siellä on paljon VPN-palveluntarjoajia. Kaikki eivät kuitenkaan tue virallisesti MikroTik-reitittimiä. Tässä on luettelo suositellut VPN: t, joita voit käyttää Mikrotik-reitittimessä:

ExpressVPN – Suosituin suositus

ExpressVPN seisoo pään ja hartioiden yläpuolella useimpien muiden markkinoiden tarjoajien yläpuolella, ja myös erittäin hyvistä syistä. Palvelun tiedetään tarjoavan parhaan asiakastuen kannalta, joten se on yksi luotettavimmista palveluista, etenkin ensimmäistä kertaa VPN-käyttäjille. Näiden asiakkaiden tarpeet on hoidettu myös ExpressVPN-sovelluksen suhteen.

Windows-, Android-, Linux- ja iOS-järjestelmissä toimiville alustoille tuettaessa niiden sovellus painottaa paljon helppokäyttöisyyttä ja mahdollistaa helpon navigoinnin kaikissa sen ominaisuuksissa. Turvallisuuden kannalta palvelu tarjoaa sotilaallisen luokan 256-bittistä AES-salausta kaikille tilaajilleen kaikilla yli 1000 palvelimellaan, jotka sijaitsevat yli 90 maassa. Käyttäjien tulee odottaa pystyvänsä käyttämään kaikkia suosittuja VPN-protokollia ja maksamaan nimettömästi sellaisten palvelujen kuten Paypal, Bitcoin ja muiden kolmansien osapuolien maksuyhdyskäytävien kautta. ExpressVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun, jotta jokaisella, joka ajattelee palveluun liittymistä, on runsaasti aikaa testata palveluntarjoajan suorituskyky..

NordVPN

Panamassa sijaitseva tämä monipuolinen palvelu lupaa tarjota kaiken mitä tarvitset VPN-palvelusta, ja sitten joitain. Sen laaja 3000+ palvelimen verkko on enemmän kuin tarpeellinen varmistamaan vahvan yhteyden riippumatta siitä, missä palvelimet, joihin haluat muodostaa yhteyden, sijaitsevat. 3000+ -palvelimet auttavat melko paljon helpottamaan kaksinkertaista VPN-palveluaan, jossa käyttäjät voivat saada liikenteensä välitettäväksi kahden palvelimen kautta kaksinkertaiseksi salaustason..

Toinen mukana oleva ominaisuus on automaattinen Internet-tappikytkin, jossa käyttäjät saavat hyötyä parannetusta suojauksesta, koska aina kun VPN-yhteyttä häiritaan, yhteys Internetiin katkeaa. Lopuksi, NordVPN pystyy myös optimoimaan heiltä saamasi palvelun omalla palvelimella, joka on osoitettu palveluntarjoajille heidän verkkotöidensä luonteen perusteella. Palvelussa on omistettu palvelimet torrentia, videoiden suoratoistoa ja jopa online-pelaamista varten. Jokainen, joka haluaa maistaa NordVPN-kokemusta, on tervetullut kokeilemaan palvelua 3 päivän ajan ilmaiseksi.

IPVanish

IPVanish on yksi harvoista palveluntarjoajista, joka ylpeilee kaiken laitteistonsa omistamisessa, mikä tarkoittaa, että he pääsevät helposti asioiden pohjalle, jos palvelimet lakkaavat jostain syystä toimimasta. Tämä eroaa paljon monista muista palveluntarjoajista, jotka palkkaavat palvelimia, ja niillä voi olla paljon tekemistä, jos heidän verkkonsa putoaa.

Sovellus on helposti yhteensopiva sellaisten käyttöympäristöjen kanssa, kuten iOS, Windows, Mac ja Android, sekä Fire TV: n ja vastaavien kanssa. IPVanishilla on vaikuttava läsnäolo yli 1000 palvelimella yli 60 maassa yli 60 maassa, joten sinun ei pitäisi olla huolissasi siitä, että tietty sivusto tai kanava on ulottumattomissa. Palvelu tarjoaa lyhyen 7 päivän rahat takaisin -takuun käyttäjille palvelun kokeilemiseksi ja päättämiseksi sopiiko se heidän mieltymykseensä vai ei..

Päätelmä MikroTik-reitittimen parhaasta VPN: stä

Kolme tarkistamaamme palvelua ovat helposti markkinoiden halutuimpia VPN-palveluntarjoajia nykyään. Tämä johtuu heidän sitoutumisestaan ​​laadukkaaseen palveluun ja heidän horjumattomasta päättäväisyydestään pysyä aina luotettavana asiakkailleen..