Paras VPN Minecraftille vuonna 2020

Mikä on paras VPN Minecraftille vuodesta 2020? Miksi tarvitsen ensin VPN: tä Minecraftille? Minecraft on helposti yksi addiktoivimmista peleistä, joita olet koskaan voinut kohdata Internetissä. Se on sellainen peli, jonka avulla voit rakentaa mitä tahansa ilman vaadittavia ohjeita tai pelitavoitteita, jotka pitäisi täyttää, jotta voit siirtyä seuraavalle tasolle. Tämä tarkoittaa, että voit vapaasti tehdä mitä haluat ja rakentaa mielikuvituksen avulla mitä haluat. Pelin pelaaminen moninpelissä on entistä jännittävämpää, koska saat joukkueesi ystävän kanssa ja aloitat valitsemassasi tehtävässä. Vaihtaminen moninpeliin vaatii kuitenkin, että sinulla on Internet-yhteys.


Paras VPN Minecraftille vuonna 2018

Paras VPN Minecraftille vuonna 2020

Miksi Minecraft estää

Tämän yksinkertaisen pelin addiktiivisen luonteen vuoksi useimmat käyttäjät kokevat pelaavansa sitä koulussa tai töissä sen sijaan, että keskittyisivät mihin tahansa heidän täytyy tehdä, ja tämä heikentää heidän tuottavuuttaan. Tämän ratkaisemiseksi useimmat instituutiot asettavat lohkoja, joiden tarkoituksena on rajoittaa pääsyä peliin ja auttaa ihmisiä keskittymään enemmän työhönsä, joka heidän on saatava päätökseen.

Mielenkiintoista on, että Minecraft on todettu olevan erittäin hyödyllinen etenkin opetusvälineenä, kun yhä useammat laitokset käyttävät sitä opettamaan monenlaisia ​​aiheita. Sitä käytetään myös kehittämään lasten luovuutta ja kannustamaan heitä olemaan utelias ympäristöönsä.

Jos haluat sattua pelaamaan peliä, mutta et voi käymäsi laitoksen asettamien lohkojen takia, sinun on tilattava luotettava VPN-palvelu. VPN: n avulla voit kiertää kaikki rajoitukset ja saada takaisin pääsyn mille tahansa verkkosivustolle tai kanavalle, jossa haluat käydä.

Minecraftin pelaaminen moninpelitilassa edellyttää, että sinulla on oma palvelin. Yksi riski, joka liittyy tähän ehtoon, on, että olet sitten avoimempi kolmansien osapuolien DDoS-hyökkäyksille, ja hyökkäykset toimivat upottamalla palvelimelle yhteyspyynnöt ja tekemällä myöhemmin kaatumaan.

Hyvä joukko VPN-palveluntarjoajia nykyisillä markkinoilla tarjoaa suojan DDoS-hyökkäyksiltä, ​​joten tilaamisen jälkeen sinun ei todellakaan pitäisi olla niin paljon huolissasi.

Toinen asia, johon useimmat pelaajat todennäköisesti kohtaavat, on IP-osoitteiden kieltäminen. Nämä ovat tyyppisiä rajoituksia, jotka palvelimen järjestelmänvalvojat antavat, ja yleensä ne annetaan rangaistukseksi kohtuuttomasta käytöksestä.

Koska VPN-palvelu antaa sinun muuttaa IP-osoitettasi, sinun pitäisi pystyä kiertämään tällaisia ​​rajoituksia, koska sinun tarvitsee vain muodostaa yhteys toiseen palvelimeen, jolla on eri IP-osoite.

Minecraftin vapauttaminen

Nyt kun tiedät useita syitä, jotka voivat vaikeuttaa Minecraftin käyttöä, tutkimme kuinka VPN-palvelu toimii tarkalleen pelin estämisessä..

Tavallisesti palvelimen Internet-palveluntarjoajat täyttävät käyttäjän pyynnön muodostaa yhteys Internetiin, ja myös heidän liikenteensä kulkee heidän kauttaan. Kun olet määrittänyt VPN-yhteyden, pystyt hallitsemaan, mihin palvelimeen muodostat yhteyden, ja myös liikenteesi kulkemaan palvelimen kautta. Tämän lisäksi VPN: n käyttö antaa liikenteellesi salata.

