Paras VPN NBC Sports Live Extra -sovellukselle

Katso tuhansia LIVE-urheilutapahtumia, jotka välittyvät NBC: ltä, NBCSN: ltä, olympiakanavalta, golfkanavalta ja muilta NBC Sports -sivustolta kaikkialta maailmasta. TV kaikkialla! Sitä me kaikki haluamme oikein? Voidaksemme katsella suosikkipelejämme kohtaamatta estoja ja anteeksipyyntölauseita. Syy siihen, miksi ihmiset eivät pääse näihin kanaviin, palaa takaisin mihin he sijaitsevat. Monet kanavat ja verkkosivustot ovat maantieteellisesti rajoitettuja alueidensa ulkopuolella, joten katsojien on mahdotonta saada käsiksi näistä kanavista. Onneksi VPN: n avulla NBC-urheiluun ja lukuisiin muihin kanaviin voidaan päästä uudelleen missä tahansa laitteessa käyttämällä virtuaalista yksityistä verkkoa. Nyt kysytään, mitä VPN: tä voidaan luokitella paras VPN NBC Sportsille? Lue lisätietoja.


Paras VPN NBC Sports Live Extra -sovellukselle

Paras VPN NBC Sports Live Extra -sovellukselle

Paras VPN NBC Sportsille

Olemme kokeilleet useita VPN-verkkoja vuosien varrella ja pystyimme tiivistämään ominaisuudet ja ominaisuudet, jotka edustavat hyvää VPN: ää. Esimerkiksi, jos etsit VPN: ää urheilukanavien estämiseksi, sinun on varmistettava, että VPN-palveluntarjoajassasi on monia palvelimia ympäri maailmaa, jotka toimivat suurella nopeudella. Sinun tulisi myös kiinnittää huomiota ympärivuorokautiseen asiakastukeen ja palautuskäytäntöön. Tässä on parhaat VPN: t NBC Sportsin vapauttamiseen Yhdysvaltojen ulkopuolella. Voit myös käyttää mitä tahansa näistä parhaista VPN-verkoista ohittaaksesi NBC Sports -katkosten:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish
 5. CyberGhost

ExpressVPN

Äänestämme parhaan VPN-palveluntarjoajan puolesta ExpressVPN. Tämä palvelin takaa maantieteellisesti rajoitetun sisällön ohittamisen ja antaa käyttäjälle mahdollisuuden suoratoistaa mitä tahansa kanavaa, kuten BeIN Sports, NFL Game Pass, MLB.tv, Sky Sports tai NBA League Pass, nopeasti. Heidän yhteysnopeutensa ovat nopeita, koska palvelimet ovat levinneet ympäri maailmaa.

IPVanish

Jos etsit VPN: ää urheilun seuraamiseksi FireStick-laitteellasi, älä etsi enää IPvanish on VPN sinulle. IPVanish on yksi täydellisimmistä testaamistamme VPN-palveluista. Kuten nimensä osoittaa, IP-osoite katoaa ja selaat Internetiä nimettömästi. Siinä on loistava ohjelmisto, laaja valikoima palvelinpaikkoja ja sovelluksia kaikille laitteille.

NordVPN

IP- tai DNS-osoitteestasi ei todennäköisesti koskaan vuota, kun käytät NordVPN, joten yksityiset tietosi ovat turvallisissa käsissä. Kaksinkertainen salaus täällä sulkee sopimuksen turvallisuudesta. NordVPN on suhteellisen halpa verrattuna muihin palveluntarjoajiin, mutta se tarjoaa erinomaisia ​​palveluita, jotka toimivat Windows-, Mac-, iOS- ja Android-sovelluksissa.

