Paras VPN Neon TV: lle

Sky TV: n tukemana, Neon on videoiden suoratoistopalvelu, joka tarjoaa parhaat elokuvat ja ohjelmat sekä pääsyn Yhdysvaltojen suosituimpiin nimikkeisiin. Ainoa ongelma, joka voi estää katsojia tilaamasta palvelua, on se, että se on saatavana vain Uuden-Seelannin käyttäjille. Hyvä asia on, että on olemassa tapa kiertää tätä asiaa.


Paras VPN Neon TV: lle

Paras VPN Neon TV: lle

Mikä on Neon TV?

Vuonna 2015 Uudessa-Seelannissa aloitettu Neon kilpailee teollisuuden jättiläisten, kuten Netflix ja Lightbox, kanssa. Se on edelleen onnistunut vangitsemaan merkittävän osan suoratoistoyleisöstä.

Palvelu on hiukan kalliimpi kuin useimmat. Tämä johtuu kuitenkin siitä, että se tarjoaa yhden suurimmista otsikkokokoelmista, joka on saatavana suoratoistopalvelusta. Koska suurin osa ihmisistä sekoittaa Neonin olevan toinen Sky-tarjous, on tärkeää erottaa, että palvelu tarjotaan erillisenä kokonaisuutena. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse olla Sky-asiakas käyttääksesi Neonia. Tarvitaan vain tili ja kuukausittaisen liittymämaksun johdonmukainen maksaminen.

Hinnoittelun kannalta Neon TV tarjoaa hyvin erilaisia ​​vaihtoehtoja verrattuna muihin streaming-palveluihin. Periaatteessa on kaksi tasoa, joista valita. Käyttäjät voivat valita televisiopaketin 11,99 dollarilla kuukaudessa tai valita elokuvien ja TV-paketin 20 dollarilla kuukaudessa. Lisäksi käyttäjillä voi olla jopa viisi laitetta, jotka on rekisteröity yhdellä tilillä, ja suoratoistaa korkeintaan kahdesta kerralla.

Jos tilaaja tuntuu siltä, ​​ettei hän ole tyytyväinen käytettävään sisältövalikoimaan tai edes itse palveluun, mahdollisuus poistua käytöstä on aina. Tämän välttämiseksi palvelu tarjoaa kuitenkin 14 päivän kokeilujakson, jotta tiedät mitä valitset alusta alkaen..

Kuinka vapauttaa neontelevisio Uuden-Seelannin ulkopuolella

VPN tai Virtual Private Network on yksi tehokkaimmista tavoista kiertää maantieteellisiä rajoituksia, jotka estävät pääsyn palveluun maan ulkopuolella. Se toimii antamalla käyttäjille pääsyn palveluun eri maissa sijaitsevien etäpalvelimien kautta. Tällä tavalla käyttäjät voivat muuttaa IP-osoitteitaan ja näyttää siltä kuin he olisivat maissa, joissa käyttöoikeus myönnetään.

Koska suoratoistopalvelulla ei ole menetelmää katsojien todellisen sijainnin todentamiseksi, VPN: n käyttö takaa pääsyn tilaajalle riippumatta siitä, missä he ovat. Heidän on tehtävä vain yhteys Uuden-Seelannin palvelimeen, ja he ovat kaikki valmiina. 

Tässä on yksityiskohtaisempi vaiheittainen prosessi:

  1. Kirjaudu VPN: llä.
  2. Lataa ja asenna VPN-sovellus suoratoistolaitteeseesi.
  3. Kirjaudu sisään VPN-tililläsi.
  4. Yhdistä palvelimeen Uudessa-Seelannissa.
  5. Käynnistä Neon TV.
  6. Nauttia.

ExpressVPN on luotettava VPN-palveluntarjoaja, joka varmistaa käyttäjille täydellisen suoratoistokokemuksen. Se myös suojaa heitä mahdollisilta verkkohyökkäyksiltä. Tässä on taulukko, joka tuo esiin tänään esitetyssä katsauksessa tärkeimmät VPN: t. Katso ne.

Parhaat VPN: t Neon TV: lle

Mahdollisuus käyttää maantieteellisesti rajoitettuja sivustoja on vain yksi niistä asioista, jotka VPN: n avulla voit tehdä. Sen päätarkoitus on varmistaa, että sen käyttäjät ovat täysin turvassa, kun he ovat online-tilassa. VPN tekee tämän salaamalla Internet-liikenteen. Tämän vuoksi jopa Internet-palveluntarjoajasi on vaikea kuunnella, millaista toimintaa voit tehdä verkossa.

VPN: n käyttö takaa myös täydellisen tietoturvan etenkin, kun siirryt pankkiisi verkossa tai kun ostat kotona. Tämä turvataso ulottuu myös niihin, joilla on taipumus luottaa lentokenttiin tai ravintoloihin Internetissä. VPN estää heidän laitteitaan pääsemästä hakkerointiin tai soluttautumiseen tietoverkkorikollisten toimesta ja takaa myös nimettömän online-tilassa.

Käyttäjät voivat nauttia kaikista näistä eduista vain, jos he tilaavat luotettavan palveluntarjoajan. Markkinoilla on niin paljon vilpillisiä tarjoajia, ja suurin osa heistä lupaa, mitä he eivät pysty toimittamaan. Jotta voisimme välttää tällaisten asioiden käsittelyä, olemme laatineet lyhyen luettelon parhaista mahdollisista tarjoajista, jotka sinun tulee harkita. Tässä on luettelo parhaista VPN-verkkoista Neon TV: lle.