Tämän vuoksi kenen tahansa on vaikea avata käyttämäsi verkkosivustoja tai kanavia. Jopa Internet-palveluntarjoajasi ei voi vakoilla sinua. Siksi he eivät tiedä pelaatko Minecraftia vai ei. 

Paras VPN Minecraftille vuonna 2020

Kuten aiemmin mainittiin, VPN-markkinat ovat nykyään melko täynnä, ja tarjoajat tarjoavat laajan valikoiman palveluita. Jopa olemassa palveluita, joissa sinulta ei veloiteta mitään VPN-palvelusta.

Suosittelemme, että pidät poissa sellaisesta, koska pommitat paljon mainoksia, ja sinun liikenteesi myydään myös kolmansille osapuolille. Tämä loukkaa yksityisyyttäsi vakavasti, etkä todella halua, että ihmisillä, joita et edes tiedä, olisi hajuakaan verkkotoiminnoista..

Kaiken tämän mielessä olemme yrittäneet laatia luettelon VPN-palveluista, joissa liikenne on varmasti piilotettu ja verkkotoiminnot suojattu hyvin. Tässä ovat suosituimmat Minecraft-VPN-suositukset.

1. ExpressVPN

ExpressVPN tunnetaan yhdeksi alan parhaista VPN-palveluntarjoajista, ja tämä johtuu pääasiassa heidän palvelun korkeasta laadusta sekä heidän reagoivasta ja hyvin koulutetusta asiakaspalvelusta.

Palvelulla on vahva läsnäolo yli 94 maassa, ja palvelinverkko on selvästi yli 1500 palvelinta. Kuten muutkin VPN-palveluntarjoajat, ExpressVPN tarjoaa vahvoja suojaustoimenpiteitä, kuten AES-256-bittisuojauksen ja tuen kaikille tärkeille VPN-protokollille, kuten OpenVPN ja PPTP.

Palvelussa on sovelluksia, joiden avulla voit käyttää sitä Apple-, Mac-, Android- tai Linux-laitteilla, ja tärkeä lisä on, että se on tehty ensimmäistä kertaa käyttäjää ajatellen. ExpressVPN: llä on myös 30 päivän rahat takaisin -takuu.

2. NordVPN

NordVPN ovat toinen vakiintunut VPN-palvelu, joka on suosittu online-pelaajien keskuudessa. Joitakin palveluntarjoajan ainutlaatuisia ominaisuuksia ovat kaksinkertainen salauspalvelu, jossa yhteytesi suojataan kahdella kerroksella, ja sen kyky tukea jopa kuutta samanaikaista yhteyttä. Sen kaksinkertainen VPN-ominaisuus varmistaa, että voit ohittaa kaikki rajoitukset, jotka on asetettu estämään sinua pelaamasta Minecraftia. Turvallisuus on myös armeijan luokan palvelua, joka tarjoaa AES-256-bittisen salauksen. Myös NordVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun.

3. VyprVPN

Luettelomme sulkeminen on VyprVPN, palvelu, joka on tekniikan kehityksen eturintamassa. Heidän kameleonttiominaisuus sekoittaa esimerkiksi OpenVPN-pakettien metatiedot varmistaakseen, että niitä ei voida tunnistaa syvän pakettivalvonnan avulla. Tämä tarkoittaa, että VyprVPN on yksi luotettavimmista palveluista, joita voit tilata, jos aiot kiertää rajoituksia esimerkiksi Syyriassa, Kiinassa, Venäjällä, Thaimaassa ja Iranissa. Palvelussa on yli 700 palvelinta, jotka ovat hajallaan yli 64 maassa, ja sovelluksen, joka tukee laitettasi riippumatta siitä, käytätkö Androidia, Linuxia, Macia tai iOS: ää. Palvelu tarjoaa myös 30 päivän rahat takaisin -takuun, jonka avulla voit ottaa näytteitä palvelusta ja päättää, aiotko kirjautua.

Päätelmä parhaasta Minecraft VPN -sovelluksesta vuodeksi 2020

Edellä luetellut kolme VPN-palvelua varmistavat, että pelaat Minecraftia ilman huolta turvallisuudesta. Parasta palvelua varten ExpressVPN on yksi VPN, joka sinun tulisi ainakin kokeilla. Heidän asiakaspalvelutiiminsä on melko luotettava ja sillä on jäseniä, jotka ovat enemmän kuin valmiita auttamaan sinua, jos takertuit mihin tahansa asiaan.