VyprVPN

VyprVPN on tehokas VPN, koska se on ainoa tarjoaja, joka toimii ilman kolmansia osapuolia. Se tarjoaa poikkeuksellisen online-tietoturvan, jonka avulla voit käyttää rajoitettua sisältöä ja muodostaa yhteyden ilmaiseen WiFi-verkkoon – kaikki vahvojen salausten avulla. Sen kameleontitekniikka voittaa VPN-estämisen, minkä ansiosta tämän VPN: n käyttäjät voivat ohittaa sensuurin mistä päin maailmaa tahansa..

Kuinka avata NBC Sports -sovellus VPN: n avulla

VPN on työkalu, joka sinun on ohittaa maantieteelliset rajoitukset ja katsella NBC Live Sports Extra -sovellusta riippumatta siitä, missä olet maailmassa. VPN ohjaa liikennettä käytännössä, jotta se näyttää siltä kuin sijaitset toisessa maassa. Maa, jossa näytät olevan, riippuu valitsemastasi palvelimesta. Antamasi uusi IP-osoite antaa sinulle etuna katsella NBC-urheilua ilman georajoituksia. Huomaa, että amerikkalaisen VPN-palvelimen käyttö poistaa NBC Sports Live Extra ja kaikki muut vain Yhdysvalloissa olevat kanavat. (Netflix, Hulu, Crackle, CBS All Access, FXNow, Amazonin pikavideo)

 1. Tilaa VPN-palveluntarjoaja niiltä, ​​jotka olemme valinneet sinulle.
 2. Lataa ja asenna VPN-sovellus.
 3. Olet määrittämässä VPN: tä yhdelle seuraavista: iPhone, Android, iPad, PC ja Mac.
 4. Yhdistä yhdysvaltalaiseen palvelimeen, johon NBC perustuu.
 5. Näytät nyt olevan Amerikassa ja käyttämäsi amerikkalaista IP-osoitetta.
 6. VPN salaa kaiken liikenteen ja estää ketään snoopamasta.
 7. Poista NBC Sports -sovelluksen esto ja katsele suosikkipelejäsi.

SMART DNS PROXIES – PARAS VPN NBC Sports -sovelluksille

Jos VPN: t jostain syystä eivät harjoita sinua varten, voit käyttää Smart DNS -välityspalvelimia katsomaan NBC-urheilua. Ensinnäkin, vakuuttakaamme sinulle, että Smart DNS-välityspalvelin on yhteensopiva Smart TV, PS4, PS3, Xbox, Apple TV, Amazon Fire TV Stick, PC, Mac, iPhone, iPad ja Android kanssa. Minuutin, kun asennat Smart DNS: n, voit kiertää NFL Game Pass-, NHL.TV- ja NBA League Pass -katkoksia. Älykäs DNS toimii siis muuttamalla laitteesi DNS: ää ja reitittämällä se uudelleen erillisen palvelimen kautta maasta, johon NBC perustuu. Kuka tahansa voi käyttää älykästä DNS-palvelua, joten siirry Unlocatoriin ja kokeile sitä. Unlocator tukee noin 220 eri kanavan vapauttamista ympäri maailmaa. Tämä sisältää kaikki tärkeimmät urheilukanavat, kuten BeIN Sports, BT Sport, SuperSport, Sky Go, Now TV, MLB, NBA League Pass, NHL.tv, NFL, NBC sports ja monet muut. Huomaa, että kanavat, jotka voit estää, riippuvat käyttämästäsi Smart DNS -välityspalvelimesta.

NBC Sportsin paras VPN – johtopäätös

Kanavasi voi estää ja käyttää milloin tahansa mistä tahansa VPN: n avulla. Kuinka siistiä? Hyvä asia tässä on se, että VPN: n edut eivät rajoitu pelkästään maantieteellisten rajoitusten ohittamiseen, koska niillä on paljon tarjottavia palveluita turvallisuudesta yksityisyyden ylläpitämiseen. Joten itse asiassa VPN-liittymään liittyminen on sijoitus omaan turvallisuuteen ja viihdeeseen. Kommentoi alla mitä VPN: tä haluat käyttää ja miksi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map