1. ExpressVPN

ExpressVPN seisoo korkeana yhtenä parhaista mahdollisista palveluista, joita olet koskaan voinut tilata. Palkittu palveluntarjoaja on toiminut jo yli kymmenen vuoden ajan. Sillä on lähes 2000 palvelimen verkko ympäri maailmaa. Tämän ansiosta se voi tarjota tilaajilleen jopa 200 000 IP-tilaa.

Tämä, sotilaallisen luokan 256-bittisen AES-salauksen ohella, tarkoittaa, että käyttäjät voivat nauttia kaikesta ympäri tapahtuvasta salauksesta ja pääsystä monille maantieteellisesti rajoitetuille sivustoille ja kanaville. Palvelu mahdollistaa myös sen, että sen käyttäjillä on jopa 3 samanaikaista yhteyttä, ja he voivat valita PPTP-, SSTP-, L2TP / IPSec- tai OpenVPN-yhteyksistä VPN-protokollina..

ExpressVPN tarjoaa myös alan parhaan asiakaspalvelun. Ryhmä, joka on aina käytettävissä ympäri vuorokauden, on tavoitettavissa sähköpostitse, sosiaalisessa mediassa tai live-chat-viesteillä sivustollaan. Palvelun avulla käyttäjät voivat myös valita, mitkä liikenneosat suojataan, jaetun tunnelointiominaisuuden ansiosta.

ExpressVPN: llä on myös hävitetyt palvelimet, joihin käyttäjät voivat muodostaa yhteyden, jos heidän kotipaikkansa on maan ulkopuolella, minkä ansiosta he voivat jatkaa VPN: n käyttöä myös hyvin rajoitetulla alueella. Tämä tarkoittaa, että Neon TV: n käyttö on taattu jopa Kiinan ja vastaavien kaltaisten alueiden käyttäjille. Katso paremmin kuvaus siitä, mitä ExpressVPN: ltä odottaa ExpressVPN-arvostelu.

2. IPVanish

Toinen huomiota herättävä ylimmän tason tarjoaja on IPVanish. Tällä amerikkalaisella palveluntarjoajalla on verkossaan lähes 1500 yksityisomistuksessa olevaa palvelinta. Muiden kolmansien osapuolien hyökkäysriskit ovat yksityisomistuksessa huomattavasti pienempiä, koska palvelu valvoo omaa verkkoa. Tämä tarkoittaa myös käyttäjien nopeampaa nopeutta ja jopa 40 000 IP-tilaa, joista he voivat valita.

IPVanish varmistaa, että sen käyttäjät voivat vaihtaa palvelinten välillä niin paljon kuin haluavat. Puhumattakaan siitä, että he eivät myöskään rajoita käyttäjän kaistanleveyttä.

IPVanish tarjoaa HD-laadukkaan sisällön suoratoistettaessa ilman, että puskuriin kuluu liian paljon aikaa, koska palvelu on yksi parhaista yhteyksistä tehokkaisiin yhteyksiin. Palvelu tukee myös käyttäjiä, jotka haluavat torrentia helpottamalla rajoittamatonta vertaisverkkojen tiedostojen siirtoa ja täydellistä nimettömyyttä torrentin aikana.

IPVanish tarjoaa käyttäjilleen myös mahdollisuuden luottaa SOCKS5-verkkopalvelimeen suojaamiseksi vain, kun he ovat online-tilassa. Tämä säästää heitä vaivaa joutua lataamaan VPN-asiakkaansa, jos he eivät halua. Tutustu meidän IPVanish Review saadaksesi tarkemman kuvan siitä, mitä IPVanish tarjoaa.

3. NordVPN

Luettelomme purkaminen on NordVPN, toinen paljon paremmassa asemassa oleva tarjoaja, joka on myös tunnustettu tehokkaasta palvelustaan. Panamalla sijaitsevalla palveluntarjoajalla on lähes 4000 palveluntarjoajaa, joita se valvoo.

Se jakaa palvelimiaan eri maissa ympäri maailmaa. Palvelu käyttää myös laajalti suosittua 256-bittistä AES-salausprotokollaa, mutta vahvistaa sitä muilla ominaisuuksilla, kuten Double VPN. Esimerkiksi tämä reitittää yhteyden kahden eri palvelimen kautta yhden sijasta, kaksinkertaistaen siten suojan tason.

Laajan palvelinverkonsa ansiosta NordVPN pystyy myös erikoistumaan joihinkin niistä eri toimintoihin. Tarjolla on palvelimia, jotka on optimoitu suoratoistoon teräväpiirtona, torrentia, lataamista irtotavarana ja jopa online-pelien pelaamista. Tällä tavalla tilaajat pääsevät valitsemaan käytettävää palvelinta verkossa tekemänsä perusteella.

NordVPN sallii jopa 6 usean laitteen yhteyden palveluunsa samanaikaisesti, ja sillä on myös luettelo varkainpalvelimista käyttäjille erittäin sensuroiduilla alueilla. Opi oppimaan mitä NordVPN: llä on vielä varastossa, vie jonkin aikaa ja käy läpi NordVPN-arvostelu.

Johtopäätös Neon TV: n parhaasta VPN: stä

Nyt kun tiedät VPN: stä, Neon TV: n käyttäminen Uuden-Seelannin ulkopuolella pitäisi olla helppoa. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä on selvittää, mikä palveluntarjoaja kolmesta keskustelumme joukosta sopii mieltymysillesi, ja sinä olet valmis. Jos sinulla on kysyttävää, lue ne alla olevaan kommenttiosaan, ja palaamme varmasti sinuun.